Τελικοί GBL, Game 1 : Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (03/06, 21:00)
Συντονιστής: Captains
Δεν αντεξε ο προεδρας και πηγε στην πορπονηση. Οποτε εχει μπλεχτει τα εχει κανει μανταρα. Το εκανε περυσι και χασαμε ενα φιανομενικα δικο μας πρωταθλημα με την ομιλια και μετα με την παρουσια στο 2ο γκειμ, το εκανε και φετος μετα το 2-0 με την Βαλενθια με την τοξικοτητα που του απαγορευσνα να παει γηπεδο και τα υπολοιπα εξωαγωνιστικα.
Χαλαρη σκουπα λοιπον απο τον Ολυμπιακο προβλεπω. Η δηλωση του Αταμαν οτι ειμαστε ετοιμοι να παρουν το πρωταθλημα και πως ειμαστε καλυτερη ομαδα ηταν απλα για να γινει, ουτε ο ιδιος το πιστευει ουτε καποιος παικτης μας. Οι περισσοτεροι σκεφτονται την επομενη μερα και πως θα πανε διακοπες και ισως πως θα απαλλαγουν απο τον σουλτανο.
Τοξικοτητα και πολυ παρασκηνιο με οποιαδηποτε εκμβαση της σειρας προβλεπω. Μακαρι να δουμε καλα ματσακι, αν και προσωπικα πλεον δεν εχω καμια ορεξη και διαθεση. Η αγωνιστικη εικονα του Παναθηναικου ειναι θλιβερη και φανηκε και στα παιχνιδια με τον ΠΑΟΚ.
Θα εχει ενδαιφερον πως θα ειναι τα ροστερ με τους περιορισμους των ξενων και τι θα γινει με τους τραυματιες.
Χαλαρη σκουπα λοιπον απο τον Ολυμπιακο προβλεπω. Η δηλωση του Αταμαν οτι ειμαστε ετοιμοι να παρουν το πρωταθλημα και πως ειμαστε καλυτερη ομαδα ηταν απλα για να γινει, ουτε ο ιδιος το πιστευει ουτε καποιος παικτης μας. Οι περισσοτεροι σκεφτονται την επομενη μερα και πως θα πανε διακοπες και ισως πως θα απαλλαγουν απο τον σουλτανο.
Τοξικοτητα και πολυ παρασκηνιο με οποιαδηποτε εκμβαση της σειρας προβλεπω. Μακαρι να δουμε καλα ματσακι, αν και προσωπικα πλεον δεν εχω καμια ορεξη και διαθεση. Η αγωνιστικη εικονα του Παναθηναικου ειναι θλιβερη και φανηκε και στα παιχνιδια με τον ΠΑΟΚ.
Θα εχει ενδαιφερον πως θα ειναι τα ροστερ με τους περιορισμους των ξενων και τι θα γινει με τους τραυματιες.
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
t0ny3 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 4:47 pmΔεν αντεξε ο προεδρας και πηγε στην πορπονηση. Οποτε εχει μπλεχτει τα εχει κανει μανταρα. Το εκανε περυσι και χασαμε ενα φιανομενικα δικο μας πρωταθλημα με την ομιλια και μετα με την παρουσια στο 2ο γκειμ, το εκανε και φετος μετα το 2-0 με την Βαλενθια με την τοξικοτητα που του απαγορευσνα να παει γηπεδο και τα υπολοιπα εξωαγωνιστικα.
Εμένα πάντως δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι το ping-pong Αταμαν (η ομάδα είναι καλή) και DPG (η ομάδα είναι κακή) έχει να κάνει με την αποζημίωση.
je suis jazz thrillos 
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Με ποιο τροπο; Αν απολυθει θα δικαιουται αποζημιωση ανεξαρτητως αν η ομαδα ηταν καλη ή κακη και του τι πιστευε ο καθενας. Εκτος αν υπαρχει διαφορετικη ρητρα στο συμβολαιο του.plo koon έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 4:55 pmt0ny3 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 4:47 pmΔεν αντεξε ο προεδρας και πηγε στην πορπονηση. Οποτε εχει μπλεχτει τα εχει κανει μανταρα. Το εκανε περυσι και χασαμε ενα φιανομενικα δικο μας πρωταθλημα με την ομιλια και μετα με την παρουσια στο 2ο γκειμ, το εκανε και φετος μετα το 2-0 με την Βαλενθια με την τοξικοτητα που του απαγορευσνα να παει γηπεδο και τα υπολοιπα εξωαγωνιστικα.
Εμένα πάντως δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι το ping-pong Αταμαν (η ομάδα είναι καλή) και DPG (η ομάδα είναι κακή) έχει να κάνει με την αποζημίωση.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ειδικα φετος που πηραμε EL και δεν υπαρχει (ελπιζω) κινδυνος να γινει το ΣΕΦ γηπεδο beach volley και να τρωνε κυνηγητο στην ηλικια τους οι προεδροι και ο Β δε μου καιγεται καρφακι τι θα γινει....ελπιδα μου να παει σε 5 αγωνες για να δικαιολογουνται στο σπιτι 5 μπασκετικες βραδιες με τσιπουρακια,μεζεδακια κτλ.....προβλεψη 2-3 με επικο κοουτσαρισμα του Αταμαν στο 5ο παιχνιδι ετσι για να ΄΄τιλταρει΄΄ ο ΔΠΓ και να μην ξερει τι να κανει....η εικονα του ΠΑΟ βεβαια με τον ΠΑΟΚ δε συνηγορει σε κατι τετοιο....
ΥΓ ελπιζω οι ΄΄επιστημονες΄΄ να κατσουν ησυχοι,να μην εχουμε παρατραγουδα και να πανε ολα ησυχα......ειμαστε οι 2 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης,τα 2 φαβορι για τη EL τουλαχιστον για την επομενη 5ετια οποτε ας μην το καταστρεψουμε αυτο.
ΥΓ ελπιζω οι ΄΄επιστημονες΄΄ να κατσουν ησυχοι,να μην εχουμε παρατραγουδα και να πανε ολα ησυχα......ειμαστε οι 2 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης,τα 2 φαβορι για τη EL τουλαχιστον για την επομενη 5ετια οποτε ας μην το καταστρεψουμε αυτο.
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι έτσι. Αν μπορεί να αποδείξει η μεριά του ΠΑΟ ότι ο προπονητής κατ ουσίαν παραβίασε το συμβόλαιο του (gross negligence) θα μπορεί να πατήσει και να μην δώσει αποζημίωση. Εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργη η δήλωση Αταμάν είμαστε καλύτεροι και θα το πάρουμε. Σιγά τώρα που τον νοιάζει η GBL.
je suis jazz thrillos 
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε συνέχεια του σχολίου που έκανες στο άλλο νήμα, σε βλέπω να κλείνεις και το φόρουμ στο τέλος, το οποίο απεύχομαι.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 5:58 pmδε θα με χαλούσε να υπάρχει κάποιο τόπικ ανοιχτό ώστε να μπορούμε να συζητάμε για τους επερχόμενους τελικούς![]()
Αλλα τί ωραία που πήγε με τον αγαπητό κατά τ' άλλα Μιχάλη Κωχ. Μπήκε να κάνει το κομμάτι του, κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά και απομακρύνθηκε Κύριος. Να κράζουμε τώρα τους οργανωμένους και τις διοικήσεις που στην τελική τρέφονται και οικονομικά από όλο αυτό, να τους δείχνουμε με το δάχτυλο που δεν κρατάνε τα προσχήματα και την ίδια στιγμή να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ήρεμα εδώ θα είναι λίγο κρίμα κι άδικο, κυρίως γιατί το επίπεδο (του φόρουμ τουλάχιστον ° των ανθρώπων δεν ξέρω) είναι υψηλό. ΟΚ, δεν είναι ότι αναλύουμε και Καστοριάδη (όχι ότι δε θα μπορούσαμε), όμως δεν αναφέρομαι στο περιεχόμενο των συζητήσεων που κάνουμε εδώ αλλά στη δομή τους, που αν κάτι εκτιμώ στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό και στο διάλογο.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο αταμαν εχει πει δημοσια οταν αν δεν παρει ευρωλιγκα η πρωταθλημα θα παραιτηθειplo koon έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 8:52 pmΔεν είναι έτσι. Αν μπορεί να αποδείξει η μεριά του ΠΑΟ ότι ο προπονητής κατ ουσίαν παραβίασε το συμβόλαιο του (gross negligence) θα μπορεί να πατήσει και να μην δώσει αποζημίωση. Εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργη η δήλωση Αταμάν είμαστε καλύτεροι και θα το πάρουμε. Σιγά τώρα που τον νοιάζει η GBL.
οποτε αυτο περιμενει να γινει ο δγ
αν γινει το απιθανο και παρει το πρωταθλημα και παλι θα τον διωξει αλλα με αποζημηωση κανα μυριο
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η μόνη περίπτωση να παραιτηθεί είναι να έχει έτοιμη την επόμενη ομάδα του.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 8:58 pmο αταμαν εχει πει δημοσια οταν αν δεν παρει ευρωλιγκα η πρωταθλημα θα παραιτηθειplo koon έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 8:52 pm
Δεν είναι έτσι. Αν μπορεί να αποδείξει η μεριά του ΠΑΟ ότι ο προπονητής κατ ουσίαν παραβίασε το συμβόλαιο του (gross negligence) θα μπορεί να πατήσει και να μην δώσει αποζημίωση. Εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργη η δήλωση Αταμάν είμαστε καλύτεροι και θα το πάρουμε. Σιγά τώρα που τον νοιάζει η GBL.
αν γινει το απιθανο και παρει το πρωταθλημα και παλι θα τον διωξει αλλα με αποζημηωση κανα μυριο
Θεωρούσαμε ότι θα είναι η Εφές αλλά οι φήμες λένε ότι τελικά θα πάνε για Μπανκι.
Αν δεν έχει άλλη ομάδα έτοιμη δε θα χαρίσει ευρώ δεν έχει να χάσει κάτι.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν δεν παρει το πρωταθλημα και δεν παραιτηθει οπως ειχε πει θα τον βγαλει στα μανταλακια ο γαβ γαβ
προφανως και θα την αποζημιωση θα την παρει αλλα θα κανει το κομματι του ο δγ και θα τα ριξει ολο το φταιξιμο στον αταμαν
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είπε ότι θα παραιτηθεί, είπε πως θα φύγει από την Αθήνα. Το δήλωσε δημόσια στις 7 Ιανουαρίου 2026, σε media day πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους και μια μέρα μετά από την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 8:58 pmο αταμαν εχει πει δημοσια οταν αν δεν παρει ευρωλιγκα η πρωταθλημα θα παραιτηθειplo koon έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 8:52 pm
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... hatgpt.com
Θα φύγω από την Αθήνα δεν σημαίνει αναγκαστικά πως θα παραιτηθώ. Μπορεί να πάω παρέα με τον NHD να κάνουμε 37.625 βήματα στη Γη του Πυρός!!!
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Στατιστικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια γίνεται τουλάχιστον ένα break σε κάθε σειρά, οπότε κάλλιστα μπορεί να το κάνει ο Παναθηναϊκός μεθαύριο αν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ακόμα χαλαροί, και την Παρασκευή να φέρει την σειρά πάλι στα ίσα ο Ολυμπιακός. Συμφωνώ πάντως ότι μου φαίνεται πιο δύσκολο να κρατήσει την έδρα του ο ΠΑΟ παρά ο ΟΣΦΠ, οπότε αν ο Ολυμπιακός κάνει ένα διπλό στο ΟΑΚΑ (αρκετά πιθανό, θα έλεγα με πιθανότητα τουλάχιστον 50%) δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να κάνει δύο διπλά στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός και να πάρει το πρωτάθλημα.
Βέβαια το ότι η σειρά πάει ένα-ένα και όχι δύο μέσα δύο έξω μάλλον βολεύει τον Παναθηναϊκό που έχει το μειονέκτημα έδρας, γιατί άλλο να ξεκινάς με ένα 0-2 έστω και αν έχεις μετά ένα ή δύο παιχνίδια στην έδρα σου, και άλλο με ένα 1-1.
Τώρα στα του ματς μεθαύριο, αν θέλει να διεκδικήσει ο ΠΑΟ κάτι από αυτό θα πρέπει να εμφανιστεί με σκληράδα στην άμυνα και επιθετικά να πάρει πράγματα από κάποιον αστάθμητο παράγοντα. Ο Grant κάνει καλά παιχνίδια γενικά απέναντι σε εμάς αλλά είναι ντεφορμέ τελευταία (και πεσμένος φέτος γενικά), ο Μήτογλου που επίσης έχει καλή παράδοση δεν φαίνεται να υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Αταμάν, οπότε ο κλήρος πέφτει μάλλον σε κανέναν Τολιόπουλο. Ωστόσο μια πεντάδα που θα έχει Σλούκα-Τολιόπουλο στα γκαρντ θα είχε μεγάλο αμυντικό πρόβλημα απέναντι στα αντίστοιχα γκαρντ του Ολυμπιακού.
Βέβαια το ότι η σειρά πάει ένα-ένα και όχι δύο μέσα δύο έξω μάλλον βολεύει τον Παναθηναϊκό που έχει το μειονέκτημα έδρας, γιατί άλλο να ξεκινάς με ένα 0-2 έστω και αν έχεις μετά ένα ή δύο παιχνίδια στην έδρα σου, και άλλο με ένα 1-1.
Τώρα στα του ματς μεθαύριο, αν θέλει να διεκδικήσει ο ΠΑΟ κάτι από αυτό θα πρέπει να εμφανιστεί με σκληράδα στην άμυνα και επιθετικά να πάρει πράγματα από κάποιον αστάθμητο παράγοντα. Ο Grant κάνει καλά παιχνίδια γενικά απέναντι σε εμάς αλλά είναι ντεφορμέ τελευταία (και πεσμένος φέτος γενικά), ο Μήτογλου που επίσης έχει καλή παράδοση δεν φαίνεται να υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Αταμάν, οπότε ο κλήρος πέφτει μάλλον σε κανέναν Τολιόπουλο. Ωστόσο μια πεντάδα που θα έχει Σλούκα-Τολιόπουλο στα γκαρντ θα είχε μεγάλο αμυντικό πρόβλημα απέναντι στα αντίστοιχα γκαρντ του Ολυμπιακού.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο