2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μαρ 02, 2021 4:32 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Μαρ 02, 2021 4:18 pm
Σε άλλα νέα ο Γιατρας εμμέσως πλην σαφώς ειπε οτι πρότυπο του ειναι ο Πεδουλακης. Περιμένω σχόλια...
σχολια πανω σε τι? λογικο ακουγεται καθως ο αρτζι ειναι απο τους καλυτερους ελληνες προπονητες και ειδικα σε κομματια τακτικης, δομησης ροστερ και ταυτοτητας ηταν παντα τοπ. σε αλλα το εχανε ο αρτζι τα οποια τα εχουμε αναλυσει παρα πολυ.

παντως ο γιατρας παιζει διαφορετικο μπασκετ απο αρτζι. πιεζει παρα πολυ με ζον πρες, παιζει πολυ γρηγορα με παρα πολλα τριποντα, με υψηλο ρυθμο και πολλες κατοχες και γενικα δινει αρκετα το ελευθερο σε παικτες να παρουν στην επιθεση πρωτοβουλιες και γενικα ειναι αρκετα ελευθερο το παιχνιδι του στην επιθεση. ειναι αυστηρος πολυ και φυσικα οποιος δεν πιεζει στην αμυνα και δεν τρεχει στο 100% παει παγκο. για αυτο θελει και μεγαλα ροστερ γιατι η ομαδα του καταναλωνει πολυ ενεργεια στο γηπεδο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Μαρ 02, 2021 4:43 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Μαρ 02, 2021 4:18 pm
Σε άλλα νέα ο Γιατρας εμμέσως πλην σαφώς ειπε οτι πρότυπο του ειναι ο Πεδουλακης. Περιμένω σχόλια...
Τι είπε; Α να χαθεί και του 'χουμε πει ωραία λόγια. Είναι ανεπιθύμητος στο ΟΑΚΑ ο κύριος.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 03, 2021 3:27 am

Πάντως η συγκέντρωση πολλών 3 και 4 και σχήματα που πολλές φορές χρησιμοποιεί τα 3αρια στο 2-ασχετως αν έχουμε ελλείψεις στους κοντούς λόγω τραυματισμών κλπ με οδηγεί σε ένα συμπέρασμα....προσπαθεί επενδύοντας σε Παπαπετρου-Μιτογλου-Παπαγιαννη(εύλογο) και γνωρίζοντας τις αδυναμίες τους στο 1 vs 1 να γεμίσει τους χώρους με μεγάλα κορμιά που θα έρχονται σαν βοήθειες στους παραπάνω τρεις περιορίζοντας τους κενους χώρους .Εξ ου ίσως και ότι έχουμε στα ριμπάουντ 6ο τον Παπαγιάννη και 10ο τον Μιτογλου...επίσης είναι σαφές ότι η μαρκετα στους κοντούς και η ποιότητα αυτών σε άλλες ομάδες δεν αφήνει πολλά οικονομικά περιθώρια επιλογών...

Υποθέτω....

James-Roos- Mποχωριδης
Hezonja-TJ Bray
Παπαπετρου-White-Κασελακης
Μιτογλου-Μαντζουκας
Παπαγιαννης-T.Thomas η κάτι καλύτερο.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 03, 2021 9:23 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τετ Μαρ 03, 2021 3:27 am
Πάντως η συγκέντρωση πολλών 3 και 4 και σχήματα που πολλές φορές χρησιμοποιεί τα 3αρια στο 2-ασχετως αν έχουμε ελλείψεις στους κοντούς λόγω τραυματισμών κλπ με οδηγεί σε ένα συμπέρασμα....προσπαθεί επενδύοντας σε Παπαπετρου-Μιτογλου-Παπαγιαννη(εύλογο) και γνωρίζοντας τις αδυναμίες τους στο 1 vs 1 να γεμίσει τους χώρους με μεγάλα κορμιά που θα έρχονται σαν βοήθειες στους παραπάνω τρεις περιορίζοντας τους κενους χώρους .Εξ ου ίσως και ότι έχουμε στα ριμπάουντ 6ο τον Παπαγιάννη και 10ο τον Μιτογλου...επίσης είναι σαφές ότι η μαρκετα στους κοντούς και η ποιότητα αυτών σε άλλες ομάδες δεν αφήνει πολλά οικονομικά περιθώρια επιλογών...

Υποθέτω....

