Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έγραψα επειδή λένε ότι έκλεισε σε εμάς (στο twitter). Δεν έχω ιδέα αν ισχύει, απλά λέω ότι αν ισχύει, θα μου έκανε για επιλογή ΖέλικοEL_Insider έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:15 amΑπό πού προκύπτει ότι μπορεί να φύγει ο butler από ερυθρό; Από όσο ξέρουμε έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με NBA out.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο μπατλερ συγκεκριμενα κανει σε ολους ειναι σειφ επιλογηmanos_89 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:19 amΤο έγραψα επειδή λένε ότι έκλεισε σε εμάς (στο twitter). Δεν έχω ιδέα αν ισχύει, απλά λέω ότι αν ισχύει, θα μου έκανε για επιλογή ΖέλικοEL_Insider έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:15 am
Από πού προκύπτει ότι μπορεί να φύγει ο butler από ερυθρό; Από όσο ξέρουμε έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με NBA out.
κατι αντιστοιχο με τον ντειβις
ειτε ζελικο ειτε σαρας ειτε μπαρτζωκας ειτε αταμαν παιζουν μια χαρα
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:57 am
Μου το ειπε προχτες η γυναικα του. (οχι δεν κανω πλακα την συνανταω συχνα).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:57 am

-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
χαχαχα. το περιμενα.tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:02 amGepHpY.gifHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:57 am
Εχω ξαναπει νομιζω(μπορει και οχι) τον ειχα προπονητη τον Σερελη οταν ημουν εφηβικο στο Λαυριο. Απο κει ειμαι και οποτε κατεβαινω τους συναντω συχνα πυκνα.
Αρρωστος γαβρος ο Χρηστος οπως θα ξερετε, να βλεπουμε Ολυμπιακο (ειτε μπασκετ ειτε ποδοσφαιρο) μαζι σε καφετερια παλια και να τρελαινεται.
ε θα μπουχτισε διπλα στον Αταμαν.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
πολυ θετικο ελπιζω να φυγουν και οι υπολοιποι του σταφHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:10 amχαχαχα. το περιμενα.
Εχω ξαναπει νομιζω(μπορει και οχι) τον ειχα προπονητη τον Σερελη οταν ημουν εφηβικο στο Λαυριο. Απο κει ειμαι και οποτε κατεβαινω τους συναντω συχνα πυκνα.
Αρρωστος γαβρος ο Χρηστος οπως θα ξερετε, να βλεπουμε Ολυμπιακο (ειτε μπασκετ ειτε ποδοσφαιρο) μαζι σε καφετερια παλια και να τρελαινεται.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ισχυουν του Μπατλερ ο Παο μπορει να βρει μια εξελιγμενη εκδοση του Γκραντ(ενταξει οχι τοσο τρομερη αμυνα) καθως ειναι ποκυ καλος πασερ και μικρος σε ηλικια. Δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αλλα απο κατι Μπαντιο(εκτος και αν ερθει ως εξτρα λυση) ειναι πολυ ανωτερη λυση.
Ο Τειλορ ειναι ποκυ κοντα σε εσας ενω εχετε χωθει και για Ροντεν σαν εναλλακτικη
Ο Τειλορ ειναι ποκυ κοντα σε εσας ενω εχετε χωθει και για Ροντεν σαν εναλλακτικη
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ήρωας για αυτό που κάνει 3-4 χρόνια τώραHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:10 amχαχαχα. το περιμενα.
Μακάρι να πάει ξανά κάπου head coach είναι καλός
Οντοπικ , είτε έχει κλείσει coach είτε όχι δεν θα το μάθουμε πριν την λήξη των τελικών. Δεν έχει καμία λογική να μαθευτεί κάτι
Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν κλείσει
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το περίεργο, τόσοι αθλητές έχουν παίξει σε ομάδες αντίπαλες με αυτές που υποστηρίζουν. Φυσικό είναι να συμβεί και με προπονητές (π.χ. Σερέλης).Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 9:48 amΉρωας για αυτό που κάνει 3-4 χρόνια τώραHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:10 am
χαχαχα. το περιμενα.
ε θα μπουχτισε διπλα στον Αταμαν.![]()
Μακάρι να πάει ξανά κάπου head coach είναι καλός
Οντοπικ , είτε έχει κλείσει coach είτε όχι δεν θα το μάθουμε πριν την λήξη των τελικών. Δεν έχει καμία λογική να μαθευτεί κάτι
Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν κλείσει
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πότε ήσουν στο Λαύριο φίλε? Ξέρεις τον Γιαννακόπουλο?Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:10 amχαχαχα. το περιμενα.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ήρωας που έφτιαξε το βιογραφικό του όντας ασσισταντ σε κατάκτηση ευρολιγκας και θα πληρώνεται για αυτό αδρα από εδώ κ πέρα στο τοπ επιπεδο?Σιγά τον ηρωισμό.
Αυτά τα επικο-οπαδικα είναι για να περνάει η ώρα και να τσακωνονται τα πληθη,όταν μπαίνει μέσα ο επαγγελματισμος κ τα λεφτά δε παίζουν τετοια.Παμπολλες οι περιπτώσεις εκατέρωθεν που....έκαναν τη καρδιά τους πετρα(ουτε καν)
Αυτά τα επικο-οπαδικα είναι για να περνάει η ώρα και να τσακωνονται τα πληθη,όταν μπαίνει μέσα ο επαγγελματισμος κ τα λεφτά δε παίζουν τετοια.Παμπολλες οι περιπτώσεις εκατέρωθεν που....έκαναν τη καρδιά τους πετρα(ουτε καν)

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο