Άρης - Νέα και Μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 07, 2026 6:40 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2026 12:50 pm
pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2026 12:41 pm
Όταν δεν υπάρχουν τραυματισμοί ο Τολιόπουλος δεν είναι καν 12αδα.
Στην Ελλάδα που έχουμε πάντα τραυματισμούς, ο Τολιόπουλος είναι πάντα στη 12άδα εκτός από τις φορές που είναι τραυματίας και ο ίδιος.
Στην Ελλαδα κυριολεκτικά ακόμα και εσύ να μπεις στη 12αδα δε θα είναι πρόβλημα, για την Ελλάδα και ο Μωραϊτης πχ που έχει συμβόλαιο φτάνει και περισσεύει.

Στην Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος έχει βρει μέσο όρο 10 λεπτά μεν αλλά έχει πατήσει παρκέ μόλις στα 10 από τα 43 παιχνίδια που παίξαμε. Και αυτό παρά τους τραυματισμούς και την αποτυχημένη κίνηση Σορτς. Αν είχε βγει ο Σορτς μάλλον ούτε αυτά τα 10 παιχνίδια δε θα είχε βρει.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Κυρ Ιουν 07, 2026 6:49 pm

gspara έγραψε:
Σάβ Μάιος 16, 2026 7:15 pm
Noιωθω ιδιαιτερη συγκινηση που η Αρειαναρα στοχευει σε πουλεναρα Mitch Creek της αντιπαλου του στο γιουροκαπ,Ναποκα κ ευελπιστω να εχει ευτυχη καταληξη το ντιλ!!Αδιαφορω για την ηλικια του,ο Αυστραλος ειναι μεγαλη παιχτουρα :obey:
Ονειρο ζω :wave:

Αδιαφορω και για την ηλικια του και για το γεγονος οτι αντικαθιστα τον Νουα. Κρικαρος και τα μυαλα στα καγκελα :obey: :obey: :obey: :obey: :obey: :obey: :obey: :obey:

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Ιουν 07, 2026 6:54 pm

Ο Τολιό είναι σίγουρα καλύτερος παίκτης από Μωραίτη για τον ΠΑΟ αλλά για αυτόν τον ρόλο η διαφορά είναι πρακτικά μικρή. Ο Τολιόπουλος και ο κάθε Τολιόπουλος στα 30 του δεν έχει τόσο μεγάλο κίνητρο να παίζει 20 λεπτά στην Ελλάδα με την Μύκονο και τον Βίκο και Ευρώπη να πατάει παρκέ ελάχιστα έως καθόλου.

Με την άνοδο του Άρη νομίζω το κίνητρο είναι μεγαλύτερο ώστε να πάει κάπου που θα είναι ο καλύτερος Έλληνας του ρόστερ και θα παίζει 20-25 λεπτά σε μία απο τις καλύτερες ομαδεε του Eurocup. Ειδικά από την στιγμή που θα έχει κόουτς τον Σπανούλη και ακολουθεί Παγκόσμιο του χρόνου, όπου θα έχει την ευκαιρία να εξαργυρώσει μια καλή σεζόν και με σημαντικό ρόλο στην Εθνική.
Είναι ίσως και το κίνητρο να αφήσει κάπου ένα legacy, και στον Άρη υπάρχουν ήδη κάποιες προϋποθέσεις ευνοϊκές για αυτό.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Κυρ Ιουν 07, 2026 11:27 pm

Aδικα ενθουσιαστηκα για Mitch Creek,μαλλον δεν προχωραει η περιπτωση του :cry:
Ωστοσο αυτο δεν σημαινει παραμονη Noua,ο οποιος πιθανοτατα θα παει Ασβελ.

xavier

Honorary
Reactions:

Δευ Ιουν 08, 2026 7:09 am

για τον νουα η βιλερμπαν εχει τον εντιαγιε και παει δυνατα για γιαμπουσελε, που παιζει βεβαια να παραμεινει νβα. οπως και να χει δεν πιστευω οτι θα τελειωσει γρηγορα το θεμα. Εγω πιστευω οτι στο τελος θα γινει μια αναπροσαρμογη στο συμβολαιο του και θα παραμεινει.

τεσπα, ας τελειωσουν μια οι ελληνικοι τελικοι την επομενη εβδομαδα, νομιζω μετα απο αυτο θα προχωρησουν οι εξελιξεις σε πολλα μετωπα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Δευ Ιουν 08, 2026 11:27 am

Ο Άρης θέλει λογικά από Έλληνες Τολιόπουλο, Λαρεντζάκη, Κώστα Αντετοκούνμπο και ακούγονται φήμες και για τον Θανάση, και έχει ήδη Ελάιζα Μήτρου Λονγκ και Χαραλαμπόπουλος. Αν κάνω μια υπόθεση ότι έρχονται όλοι πλην Θανάση θα έχουμε:

Τολιόπουλο, Ελάιζα, Λαρεντζάκη, Χαραλαμπόπουλο, Κώστα Αντετοκούνμπο. Αν θέλουν 8 ξένους θα ψάχνουν για 3 Ελληνες ακόμα.
Έχουν Πουλιανίτη, Τανούλη και Μποχωρίδη. Αλλά νομίζω πως ο Τανούλης λογικά θα αποχωρήσει αν μείνει ο Κώστας για τρίτος.

Στους ξένους έχουν ήδη Νέναντ Ντιμιτρίγεβιτς, Άνταμ Μοκόκα, Κεμ Μπιρτς και Ι Τζέι Λιντέλ άρα ένα πρόχειρο ρόστερ, όχι depth chart

PG: Dimitrijevic, Τολιόπουλος, Μποχωρίδης
SG: Mokoka, Ελάιζα, Λαρεντζάκης
SF Χαραλαμπόπουλος
SF Liddell
C: Birch, Κ. Αντετοκούνμπο

Θέλει έναν βασικό ψηλό ακόμα, ένα συμπληρωματικό 4άρι, και ένα βασικό τριάρι συν ότι παίκτες χρειάζονται για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 08, 2026 11:51 am

μηπως στην ομαδα του αδερφου του παιζει δευτερος ο κωτσος..γιαυτο πηραν και τοσο καλο πρωτο.

υποτιθεται θα χουν 10εκ μπατζετ,αυτο πανω για 5 μοιαζει.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Ιουν 08, 2026 12:00 pm

shaq7 έγραψε:
μηπως στην ομαδα του αδερφου του παιζει δευτερος ο κωτσος..γιαυτο πηραν και τοσο καλο πρωτο.

Με την εικόνα του πάντως φέτος δεν σου δίνει την εντύπωση ότι κάνει για 2ος σε ομάδα που σκοπό έχει να χτυπήσει το Eurocup και να μπει σφήνα στους 2 μεγάλους. Χρειάζεται κάποιος καλός ψηλός όχι στυλ Τανούλης χωρίς να υποτιμώ το παιδί.
Για το μπάτζετ πρόχειρα σίγουρα με αυτούς που λέω είναι υψηλότερα και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι κινήσεις (καλά ούτε οι Έλληνς που λέω βασικά)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Ιουν 08, 2026 12:04 pm

ισως παρουνε ενα 4-5ρι..δεν ξερω μηπως ειναι ο λιντελ κιολας.παντως αν φτασουνε 10εκ μπατζετ και εχουνε δωσει τιποτα εκατομμυρια σε λαρετζακηδες και τολιοπουλους δεν κανουνε δουλεια.Το θεμα ειναι να δημιουργησουν υπεραξιες οχι να τις πληρωσουν.Δεν νομιζω οτι στοχευουν να παρουν το πρωταθλημα ..

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Δευ Ιουν 08, 2026 12:27 pm

shaq7 έγραψε:

Γύρω στα 6-7 το υπολογίζω εγώ. Στο ρόστερ που ανέφερε πιο πάνω ο Conan, ίσως μείνει και ο Harrell. Εγώ θα το υπολόγιζα κάπως έτσι χοντρικά

Μήτρου-Λονγκ 300k
Μποχωρίδης 250k
Πουλιανίτης 150k
Dimitrijevic 1Μ
Mokoka 700k
Τολιόπουλος ή Λαρεντζάκης 700k
Χαραλαμπόπουλος 700k
Lindell 1M
Birch 1Μ
Κ. Αντετοκούμπο 500k

Σύνολο 6.5 περίπου για 10 παίκτες. Και μετά υπάρχουν διαθέσιμες τρεις θέσεις ξένων ακόμα που θα πάνε λογικά σε ένα βασικό τριάρι, έναν παίκτη στο 4 πίσω από τον Lindell (αν δεν κρατήσει τον Noua) και σε ένα τεσσαροπεντάρι. Εκεί μπορεί να ρίξει χρήμα ο Άρης να φέρει παίκτες του ενός εκατομμυρίου ώστε να φτάσει το μπάτζετ γύρω στα 9-9.5. Αν φέρει τον Fall ας πούμε, δεν νομίζω να κλείσει με κάτω από 1-1.2 εκατομμύρια.

Απλά αν πάρουν McKissic στο 3 μετά δεν μου κολλάει τόσο να πάρουν και Θανάση στο 4. Θα μιλάμε για αρκετά άσουτη ομάδα.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Δευ Ιουν 08, 2026 12:30 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 08, 2026 12:04 pm
ισως παρουνε ενα 4-5ρι..δεν ξερω μηπως ειναι ο λιντελ κιολας.παντως αν φτασουνε 10εκ μπατζετ και εχουνε δωσει τιποτα εκατομμυρια σε λαρετζακηδες και τολιοπουλους δεν κανουνε δουλεια.Το θεμα ειναι να δημιουργησουν υπεραξιες οχι να τις πληρωσουν.Δεν νομιζω οτι στοχευουν να παρουν το πρωταθλημα ..
Καλύτερα να είχε έλληνες, παιδιά από τις ακαδημίες και να έσπρωχνε το πακέτο για 8-9 καλούς ξένους και τον Τολιόπουλο και θα είχε πολύ σοβαρή ομάδα και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Ιουν 08, 2026 12:44 pm

kojito έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Γύρω στα 6-7 το υπολογίζω εγώ. Στο ρόστερ που ανέφερε πιο πάνω ο Conan, ίσως μείνει και ο Harrell. Εγώ θα το υπολόγιζα κάπως έτσι χοντρικά

Μήτρου-Λονγκ 300k
Μποχωρίδης 250k
Πουλιανίτης 150k
Dimitrijevic 1Μ
Mokoka 700k
Χαραλαμπόπουλος 700k
Lindell 1M
Birch 1Μ
Κ. Αντετοκούμπο 500k

Σύνολο 6.5 περίπου για 10 παίκτες. Και μετά υπάρχουν διαθέσιμες τρεις θέσεις ξένων ακόμα που θα πάνε λογικά σε ένα βασικό τριάρι, έναν παίκτη στο 4 πίσω από τον Lindell (αν δεν κρατήσει τον Noua) και σε ένα τεσσαροπεντάρι. Εκεί μπορεί να ρίξει χρήμα ο Άρης να φέρει παίκτες του ενός εκατομμυρίου ώστε να φτάσει το μπάτζετ γύρω στα 9-9.5. Αν φέρει τον Fall ας πούμε, δεν νομίζω να κλείσει με κάτω από 1-1.2 εκατομμύρια.

Απλά αν πάρουν McKissic στο 3 μετά δεν μου κολλάει τόσο να πάρουν και Θανάση στο 4. Θα μιλάμε για αρκετά άσουτη ομάδα.
700κ σε τολιο λαρε χαραλαμπη γιατι?αυτο λεω..αλλο να τα πληρωνουν οι αιωνιοι αλλο ο αρης και ο παοκ που δεν στοχευουν πρωταθλημα..καλυτερα να παρουν 3 ΄΄tyree''

να τα δωσουν σε εναν πχ τολιο το ακουω..ελληνας να ηγηθει ,ειναι και μεγαλωμενος εκει κτλ

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:

Δευ Ιουν 08, 2026 12:53 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 08, 2026 12:44 pm
kojito έγραψε:

Μήτρου-Λονγκ 300k
Μποχωρίδης 250k
Πουλιανίτης 150k
Dimitrijevic 1Μ
Mokoka 700k
Χαραλαμπόπουλος 700k
Lindell 1M
Birch 1Μ
Κ. Αντετοκούμπο 500k

700κ σε τολιο λαρε χαραλαμπη γιατι?αυτο λεω..αλλο να τα πληρωνουν οι αιωνιοι αλλο ο αρης και ο παοκ που δεν στοχευουν πρωταθλημα..καλυτερα να παρουν 3 ΄΄tyree''

να τα δωσουν σε εναν πχ τολιο το ακουω..ελληνας να ηγηθει ,ειναι και μεγαλωμενος εκει κτλ
Για Χαραλαμπόπουλο το είπε και ο Τσίμπος την περασμένη εβδομάδα ότι αυτά τα χρήματα του έδωσε ο Άρης. Οκ, για να πάρεις Έλληνες στην ηλικία 25-32 σε αυτές τις ομάδες που να μπορούν να έχουν κάποιο ρόλο, αναγκαστικά θα πληρώσεις κάποια υπεραξία.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Άρης”