James-Roos- Mποχωριδης
Hezonja-TJ Bray
Παπαπετρου-White-Κασελακης
Μιτογλου-Μαντζουκας
Παπαγιαννης-T.Thomas η κάτι καλύτερο.
Κι εγω καπως ετσι πιστεύω πως θα παμε του χρονου. Λειπει πολυ το σουτ βεβαια απο αυτη την ομαδα.. ουτε ο Ουαιτ ειμαι σιγουρος πως θα κάνει και 2η σεζον με 3ποντο πάνω απο 43% , ουτε και ο Μπρει είναι σίγουρο ότι θα γινει ένας Φελντειν εστω όσον αφορά το σουτ. Επίσης θεωρω πως θα παμε με 7 ξενους, ειτε με εναν ακόμη ασο ειτε με το να κρατήσουμε τον Μπεντιλ που ξερω οτι αρέσει σε πολυ κόσμο στην ομαδα.

Βεβαια και ο Χεζονια δεν ξερω πως θα σουτάρει και με τι ποσοστα για να αποφασίσω αν μπορει να βγάλει χρονιά στο 2. Δυστυχώς θεωρω πως δεν χωράει στην ίδια ομάδα με Παπαπετρου, είναι πολύ παρόμοιο στυλ παιχτες. 3αρια που παιζουν με παρόμοιο τρόπο και μπορουν να παιξουν και κάποια λεπτα στο 4 και στο 2, κάποια λεπτα ομως, οχι ολόκληρη τη σεζον. Εκτος αν γίνει το μαγικό με το γηπεδικό και μπουν και οι επενδυτές και παμε με 10 εκατ μπατζετ. Τοτε αλλάζει το πράγμα...

0
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Τετ Μαρ 03, 2021 6:46 pm

Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος μετά από ντεμπούτο παίκτη. Ο Χεζόνια με άφησε με το στόμα ανοιχτό και πιστεύω ότι αν μείνει σε εμάς και του χρόνου θα είναι μέσα στους 3 καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης. Έχει δυναμώσει πάρα πολύ, το σουτ του είναι συμπαθητικό έως καλό και είναι άπιαστος στο πρώτο βήμα. Στην άμυνα είναι εξαιρετικός και σε μεμονωμένες φάσεις που αναγκάστηκε να μαρκάρει άλλους ψηλούς τους (Ντέιβις) , δεν μπορούσαν να τον κουνήσουν ρούπι. Στην ομαδική άμυνα δεν ήταν καλός, άλλα είναι πάρα πολύ λογικό. Έβαλε 21 πόντους απέναντι στην καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης και ενώ όταν προσπαθούσε να περάσει ήταν λες και συναντούσε τις συμπληγάδες πέτρες ( όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω). Εξαιρετικά διαβασμένος ο Σάρας σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού. Πιστεύω πως άνετα θα σκοράρει 20+ πόντους σε κάθε ματς και πραγματικά δεν έχω λόγια....προσαρμόστηκε σε χρόνο μηδέν....Το Νέντοβιτς- Χεζόνια θα είναι το καλύτερο δίδυμο περιφερειακών της διοργάνωσης....Ποιον να πρωτομαρκάρεις....Έναν άσο ( κάτι ακούστηκε στο σδνα σήμερα ότι έχουμε ξεχωρίσει κάποιον παίκτη που δεν είναι ευρέως γνωστός/ Τζόνι αν ξέρεις τίποτα διαφώτισέ μας :roll: ). Να μείνουν Νέντο, Χεζόνια, Ντίνος, Παπαγιάννης και να πλαισιωθούν από καλούς σουτέρ για να ανοίγουν τους χώρους.....Και όλα θα πάνε καλά :mrgreen: Τουλάχιστον καλύτερα από φέτος :drunk:

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τετ Μαρ 03, 2021 9:34 pm

1) Γιοβιτς - x - Μποχωριδης
2) Χεζονια - Νεντοβιτς
3) Παπ - Σαντ Ροος - Ματζουκας
4) Ντίνος - x με σουτ - Ματζουκας
5) Παπαγιάννης - x - Bentil

Αν κρατήσεις τον κορμό σου πας για 3 με 4 αν φύγει ο Νεντοβιτς καιπροσθήκες και αυτές αναπληρωματικών. Κύριο χαρακτηριστικό το σουτ

Τώρα, αν βγάλουμε εντελώς εκτός το συναίσθημα πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις με Παπαπέτρου και Μητογλου όσον αφορά τα λεφτά που θα ζητήσουν.

Κατ εμε αν θες να είσαι 8αδα θες κάτι καλύτερο από αυτούς για βασικούς με τους 2 τους να έρχονται απο τον πάγκο και να καλύπτουν από 2 θέσεις.

