ΝΒΑ Finals 2026 - San Antonio Spurs vs New York Knicks
Συντονιστής: Captains
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και το μπασκετ ειναι ενα άθλημα που πρεπει να βάλεις την μπαλα στο καλάθι σε 24". Ε και;Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:57 amΣιγα την πολυπλοκοτητα του NFL.Aπλα πρεπει να καλυψεις 9 μετρα με τέσσερις προσπάθειες αλλιως αλλαζει κατοχη η μπαλα.
Πες παιδί μου δεν γουστάρω, δεν μου αρέσει, προτιμώ το ράγκμπι...
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν κρατουσε 1΄45 οπως το μπασκετ και οχι 4 ωρες χωρις αγωνιστικη δραση οι περισσοτερες μπορει να μου αρεσεSbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:42 pmΚαι το μπασκετ ειναι ενα άθλημα που πρεπει να βάλεις την μπαλα στο καλάθι σε 24". Ε και;Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:57 amΣιγα την πολυπλοκοτητα του NFL.Aπλα πρεπει να καλυψεις 9 μετρα με τέσσερις προσπάθειες αλλιως αλλαζει κατοχη η μπαλα.
Πες παιδί μου δεν γουστάρω, δεν μου αρέσει, προτιμώ το ράγκμπι...
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο.Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 2:14 pmΑν κρατουσε 1΄45 οπως το μπασκετ και οχι 4 ωρες χωρις αγωνιστικη δραση οι περισσοτερες μπορει να μου αρεσε
Μπορει να ειναι τεχνικα, τακτικα, σωματικα τρομερα ενδιαφερον και περιπλοκο, δε το γνωριζω.
Αλλα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δω αθλημα που οι διαφημισεις ειναι πιο πολλες απ τη δραση, ενα σπορ δομημενο για την Αμερικανικη τηλεοραση πρακτικα, για να ειναι ενα show που μαζευεσαι με φιλους, χαζολογας, ριχνεις που και που μια ματια στην τηλεοραση, και μετα απο κανα μισαωρο παλι.
Ειναι ΑΜΕΡΙΚΗ στα χειροτερα του αυτο, το χειροτερο κομματι της αθλητικης κουλτουρας τους.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Πανάξιοι πρωταθλητές οι Νικς!
Τζεϊλεν Μπρόνσον ο Γκάλης του νβα στης εποχής μας!
Τελικά οι εκτιμήσεις μου βγήκαν σωστές
οι Σπερς που σε κάθε παιχνίδι έμπαιναν πολύ δυνατά και έβαζαν δύσκολα στη Νέα Υόρκη δεν μπόρεσαν σε κανένα παιχνίδι της σειράς να συνεχίσουν να παίζουν με αυτή την ένταση στο δεύτερο ημίχρονο και οι Νικς, που είναι όπως εμφατικά φάνηκε στον αγώνα 1 με τους Καβς, μια ομάδα που δεν παραιτείται ποτέ, με πολύ μεγάλη αντοχή, ψυχική και σωματική πάντα επέστρεφε και κέρδιζε στις λεπτομέρειες. Τα Σπιρούνια όντας πολύ άπειροι και σημαντικά πιο καταπονημένοι από τους Νικς στη πορεία τους προς τον τελικό, δεν ήξεραν πως να κάνουν σωστή διαχείριση δυνάμεων έμειναν πίσω στον μαραθώνιο που είναι η τελικοί του νβα.
Νομίζω όλοι συμφωνούμε πως αυτή η ομάδα των Σπερς έχει λαμπρό μέλλον, αν οι τρεις νεαροί σταρ τους μείνουν υγιείς και έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε νέα μια δυναστεία να φθονούμε και να θαυμάζουμε.
Η διαιτησία του Εξτέντερ πως σας φάνηκε; Εμένα μου προκάλεσε σύγχυση
Νομίζω πως αυτός ο τύπος είναι καιρός να συνταξιοδοτηθεί.
Τζεϊλεν Μπρόνσον ο Γκάλης του νβα στης εποχής μας!
Τελικά οι εκτιμήσεις μου βγήκαν σωστές
Νομίζω όλοι συμφωνούμε πως αυτή η ομάδα των Σπερς έχει λαμπρό μέλλον, αν οι τρεις νεαροί σταρ τους μείνουν υγιείς και έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε νέα μια δυναστεία να φθονούμε και να θαυμάζουμε.
Η διαιτησία του Εξτέντερ πως σας φάνηκε; Εμένα μου προκάλεσε σύγχυση
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Spurs-Knicks 90-94 (1-4)
Όταν έλεγα ότι δε βλέπω παραπάνω από 5 παιχνίδια δεν πίστευα ότι οι Knicks θα ήταν αυτοί με τον αριθμό 4 μπροστά αλλα εν τέλει διαψεύστηκα και είμαι κομπλέ με αυτό. Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε κατάθεση ψυχής και από τις 2 ομάδες με τους Spurs να μη μπαίνουν με σκοπό να κάνουν outscored και να επιβάλλουν το ρυθμό τους αλλά μέσω της άμυνας να αποδιοργανώσουν τους αντιπάλους τους. Έτσι είδαμε 23-13 στο φινάλε της 1ης περιόδου σε ένα κακό ποιοτικά δωδεκάλεπτο όπου οι Knicks σούταραν με 4/22 εντός πεδιάς & έχοντας ήδη 6 λάθη. Οι άμυνες συνέχισαν να είναι φοβερά πιεστικές, ο Harper ήταν ο μόνος που έδινε λύσεις μπροστά για τους Spurs με 13 πόντους , ο Towns είχε πάλι φάουλ και γενικά βλέπαμε ένα μέτριο παιχνίδι. Όμως ο Brunson είχε άλλη άποψη με 16 πόντους σε αυτό το σημείο εφερε σε ισορροπία το παιχνίδι και το ημίχρονο έκλεισε με 42-37. Τόσους είχαν βάλει οι Spursστα πρώτα 11' στο προηγούμενο παιχνίδι.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, ο Champagnie έβαλε 3 μεγάλα τρίποντα, ο Towns με το καλήσπέρα φορτώθηκε με 4ο φάουλ, η διαφορά έγινε διψήφια και οι Knicks έδειχναν να κολλούν. Ανέβηκε ο Bridges, ο OG ήταν εκτός αγώνα, έδωσε 10 ποντάκια και λίγο αργότερα ανέλαβε πάλι ο Brunson για να μειώσει σε 57-50 έχοντας ήδη 30 πόντους. Στην 4η περίοδο όπως συνέβει σχεδόν σε όλες οι γηπεδούχοι παρέδωσαν πνεύμα και σώμα, οι Knicks παρόλο που έχσαν με φάουλ τον Towns και είχαν με 5 τον OG, βρήκαν στο Robinson αυτόν που έκανε τα σχεδόν πάντα στη ρακέτα (μόνο δε σκόραρε) και φτάσαμε στο τελευταίο τρίλεπτο για να δούμε το ίδιο έργο. Ο Brunson το μεγάλο καλάθι, οι Spurs χωρίς λύσεις. Δίκαια, δικαιότατα το πρωτάθλημα για τους Knicks οι Spurs θα επιστρέψουν.
* Ο Harper είναι μεγάλη "αρρώστια", είναι θέμα χρόνου να ξεκινάει πεντάδα.
* Ο Fox που δέχτηκε όλο το ανάθεμα, ας του αναγνωρίσουμε ότι έπαιζε με ένα πόδι. Ο δε Castle παίζει στο ταβάνι του και έβγαλε όλα τα Play-offs στα κόκκινα.
* Σίγουρα οι Spurs θέλουν έναν καλό F & ένα ακόμη γκαρντ αν δεν κρατήσουν τον Fox. Πλήρωσαν το γεγονός ότι στους ψηλούς είχαν τον Wenbanyama και μετά τον κανέναν.
* Ο ιερός παππούλης βγήκε πάλι...κερδισμένος αφού ένα (κατά)δικό του παιδί οδήγησε την ομάδα των Knicks στο πρωτάθλημα. Μεγάλο το επίτευγμα του Brown όπου ας μη γελιόμαστε πιθανόν να έπαιζε την καριερα του σε αυτά τα play-offs, έχοντας στην πλάτη του αρκετές απολύσεις.
* Σίγουρα ο κοντοπίθαρος Brunson αξίζει το μεγαλύτερο μπράβο σε όλη τη σειρά. Στο τέλος δε χαμογέλασε (αυτό έλειπε
) αλλά το κλάμα του ήταν συγκινητικό.
Ο φίλος ο nikolas_asteri, μελλοντικά θα τον ρωτούν τα εγγόνια του "Παππού τι είναι το New York Knicks" και εκείνος συγκινημένος θα απαντά "Μια ομάδα που κατέκτησε πρωτάθλημα πριν 40 χρόνια"
Κλείνω με τη στιγμή της λήξης.

**
Όταν έλεγα ότι δε βλέπω παραπάνω από 5 παιχνίδια δεν πίστευα ότι οι Knicks θα ήταν αυτοί με τον αριθμό 4 μπροστά αλλα εν τέλει διαψεύστηκα και είμαι κομπλέ με αυτό. Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε κατάθεση ψυχής και από τις 2 ομάδες με τους Spurs να μη μπαίνουν με σκοπό να κάνουν outscored και να επιβάλλουν το ρυθμό τους αλλά μέσω της άμυνας να αποδιοργανώσουν τους αντιπάλους τους. Έτσι είδαμε 23-13 στο φινάλε της 1ης περιόδου σε ένα κακό ποιοτικά δωδεκάλεπτο όπου οι Knicks σούταραν με 4/22 εντός πεδιάς & έχοντας ήδη 6 λάθη. Οι άμυνες συνέχισαν να είναι φοβερά πιεστικές, ο Harper ήταν ο μόνος που έδινε λύσεις μπροστά για τους Spurs με 13 πόντους , ο Towns είχε πάλι φάουλ και γενικά βλέπαμε ένα μέτριο παιχνίδι. Όμως ο Brunson είχε άλλη άποψη με 16 πόντους σε αυτό το σημείο εφερε σε ισορροπία το παιχνίδι και το ημίχρονο έκλεισε με 42-37. Τόσους είχαν βάλει οι Spursστα πρώτα 11' στο προηγούμενο παιχνίδι.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, ο Champagnie έβαλε 3 μεγάλα τρίποντα, ο Towns με το καλήσπέρα φορτώθηκε με 4ο φάουλ, η διαφορά έγινε διψήφια και οι Knicks έδειχναν να κολλούν. Ανέβηκε ο Bridges, ο OG ήταν εκτός αγώνα, έδωσε 10 ποντάκια και λίγο αργότερα ανέλαβε πάλι ο Brunson για να μειώσει σε 57-50 έχοντας ήδη 30 πόντους. Στην 4η περίοδο όπως συνέβει σχεδόν σε όλες οι γηπεδούχοι παρέδωσαν πνεύμα και σώμα, οι Knicks παρόλο που έχσαν με φάουλ τον Towns και είχαν με 5 τον OG, βρήκαν στο Robinson αυτόν που έκανε τα σχεδόν πάντα στη ρακέτα (μόνο δε σκόραρε) και φτάσαμε στο τελευταίο τρίλεπτο για να δούμε το ίδιο έργο. Ο Brunson το μεγάλο καλάθι, οι Spurs χωρίς λύσεις. Δίκαια, δικαιότατα το πρωτάθλημα για τους Knicks οι Spurs θα επιστρέψουν.
* Ο Fox που δέχτηκε όλο το ανάθεμα, ας του αναγνωρίσουμε ότι έπαιζε με ένα πόδι. Ο δε Castle παίζει στο ταβάνι του και έβγαλε όλα τα Play-offs στα κόκκινα.
* Σίγουρα οι Spurs θέλουν έναν καλό F & ένα ακόμη γκαρντ αν δεν κρατήσουν τον Fox. Πλήρωσαν το γεγονός ότι στους ψηλούς είχαν τον Wenbanyama και μετά τον κανέναν.
* Ο ιερός παππούλης βγήκε πάλι...κερδισμένος αφού ένα (κατά)δικό του παιδί οδήγησε την ομάδα των Knicks στο πρωτάθλημα. Μεγάλο το επίτευγμα του Brown όπου ας μη γελιόμαστε πιθανόν να έπαιζε την καριερα του σε αυτά τα play-offs, έχοντας στην πλάτη του αρκετές απολύσεις.
* Σίγουρα ο κοντοπίθαρος Brunson αξίζει το μεγαλύτερο μπράβο σε όλη τη σειρά. Στο τέλος δε χαμογέλασε (αυτό έλειπε
Ο φίλος ο nikolas_asteri, μελλοντικά θα τον ρωτούν τα εγγόνια του "Παππού τι είναι το New York Knicks" και εκείνος συγκινημένος θα απαντά "Μια ομάδα που κατέκτησε πρωτάθλημα πριν 40 χρόνια"

**
Έχει δώσει π.χ. 9 βολές στον Brunson σε 3 προσπάθειες για τρίποντο που ούτε ο Mamdani δε θα τα σφύριζε.Andre_Miller έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 3:44 pmΗ διαιτησία του Εξτέντερ πως σας φάνηκε; Εμένα μου προκάλεσε σύγχυσηΝομίζω πως αυτός ο τύπος είναι καιρός να συνταξιοδοτηθεί.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Έπρεπε να βάλεις και τις μπλούζες των πρωταθλητών, που ενώ είχαν ωραίο σχέδιο, φάνηκαν καρακιτσαριο από τα στρασακια...ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 3:49 pmSpurs-Knicks 90-94 (1-4)
* Σίγουρα ο κοντοπίθαρος Brunson αξίζει το μεγαλύτερο μπράβο σε όλη τη σειρά. Στο τέλος δε χαμογέλασε (αυτό έλειπε) αλλά το κλάμα του ήταν συγκινητικό.
Ο φίλος ο nikolas_asteri, μελλοντικά θα τον ρωτούν τα εγγόνια του "Παππού τι είναι το New York Knicks" και εκείνος συγκινημένος θα απαντά "Μια ομάδα που κατέκτησε πρωτάθλημα πριν 40 χρόνια"![]()
![]()
**Έχει δώσει π.χ. 9 βολές στον Brunson σε 3 προσπάθειες για τρίποντο που ούτε ο Mamdani δε θα τα σφύριζε.Andre_Miller έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 3:44 pmΗ διαιτησία του Εξτέντερ πως σας φάνηκε; Εμένα μου προκάλεσε σύγχυσηΝομίζω πως αυτός ο τύπος είναι καιρός να συνταξιοδοτηθεί.
Έχασαν πάντως το φάουλ του Wemby, που έβαλε το πόδι του κάτω από του Brunson. Καλύτερα όμως, γιατί αν δινόταν αντιαθλητικό, κέρδιζαν οι Σπερς και δεν έπαιζε στο επόμενο ματς, θα είχε βρεθεί δικαιολογία για την ήττα. Τώρα έχασαν καθαρά και ηρέμησαν. Αν το μπάσκετ που παίχτηκε στους τελικούς είναι προπομπός για το μέλλον, μπορούμε να αρχίσουμε να αισιοδοξουμε. Είχα πολλά χρόνια να απολαύσω σειρά τελικών και μακάρι να την είχα δει ως ουδέτερος.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να έχαναν μόνο το φάουλ αυτό καλά θα ήταν. Κάποια στιγμή δεν ήξεραν τι να σφυρίξουν, το 4ο φάουλ του Towns, το επιθετικό αργότερα στον Wenbanyama ήταν λίγο εκτός κλίματος αγώνα.ggr έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 3:53 pmΈπρεπε να βάλεις και τις μπλούζες των πρωταθλητών, που ενώ είχαν ωραίο σχέδιο, φάνηκαν καρακιτσαριο από τα στρασακια...
Έχασαν πάντως το φάουλ του Wemby, που έβαλε το πόδι του κάτω από του Brunson. Καλύτερα όμως, γιατί αν δινόταν αντιαθλητικό, κέρδιζαν οι Σπερς και δεν έπαιζε στο επόμενο ματς, θα είχε βρεθεί δικαιολογία για την ήττα. Τώρα έχασαν καθαρά και ηρέμησαν. Αν το μπάσκετ που παίχτηκε στους τελικούς είναι προπομπός για το μέλλον, μπορούμε να αρχίσουμε να αισιοδοξουμε. Είχα πολλά χρόνια να απολαύσω σειρά τελικών και μακάρι να την είχα δει ως ουδέτερος.
Να και οι μπλουζίτσες σου!

-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τις πρώτες τρεις βολές στο φάουλ μετά το σκριν καλά τις έδωσε κατά τη γνώμη μου, τα επόμενα δύο ήταν ψευτοσούτ-ψευτοφάουλ που κέρδισε ο κοντός, μάλλον τα έδωσε για να ισοσκελίσει το αντιαθλητικό στο κλόουζ άουτ του Γουέμπυ στον Μπρόνσον που δεν είχε σφυρίξει πρωτύτερα. Έδωσε και ένα παρόμοιο ψευτοφάουλ υπέρ του Γάλλου προς το τέλος όπου έχασε τη μια βολή. Μοίρασε τα κουκιά λοιπόν ο πονηρός ο μπάρμπας.
Γενικά η διαιτησία εχθές ήταν αλλέν-ντελόν.
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού γράψω ότι προς στιγμήν νόμισα ότι είχα μπει σε κάποιο τόπικ σύγκρισης Ραγκμπυ με Μπέιζμπολ, να προσθέσω ότι οι τελικοί αυτοί συνέβαλλαν και στην κατάρριψη μερικών "μύθων" που ευδοκίμησαν λείαν προσφάτως. Ας θυμηθούμε μερικούς:
1. Ομάδα με τόσο κοντό παίκτη για ηγέτη, δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Μόνος του τους πήρε σήμερα ο κοντός που παίζει να χει βάλει πανω από μια ντουζίνα με μεγάλα καλάθια στη σειρά.
2. Δεν φτιάχνεις ομάδα χωρίς να επιλέξεις ψηλά στο ντραφτ. Όλη η βασική 5άδα των Νικς αποκτήθηκε στη free agancy ή με ανταλλαγές.
3. Ομάδα με προπονητή τον Μike Brown δεν παίρνει πρωτάθλημα! Εντάξει αυτό ήταν προσωπικός μου μύθος (και 1-2 ακόμα από στο forum) αλλά πάντως, έσπασε κι αυτός. Παρεμπιπτόντως, τεράστια η συμβολή Μπράουν και μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο αυτός ο τίτλος.
4. Οι Νικς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Γίνεται!
1. Ομάδα με τόσο κοντό παίκτη για ηγέτη, δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Μόνος του τους πήρε σήμερα ο κοντός που παίζει να χει βάλει πανω από μια ντουζίνα με μεγάλα καλάθια στη σειρά.
2. Δεν φτιάχνεις ομάδα χωρίς να επιλέξεις ψηλά στο ντραφτ. Όλη η βασική 5άδα των Νικς αποκτήθηκε στη free agancy ή με ανταλλαγές.
3. Ομάδα με προπονητή τον Μike Brown δεν παίρνει πρωτάθλημα! Εντάξει αυτό ήταν προσωπικός μου μύθος (και 1-2 ακόμα από στο forum) αλλά πάντως, έσπασε κι αυτός. Παρεμπιπτόντως, τεράστια η συμβολή Μπράουν και μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο αυτός ο τίτλος.
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
1. Όσον αφορά τους κοντούς νομίζω πως ο Μπρόνσον είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει των κανόνα, ο τύπος είναι Γκάληςfklmta77 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:25 pmΑφού γράψω ότι προς στιγμήν νόμισα ότι είχα μπει σε κάποιο τόπικ σύγκρισης Ραγκμπυ με Μπέιζμπολ, να προσθέσω ότι οι τελικοί αυτοί συνέβαλλαν και στην κατάρριψη μερικών "μύθων" που ευδοκίμησαν λείαν προσφάτως. Ας θυμηθούμε μερικούς:
2. Για τη φρι εϊτζνσυ οι Νικς χρωστάνε πολλά στην τσιγκουνιά υμών και του Ντάλας, τους κάναμε μάγκες
3. Γιατί να μην πάρει ο Μαϊκ Μπράουν πρωτάθλημα; Εδώ έχουν πάρει οι Μαζούλα, Μπουλντενχόζερ, Ντοκ Ρίβερς
4. Ε, καλά αν δεν το έπαιρναν φέτος οι Νικς τότε όντως δεν θα το έπαιρναν ποτέ
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε μάθαμε κάτι καινούριο γι αυτό και πήγαμε ταμείο στη σειρά).
