Τελικοί GBL, Game 1 : Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (03/06, 21:00)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 04, 2026 2:17 am

Προφανώς από αυτήν την λήψη φαίνεται καθαρό φάουλ για να είμαστε δίκαιοι. Αν το είδε και το έδωσε μπράβο της. Σε κανονική ροή και από όλα τα άλλα Ρίπλεϊ φαινόταν καθαρό μαρκάρισμα. Τι να πω.

glenrice90

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 04, 2026 2:20 am

Πωπω επικό κουβα πήγαμε αδέρφια :D

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Ιουν 04, 2026 2:24 am

ναι ρε ειδε η βασω στο παιχνιδι αυτο που επρεπε να δουμε 4 ωρες μετα απο συγκεκριμενη καμερα με στοπ καρε και αν τον ακουμπαει και λιγο και το σφυριξε στην κανονικη ροη του αγωνα

αν εχετε απαιτηση για τετοια φαουλ τοτε με τον τροπο που παιζει αμυνα ο οσφπ πρεπει ο αντιπαλος να εχει 50 βολες σε καθε παιχνιδι

στο μπασκετ καθε ακουμπημα μπορει να σφυριχτει φαουλ
εσεις ειδατε οτι τα κριτηρια ηταν ιδια και για τις 2 ομαδες?αυτο εχει σημασια

μου θυμιζει εποχες κοκκαλη που εβαζαν ενα στοπ καρε και ελεγαν να εδω αν δειτε προσεχτικα ακουμπαει η ταπα του παπουτσιου λιγο το κορδονι αρα ειναι πενταλτι

το συγκεκριμενο το σφυραρει μονο διαιτητης που ψαχνεται για να το σφυριξει
και εγω αν ημουν στην θεση της βασως και ηταν αντιθετα μπορει να το εδινα
το θεμα ειναι οτι εγω δεν εγινα διαιτητης γιατι ειμαι παναθηναικος και δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος οσο και να θελω ωστε να σφυραρω σε παιχνιδια που θα παιζει ο παο

Άβαταρ μέλους
Djole77

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 04, 2026 2:29 am

τουλουμπα έγραψε:
ναι ρε ειδε η βασω στο παιχνιδι αυτο που επρεπε να δουμε 4 ωρες μετα απο συγκεκριμενη καμερα με στοπ καρε και αν τον ακουμπαει και λιγο και το σφυριξε στην κανονικη ροη του αγωνα

αν εχετε απαιτηση για τετοια φαουλ τοτε με τον τροπο που παιζει αμυνα ο οσφπ πρεπει ο αντιπαλος να εχει 50 βολες σε καθε παιχνιδι

μου θυμιζει εποχες κοκκαλη που εβαζαν ενα στοπ καρε και ελεγαν να εδω αν δειτε προσεχτικα ακουμπαει η ταπα του παπουτσιου λιγο το κορδονι αρα ειναι πενταλτι

το θεμα ειναι οτι εγω δεν εγινα διαιτητης γιατι ειμαι παναθηναικος και δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος οσο και να θελω ωστε να σφυραρω σε παιχνιδια που θα παιζει ο παο
φυσικα και το ειδε γιατι ηταν μπροστα της. Αντιθετα η ερτ μας ταραξε με ριπλει απο πισω και δεν εδειξε ποτε απο αυτη την καμερα. Οποτε ζητηστε μια συγγνωμη απο τσαρουχα τωρα :D

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 04, 2026 2:35 am

τουλουμπα έγραψε:

Η Τσαρουχα ηταν απο την αλλη πλευρα απο εκει που το βλεπαμε εως τωρα οποτε θα μπορουσε να εχει καλυτερη αποψη απο αυτη που ειχαμε εμεις βλεποντας το παιχνιδι απο κακη οπτικη γωνια. Επισης εδω δεν φαινεται για μια επαφη physical αλλα δειχνει να υπαρχει επαφη και παρεμποδιση τη στιγμη που εχει σηκωθει ο παικτης να σουταρει. Κατα τα λοιπα, βλεπω μπερδευεται πολυς κοσμος σημερα και παρομοιαζει την Τσαρουχα με ποδοσφαιρικους διαιτητες της εποχης κοκκαλη λες και δεν ειχαμε ποτε διαιτηταρες στο μπασκετ που εχουν κανει τα ιδια και καλυτερα, εδω εχουμε ζησει να δουμε παικτη να αποβαλλεται με φαουλ μεσα σε σχεδον ενα 3λεπτο. :roofl:
Αντε καλο βραδυ σε ολους!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιουν 04, 2026 2:41 am

Djole77 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

φυσικα και το ειδε γιατι ηταν μπροστα της. Αντιθετα η ερτ μας ταραξε με ριπλει απο πισω και δεν εδειξε ποτε απο αυτη την καμερα. Οποτε ζητηστε μια συγγνωμη απο τσαρουχα τωρα :D
αυτα πρεπει να ηταν πισω της μαλλον γιαυτο δεν τα ειδε

glenrice90

senior
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 2:48 am

Γιατονι Κεντρικ τινάζει τα χέρια πίσω τύπου ΤΙΠΟΤΑΔΕΤΟΥΚΑΝΑ που είναι το universal signal του "έκανα μπινια" :D

Τσαρούχα πήγε από ξανθός Παπουτσελης σε Κολινα με χαίτη σε ένα 2ωρακι

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 04, 2026 3:00 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 2:41 am
Djole77 έγραψε:

αυτα πρεπει να ηταν πισω της μαλλον γιαυτο δεν τα ειδε

απο αυτα μονο το τελευταιο ειναι φαουλ.. κοιτα και εγω την εκραξα πριν την τσαρουχα ,απο την καμερα την μπροστα φαινεται να χει δικιο..

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιουν 04, 2026 3:06 am

φημες που λενε οτι εκλαιγε επειδη μολις πληροφορηθηκε οτι του μειωθηκαν τα μιλια κρινονται αναληθεις :sorry:

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιουν 04, 2026 3:26 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 3:06 am

φημες που λενε οτι εκλαιγε επειδη μολις πληροφορηθηκε οτι του μειωθηκαν τα μιλια κρινονται αναληθεις :sorry:
Είχε κερδίσει 1.000.000 μίλια

Μπήκα στο app της Turkish Airlines και για Ιορδανία πχ κοστίζει 38.000 μίλια η business (επί 2 με την επιστροφή)

Ατσαλωθειτε έχει πολλά ακόμα να ξοδέψει δεν καταναλώνονται εύκολα

:P

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
NikBot

senior
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 6:34 am

Κοιτάξτε, για να είμαι δίκαιος και εγώ, με τη νέα λήψη πιστεύω ότι, είναι εύκολο φάουλ καθώς τσίμπησε από την προσποίηση και του χτύπησε το χέρι, απλά κακή χρήση χεριών στην άμυνα.

Επίσης, με τα standards σφυριγμάτων της EL (με τα όποια διαφωνώ πολύ ως προς το act of shooting αλλά είναι αυτά που είναι) αυτό δίνεται άνετα απευθείας βολές έχουν δοθεί πολλά τέτοια.

Τέλος, δεν συμφωνώ ότι χρειάζεται 5 ώρες ανάλυση slow motion και αποκλείεται να το είδε στην κανονική ροή, είναι θέμα οπτικής γωνίας (κυριολεκτικά). Ένας διαιτητής που το βλέπει από τη σωστή πλευρά το δίνει εύκολα.

Χωρίς να αναιρείται το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έχει κάνει ουκ ολίγες κακές εμφανίσεις, για το χθεσινό άδικα έφαγε τόσο κράξιμο.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 04, 2026 7:02 am

Καρβουνιάρης έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 2:09 am
Το ότι κάθονται όλοι στον Παναθηναϊκό και αποδίδουν την ήττα τους σε δυο φαλτσοσφυρίγματα, αντί να κάτσουν στα σοβαρά να δούνε τι είναι αυτό που οδήγησε να κατέβει ο Παναθηναϊκός τόσο κακός, δείχνει πως η σειρά τραβάει για το 3-0.
41% στο τρίποντο ο Παναθηναϊκός δεν θα ξανακάνει στη σειρά και ο Ολυμπιακός δεν ξαναεμφανιστεί τόσο κοιμισμένος.
Εάν ηταν τόσο κακός ο Παναθηναϊκός πώς και έχασε στην τελευταία φάση, οπου υπηρχε και φαλτσοσφυριγμα;

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
NikBot

senior
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 7:24 am

yorgos έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 2:09 am
Το ότι κάθονται όλοι στον Παναθηναϊκό και αποδίδουν την ήττα τους σε δυο φαλτσοσφυρίγματα, αντί να κάτσουν στα σοβαρά να δούνε τι είναι αυτό που οδήγησε να κατέβει ο Παναθηναϊκός τόσο κακός, δείχνει πως η σειρά τραβάει για το 3-0.
41% στο τρίποντο ο Παναθηναϊκός δεν θα ξανακάνει στη σειρά και ο Ολυμπιακός δεν ξαναεμφανιστεί τόσο κοιμισμένος.
Εάν ηταν τόσο κακός ο Παναθηναϊκός πώς και έχασε στην τελευταία φάση, οπου υπηρχε και φαλτσοσφυριγμα;
Δεν έχασε στην τελευταία φάση, έχασε γιατί μετά την ισοφάριση του 73-73 κατάφερε να σκοράρει μόνο 3 πόντους σπαταλώντας αρκετές κατοχές. Εν τέλει το κρίσιμο σφύριγμα που έδωσε 2 βολές και πήγε την διαφορά στους 4 δεν φαίνεται να είναι λάθος, από την κατάλληλη λήψη.

Αρα η απάντηση είναι ότι ήταν πολύ κακός για 25 λεπτά και βρέθηκε να χάνει με 17, μετά βελτιώθηκε αισθητά ώστε να το γυρίσει αλλά όχι τόσο ώστε να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη. Στο τέλος του στοίχισε κυρίως η αφλογιστία στην επίθεση καθώς από το 73-73 πήγαμε στο 82-76 (9-3 σκορ)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikBot την Πέμ Ιουν 04, 2026 7:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
modernam

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 7:26 am

Δεν τελείωσε το αφήγημα με το φάλτσοσφύριγμα;

Το συνεχίζουμε ακόμα;

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 04, 2026 7:27 am

NikBot έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 7:24 am
yorgos έγραψε:

Δεν έχασε στην τελευταία φάση, έχασε γιατί μετά την ισοφάριση του 73-73 κατάφερε να σκοράρει μόνο 3 πόντους σπαταλώντας αρκετές κατοχές. Εν τέλει το κρίσιμο σφύριγμα που έδωσε 2 βολές και πήγε την διαφορά στους 4 δεν φαίνεται να είναι λάθος, από την κατάλληλη λήψη.
Και σωστό να ειναι το σφύριγμα, το ματς κρίθηκε στη μία κατοχή. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ηταν "τόσο κακος" αν χάνει παρα τριχα. Δηλαδή ο άλλος τι ήταν, αθλιος;

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”