Αν το μπάτζετ ανέβει παρα πολυ μπορείς να τους χρυσοπληρωσεις για να μην είναι πρωταγωνιστές. Αν όμως το μπάτζετ είναι περιορισμένο δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να δώσεις κοντά στο εκατομμύριο στον Παπ και από 700+ κλιμακωτά που σίγουρα θα ζητήσει ο Ντίνος.

Εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά βασίζεται σε ελληνικό κορμό αλλά πλέον πρέπει να γίνουμε πραγματιστες και να πληρώνουμε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Ίσως είναι καλύτερα να πάμε σε 7,8 παίκτες των 700 800 χιλιάδων και Έλληνες τύπου κασελακη και μπεντιλ

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Tracy Mac

allstar

Τετ Μαρ 03, 2021 9:43 pm

shtarkws έγραψε:
Τετ Μαρ 03, 2021 9:34 pm
1) Γιοβιτς - x - Μποχωριδης
2) Χεζονια - Νεντοβιτς
3) Παπ - Σαντ Ροος - Ματζουκας
4) Ντίνος - x με σουτ - Ματζουκας
5) Παπαγιάννης - x - Bentil

Αν κρατήσεις τον κορμό σου πας για 3 με 4 αν φύγει ο Νεντοβιτς καιπροσθήκες και αυτές αναπληρωματικών. Κύριο χαρακτηριστικό το σουτ

Τώρα, αν βγάλουμε εντελώς εκτός το συναίσθημα πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις με Παπαπέτρου και Μητογλου όσον αφορά τα λεφτά που θα ζητήσουν.

Κατ εμε αν θες να είσαι 8αδα θες κάτι καλύτερο από αυτούς για βασικούς με τους 2 τους να έρχονται απο τον πάγκο και να καλύπτουν από 2 θέσεις.

Αν το μπάτζετ ανέβει παρα πολυ μπορείς να τους χρυσοπληρωσεις για να μην είναι πρωταγωνιστές. Αν όμως το μπάτζετ είναι περιορισμένο δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να δώσεις κοντά στο εκατομμύριο στον Παπ και από 700+ κλιμακωτά που σίγουρα θα ζητήσει ο Ντίνος.

Εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά βασίζεται σε ελληνικό κορμό αλλά πλέον πρέπει να γίνουμε πραγματιστες και να πληρώνουμε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Ίσως είναι καλύτερα να πάμε σε 7,8 παίκτες των 700 800 χιλιάδων και Έλληνες τύπου κασελακη και μπεντιλ
θεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση αν μεινουν ολοι να παμε ετσι. αν μεινει παπ-μητο-χεζονια-νεντο τοτε δεν χωραει ο σαντρος. επισης ο μπρει εχει και για του χρονου συμβολαιο και επειδη θα παιζει μονο α1 δυσκολα να κανει κακο ματς ή κακη χρονια εως το τελος, συν οτι ο κατας τον πιστευει παρα παρα πολυ.

επισης ο γιοβιτς θα μου αρεσε μονο ως 2ος αλλα και παλι θα προτιμουσα καποιον πιο νεο και αθλητικο. οχι οτι με χαλαει αλλα σιγουρα δεν θα τον ηθελα για 1ο.

σε αυτο το ροστερ που εβαλε πρεπει να βγαλεις σαντρος και να βαλεις μπρει, να βαλεις τον γιοβιτς ως 2ο και 1ος να αποκτηθει καποιος που να ειναι αθλητικος και καλος αμυντικος.

συμφωνω απειρα να μεινει ο μπεντιλ επισης. βελτιωνει και το σουτ και το ποστ του και την αντιληψη του. και ειναι πολυ καλος σε ριμπαουντ-αμυνα-δυναμη. πολυ καλο εργαλειο και με περιθωρια βελτιωσης.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225

Παρ Μαρ 05, 2021 9:43 pm

1. Walkup , Μποχω , ΗSR (ως Ελληνας)
2. Nedo , Giffey
3. Παπι , White , Hezjonia
4. Μητογλου ,Ματζουκας ,Bendil
5. Παπαγιαννης , Tashawn Thomas
:dribble: :bblove:

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Παρ Μαρ 05, 2021 10:00 pm

Με την ευκαιρία παρακολουθώ τον Λανγκστον Χολ στο Ολυμπιακός- Ερυθρός

Πολύ τίμιος παίκτης, άνετα στέκεται και σαν πρώτος. Με ένα 400ρι τον κλείνεις αμέσως

