O Braxton Key είναι ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι, δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Valencia.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
νομίζω όσοι λέγαμε ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτες με τσαμπουκά εννοούσαμε μπασκετικό τσαμπουκά και όχι να φοβόμαστε μη σκοτώσει κάναν άνθρωπο. υπερβολή οκ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Τζόουνς μας κρέμασε σε δύο σερί τελικούς.
όπως επίσης αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του το μισό χρόνο που έπαιξε σε εμάς.
παρόλ' αυτά έχει στοιχεία που μας λείπουν, υπάρχει και έλλειψη ψηλών στην αγορά οπότε ιδανικά θα ήθελα να γίνει άμεσα μια ειλικρινής συζήτηση μαζί του για τα πάντα, από αγωνιστικά μέχρι θέματα συμπεριφοράς και να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί. στην ομάδα ξέρουν καλύτερα τι συμβαίνει, δε δείχνει να έχει δημιουργήσει και ζητήματα εντός της (ο Μπαφές τον αποκάλεσε "ψυχούλα") οπότε ας τα βάλουν κάτω νωρίς να ξέρουμε και πώς θα κινηθούμε.
θα είναι και κρίμα να διώξουμε Φαλ ή/και Χολ και να ψάχνουμε ψηλό καλοκαιριάτικα.
όπως επίσης αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του το μισό χρόνο που έπαιξε σε εμάς.
παρόλ' αυτά έχει στοιχεία που μας λείπουν, υπάρχει και έλλειψη ψηλών στην αγορά οπότε ιδανικά θα ήθελα να γίνει άμεσα μια ειλικρινής συζήτηση μαζί του για τα πάντα, από αγωνιστικά μέχρι θέματα συμπεριφοράς και να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί. στην ομάδα ξέρουν καλύτερα τι συμβαίνει, δε δείχνει να έχει δημιουργήσει και ζητήματα εντός της (ο Μπαφές τον αποκάλεσε "ψυχούλα") οπότε ας τα βάλουν κάτω νωρίς να ξέρουμε και πώς θα κινηθούμε.
θα είναι και κρίμα να διώξουμε Φαλ ή/και Χολ και να ψάχνουμε ψηλό καλοκαιριάτικα.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
λογικα θα ζητησει 2.5-3 χαρτια τον χρονοyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:20 pmόσο δεν υπογράφει έχει συμβόλαιο και για του χρόνου και δε νομίζω να είναι τρελοί στην ομάδα να τον διώξουν για να πάει στον Παναθηναϊκό.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ποιος ξέρει πόσα θα ζητήσει και πόσα θα θέλουν να του δώσουν, προσωπικά μου είναι αδιάφορο. και να μη τα βρουν του χρόνου εδώ θα παίζει και λογικά θα είναι και καλός γιατί θα πρόκειται για χρονιά συμβολαίου. που εγώ πιστεύω ότι θα τα βρουν.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:23 pmλογικα θα ζητησει 2.5-3 χαρτια τον χρονοyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:20 pm
όσο δεν υπογράφει έχει συμβόλαιο και για του χρόνου και δε νομίζω να είναι τρελοί στην ομάδα να τον διώξουν για να πάει στον Παναθηναϊκό.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και τώρα που τελείωσε το πανηγύρι τοξικότητας των τελικών, ένα daily reminder ότι ο Evan Fournier είχε 19,5 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ, 3,1 λάθη μέσο όρο στα 10 κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Α και φυσικά τα νούμερα αυτα συνοδεύτηκαν με πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αυτά.
Υ.Γ. Ξέχασα να γράψω το 53% στο δίποντο και το 45% στο τρίποντο. Μοναδικό γκρίζο σημείο που μας θύμισε ότι είναι γήινος το 75% στις βολές.
Υ.Γ. Ξέχασα να γράψω το 53% στο δίποντο και το 45% στο τρίποντο. Μοναδικό γκρίζο σημείο που μας θύμισε ότι είναι γήινος το 75% στις βολές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Κυρ Ιουν 14, 2026 1:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο