Α μάλιστα. Όντως του ταιριάζει. Ο συγκεκριμένος ανήκει σε μία κατηγορία "αθλητικογράφων" (Παπαδογιάννης, Νικολογιάννης, Νικολακόπουλος, Ζέρβας, Μελάγιες) που όταν ακούω το όνομα τους η πρώτη εικόνα στο μυαλό μου είναι σάλια. Δεν ξέρω γιατί
Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2026-27
Συντονιστής: Captains
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος golitog7 την Τετ Ιουν 03, 2026 4:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Καθεσαι και υπερασπιζεσαι εναν τυπο που ΔΕΔΟΜΕΝΑ αρθρογραφει στο σαιτ του με ψευδωνυμα και απο τοτε που τον επιασαν σταματησε να το κανει. Το ιδιο εκανε και στην πρασινη σαν "πρασινοφρουρος". Ολα αυτα ειναι γεγονοτα. Απλα γινεσαι triggered οταν αναφερει καποιος ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αρνητικο εχει να κανει με τον ΠΑΟ. Οπως σου εχουν επισημανει πολλακις εδω.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ Μπίλαρε θα υπερασπιστείς και τον Λαλάκη τώρα?BillyPao έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 3:44 pmΔε χρειάζεται να εφευρίσκει περσόνες ο "Λαλάκης", έτσι και αλλιώς τόσοι δημοσιογράφοι υπάρχουν που είναι δυσαρεστημένοι με τον Ολυμπιακό...Jeight έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 3:31 pm
Απο το twitter οταν πηραν χαμπαρι οτι εγραφε και με αλλα παρατσουκλια στο sdna αρθρα κατα του Ολυμπιακου. Εν τω μεταξυ ποσο no-lifer ειναι ο τυπος. Σου ανηκει το σαιτ και καθεσαι και εφευρισκεις αλλαες περσονες για να φανει οτι ειναι "πολλοι" οι δημοσιογραφοι που ειναι δυσαρεστημενοι με τον Ολυμπιακο![]()
![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ υπερασπίζομαι την ομάδα απέναντι σε άτομα που μπορεί να λένε ψέματα, να απαξιώνουν παίκτες κλπ. Σε αυτά είμαι πάντα απέναντι, επομένως θεωρώ ότι καλώς υπερασπίζομαι την ομάδα σε αυτές τις καταστάσεις και δε θα απολογηθώ σε κανέναν.Jeight έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 4:27 pmΚαθεσαι και υπερασπιζεσαι εναν τυπο που ΔΕΔΟΜΕΝΑ αρθρογραφει στο σαιτ του με ψευδωνυμα και απο τοτε που τον επιασαν σταματησε να το κανει. Το ιδιο εκανε και στην πρασινη σαν "πρασινοφρουρος". Ολα αυτα ειναι γεγονοτα. Απλα γινεσαι triggered οταν αναφερει καποιος ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αρνητικο εχει να κανει με τον ΠΑΟ. Οπως σου εχουν επισημανει πολλακις εδω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο