Όταν παίρνει σουτ που βγαίνουν από σύστημα έχει καλά ποσοστά όπως και ο Ντιαλό δεν είναι παίχτες που σουταρουν μετά από ντρίμπλα φέτος τα ποσοστά τους πέσανε γιατί πολύ απλά οι ομάδες τους είναι σε κρίση... Αν ερθουνε και οι δυο αυτομάτως η ομάδα γίνεται two way με υψηλά στάνταρ. Τώρα αν έρθει ο Ροντέν πχ πάλι ικανοποιημένος θα είμαι.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειναι πιο ασταθης απο Ντιαλο στο σουτ. Καλα εγω δεν πεθαινα και για Ντιαλο και δνε ξερω και αν δεν θα ερθει και κανενας απο τους 2. Οι μονοι "κλεισμενοι" μεχρι τωρα ειναι δυο οπως λενε ολοι. Τους αλλους θα τους βρουμε τις επομενες βδομαδες.Kostas89 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:33 pmΌταν παίρνει σουτ που βγαίνουν από σύστημα έχει καλά ποσοστά όπως και ο Ντιαλό δεν είναι παίχτες που σουταρουν μετά από ντρίμπλα φέτος τα ποσοστά τους πέσανε γιατί πολύ απλά οι ομάδες τους είναι σε κρίση... Αν ερθουνε και οι δυο αυτομάτως η ομάδα γίνεται two way με υψηλά στάνταρ. Τώρα αν έρθει ο Ροντέν πχ πάλι ικανοποιημένος θα είμαι.
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μπονγκα με τον Ταιρίκ κατεβαζανε τα φώτα στην άμυνα και είχανε καλή συνεργασία επίσης με τον Μπαρτζώκα θεωρώ ο τι μπορεί να γίνει point forwardJeight έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:35 pmΕιναι πιο ασταθης απο Ντιαλο στο σουτ. Καλα εγω δεν πεθαινα και για Ντιαλο και δνε ξερω και αν δεν θα ερθει και κανενας απο τους 2. Οι μονοι "κλεισμενοι" μεχρι τωρα ειναι δυο οπως λενε ολοι. Τους αλλους θα τους βρουμε τις επομενες βδομαδες.Kostas89 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:33 pm
Όταν παίρνει σουτ που βγαίνουν από σύστημα έχει καλά ποσοστά όπως και ο Ντιαλό δεν είναι παίχτες που σουταρουν μετά από ντρίμπλα φέτος τα ποσοστά τους πέσανε γιατί πολύ απλά οι ομάδες τους είναι σε κρίση... Αν ερθουνε και οι δυο αυτομάτως η ομάδα γίνεται two way με υψηλά στάνταρ. Τώρα αν έρθει ο Ροντέν πχ πάλι ικανοποιημένος θα είμαι.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περιμένουν να τελειώσει το γαλλικό πρωτάθλημα για να δουν τι θα γίνει με τον Ρώσο και τους επενδυτές. Πάντως αρχίζει και ακούγεται έντονα παίκτης από NBA στο 3 και δεν είναι ο Ιταλός.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:16 pmO Μπονγκα αν ερθει, μεχρι στιγμης ο δικος μου δεν μου απανταει, θα ειναι ο ενας απο τους δυο δηλαδη αντι του Κολσον ή του Κι. Εγω τον προτιμω απο τους 2 αυτους. Αυτο σημαινει ομως οτι μαλλον το θεμα Ντιαλο εχει παει για φουντο και θα πανε σε κατι πιο επιθετικο.
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
μηπως ειναι Γερμανος?TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:49 pmΠεριμένουν να τελειώσει το γαλλικό πρωτάθλημα για να δουν τι θα γίνει με τον Ρώσο και τους επενδυτές. Πάντως αρχίζει και ακούγεται έντονα παίκτης από NBA στο 3 και δεν είναι ο Ιταλός.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:16 pm
O Μπονγκα αν ερθει, μεχρι στιγμης ο δικος μου δεν μου απανταει, θα ειναι ο ενας απο τους δυο δηλαδη αντι του Κολσον ή του Κι. Εγω τον προτιμω απο τους 2 αυτους. Αυτο σημαινει ομως οτι μαλλον το θεμα Ντιαλο εχει παει για φουντο και θα πανε σε κατι πιο επιθετικο.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ξερω οτι δεν ειναι ο Ιταλος. Τον ανεφερα ποιος ειναι εν μεσω μεσω πλη σαφως σε προηγουμενο σχολιο (αν καποιος θελει μπορει να ανατρεξειTuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:49 pmΠεριμένουν να τελειώσει το γαλλικό πρωτάθλημα για να δουν τι θα γίνει με τον Ρώσο και τους επενδυτές. Πάντως αρχίζει και ακούγεται έντονα παίκτης από NBA στο 3 και δεν είναι ο Ιταλός.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:16 pm
O Μπονγκα αν ερθει, μεχρι στιγμης ο δικος μου δεν μου απανταει, θα ειναι ο ενας απο τους δυο δηλαδη αντι του Κολσον ή του Κι. Εγω τον προτιμω απο τους 2 αυτους. Αυτο σημαινει ομως οτι μαλλον το θεμα Ντιαλο εχει παει για φουντο και θα πανε σε κατι πιο επιθετικο.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αλήθεια, τι να κάνει αυτή η ψυχή από τη "χώρα των χιλίων λιμνών";Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 9:05 pmΤο ξερω οτι δεν ειναι ο Ιταλος. Τον ανεφερα ποιος ειναι εν μεσω μεσω πλη σαφως σε προηγουμενο σχολιο (αν καποιος θελει μπορει να ανατρεξει) στα λογια του αερα αλλα μεχρι να προκυψει κατι δεν θα επεκταθω παραπανω.
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Λαουρι?FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 9:13 pmΑλήθεια, τι να κάνει αυτή η ψυχή από τη "χώρα των χιλίων λιμνών";Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 9:05 pm
Το ξερω οτι δεν ειναι ο Ιταλος. Τον ανεφερα ποιος ειναι εν μεσω μεσω πλη σαφως σε προηγουμενο σχολιο (αν καποιος θελει μπορει να ανατρεξει) στα λογια του αερα αλλα μεχρι να προκυψει κατι δεν θα επεκταθω παραπανω.
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οταν ηταν να ερθει απο σελτικς ευρωπη ειχα πρηξει μπαλες να τον παρουμε..οι παλιοι θα θυμουντε .αλλα ειναι και αυτος αργος σαν τον κολσον..μοιαζουν αρκεταChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 6:21 pmshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 5:08 pmο μπογκα φαινεται τιμιος σουτερ στα σποτ παντως..με ποσταρισματα εμεις στο 3 δεν παιζουμε ποτε..δεν βλεπω να υπαρχει ευρωπη καποιος να μπορει να παιξει τετοια αμυνα στο 3-4 και να ειναι και σναιπερ..
ο κολσον εχει το σουτ αλλα ειναι αργοκαρουτας,ο κι σουταρει και πετυχαινει περιστερια.
Υπαρχει ενας αλλα εδω και μια τετραετια δεν ασχοληθηκαμε γιατι μαλλον το iq ειναι ραδικιου. Απο δυνητικα βασικος στο ΝΒΑ κατεληξε στα αζητητα. Σεμι Οτζελεγε λεγεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιουν 04, 2026 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα παρουμε δυο διπλοθεσιτες. Ειτε ενα 2-3 και ενα 3-4 ειτε δυο 3-4. Two way και οι δυο με τον εναν να ειναι καλος αμυντικος και ενας πιο καλος επιθετικος. Αν ο ενας ειναι ο Μπονγκα τοτε σημαινει οτι ο αλλος θα ειναι ειτε ο Ροντεν(μπηκε ο Παο ζεστα για την αποκτηση του) ειτε ο Στερλινγκ Μπραουν ειτε καποιος αλλος με επιθετικο ταλεντο πχ Φοντεκιο, Μπογκντανοβιτς, Μιχαλιουκ ειτε Ντα σιλβα, ειτε καποιος αλλος

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο