Τελικοί GBL, Game 4 : Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός (10/06, 21:00)
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εννοείται σχετικό είναι, μπορεί να μπει ο Οσμάν με ενέσεις και να είναι ο μβπ της αναμέτρησης. έχει το ταλέντο να το κάνει. απλά μου φαίνεται δύσκολο σε τρεις μέρες από τώρα ο Σλούκας και ο Οσμάν να είναι καλά. το θέμα είναι αφήνεις εκτός Σορτς ή Χουάντσο που είναι σίγουρα καλά και να το ρισκάρεις; εγώ δε θα το έκανα.kein έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:07 amΕίναι σχετικό αυτό, γιατί δεν υπάρχει άλλο τριάρι με την ατυχία ρογκα. Αν ο Σλουκας είναι καλά και δεδομένου ότι ο τολιό είναι σε καλή κατάσταση, ίσως ο σορτς να θυσιαστεί, καθότι είναι βέβαιο ότι στο ΣΕΦ θα το σημαδευσουν.yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:04 am
απαντάω εγώ αν και Ολυμπιακός. δεν αφήνεις εκτός το Χουάντσο που είναι υγιής για να πάρεις τον Οσμάν που είναι χωρίς (καλές) προπονήσεις και με ενέσεις.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ειναι λαθος σας αυτο .τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:01 amχουαντσοKwstantino έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2026 11:59 pmΣε ενδεχόμενη επιστροφή Σλούκα, Οσμάν ποιόν ξένο αφήνεις έξω;
Με χουαντσο χειζ ντειβις μαζι μπορειτε να κανετε αλλαγες επανω στον βεζενκοφ και να τον περιορισετε . Χωρις βεζενκοφ ο ολυμπιακος θα πρεπει να παει παλι σε παιχνιδι αποφασεων απο φουρνιε και ντορσει ( αν παιξει ) και να παρει αρκετα σουτ με γουολκαπ γουορντ .
Συν τα ριμπαουντ που θα εχετε προβλημα .
Αν εχουν κουραγια με την ιδια εξαδα με αποψε θα πρεπει να πατε .
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει βάση αυτό που λες, λογικά θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να είναι σίγουροιyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:14 amεννοείται σχετικό είναι, μπορεί να μπει ο Οσμάν με ενέσεις και να είναι ο μβπ της αναμέτρησης. έχει το ταλέντο να το κάνει. απλά μου φαίνεται δύσκολο σε τρεις μέρες από τώρα ο Σλούκας και ο Οσμάν να είναι καλά. το θέμα είναι αφήνεις εκτός Σορτς ή Χουάντσο που είναι σίγουρα καλά και να το ρισκάρεις; εγώ δε θα το έκανα.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν παίζει ρόλο, ο παίκτης πρέπει να καταλαβαίνει και την ψυχολογία των διαιτητών και τι θα του σφυρίξουν και τι όχι. ΠΧ το φάουλ στον Καλαιτζάκη, παρότι μπορεί να μην είναι φάουλ (δεν είμαι βέβαιος μία φορά το έχω δει σε κανονική ροή), είναι φάση που μάλλον θα τη σφυρίξει ο διαιτητής στο ΟΑΚΑ σε εκείνο το σημείο. Θέλει λίγο μυαλό.
Τεσπα, πως θα βλέπατε, Χολ μέσα Πίτερς έξω? τα λεπτά του πίτερσ στο 4 ας τα μοιραστούν Ward+Παπ.
je suis jazz thrillos 
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το έκανε στο κύπελλο και νομίζω θυμόμαστε όλοι την κατάληξη…plo koon έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:24 amΔεν παίζει ρόλο, ο παίκτης πρέπει να καταλαβαίνει και την ψυχολογία των διαιτητών και τι θα του σφυρίξουν και τι όχι. ΠΧ το φάουλ στον Καλαιτζάκη, παρότι μπορεί να μην είναι φάουλ, είναι φάση που μάλλον θα τη σφυρίξει ο διαιτητής στο ΟΑΚΑ σε εκείνο το σημείο. Θέλει λίγο μυαλό.
Τεσπα, πως θα βλέπατε, Χολ μέσα Πίτερς έξω? τα λεπτά του πίτερσ στο 4 ας τα μοιραστούν Ward+Παπ.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όσοι λένε δεν υπάρχει κούραση το Σάββατο είναι τελικός κτλ να πω από την μικρή μου εμπειρία από κροσφιτ που τρέχουμε τρεις μέρες σερί στα κόκκινα οτι δεν ισχύουν
Ναι θα μπεις ψυχωμένος ναι θα σφίξεις τα δόντια αλλά όταν έχεις καεί ήδη θα γαλακτωσεις αμέσως θα τσιμεντώσεις και δεν θα σου βγαίνει τίποτα ..
Είμαι λίγο μεγαλύτερος του φουρνιε και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα παίξει σε υψηλό επίπεδο .. βέβαια δεν ξέρω τι μπορεί να τους δώσουν και με τρεις μέρες ανάρρωση να μπορούν να παίξουν και να ξαναβγάλουν αλλά τόσα λεπτά χωρίς τραυματισμούς..ίσως με τις αποθεραπείες που κάνουν αυτοί να μπορούν τι να πω
Ναι θα μπεις ψυχωμένος ναι θα σφίξεις τα δόντια αλλά όταν έχεις καεί ήδη θα γαλακτωσεις αμέσως θα τσιμεντώσεις και δεν θα σου βγαίνει τίποτα ..
Είμαι λίγο μεγαλύτερος του φουρνιε και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα παίξει σε υψηλό επίπεδο .. βέβαια δεν ξέρω τι μπορεί να τους δώσουν και με τρεις μέρες ανάρρωση να μπορούν να παίξουν και να ξαναβγάλουν αλλά τόσα λεπτά χωρίς τραυματισμούς..ίσως με τις αποθεραπείες που κάνουν αυτοί να μπορούν τι να πω
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι ότι είναι παίκτες κιόλας που δεν φορτώνονται μόνιμα με χοντρά λεπτά. Αλλιώς είναι πχ ο NHD που έπαιζε μόνιμα 33+ λεπτά πάντα και να παίξει 40’, αλλιώς ο Σάσα που παίζει γύρω στα 25’-26’ και να παίξει 40’.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:39 amΌσοι λένε δεν υπάρχει κούραση το Σάββατο είναι τελικός κτλ να πω από την μικρή μου εμπειρία από κροσφιτ που τρέχουμε τρεις μέρες σερί στα κόκκινα οτι δεν ισχύουν
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στο 5ο παιχνίδι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν χοντρά λεπτά όσοι δεν πολυκουράστηκαν σήμερα (Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Γουόρντ, Πίτερς, άντε και Τζόσεφ), ο Χολ, και οι Έλληνες (Λαρεντζάκης, Νετζήπογλου), ώστε η ομάδα να κατέβει όσο γίνεται πιο φρέσκια. Αυτοί που σήμερα έπαιξαν πάνω από 35 λεπτά δεν πρέπει με τίποτα να παίξουν παραπάνω από 15-20 λεπτά. Το κλειδί για το ματς θα είναι οι δυνάμεις και όχι η ποιότητα του ρόστερ. Αν ο Τζόουνς δεν ήταν τόσο επιρρεπής στα φάουλ, θα σκεφτόμουνα σοβαρά να αφήσω έξω τον Μιλού και να πάω με Χολ και Τζόουνς.
Μπαρτζώκα, τα έκανες ρόιδο! Όλη τη χρονιά έπαιζες με το εξελάκι, και τώρα πήγες all in να τελειώσεις τη σειρά σ' αυτό το παιχνίδι, αδιαφορώντας για την κόπωση. Και το παιχνίδι χάσαμε, και το γαλακτικό θα χτυπήσει κόκκινο από το πρώτο πεντάλεπτο το Σάββατο. Εύγε κόουτς! Μας υποχρέωσες!
