Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άσχετο αλλά νομίζεις πως είναι λευκός ο Στεφ;Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 11:30 pmΑυτός θεωρείται πως ανήκει στις λευκές γάμπες;;; Να κάνουμε μια εξαίρεση;
![]()

-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει ρε αδερφέ, δεν είμαι και τόσο στούρνος!!! Δεν βλέπεις πως φοράει white leg sleeves (ή όπως αλλιώς τα λένε);nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:14 amΆσχετο αλλά νομίζεις πως είναι λευκός ο Στεφ;Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 11:30 pm
Αυτός θεωρείται πως ανήκει στις λευκές γάμπες;;; Να κάνουμε μια εξαίρεση;
![]()
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπαα τους θέλω με ερυθρόλευκη ψυχή.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:25 amΈχω έναν Φώτση του 2009. Να τον τυλίξω για το σπίτι ή για εδώ;;;![]()
![]()
![]()
Άσε που θέλω καλο ποστ απο το 4 και να μπορεί να σταθεί 5λ στο 5
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έναν Γαλακτερό έχω, από τα '90s, αλλά δεν πατάει στο 5. Πατάει στο 3. Να τον αφήσω;;SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:42 amΜπαα τους θέλω με ερυθρόλευκη ψυχή.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:25 am
Έχω έναν Φώτση του 2009. Να τον τυλίξω για το σπίτι ή για εδώ;;;![]()
![]()
![]()
Άσε που θέλω καλο ποστ απο το 4 και να μπορεί να σταθεί 5λ στο 5
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ηταν στο καλυτερο προγραμμα για νεους παικτες που υπαρχει στο ΝΒΑ... μακραν του δευτερου εχουν το καλυτερο development team για νεαρα ταλεντα στην Oklahoma... και μεχρι και αυτοι τον παρατησαν (οπως εκαναν αργοτερα και με τον Giddey).
Για διαφορετικους λογους τον καθενα, στον poku ειδαν εναν τυπο που για διαφορους λογους δεν μπορουσε να γινει καλυτερος και εβγαζε διαρκως μικροτραυματισμους
και στον Giddey ειδαν ενα ball dominant guard που δεν μπορει να παιξει αμυνα αλλα ουτε και να σουταρει και το ταβανι του δεν ηταν ιδιαιτερα παραπανω απο το floor που ειχε εκεινη τη στιγμη... + αν εχεις ηδη SGA ε δεν θα παρεις την μπαλα απο τα χερια του για να την δωσεις στον Giddey.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ΓΕΡΟΝΤΑΡΕΣ που θα έλεγε κι ο ΑναστάσηςΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 11:30 pmΑυτός θεωρείται πως ανήκει στις λευκές γάμπες;;; Να κάνουμε μια εξαίρεση;
![]()
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Που χάθηκε το θρεντ "Ολυμπιακός -Αγωνιστικα θέματα" ρε σεις; Δε το βρίσκω πουθενά. Εδώ λέμε μόνο για μεταγραφές κανονικά.
Προβληματίζει κανένα σας η εικόνα του Γουορντ; Πολύ άγουρος ακόμα και δεν ξέρω αν έχει τα φόντα πνευματικά, να γίνει σταθερό σημείο αναφοράς. Να φτάσει εστω κοντά στα επίπεδα του prime ΣΑΚ ας πουμε. Φάνηκε και στο φ4, φαίνεται και τώρα στους τελικούς. Ειδικά αν φύγει ο Πίτερς, χρειάζομαι σίγουρα μια γενναία ένεση ποιότητας στα φοργουορντ.
Προβληματίζει κανένα σας η εικόνα του Γουορντ; Πολύ άγουρος ακόμα και δεν ξέρω αν έχει τα φόντα πνευματικά, να γίνει σταθερό σημείο αναφοράς. Να φτάσει εστω κοντά στα επίπεδα του prime ΣΑΚ ας πουμε. Φάνηκε και στο φ4, φαίνεται και τώρα στους τελικούς. Ειδικά αν φύγει ο Πίτερς, χρειάζομαι σίγουρα μια γενναία ένεση ποιότητας στα φοργουορντ.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για τα νέα Ελληνόπουλα, δεν έχω καν τη σιγουριά προσωπικά ότι θα είναι διαθέσιμα για την εθνική σε σταθερή βάση. Πόσο μάλλον να δείξουν χαρακτήρα και να παλέψουν, για να κερδίσουν θέση στους αιώνιους. Το αν έχουν τα φόντα να φτάσουν έως το επίπεδο της Ευρωλίγκας, το αφήνω έξω προς το παρόν.
Τώρα δεν πάνε στην εθνική, για να πάνε στα κολλέγια. Μετά ίσως να μην πηγαίνουν, για να κάνουν ατομικές προπονήσεις.
Τώρα δεν πάνε στην εθνική, για να πάνε στα κολλέγια. Μετά ίσως να μην πηγαίνουν, για να κάνουν ατομικές προπονήσεις.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα δεν μου αρέσει ο Γουορντ και το έλεγα από το καλοκαίρι πριν καν έρθει σε εμάς, είναι παντελώς ατσούμπαλους και με πολύ κακό σουτ, ενώ κάνει και αρκετά λάθη, δεν νομίζω να στρώσει, είναι ήδη και 29. Για αλλαγή 10-15 λεπτά είναι οκ, γιατί έχει πάθος και δύναμη ενώ δεν είναι κακός και στην άμυνα…αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει οποσδηποτε να βρούμε βασικό 3αρι, ο Γουορντ να έρχεται από τον πάγκο για 10-15 λεπτά και ο Παπ δυστυχώς μόνο για Ελλάδα πλέον, ή έστω σαν 11ος-12ος παίκτης στην Ευρωλίγκα σε ώρα ανάγκης.Erether έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 9:35 amΠου χάθηκε το θρεντ "Ολυμπιακός -Αγωνιστικα θέματα" ρε σεις; Δε το βρίσκω πουθενά. Εδώ λέμε μόνο για μεταγραφές κανονικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο