Όπως είπε και ο μπασκετικοτατος Τόλης Κοτζιάς του sdna θέλετε 2 παιχταράδες , εναν στο δυο κι εναν στο πέντε. Για μενα λοιπον οντως ειναι πολυ σωστο να σκάσετε λίγο πάνω από εκατομμύριο στον καθένα εκ των Jordan Mickey και Jordan Loyd. Έτσι καταρχας εξασφαλίζετε μια πολυ ποιοτική αρχική 5αδα και θα ψαχτείτε για τον πάγκο. Επόμενη κίνηση ο Kendrick Perry που ακούγεται, της Τσεντεβιτα, που με μισό εκατ είμαι σίγουρος θα αποτελέσει εξαιρετική περίπτωση παιχτη. Φτάσαμε στους 10 παιχτες μπαμ μπαμ...
Και τότε πρέπει να δείτε τι θα κάνει ο Πριντεζης. Αν αποσυρθεί τοτε νομιζω πρεπει να κρατήσετε Κουφο ή να γυρίσει ο Αγραβανης ή και τα δυο. Σε τέτοια περίπτωση θα θέλετε κι έναν εκτο ξενο 4/5αρι γύρω στα 500-600χιλ. Αν μεινει ο Πρι δεν υπάρχει λόγος να ερθει κάνεις απτους 2 ωστοσο θα ζητήσει και κατι περισσότερο (κι απτους δυο μαζί) και αρα τα χρήματα που μένουν για ξενο 4αρι θα ναι λιγότερα. Σε αυτή τη περίπτωση εγω είτε θα κρατουσα τον Ζαν Σαρλς, ειτε θα έπαιρνα τον παιχταρα απτο Ισραηλ Blackshear Jr. Αυτος θα κάνει πάταγο να με θυμηθείτε. Αρα :
Sloukas , Perry(1/2)
Loyd , McKissic(2/3) , Larentzakis
Papanikolaou , Charalampopoulos
Vezenkov(4/3) , Blackshear(4/5) , Printezis
Mickey(5/4) , Martin
12αδα για ολα τα γούστα με coach Μπαρτζωκας και φυσικα Νικολαΐδη και Χρηστιδη 13ος και 14ος παίχτης αντίστοιχα για Α1. Οσον αφορα το μπατζετ μιλάμε για καθαρή αύξηση του ενός εκατομμυρίου κατι που μπορει να επιτευχθεί με το άνοιγμα των γηπέδων.
ΥΓ. Εε ναι καλο θα ηταν να γυρίσετε, δεν βοηθάει κανέναν το μεχρι τέλους ουτε την ομαδα σας, ούτε το ελληνικό μπασκετ, ούτε τους παιχτες σας.
ΥΓ1. Κονιαρης να δοθεί δανεικός ή να αποδεσμευτει. Εκτος αν τον προτιματε έναντι του ΒΧ, έχω δει ωστοσο μια συμπάθεια του κοουτς προς το προσωπο του Χαραλαμποπουλου.
ΥΓ2. Για Σπανουλη το θεωρω δεδομενο οτι αποσύρεται φετος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο