Περιστέρι winmasters - Νέα και Μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 31, 2026 1:00 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 12:51 pm

Αμα ερθει ως μερος του rotation(stretch 5 κι υπο συνθηκες στο 4) εχει καλως, αμα ερθει ως βασικος δεν με ενθουσιαζει tbh.....Περυσι ηταν απογοητευτικος, ειδικα στα κρισιμα ματς του Πανιωνιου.
Ιδανικα θα τον ηθελα ως αντι-Πετρακη :D .Μαλλον ομως φρουδες ελπιδες,αφου το κασε ειναι δυσαναλογο και ο Τσαλμπουρης ζηταει min 250. Ακουγεται οτι ενδιαφερεται και ο Ηρακλης.........

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Μάιος 31, 2026 1:06 pm

gspara έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 1:00 pm
PeristeriBCfan έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 12:51 pm

Αμα ερθει ως μερος του rotation(stretch 5 κι υπο συνθηκες στο 4) εχει καλως, αμα ερθει ως βασικος δεν με ενθουσιαζει tbh.....Περυσι ηταν απογοητευτικος, ειδικα στα κρισιμα ματς του Πανιωνιου.
Ιδανικα θα τον ηθελα ως αντι-Πετρακη :D .Μαλλον ομως φρουδες ελπιδες,αφου το κασε ειναι δυσαναλογο και ο Τσαλμπουρης ζηταει min 250. Ακουγεται οτι ενδιαφερεται και ο Ηρακλης.........
Απλησιαστο κασε, ειδικα για οσα προσφερει ο συγκεκριμενος παικτης κι στις 2 πλευρες του παρκε. Καλυτερα να μεινει ο Joe με το 1/4 των χρηματων :D

Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 2:18 pm

https://basketa.gr/panionios-telos-epoc ... iko-gkika/

Εδώ γράφουν κι για Γκικα...

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 9:12 pm

https://basketa.gr/peristeri-thelei-na- ... raikovits/

Ο πρώην παίκτης του Κολοσσού Λουκά Μπραικοβιτς το τελευταίο όνομα που ακούγεται για την ΓΣΠαρα.

Άμα μείνει κι ο Payne που μ'αρεσε παρά τις αδυναμίες του, τότε η θέση "5" είναι υπερπλήρης

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 6:52 pm

2 νέα ονόματα ακούστηκαν σήμερα για τον ΓΣΠ

Στα γκαρντ ο βραχύσωμος Jalen Finch που αγωνίστηκε σε Βέλγιο κι στην Βόννη στο τέλος της σεζόν. Με ελάχιστα clips που είδα μου φαίνεται για μια οκ επιλογή για τις θέσεις στα γκαρντ, σαν σουλουπι μου θυμίζει αρκετά Paris Lee(παρόμοιο ύψος κι αριστερόχειρες κι οι 2).

Το άλλο όνομα που ακούστηκε είναι του Tytan Anderson, ένας γκαρντ- φόργουορντ που φέτος ολοκλήρωσε τη πρώτη του επαγγελματική σεζόν στο Βέλγιο.

Στα άρθρα αναφέρθηκε ότι ο Jake Van Tubbergen θα συνεχίσει στην Ιαπωνία

Lavertis Robinson

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιουν 05, 2026 7:02 pm

PeristeriBCfan έγραψε:

Στα γκαρντ ο βραχύσωμος Jalen Finch που αγωνίστηκε σε Βέλγιο κι στην Βόννη στο τέλος της σεζόν. Με ελάχιστα clips που είδα μου φαίνεται για μια οκ επιλογή για τις θέσεις στα γκαρντ, σαν σουλουπι μου θυμίζει αρκετά Paris Lee(παρόμοιο ύψος κι αριστερόχειρες κι οι 2).

Το άλλο όνομα που ακούστηκε είναι του Tytan Anderson, ένας γκαρντ- φόργουορντ που φέτος ολοκλήρωσε τη πρώτη του επαγγελματική σεζόν στο Βέλγιο.

Επίσης Ξανθόπουλος συνεχίζει κανονικά (99% γιατί ποτέ δεν ξέρεις - όλοι περιμένουμε τον Αταμαν :D ). Νομιζω/ελπίζω να κρατηθούν Παπαδάκης, Μουράτος (ισως και Ιτούνας) ωστε να μεινει και κατι από τον περσινό κορμό. Συμφωνω με εσενα οτι θα μου άρεσε να μεινει και ο Πέιν. Πρώτος μπλοκέρ είναι και η θεση σεντερ ειναι περίεργη. Μπορεί να πας για κάτι καλύτερο και να πεσεις σε κάτι πολύ χειρότερο. Κάποιοι παίχτες του Πανιωνίου μπορεί να είναι χρησιμοι και προσιτοί για τον ΓΣΠ. Πχ Γόντικας, Κρούζερ. Άραγε ο Νικολαϊδης πήγε κάπου? Μου αρέσει πολύ σαν παίχτης.

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 7:09 pm

Lavertis Robinson έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 7:02 pm
PeristeriBCfan έγραψε:

Επίσης Ξανθόπουλος συνεχίζει κανονικά (99% γιατί ποτέ δεν ξέρεις - όλοι περιμένουμε τον Αταμαν :D ). Νομιζω/ελπίζω να κρατηθούν Παπαδάκης, Μουράτος (ισως και Ιτούνας) ωστε να μεινει και κατι από τον περσινό κορμό. Συμφωνω με εσενα οτι θα μου άρεσε να μεινει και ο Πέιν. Πρώτος μπλοκέρ είναι και η θεση σεντερ ειναι περίεργη. Μπορεί να πας για κάτι καλύτερο και να πεσεις σε κάτι πολύ χειρότερο. Κάποιοι παίχτες του Πανιωνίου μπορεί να είναι χρησιμοι και προσιτοί για τον ΓΣΠ. Πχ Γόντικας, Κρούζερ. Άραγε ο Νικολαϊδης πήγε κάπου? Μου αρέσει πολύ σαν παίχτης.
Λογικά κάποιοι παίκτες θα μείνουν, ώστε να μην ξεκινήσουμε από το μηδέν (είτε οι Έλληνες που ανέφερες ή ο CJ Harris κι φέτος, ειδικά άμα περάσουν οι 7 ξένοι). Για Payne συμφωνώ, αν κι δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμη για ανανέωση.

Από τον περσινό Πανιώνιο προσωπικά θα ήθελα τον Λούντζη μόνο,ο Νικολαϊδης (ακόμη ελεύθερος είναι) δεν μ'αρεσει προσωπικά :sorry:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περιστέρι”