Μπαρτζώκα, τα έκανες ρόιδο! Όλη τη χρονιά έπαιζες με το εξελάκι, και τώρα πήγες all in να τελειώσεις τη σειρά σ' αυτό το παιχνίδι, αδιαφορώντας για την κόπωση. Και το παιχνίδι χάσαμε, και το γαλακτικό θα χτυπήσει κόκκινο από το πρώτο πεντάλεπτο το Σάββατο. Εύγε κόουτς! Μας υποχρέωσες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καρβουνιάρης την Πέμ Ιουν 11, 2026 1:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περα απο τη διαχειριση του κοουτς που ηταν κακη σημερα, καλο θα ηταν καποια στιγμη να εμφανιστει κι ο Πητερς που απο παραλιγο MVP στο final4 κοντευει να βγει amber alert σ' αυτους τους τελικους.TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:45 amΤο θέμα είναι ότι είναι παίκτες κιόλας που δεν φορτώνονται μόνιμα με χοντρά λεπτά. Αλλιώς είναι πχ ο NHD που έπαιζε μόνιμα 33+ λεπτά πάντα και να παίξει 40’, αλλιώς ο Σάσα που παίζει γύρω στα 25’-26’ και να παίξει 40’.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:39 amΌσοι λένε δεν υπάρχει κούραση το Σάββατο είναι τελικός κτλ να πω από την μικρή μου εμπειρία από κροσφιτ που τρέχουμε τρεις μέρες σερί στα κόκκινα οτι δεν ισχύουν
Οκ, απεδειξε ο,τι ηθελε να αποδειξει, επελεξε να παει παρακατω, σεβαστό, καλη του τυχη και θα τον αγαπαμε για τη συνολικη προσφορα του ο,τι κι αν γινει το Σαββατο. Ομως η χρονια ακομα δεν εχει τελειωσει και η αισθηση οτι εχει κανει ηδη check out εδω και 2 εβδομαδες ειναι πολυ κοντρα στον Πητερς οπως τον μαθαμε τα τελευταια 4 χρονια.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι όπως και άλλο κάθε μέρα άλλο με 3 μέρες ξεκούραση και αποθεραπεία τοπ επιπέδου..απλά γενικά θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν όσοι κάηκαν σήμερα είναι καλοί το Σάββατοnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:52 amΕίναι άλλες οι ενεργειακές απαιτήσεις στο ένα άθλημα και στο άλλο. Πχ δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο να το κάνεις. Το μπάσκετ έχει μικρότερο συνολικό ενεργειακό και μηχανικό φορτίο από κροσφιτ.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε ανάλογη περίπτωση θυμάμαι το 2016 τον Οθέλο Χάντερ που είχε κλείσει με τη Ρεάλ, αλλά στα τελευταία παιχνίδια του σε μας τα έδινε όλα λες κι έπαιζε για το συμβόλαιό του.redcard έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2026 12:56 amΠερα απο τη διαχειριση του κοουτς που ηταν κακη σημερα, καλο θα ηταν καποια στιγμη να εμφανιστει κι ο Πητερς που απο παραλιγο MVP στο final4 κοντευει να βγει amber alert σ' αυτους τους τελικους.
Οκ, απεδειξε ο,τι ηθελε να αποδειξει, επελεξε να παει παρακατω, σεβαστό, καλη του τυχη και θα τον αγαπαμε για τη συνολικη προσφορα του ο,τι κι αν γινει το Σαββατο. Ομως η χρονια ακομα δεν εχει τελειωσει και η αισθηση οτι εχει κανει ηδη check out εδω και 2 εβδομαδες ειναι πολυ κοντρα στον Πητερς οπως τον μαθαμε τα τελευταια 4 χρονια.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο