Αν και δεν χρησιμοποιώ τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου ως μπουσουλα, μου έχουν κάνει εντύπωση οι δύο άνετες νίκες των Νικς εναντίον τους. Έχουν πολλούς 2 way players και ματσαρουν καλά με το Σαν Αντόνιο. Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει αλλά θεωρώ ότι θα χρειαστούν σίγουρα 6 ή 7 παιχνίδια. Θα σου θυμίσω ότι τα ίδια λέγαμε πέρσι και για την Ιντιάνα και βρέθηκε τελικά στο έβδομο παιχνίδι και έναν αχιλλειο μακριά από τον τίτλο. Επίσης, τα ίδια λέγονταν και για τη Βοστώνη το 2024(πολλοί θεωρούσαν το Ντάλας φαβορί), το 2019 και πολύ περισσότερο το 2004 ( φαντάζομαι θυμάσαι καλά το έγινε
ΝΒΑ Finals 2026 - San Antonio Spurs vs New York Knicks
Συντονιστής: Captains
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω, μπορεί να γίνει κ' έτσι όπως τα λες.ggr έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 5:19 pmΑν και δεν χρησιμοποιώ τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου ως μπουσουλα, μου έχουν κάνει εντύπωση οι δύο άνετες νίκες των Νικς εναντίον τους. Έχουν πολλούς 2 way players και ματσαρουν καλά με το Σαν Αντόνιο. Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει αλλά θεωρώ ότι θα χρειαστούν σίγουρα 6 ή 7 παιχνίδια. Θα σου θυμίσω ότι τα ίδια λέγαμε πέρσι και για την Ιντιάνα και βρέθηκε τελικά στο έβδομο παιχνίδι και έναν αχιλλειο μακριά από τον τίτλο. Επίσης, τα ίδια λέγονταν και για τη Βοστώνη το 2024(πολλοί θεωρούσαν το Ντάλας φαβορί), το 2019 και πολύ περισσότερο το 2004 ( φαντάζομαι θυμάσαι καλά το έγινε).
Μόνο το 2004 ήταν τέραστιο το κάζο που υπέστησαν οι Lakers ως φαβορί (ίσως και το μοναδικό στον αιώνα που διανύουμε, άρα το λες ως εξαίρεση), στα υπόλοιπα ήταν πιο κοντά οι ομάδες απ' ότι πίστευαμε. Πάντως η γενική εικόνα που έχω από τους Τελικούς, όταν υπάρχει φαβορί, είναι συνήθως υπέρ αυτού.
Βασικά δυσκολεύομαι να δω τον Brunson να έχει καλά νούμερα στη σειρά αυτή. Θα πάει η τάπα σύννεφο.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν τον φοβάμαι τόσο στην επίθεση, επειδή το σύστημα του Μπράουν έχει πολλή κίνηση. Ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα του και έχει καλό footwork για γκαρντ. Στην άμυνα τον φοβάμαι εγώ, εκεί πρέπει να βρουν τρόπο να τον καλύψουν.
https://www.espn.com/nba/story/_/id/489 ... als-courts
Καιρός ήταν.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα μαρκάρει τον Σαμπανιέ για αρχή. Στις αλλαγές, αν τις επιδιώξουν οι Σπερς, πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα. Για τις τάπες που γράφει ο Ssouliss, επειδή ο Μπράνσον δεν πηγαίνει ντουγρού στο καλάθι αλλά παίζει πολύ με πιβοτ, δεν θα πολυκινδυνεύσει, εκτιμώ. Βέβαια, τα ποσοστά με αντίπαλο την άμυνα των Σπερς, δεν γίνεται να κρατηθούν υψηλά. Ούτε ο SGA, σούταρε με υψηλά ποσοστά άλλωστε στη σειρά, πλην του game 7.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα ωραίο άρθρο σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στο Garden. Απ'ότι φαίνεται ο Joey με τον Chandler μας έλεγαν ψέμματα ότι έβρισκαν εισιτήρια για αγώνες των Knicks!
Βρήκα και άλλους πίνακες με ακριβότερα εισιτήρια - ειδικά για το game 6 αν φτάσει η σειρά εκεί - και αναρωτιέμαι ήταν πάντοτε έτσι;
https://parallaximag.gr/parallax-view/p ... yn-mpasket
Γενικά προς τα εκεί οδεύει το μπάσκετ, τα σημαντικά γεγονότα θα τα βλέπεις από τον καναπέ σου εκτός και αν σου περισσεύει κάποιο...νεφρό!
Γενικά προς τα εκεί οδεύει το μπάσκετ, τα σημαντικά γεγονότα θα τα βλέπεις από τον καναπέ σου εκτός και αν σου περισσεύει κάποιο...νεφρό!
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν πάω στα πεθερικά για Χριστούγεννα, συνήθως το δώρο μου είναι ένα ματς στο MSG με «καλά» εισιτήρια. Όχι court side ή πίσω από τον πάγκο, συνήθως σχετικά χαμηλά και λίγο πιο άκρη από το κέντρο, αλλά όχι και πέταλο. Μιλάμε για ματς κανονικής περιόδου και όχι με κάνα Λεμπρόν ή Στεφ. Ε ακόμα και εκείνα είναι εντελώς απαγορευτικά για κόσμο που βγάζει κανονικά λεφτά. Για παράδειγμα όταν ήμουν φοιτητής εκεί, μια φορά τον χρόνο πήγαινα MSG στα πολύ ψηλά αν έβρισκα καμιά ευκαιρία και πάλι ήταν 70+. Ευτυχώς υπήρχαν και οι αμπαλοΝετς που σε πλήρωναν για να πας.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 4:44 pmΈνα ωραίο άρθρο σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στο Garden. Απ'ότι φαίνεται ο Joey με τον Chandler μας έλεγαν ψέμματα ότι έβρισκαν εισιτήρια για αγώνες των Knicks!![]()
Βρήκα και άλλους πίνακες με ακριβότερα εισιτήρια - ειδικά για το game 6 αν φτάσει η σειρά εκεί - και αναρωτιέμαι ήταν πάντοτε έτσι;
Γενικά προς τα εκεί οδεύει το μπάσκετ, τα σημαντικά γεγονότα θα τα βλέπεις από τον καναπέ σου εκτός και αν σου περισσεύει κάποιο...νεφρό!![]()

- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, εγώ σήμερα το ανακάλυψα ψάχνοντας το πρόγραμμα. Οι τελικοί ζωντανά θα μεταδίδονται από το Prime Video (συν Replay) και μαγνητοσκοπημένα το μεσημέρι της επόμενης μέρας από την Cosmote TV. Αυτό θα γίνεται σε ορισμένες χώρες, στην οποία περιλαμβάνεται η Ελλάδα και θα γίνεται εναλλάξ, δηλαδή του χρόνο από την Cosmote. Θα μεταδίδει το feed των ABC & ESPN, όπως έγινε με τους τελικούς της Δύσης με το feed των NBC & Peacock. Δεν θα είναι παραγωγή του Prime Video. Τώρα βγάζει νόημα γιατί έδωσε τόσα πολλά η Amazon στο NBA, περιλαμβάνεται και licensing.
Εκπληκτικό takeover από Brunson στην 4η περίοδο για μια ακόμη φορά. Αν θυμάμαι καλά τα τελευταία 9 λεπτά σκόραρε μόνο ο Brunson (εκτός κάποιων βολών).
Ο Wemby ήταν γήινος σήμερα και ο Fox ανύπαρκτος. Όσο κι αν μου αρέσει το playstyle του Fox δεν μου κάθεται καλά σαν δίδυμο με Wemby. Θα προτιμούσα να έχουν starting unit Castle και Harper και να πάρουν κάποιον τοπ ρολίστα δίνοντας τον Fox.
Αν χάσουν και στο επόμενο οι Σπερς πάμε για σκούπα άραγε;
Ο Wemby ήταν γήινος σήμερα και ο Fox ανύπαρκτος. Όσο κι αν μου αρέσει το playstyle του Fox δεν μου κάθεται καλά σαν δίδυμο με Wemby. Θα προτιμούσα να έχουν starting unit Castle και Harper και να πάρουν κάποιον τοπ ρολίστα δίνοντας τον Fox.
Αν χάσουν και στο επόμενο οι Σπερς πάμε για σκούπα άραγε;
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πληρωθηκαμε πολυ καλα σημερα λεβέντες.
Δεν ξερω γιατι έβαζαν τους Σπερς φαβορί. Η ομαδα που ματσαρει χειρότερα γι αυτους ειναι οι Νικς: δερνουν, εχουν κορμιά, εχουν κανονική έδρα και τον αμυντικό της λίγκας που ειναι πιο αποτελεσματικός απέναντι στο Wemby.
Τα γκαρντ των Σπερχειού δε μου αρέσουν καθόλου. Σίγουρα οχι για σειρά τελικών, ειδικα απέναντι στη ΝΥ. Σήμερα οι Σπερς πήγαν να ξεφύγουν όταν ο Χαρτ ήταν στον πάγκο με 3 φάουλ. Μολις γύρισε κι έκανε όλες τις δουλειές σκουρυναν τα πράγματα. Με Βασελ και με Φοξ δε μαμησε κανείς.
Δεν ξερω γιατι έβαζαν τους Σπερς φαβορί. Η ομαδα που ματσαρει χειρότερα γι αυτους ειναι οι Νικς: δερνουν, εχουν κορμιά, εχουν κανονική έδρα και τον αμυντικό της λίγκας που ειναι πιο αποτελεσματικός απέναντι στο Wemby.
Τα γκαρντ των Σπερχειού δε μου αρέσουν καθόλου. Σίγουρα οχι για σειρά τελικών, ειδικα απέναντι στη ΝΥ. Σήμερα οι Σπερς πήγαν να ξεφύγουν όταν ο Χαρτ ήταν στον πάγκο με 3 φάουλ. Μολις γύρισε κι έκανε όλες τις δουλειές σκουρυναν τα πράγματα. Με Βασελ και με Φοξ δε μαμησε κανείς.
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο