Τελικοί GBL, Game 1 : Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (03/06, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:29 am

λετε θα συνεχιστουν οι τελικοι? δεν το χω τοσο σιγουρο..

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:30 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 12:23 am
εντωμεταξυ γιατι φοραει σακακι?τι εγινε φτιαξαν το ερ κοντισιον οι αφοι και κρυωνουμε τωρα?????
εσύ μπορεί να κάνεις πλάκα αλλά εγώ ρώτησα φίλο μου όσο ήταν στο γήπεδο και μου είπε ότι από πέρυσι έχει κλιματισμό που είναι απλά οκ, δε κρυώνεις δε ζεσταίνεσαι.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

chainsaw έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 12:20 am
Μιας και έπιασες τον Αταμάν. Σήμερα φορούσε το ίδιο μαύρο μπλουζάκι που φορούσε στους προπερσινους τελικούς που διαμαρτυρόταν για τη ζέστη στο γήπεδο.
Την είδε Μπισμπικης στυλιστικά :D
Και η ομάδα εδώ και κάτι μήνες φοράει την εμφάνιση του 2024. Το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι στους τελικούς, αλλά δεν πήγε καλά το πράγμα και τότε. Σαν να το έχουν πάρει απόφαση ότι με τη δουλειά στις προπονήσεις δεν πρόκειται να γίνει κάτι και το έχουν γυρίσει στα γούρια. :cool:

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 12:29 am
λετε θα συνεχιστουν οι τελικοι? δεν το χω τοσο σιγουρο..
Καλύτερα να μη συνεχιστούν

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:32 am

Δεν θα τελειωσει θαρρω. Στο τελεκομ αν δωσει κανενα σφυριγμα στο τελος στον ολυμπιακο και ειναι ποντο ποντο ή προηγειται για λιγο ο ολυμπιακος νομιζω δεν θα τελειωσει.
ειτε ειναι ειτε δεν ειναι παραβαση.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:34 am

αν και στο μυαλο μου ειχα πιο πολυ να μην κατεβει ο παο σε καποιο ματς..το να γινει κανα ντου απο οπαδους δειχνει σχεδον σιγουρακι..

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:41 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 12:34 am
αν και στο μυαλο μου ειχα πιο πολυ να μην κατεβει ο παο σε καποιο ματς..το να γινει κανα ντου απο οπαδους δειχνει σχεδον σιγουρακι..
Το να μην κατέβει ο ΠΑΟ σε κάποιο ματς και να λήξουν έτσι οι τελικοί παίζει να είναι win win για όλους. Για τον Παναθηναϊκό για να τελειώσει η χρονιά με ένα μήνυμα κιόλας ότι δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να μας αδικούνε και ότι στέρησαν από την ομάδα ένα πρωτάθλημα, για τον Ολυμπιακό για να πάρει το πρωτάθλημα και να έχει κιόλας το επιχείρημα του "ας κατεβαινατε στο γήπεδο να το διεκδικήσετε έστω", και για ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ-πολιτεια για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με την όλη φάση χωρίς να χρειαστεί να σπάσουν αυγά ή να έχουμε τίποτα επικλήσεις σε παράγοντες και πολιτικούς να λάβουν δράση ή να παραιτηθούν, απειλές ότι θα βγουν άπλυτα στην φόρα, ντου σε γραφεία κτλ.

Δεν λέω ότι είναι αυτό που πρέπει να γίνει, αλλά δεν μου φαίνεται σαν σενάριο κιόλας ως κάτι που απεύχονται όλοι.

Βέβαια δεν είναι όπως παλιά τα πράγματα, δεν θα δούμε τόσο εύκολα σκηνές να μπουκάρει κόσμος στο γήπεδο και να κυνηγάει διαιτητές και παίκτες. Το πολύ πολύ να πέσει κανένα μπουκάλι ή φτυσιά από τα court seats ή να φύγουν από τα αποδυτήρια με συνοδεία αστυνομίας καλού κακού.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:42 am

Τίποτα δε θα γίνει.
Η 13 είναι περιορισμένη κι ελεγχόμενη και το t center πλέον έχει άλλο προφίλ.Δε θέλει και δε τον συμφέρει τον δπγ να γίνει κάτι κ δε θα γινει

Και το να μη κατέβει επίσης αστείο ειναι

Η ομάδα πρέπει να το χρησιμοποιήσει το σημερινό για να μπει καλύτερα στο επόμενο ματς.Δοξα τω θεώ υπάρχουν πολλοί από την άλλη πλευρά σήμερα που το είδαν ( και το παραδέχονται).Αυτό είναι σημαντικό

manos_89

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:45 am

Εγώ ελπίζω με την είσοδο των άλλων 2 (Άρη και Πάοκ) να γίνει ότι έγινε και στο ποδόσφαιρο που πλέον κρίνεται στο γήπεδο.
Ελπίζω επίσης στο επόμενο ματς να πάρει τον Χουάντσο στην αποστολή μήπως πάρουμε και κανένα ριμπάουντ

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

yawn.brigade έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 12:23 am
εντωμεταξυ γιατι φοραει σακακι?τι εγινε φτιαξαν το ερ κοντισιον οι αφοι και κρυωνουμε τωρα?????
εσύ μπορεί να κάνεις πλάκα αλλά εγώ ρώτησα φίλο μου όσο ήταν στο γήπεδο και μου είπε ότι από πέρυσι έχει κλιματισμό που είναι απλά οκ, δε κρυώνεις δε ζεσταίνεσαι.
Επιβεβαιωνω ηταν μια χαρα σημερα στο γηπεδο. Αψογη θερμοκρασια.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:48 am

τόσο το ότι η μπάλα θα ήταν στον Παναθηναϊκό όσο και το ότι θα σκόραρε ο Μιλουτίνοφ είναι εναλλακτικές πραγματικότητες, σε αυτή που ζούμε δόθηκε ένα φάουλ που ήταν αστείο και δε θα έπρεπε να δοθεί και ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα υπέρ μας.

theodots

junior
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:49 am

manos_89 έγραψε:
Εγώ ελπίζω με την είσοδο των άλλων 2 (Άρη και Πάοκ) να γίνει ότι έγινε και στο ποδόσφαιρο που πλέον κρίνεται στο γήπεδο.
Ελπίζω επίσης στο επόμενο ματς να πάρει τον Χουάντσο στην αποστολή μήπως πάρουμε και κανένα ριμπάουντ
Δύσκολο να πάρει τον Χουαντσο αν δεν γυρίσει ο Σλούκας.
Αν και εγώ ακόμα και έτσι, παίζει να άλλαζα τον Χουαντσο με τον Ντέιβις για το επόμενο ματς.

Δεν φταίει μόνο ο καημένος ο Σορτς να βγαίνει στην σέντρα όταν παίζουμε 4v5....

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:56 am

manos_89 έγραψε:
Γιατί πότε δεν κρινόταν στο γήπεδο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:57 am

kojito έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 12:41 am

Το να μην κατέβει ο ΠΑΟ σε κάποιο ματς και να λήξουν έτσι οι τελικοί παίζει να είναι win win για όλους.
ο δγ δεν θα κατεβασει την ομαδα στους τελικους? ο δγ???????

και ο λιολιος να μπει να σφυριξει θα την κατεβασει

ο κοσμος που θα ειναι στο γηπεδο μονο αν κανει καμια μπουκα και διακοπει

απττον δγ μονο στορυ στο ινστα να περιμενεις ως εκει φτανει

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Ιουν 04, 2026 12:59 am

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2026 11:06 pm
Πάντως αν κλίσει η χρονιά με πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα έχοντα τόσο κακή ποιότητα παικτών στον ασσο θα είναι πραγματικό θαύμα.
Ελπίζω του χρόνου να λυθεί αυτό το πρόβλημα που τραβάει χρόνια
Το προβλημα του Ολυμπιακου σημερα παιζει να ηταν σε ολες τις υπολοιπες θεσεις πλην του ασσου.. Θα ελεγα και του 5 αλλα ο ΠΑΟ μπηκε στο παιχνιδι απο το πενταρι του. Κατα τα λοιπα, ο Γουοκαπ θεωρειται εδω και καιρο ενα απο τα καλυτερα pg της λιγκας και ο αλλος εχει 900 παιχνιδια nba και εχει σηκωσει κουπα εκει σε σεζον που επαιζε μεσο ορο κανα 15λεπτο, δεν ηταν διακοσμητικος. Το να μιλαμε για κακη ποιοτητα ειναι αστοχο, το να μιλαμε για διαφορετικα χαρακτηριστικα αντε να το δεχθω - ανεξαρτητως του αν συμφωνω ή οχι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”