0

Oι κανονισμοί του forum

Tracy Mac

allstar

Παρ Μαρ 05, 2021 10:06 pm

shtarkws έγραψε:
Παρ Μαρ 05, 2021 10:00 pm
Με την ευκαιρία παρακολουθώ τον Λανγκστον Χολ στο Ολυμπιακός- Ερυθρός

Πολύ τίμιος παίκτης, άνετα στέκεται και σαν πρώτος. Με ένα 400ρι τον κλείνεις αμέσως
λογο προμηθεα τον εχω παρακολουθησει πολυ. το προβλημα του δεν ειναι η ποιοτητα, αλλα η ευπαθεια του σε τραυματισμους. αν δεν το ειχε αυτο θα ηταν στα καλα πλει μεικερ της ευρωλιγκας. εχει σουτ, εχει ντριμπλα, εχει πασα και εχει πολυ υψηλο iq και αντιληψη. δεν ειναι τοσο αθλητικος και γρηγορος αλλα δεν θα χε θεμα αν δεν ειχε τοσους τραυματισμους, οχι πολυ σημαντικους αλλα τον βγαζουν πολυ πολυ συχνα οφ.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225

Παρ Μαρ 05, 2021 10:13 pm

Έχω την εντύπωση ότι ο Οντεντ θα παει σε ψηλό γκαρντ ....
Οχι ότι είναι κοντος ο Hall , αλλα αυτο με τα ψηλά σχήματα θα ειναι μπούσουλας για του χρόνου.. Τι πιο ωραίο να έχεις ψηλό γκαρντ (>1.90)..

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Χωρίς να τον έχω παρακολουθήσει παρα πολυ φέτος νομίζω ότι κάνει γεμάτη χρονιά

0

Oι κανονισμοί του forum

Tracy Mac

allstar

Παρ Μαρ 05, 2021 10:19 pm

shtarkws έγραψε:
δεν κανει ουτε γεματη ουτε καλη χρονια. εχει χασει ηδη 6-7 παιχνιδια ευρωλιγκας και βασικα για χολ θεωρουνται λιγα. συνηθως μενει περισσοτερο εξω.

5,7 ποντους και 3,1 ασσιστ στην 2η χειροτερη ομαδα της ευρωλιγκας καλη χρονια δεν το λες. μετρια το λεω εγω. αλλα οπως και να εχει δυσκολα θα βρει παλι συμβολαιο ευρωλιγκα εκτος αν απο εδω και περα κανει τρομερη σεζον.

μου αρεσει σαν παικτης και μακαρι να τον ειχαμε φετος. απλως για του χρονου οχι λογο ευπαθειας σε τραυματισμους.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Παρ Μαρ 05, 2021 10:24 pm

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Μαρ 05, 2021 10:19 pm
shtarkws έγραψε:
δεν κανει ουτε γεματη ουτε καλη χρονια. εχει χασει ηδη 6-7 παιχνιδια ευρωλιγκας και βασικα για χολ θεωρουνται λιγα. συνηθως μενει περισσοτερο εξω.

5,7 ποντους και 3,1 ασσιστ στην 2η χειροτερη ομαδα της ευρωλιγκας καλη χρονια δεν το λες. μετρια το λεω εγω. αλλα οπως και να εχει δυσκολα θα βρει παλι συμβολαιο ευρωλιγκα εκτος αν απο εδω και περα κανει τρομερη σεζον.

μου αρεσει σαν παικτης και μακαρι να τον ειχαμε φετος. απλως για του χρονου οχι λογο ευπαθειας σε τραυματισμους.
Καλά 6 7 ματς δεν είναι και τραγικό, ο Νεντοβιτς ποσα έχει χασει.

Τώρα για τα νούμερα, ειναξ σχετικό. Αν θέλεις ο άσσος σου να στήνει και να οργανώνει τότε είναι οκ. Επιμένω ότι έστω για δεύτερο θα τον έπαιρνα

Πχ

Γιοβιτς - Χολ - ΛεΜπο
Χεζονια - Νεντοβιτς

Σε αυτή την 5αδα ο Χολ δεν χρειάζεται να σκοράρει

Επίσης λέγεται ότι είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας

0

Oι κανονισμοί του forum

Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Μαρ 05, 2021 10:25 pm

Aν είναι να μείνει ο χεζόνια είναι αστείο να τον πλαισιώσουμε με παίκτες τύπου χολ. Ο παικτης που θα έρθει στον άσο πρέπει να είναι πρώτης γραμμής και να είναι πλήρης επιθετικά και ας θυσιαστούν παπαπέτρου και νέντοβιτς για το σκοπό αυτό

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”