Υπάρχει ο head coach και μετά οι δυο σημαντικοί είναι ο offensive coordinator και defensive coordinator. Μετά έχεις προπονητές για την κάθε θέση (όχι ξεχωριστά για την κάθε μία αλλά συνήθως έχεις quarterback, receivers, defense, special teams).τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 11:04 amαπο κατι ταινιες που ειχα δει στο φουτμπολ υπαρχει αλλος προπονητης για την επιθεση και αλλος για την αμυνα?nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:51 amΕιλικρινά δεν πίστευα ότι θα παίρναμε ποτέ πρωτάθλημα. Ειδικά με αυτή την ομάδα. Μιλάμε για τρελό επίτευγμα το φετινό, πολύ ωραία ιστορία <3
Νομίζω ήταν καλή η αλλαγή προπονητή γιατί ενώ δεν έχω δει στατιστικά (ώστε να ξέρω αν έχω δίκιο) αλλά η φετινή ομάδα έμοιαζε να μην φοβάται να στηριχθεί στον πάγκο της. Νταξ βέβαια οι «βασικοί» έκαναν απίστευτα πράγματα φέτος με πρωτεργάτη τον Τζειλεν που έπαιζε σαν τον Γιωργο τον Διαμαντοπουλο στα σχολικά![]()
Μπράβο ομάδα.
Για το NFL που αναφέρθηκε πιο πάνω να πω ότι είναι το πιο τακτικά περίπλοκο παιχνίδι στον πλανήτη. Έχει όντως πολλές διακοπές, και θέλει λίγο χρόνο (όπως όλα) για να μάθεις τι βλέπεις και τι γίνεται. Βέβαια οκ, γούστα είναι αυτά. Πρωτάθλημα εκεί…ούτε σε 10 χρόνια δυστυχώς. Εχουμε μπλέξει και με κάτι φυντάνια τύπου Dart.
Having said that, το δεύτερο αγαπημένο μου άθλημα είναι το ice hockey <3 Έπαιζα μικρός στο…Χαλάνδρι που υπήρχε μια ομάδα χαχα. Δεν υπήρχαν ηλικίες, παίζαμε (εγώ 11 τότε) με παιδιά 7 αλλά και 16 χρονών
Baseball κι εγώ το πάλεψα λίγο να μάθω, βρίσκεις και πολύ φθηνά εισιτήρια γενικά αλλά δεεεεν. Αν ποτέ θέλετε να έχετε τρομερή εμπειρία, μην πάτε Yankee Stadium. Πάτε Coney Island, έχει γήπεδο που βλέπει θάλασσα. Είναι minor leagues αλλά δεν θα σας κάνει διαφορά αν δεν καταλαβαίνετε τι βλέπετε. Παίρνετε hot dogακι, μπυρες (πολύ πιο φθηνά από MLB) πιάνετε θέση ψηλά, και χαζεύετε παιχνίδι, θαλασσιτσα κλπ thank me later.
παντως στις ταινιες δεν εχει πολλες διακοπες που γραφουν μερικοι τωρα δεν ξερω στην πραγματικοτητα πως ειναι
Έχει πολλές διακοπές ισχύει γενικά. Αλλά αλλιώς καταλαβαίνει τι βλέπει κάποιος που ξέρει ότι «α πήραμε πρώτο down ωραία» και αλλιώς κάποιος που απλά βλέπει το παιχνίδι να σταματάει και δεν ξέρει γιατί και πως.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο