Πριονιζετε το τριτο mvp του σασα αυλικοι του Ναν και δαχτυλοι του Σλουκα. Δεν θα σας περασει, ο ξανθος αγγελος θα βαραει 30 pir του χρονουbig_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 8:31 pmΕντάξει χαλάρωσε Jeight, και στο άλλο ψήφισαν να φύγει ο Ναν ο Σλουκας κι ο Ντέιβις, δε ζήτησε κάνεις πιστοποιητικό φρονηματων
Μην αγχώνεσαι ΜΑΛΛΟΝ θα μείνει ο Σασα![]()
Αποχωρήσεις παικτών Ολυμπιακού 2025-26
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να μην εννοείς εμένα μόνοshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 28, 2026 8:30 pmΟλοι ριπορτ και μπαν..
Για εμφανιστείτε όσοι ψηφήσατε καραφλό βέλος να πούμε δυο λογάκια
Εντωμεταξύ τον σασα αν τον ψήφησαν είναι ο κοουτς ή ο ρεινμαν και όχι παναθηναϊκός
Νομίζω δεν έχει λογική να έδιωχνες τον σασα .. από την άλλη πρέπει να υπάρξει και μια καλύτερη διαχείριση..Δεν γίνεται να παίζει 30λ βρέξει χιονίσει,πρέπει να περιορίστει και για το καλό του .. πήρε δύο μβπ φτάνει
Ντάξει, αν και ψήφισα τις 4 γνωστές επιλογες (Ντιλικινα Φαλ Μορρις Εβανς) αλλα γενικά δεν θα μείνω στο πάρτι
Είδα 2 ψήφους στον άνθρωπο που πήρε την ομάδα από το χεράκι και της είπε "μην αγχώνεστε εγώ είμαι εδώ" και κλείδωσε (δεν την έφερε, έπαιξαν και άλλοι πάρα πολύ καλά) την Ευρωλίγκα , οπότε δεν θα συζητήσω όπως ο jeight και χαλάσουμε τις καρδιές μας τέτοιες ωραίες μέρες (όπως και για Σασα και και άλλα ακαταλαβίστικα)
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μορις αν μεινει Ευρωπη και δουλεψει λιγο με τους γυμναστες της ομαδας του και ξεψαρωσει, του χρονου θα ειναι πολυ καλυτερος (αν δεν τραυματιζεται) εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα. Και ηδη ειναι αρκετα βελτιωμενος συγκριτικα με πριν απο 3 μηνες. Αλλα ΟΚ αν η ομαδα πηρε Μακινταιρ κ συζηταει με Μοντερο προφανως δεν κρατας Μορις. Βεβαια, παρ οτι μεγαλος φαν του Μακινταιρ κ τον ηθελα στον Ολυμπιακο, θεωρω το ταβανι του μετριου Μορις ειναι υψηλοτερο. Ισως ομως και το ρισκο, εξαιτιας της καταστασης του τα τελευταια χρονια.
ΥΓ: Που φτασαμε απο εκει που ψαχναμε να βρουμε point guard με το ντουφεκι, να συζηταμε ποιος θα μεινει κ ποιος θα φυγει
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή τον Μόρις τον είχα δει να παίζει μπάσκετ απο το καλοκαίρι τον ζητούσα και ενθουσιαστηκα όταν ήρθε. Παρόλα αυτα απογοήτευση.Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 5:30 pmΟ Μορις αν μεινει Ευρωπη και δουλεψει λιγο με τους γυμναστες της ομαδας του και ξεψαρωσει, του χρονου θα ειναι πολυ καλυτερος (αν δεν τραυματιζεται) εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα. Και ηδη ειναι αρκετα βελτιωμενος συγκριτικα με πριν απο 3 μηνες. Αλλα ΟΚ αν η ομαδα πηρε Μακινταιρ κ συζηταει με Μοντερο προφανως δεν κρατας Μορις. Βεβαια, παρ οτι μεγαλος φαν του Μακινταιρ κ τον ηθελα στον Ολυμπιακο, θεωρω το ταβανι του μετριου Μορις ειναι υψηλοτερο. Ισως ομως και το ρισκο, εξαιτιας της καταστασης του τα τελευταια χρονια.
ΥΓ: Που φτασαμε απο εκει που ψαχναμε να βρουμε point guard με το ντουφεκι, να συζηταμε ποιος θα μεινει κ ποιος θα φυγει![]()
Ωστόσο το ταβάνι του ακόμα και στο 75% του πικ του είναι ελίτ για Ευρωλιγκα ενω η ηλικία του είναι πολυ καλή.
Αλλά ήδη μαζεύτηκε πολύς κόσμος...
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από αυτά που είδαμε φέτος και από τους 2, πιστεύω ότι δεν τίθεται καν δίλλημα. Ο Μόρρις σίγουρα δεν είναι τυχαίος και έχει μεγάλη καριέρα αλλά μου φάνηκε όχι ότι απλά κατεβαίνει το βουνό αλλά κατρακυλάει.
Από την άλλη ο Μοντέρο 22 χρονών άνιωθος,και κρύο αίμα. Εκτός του ότι κουβάλησε την Βαλένθια έδειξε ότι έχει πολύ μεγάλα guts και τρομερό potential. Ακόμα και στα ίδια να μείνει και να μην βελτιωθεί θα είναι το καλύτερο guard που έχουμε δει από εποχή prime Σπανούλη. Αυτή την αίσθηση έχω
Από την άλλη ο Μοντέρο 22 χρονών άνιωθος,και κρύο αίμα. Εκτός του ότι κουβάλησε την Βαλένθια έδειξε ότι έχει πολύ μεγάλα guts και τρομερό potential. Ακόμα και στα ίδια να μείνει και να μην βελτιωθεί θα είναι το καλύτερο guard που έχουμε δει από εποχή prime Σπανούλη. Αυτή την αίσθηση έχω
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο