Τελικοί GBL, Game 4 : Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός (10/06, 21:00)
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Βεζενκοφ είναι κακός εδώ και καιρό. Ο Πίτερς το έχει αφήσει μετά το φάιναλ φορ και δεν παίζει? Η επειδή υπέγραψε Αρμάνι ο κοουτς τον ξεγράψε? Πραγματικά ο Βεζενκοφ όταν κλίνεται στις γωνιές και πάει να σουτάρει πάνω από το κεφάλι του άλλου είναι απευθείας να τον πετάς έξω..σου χαλάει την επίθεση και σουτάρει χωρίς καμία λογική. Δεν είναι εικόνα αυτή που έχει στους τελικούς και ήταν κακός και στο φάιναλ φορ.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα αν δεν υπηρχε η κουβεντα εδω ποιο το νοημα να κατσεις να δεις αυτο το πραγμαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2026 11:21 pm48 λεπτά λέει τελικά![]()
Από τα χειρότερα ματς που έχω δει ποτέ. Ευτυχώς που το βλέπαμε γράφοντας μλκιες εδώ και κάπως παλεύτηκε![]()
Δύσκολα θα έχει κάποιο θέμα ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του να καθαρίσει.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δικαιότατη νίκη του Παναθηναϊκού.
εμείς και κακό μπάσκετ παίξαμε και τους βασικούς μας εξουθενώσαμε, είχαμε πρόγραμμα. προσπάθησε να τα παίξει όλα για όλα ο Μπαρτζώκας αλλά το όλα για όλα δε σημαίνει "δε κάνω αλλαγές και δεν επεμβαίνω στο παιχνίδι".
ο Παναθηναϊκός ήταν σχεδόν συγκινητικός. το ήθελε περισσότερο και φαινόταν ότι δε στάθηκε στις ατυχίες του αλλά πάλεψε με ό,τι είχε. μπράβο του από εμένα.
είμαι περίεργος τι ματς θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο.
εμείς και κακό μπάσκετ παίξαμε και τους βασικούς μας εξουθενώσαμε, είχαμε πρόγραμμα. προσπάθησε να τα παίξει όλα για όλα ο Μπαρτζώκας αλλά το όλα για όλα δε σημαίνει "δε κάνω αλλαγές και δεν επεμβαίνω στο παιχνίδι".
ο Παναθηναϊκός ήταν σχεδόν συγκινητικός. το ήθελε περισσότερο και φαινόταν ότι δε στάθηκε στις ατυχίες του αλλά πάλεψε με ό,τι είχε. μπράβο του από εμένα.
είμαι περίεργος τι ματς θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο.
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε το είδα το ματς, τι έγινε τελικά?Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2026 10:06 pmΟι 6 πόντοι διάφορα στο ημίχρονο δείχνουν νίκη Ολυμπιακού.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Τετ Ιουν 10, 2026 11:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ggr την Τετ Ιουν 10, 2026 11:29 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο