Ο Φουρνιέ δεν είναι Σπανούλης. Είναι καθαρό 2-3 και εμείς τον χρησιμοποιούμε από πέρυσι σαν να είναι άσος. Αυτό προφανώς γίνεται γιατί οι άσσοι μας έχουν διεκπεραιωτικό χαρακτήρα.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 11:31 pmΤα ματς αυτα αποδεικνύουν οτι ηταν δίκαιη και ορθή η αντιμετώπιση του Φουρνιε απο τον κόουτς φέτος. Με τη second unit για 15-18λ μαξ, να έχει καθαρό μυαλό, να τραβάει το σκορ και να δίνει leadership, και να κλείνει το ματς οποίος πιο hot απο τους δυο.
Δυστυχώς οταν του αφήνεις την μπαλα για ποικιλίες και όλοι είναι κρυμμένοι γιατί εχουν φαει το ξύλο της αρκούδας και λακισαν αυτα θα έχουμε.
Ο δε Χολ που όλοι φαγωθήκατε μη χαλάσουμε την τριάδα με 1.5μηνα φετος καλο έχετε καταλάβει οτι είναι εκτός τόπου και χρόνου στην αμυνα, χάνεται και στην επίθεση, και οκ αν βρεθεί σε καλο μήνα κάτι μπορεί να γίνει
Εγώ μέχρι και σήμερα δεν έχω καταλάβει το hype που υπήρχε για τον Τζόζεφ. Μάλλον μας τύφλωσε η επιλογή Ντιλικινά και η μέτρια επιθετική απειλή του Ουόκαπ τόσα χρόνια, που ο Τζόζεφ μας είχε φανεί όαση.
Ο Τζόζεφ είναι συμπαθής, φιλότιμος και τίμιος, παίζει έξυπνα, αλλά επιθετικά είναι το ίδιο περιορισμένος όσο είναι και ο Θωμάς.
Θέλω να πιστεύω ότι ο κόουτς έχει αντιληφθεί ότι ο Φουρνιέ δεν είναι για τόσες ποικιλίες και ότι θα τον παρκάρει στο τρία μετατοπίζοντας το παιχνίδι του κυρίως off-ball.
Το δυνατό σημείο του Φουρνιέ είναι η εκτέλεση μετά από 1-2 τρίπλες το πολύ. Δεν πρέπει να κάνει τον δημιουργό τόσο πολύ ούτε να διχειριζεται τόσες πολλές μπάλες όσο φέτος.

je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο