Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
7
3%
Γκραντ
22
10%
Σορτς
30
13%
Ναν
9
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
48
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
20
9%
Ντέιβις
8
3%
Χουάντσο
4
2%
Μήτογλου
13
6%
Σαμοντούροφ
5
2%
Λεσόρτ
9
4%
Φαρίντ
48
21%

Σύνολο ψήφων: 231
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 01, 2026 10:50 am

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 1:09 am
TuTiS έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 1:01 am

Έχει από προχθές που ακούγεται ότι είναι με το 1,5 πόδι στην Ζαλγκίρις για να κλείσει την καριέρα του. Παπαγιάννης θα είναι το 1 center του παναθηναϊκού αφού την αποθεραπεία του την έχει αναλάβει το staff του παναθηναϊκού συν πρέπει να καλυφθεί κάπως το διαβατήριο του Σάμο που φεύγει.
Μπορεί να δεχτώ τα πυρά του τουλούμπα :shot:
αλλά δε με χαλάει για τρίτος ο Πάπα. Από το να πάμε σε αλχημείες τύπου Μήτογλου, καλύτερα. Το θέμα είναι ποιος θα είναι 1ος.
ε καλα για τριτος ακουγεται οποτε δεν νομιζω να αγανακτισει τοσο πολυ ο Τουλου της καρδιας μας , αν ακουγοταν για πρωτος θα ηταν στα καγκελα και δικαιολογημενα .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 01, 2026 1:39 pm

Έχουμε ανάγκη πρωτίστως για προπονητή και όχι διαχειριστή και ο Γκραντ και ο Χουαντσο δεν είναι παίχτες προπονητή;;;;;;;;;;;;;;;😳😳😳😳😳

Έχουμε Μιτογλου που παίζει στο 4 και 5 σαν 3ος και θα πάρουμε Παπαγιαννη;;;; Μάλλον θα χρησιμοποιούνται και οι 2 στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην Ευρωλιγκα ως 3οι στην θέση τους.

Δεν φεύγει ο Μιτογλου με συμβόλαιο πολυετές χωρίς μεγαλη αποζημειωση. Χαλαρώστε.

Ο Ζελικο κατ εμέ είναι κλεισμένος απλά περιμένουμε και τυπικά το τέλος του πρωταθλήματος για να ανακοινωθεί η αποχώρηση του τουρκου και η πρόσληψη του Σέρβου. Λογικά σε μια 3ετια θα αναλάβει άλλο πόστο ο Ζελικο και θα φέρει Σάρας για κόουτς.

Με μεγάλα ονοματα αλλά όχι καλούς αμυντικούς πάλι τα ίδια θα έχουμε. Τον αντίπαλο που σε παίζει στα όρια του φάουλ γκουχου γκουχου του κάνεις το ίδιο για να εκτεθεί στην κοινή γνώμη... Δεν χρειαζόμαστε πολλούς Ναν. Παίχτες που να σταματήσουν τα επιθετικά όπλα του Ολυμπιακού χρειαζόμαστε κλπ κλπ

Χρειαζόμαστε προτιστως παίχτες που να είναι Αμερικανοί (με γνώση του ευρωπαϊκού μπάσκετ) και να μην έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές. Ο Ζελικο κάνει προετοιμασία, όχι ότι να ναι.

............ - Σλουκας-Τολιοπουλος η Μωραιτης
Ναν-Γκραντ- 2-3αρι.............
Οσμαν-Ρογκαβοπουλος-Καλαιτζακης
Χεις Ντειβις-Χερναγκομεζ-Μιτογλου
............... - Λεσσορτ-Παπαγιαννης

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 01, 2026 2:07 pm

Κατι άλλο που πρέπει να συνυπολογίσουν οι ομάδες μας (αλλά κυρίως ο ΠΑΟ φέτος) είναι ότι πλέον δεν είναι δόκιμες οι σκούπες στο ροστερ, λογω του "financial fair play" ή όπως το ονομάζει η EL. Για όσους δεν γνωρίζουν, όσο περισσότερες σαιζόν έχει ένας παίκτης σε μια ομάδα τόσο λιγότερη συμμετοχή έχει το συμβόλαιό του στο budget της ομάδας.

Οπότε, δεν μπορεί ο ΠΑΟ να επαναλάβει το καλοκαίρι του 23 γιατί θα καταλήξει να πληρώσει την αξία 1.5 σουπερ σταρ σε πρόστιμο.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste

Δευ Ιουν 01, 2026 2:31 pm

Τι σκούπα ρε παιδιά ;;; μιλάμε σοβαρα;;;;έχουμε έναν διαχειριστή και όχι ένα προπονητή και δεν μας αρέσουν οι παίχτες που έχουμε; αντε 4 προσθήκες και είμαστε οκ.

Γενικά οι παίχτες που έχουμε σε ποιότητα είναι πάρα πολύ καλοί. Μην τα ισοπεδώνουμε επειδή ένας προπονητής δεν ήξερε τι έκανε. (εδώ και έναμησί χρόνο)

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 01, 2026 2:54 pm

JERIAN GRANDAKOS έγραψε:
Τι σκούπα ρε παιδιά ;;; μιλάμε σοβαρα;;;;έχουμε έναν διαχειριστή και όχι ένα προπονητή και δεν μας αρέσουν οι παίχτες που έχουμε; αντε 4 προσθήκες και είμαστε οκ.

Γενικά οι παίχτες που έχουμε σε ποιότητα είναι πάρα πολύ καλοί. Μην τα ισοπεδώνουμε επειδή ένας προπονητής δεν ήξερε τι έκανε. (εδώ και έναμησί χρόνο)
Ενω συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την άποψη σου ας δούμε τον αντίλογο, τους σούπερ παίκτες που έχουμε στη 12αδα:

Σλούκας: παικταράς ναι αλλά 36 στα 37 πλέον, σε αυτή την ηλικία η κακή απόδοση και οι τραυματισμοί σιγά σιγά γίνονται ο κανόνας. Θα έχει και καλά παιχνίδια αλλά δε μποεεις να βασιστείς πάνω του.

Μήτογλου: Μετά από ένα τρομερό 6μηνο το 2023-2024 συνεχώς πέφτει. Πλέον μόνο Α1 στέκεται.

Ναν: Ο καλύτερος σκόρερ στην Ευρώπη, με αμφισβητήσιμη νοοτροπία, μπασκετικό iq και ψυχραιμία που τον χαντακώνουν.

Σορτς: Υποψήφιος MVP πέρσι σε μια ομάδα που ήταν ο σταρ. Ποτέ δε ταίριαξε και σε αυτή την ομάδα η αδυναμία του στο σουτ κάνει μπαμ. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει α σταθεί σε κάποια τοπ ομάδα ή θα είναι πάντα σταρ μικρομεσαίων ομάδων.

Γκραντ: Ο glue guy των προηγούμενων 2 ετών όμως πλέον 33 προς 34 έκανε κακή χρονιά και φάνηκε ότι δεν είναι αυτός που ήταν. Ακόμα χρήσιμος αλλά δε μπορεί να στηρίζεται όλη η περιφέρεια πάνω του.

Λεσόρ: Όπως κύλησαν τα πράγματα και μόνο που κατάφερε να παίξει φέτος να είμαστε ευχαριστημένοι. Η απόδοση του ήταν απόδοση 2-3ου ψηλού, να δούμε πως θα είναι του χρόνου.

Οσμάν: Πολύ καλή χρονιά ωστόσο είναι κωμικοτραγικά κακός στην άμυνα και αυτό τον κάνει εύκολο στόχο για καλούς αντιπάλους.

Ρογκαβόπουλος: Η πρώτη του χρονιά σε αυτό το επίπεδο. Έδειξε καλά δείγματα σε κάποιες περιπτώσεις, λογικά του χρόνου θα είναι καλύτερος.

Χουάντσο: Ο γνωστός Χουάντσο που είναι καλός στην άμυνα και ασταθής στην επίθεση. Μετά την έλευση Ντέιβις ο ρόλος του μειώθηκε πολύ και δε μπορούσε να βρει ρυθμό.

Ντέιβις: Παικταράς και τα γνωστά. Ωστόσο πέρα από το ερωτηματικό του πόσο αφοσιωμένος είναι, υπάρχει και το ερωτηματικό του κατά πόσο ταιριάζει σε μια ομάδα που έχει στηθεί έτσι ώστε από τα forward να παίρνει άμυνα και spacing, οχι να τους δίνει τη μπάλα να ποστάρουν και να παίρνουν αποφάσεις.

Φαρίντ: Τίμιος αλλά σε αυτή την ηλικία και με την εικόνα που έχει δεν μπορεί να σταθεί σε ρόλο μεγαλύτερο του 3ου ψηλού.

Γκριγκόνις: Ευτύχημα οτι ο τραυματισμός δεν του έκοψε το μπάσκετ αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που ήταν πριν.

Θέλω να πω ναι ευθύνες του Αταμάν αλλά μην έχουμε και την εντύπωση ότι έχουμε τη μικτή κόσμου και τη χαντάκωσε.
Έχουμε αρκετούς τοπ παίκτες σε πτώση λόγω ηλικίας και τραυματισμών και 2 τοπ προσθήκες που όμως είναι αμφίβολο κατά πόσο ταιριάζουν στο υπόλοιπο ρόστερ και έτσι έχουμε την εικόνα που βλέπουμε.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιουν 01, 2026 3:20 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:

αλλά δε με χαλάει για τρίτος ο Πάπα. Από το να πάμε σε αλχημείες τύπου Μήτογλου, καλύτερα. Το θέμα είναι ποιος θα είναι 1ος.
τον παπαγιαννη τον ρωτησατε αν θελει να ειναι ο τριτος ψηλος?

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 01, 2026 3:31 pm

τουλουμπα έγραψε:
Αλέξανδρος Τ. έγραψε:

Μετά από τέτοιο τραυματισμό, νομίζω πως και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να είναι 1ος σε ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού. Βέβαια όντως και για 3ος ακούγεται κάπως, αλλά αν πάρει ένα ΟΚ συμβόλαιο και ξέρει ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής νομίζω ότι θα το δεχόταν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

berry έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 9:25 pm
Προφανως μπουρδιτσα που υποστηριζει οτι ο Ζοτς δεν θελει Ναν

https://sportreport.gr/eisigisi-vomva-t ... s-gia-nan/
αυτο το σαιτ ειναι του κουσουλου

σε αντιστοιχια δηλαδη αν ειχε σαιτ ο νεστωρας και εγραφε κατι για τον οσφπ εκει

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Ιουν 01, 2026 3:35 pm

JERIAN GRANDAKOS έγραψε:
Η ερώτηση μου είναι αντίστοιχη με την ερώτηση που έκανα για Μητογλου.

Δηλαδή πριν 2 χρόνια ήξερε τι εκανε και πήρε το Ευρωπαικο και το πρωτάθλημα;

Γιατί το βλέπω γενικά στους φίλους παναθηναικους. Αποθέωση, δάσκαλος, σοφός, άγγιγμα του Μίδα το '24. Ταβερνιαρης, άσχετος, διασκέδασης το '26.

Τα ίδια, ο Μητογλου το '23-24 κράμα Νοβιτσκι με Ντουραντ. Τωρα για σουταρισμα χωρίς κουβέντα.

Μήπως η αλήθεια είναι κάπου στη μεση; μήπως φταίνε και άλλοι ή άλλες συνθήκες για το devolvement. Μηπως λχ ξεκίνησε το κακό πέρυσι στους τελικούς με κάποιες αστείες συμπεριφορες; και αυτο τους πήρε σβάρνα ολους;

Γιατί ο Αταμαν, σοφός του μπασκετ δεν ηταν ούτε το '24 ούτε το '20-22. Διαχειριστής ηταν και τότε...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιουν 01, 2026 3:36 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Μετά από τέτοιο τραυματισμό, νομίζω πως και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να είναι 1ος σε ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού. Βέβαια όντως και για 3ος ακούγεται κάπως, αλλά αν πάρει ένα ΟΚ συμβόλαιο και ξέρει ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής νομίζω ότι θα το δεχόταν.
και τι ειναι η ομαδα ιδρυμα αποκαταστασης και επανενταξης παιχτων?

εδω ο μητογλου δεν μπορει να δεχτει το ρολο του 3ου δηλαδη να παιζει σχεδον παντα μονο στην ελλαδα

δεν χρειαζομαστε τοσο βαρια συμβολαια για τον ρολο του 3ου σεντερ η του τριτου 4αριου
για τριτο σεντερ εχουμε ηδη τον μητογλου ετσι και αλλιως τι να τον κανουμε τον παπαγιαννη

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Ιουν 01, 2026 3:39 pm

SbioTech έγραψε:
JERIAN GRANDAKOS έγραψε:

Γιατί το βλέπω γενικά στους φίλους παναθηναικους. Αποθέωση, δάσκαλος, σοφός, άγγιγμα του Μίδα το '24. Ταβερνιαρης, άσχετος, διασκέδασης το '26.

Τα ίδια, ο Μητογλου το '23-24 κράμα Νοβιτσκι με Ντουραντ. Τωρα για σουταρισμα χωρίς κουβέντα.

Μήπως η αλήθεια είναι κάπου στη μεση; μήπως φταίνε και άλλοι ή άλλες συνθήκες για το devolvement. Μηπως λχ ξεκίνησε το κακό πέρυσι στους τελικούς με κάποιες αστείες συμπεριφορες; και αυτο τους πήρε σβάρνα ολους;

Γιατί ο Αταμαν, σοφός του μπασκετ δεν ηταν ούτε το '24 ούτε το '20-22. Διαχειριστής ηταν και τότε...
ο μητογλου παντα ηταν αυτο που ειναι τωρα
το 23 εκανε ενα φοβερο 6μηνο

υπαρχουν απειρες περπτωσεις παιχτων που στην καριερα τους μπορει να κανουν μια φοβερη χρονια και μετα γυριζουν στην μετριοτητα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2026 3:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 3:39 pm
SbioTech έγραψε:

ο μητογλου παντα ηταν αυτο που ειναι τωρα
το 23 εκανε ενα φοβερο 6μηνο

υπαρχουν απειρες περπτωσεις παιχτων που στην καριερα τους μπορει να κανουν μια φοβερη χρονια και μετα γυριζουν στην μετριοτητα
Χμμ οκ (βασικά θα συμφωνήσω για το Μητογλου έχοντας αλλα πράγματα στο μυαλό μου) αλλα το ποστ ηταν για τις ευθύνες του Αταμαν.

Που κατ'εμενα είναι σοβαρές και υπαρκτές αλλα ειναι πολλά που πρέπει να λυθούν εκτός απο τον προπονητή.

Η ομάδα δεν έχει σοβαρό δημιουργό. Φαίνεται απο το πως νοικοκυρευει το παιχνίδι ο 36χρονος Σλουκας. Χωρίς αυτόν οι θέσεις, οι αποστάσεις, ολα είναι οπως νάναι

Η ομάδα στηρίζεται στο σκορ υπερβολικά στις ποικιλίες του Ναν. Χρειάζεται δεύτερος σκορινγκ γκαρντ για να παίρνει 10-15λ να καθαρίζει το μυαλό του.

Η ομάδα είναι πολυ βαριά στα φτερά, ειδικά στο 3 με Οσμαν-Ρογκαβοπουλο. Λείπει ενα εκρηκτικό 2-3αρι.

Τέλος εννοείται θέλετε βασικο 7footer, χωρίς συζήτηση, να μειωθεί και η πίεση στον Λεσορτ να επιστρέψει σιγα σιγα.

Αυτα λοιπόν, ασχέτως προπονητή

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Δευ Ιουν 01, 2026 3:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιουν 01, 2026 3:47 pm

SbioTech έγραψε:
Δεν νομίζω πως τα είδες αυτά κάπου, μόλις τα έβγαλες από το μυαλό σου :D Κανείς ποτέ δεν έχει χαρακτηρίσει "δάσκαλο" του μπάσκετ του Αταμαν, ούτε οι πιο αμπάσκετοι Παναθηναικοί. Απλά έκανε κάτι που δούλεψε το 24 (και μπράβο του και τον ευχαριστούμε), και έκανε κάτι που όχι απλά δεν δούλεψε, αλλά μας γύρισε πίσω το 26. Γιατί πρέπει να υπάρχει consistency στην γνώμη;
SbioTech έγραψε:
Τα ίδια και εδώ. Ο Μήτογλου έπαιζε σαν το καλύτερο PF στην Ευρώπη και μπράβο του. Τώρα δεν κάνει ούτε για να μαζέυει την μπάλα όταν σουτάρει ο Ντέιβις. Τι να κάνουμε; Τότε ήταν καλός, τώρα είναι κακός.
SbioTech έγραψε:
Το γιατί δεν το ξέρω αλλά δεν μπορεί να είναι αυτό που λές. Να σου το πω αλλιώς. Αν είναι αυτό που λες, και επαγγελματίες αθλητές/προπονητές ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ κοροιδεύουν γιατί ο ιδιοκτήτης είναι...ας πούμε εκκεντρικός (για να μην πρέπει να απαντάω στους δικηγόρους του φόρουμ μετά) τότε ναι πάλι για σουτ είναι. Πάντα στηρίζω τους παίκτες σαν εργαζόμενους και το πως πρέπει ακόμα κι εκείνοι που παίρνουν εκατομμύρια να έχουν σωστές συνθήκες εργασίες και σεβασμό κλπ αλλά αν δεν αντέχουν τα στόρις του ΔΠΓ (το οποίο δεν έχω σε καμία εκτίμηση αλλά δεν θα επεκταθώ για τον ίδιο λόγο με παραπάνω)...ε συγγνώμη δεν κάνουν, ας πάνε αλλού ξέρω γω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2026 3:51 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 3:47 pm
SbioTech έγραψε:
Δεν νομίζω πως τα είδες αυτά κάπου, μόλις τα έβγαλες από το μυαλό σου :D Κανείς ποτέ δεν έχει χαρακτηρίσει "δάσκαλο" του μπάσκετ του Αταμαν, ούτε οι πιο αμπάσκετοι Παναθηναικοί. Απλά έκανε κάτι που δούλεψε το 24 (και μπράβο του και τον ευχαριστούμε), και έκανε κάτι που όχι απλά δεν δούλεψε, αλλά μας γύρισε πίσω το 26. Γιατί πρέπει να υπάρχει consistency στην γνώμη;
SbioTech έγραψε:
Τα ίδια και εδώ. Ο Μήτογλου έπαιζε σαν το καλύτερο PF στην Ευρώπη και μπράβο του. Τώρα δεν κάνει ούτε για να μαζέυει την μπάλα όταν σουτάρει ο Ντέιβις. Τι να κάνουμε; Τότε ήταν καλός, τώρα είναι κακός.
SbioTech έγραψε:
Το γιατί δεν το ξέρω αλλά δεν μπορεί να είναι αυτό που λές. Να σου το πω αλλιώς. Αν είναι αυτό που λες, και επαγγελματίες αθλητές/προπονητές ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ κοροιδεύουν γιατί ο ιδιοκτήτης είναι...ας πούμε εκκεντρικός (για να μην πρέπει να απαντάω στους δικηγόρους του φόρουμ μετά) τότε ναι πάλι για σουτ είναι. Πάντα στηρίζω τους παίκτες σαν εργαζόμενους και το πως πρέπει ακόμα κι εκείνοι που παίρνουν εκατομμύρια να έχουν σωστές συνθήκες εργασίες και σεβασμό κλπ αλλά αν δεν αντέχουν τα στόρις του ΔΠΓ (το οποίο δεν έχω σε καμία εκτίμηση αλλά δεν θα επεκταθώ για τον ίδιο λόγο με παραπάνω)...ε συγγνώμη δεν κάνουν, ας πάνε αλλού ξέρω γω.
Δεν διάβαζα εδώ το '24 αλλα μεταφέρω αυτα που άκουγα απο φίλους παναθηναϊκός το 24 για τον Αταμαν.

Για το Μητογλου είπα οτι συμφωνώ στην εικόνα, και απλως εχω στο μυαλό μου το λόγο που συνέβη, απλώς το κρατάω για εμένα.

Όσο για τους παικτες διάβασε το επόμενο ποστ μου. Τα κενά είναι υπαρκτά και δεν θα φτιάξουν μονο αν φύγει ο Αταμαν (που πρέπει να φύγει)

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιουν 01, 2026 3:56 pm

SbioTech έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 3:51 pm
Για το Μητογλου είπα οτι συμφωνώ στην εικόνα, και απλως εχω στο μυαλό μου το λόγο που συνέβη, απλώς το κρατάω για εμένα.

Όσο για τους παικτες διάβασε το επόμενο ποστ μου. Τα κενά είναι υπαρκτά και δεν θα φτιάξουν μονο αν φύγει ο Αταμαν (που πρέπει να φύγει)
Ε δώσε κουτσομπολιό μην ξηγιέσαι έτσι :sad:

Δεν διαφωνώ κάπου σε αυτά που γράφεις αργότερα, πιστεύω κι εγώ ότι η ομάδα χρειάζεται καλύτερη δόμηση. Κι εδώ εμφανίζεται και μία ακόμα ευθύνη του Αταμάν στην οποία πάτωσε. Αν δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, δεν πιστεύω ότι ο Αταμάν πρέπει να φύγει *μόνο* γιατί δεν ξέρει να χειριστεί σωστά το υπάρχον ροστερ. Πρέπει να φύγει για την εικόνα της ομάδας αλλά *και* γιατί την άφησε γυμνή σε καίριες θέσεις κάτι που δείχνει πως δεν είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του (για να μην πάμε σε αφορισμούς).

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”