Οι Σπερς έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, θέλουν ένα ψηλό της προκοπής αντί του καλόγερου (για να κρεμάς τα ρούχα και αν) Κορνέτ, να ξεφορτωθούν με κάποιον τρόπο το Φοξ (που παίρνει 12 μύρια περισσότερα από το Μπράνσον
) και να πάρουν κι 1-2 σκληρούς ρολίστες. Βασικά έχασαν επειδή δεν είχαν σκληράδα, εμπειρία και βαθύτερο ρόστερ, οπότε όσο περνούσαν τα λεπτά σε όλα τα παιχνίδια ο χρόνος ζύγισε κατά τους. Και τα τρία που τους λείπυν αποκτούνται πολύ εύκολα, τα δύσκολα (έναν generational super star, υγεία, καλό κλίμα και μερικούς πολύ ελπιδοφόρους νέους) τα έχουν.
Οι Νικς ήταν σκληροτράχηλοι, είχαν εμπειρία, μεγάλοι αυτοπεποίθηση με την πορεία τους στα πλέι οφ και μπορούσαν να υπολογίζουν σε μια πλειάδα εργατών. Δίκαια το πήραν, τώρα να δούμε που θα είναι πιο ενισχυμένη η Ανατολή (οι Πίστονς έχουν μπόλικο cap space, oι Χιτ θα μπορούσαν να χτυπήσουν Γιάννη, οι Σέλτικς θα είναι υγιείς, μάλλον το ίδιο ισχύει για Ιντιάνα και Σίξερς, οιδ ε Σέλτικς έχουν και πικς), δύσκολα θα μπορέσουν να το επαναλάβουν, καλά κάνουν και απολαμβάνουν τον άθλο τους. Σίγουρα λιγότερο λαμπρό μέλλον από τους Σπερς, αλλά αυτοί έχουν το δαχτυλίδι και ξαναλέω, δικαιότατα.
Ούτε εγώ τον πίστευα τον Μπράνσον όταν έφυγε από το Ντάλλας, γιασάν του μάγκα στο front office που είπε "ορμάτε μην τον χάσουμε, αυτός θα μας δώσει πρωτάθλημα μια μέρα". Γι αυτό παίρνει μύρια ο GM κι εγώ ψήνω μπριζόλες λεμονάτες με πατάτες στο φούρνο (εξαιρετικές πάντως).
Οι Σπερς έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, θέλουν ένα ψηλό της προκοπής αντί του καλόγερου (για να κρεμάς τα ρούχα και αν) Κορνέτ, να ξεφορτωθούν με κάποιον τρόπο το Φοξ (που παίρνει 12 μύρια περισσότερα από το Μπράνσον
Οι Νικς ήταν σκληροτράχηλοι, είχαν εμπειρία, μεγάλοι αυτοπεποίθηση με την πορεία τους στα πλέι οφ και μπορούσαν να υπολογίζουν σε μια πλειάδα εργατών. Δίκαια το πήραν, τώρα να δούμε που θα είναι πιο ενισχυμένη η Ανατολή (οι Πίστονς έχουν μπόλικο cap space, oι Χιτ θα μπορούσαν να χτυπήσουν Γιάννη, οι Σέλτικς θα είναι υγιείς, μάλλον το ίδιο ισχύει για Ιντιάνα και Σίξερς, οιδ ε Σέλτικς έχουν και πικς), δύσκολα θα μπορέσουν να το επαναλάβουν, καλά κάνουν και απολαμβάνουν τον άθλο τους. Σίγουρα λιγότερο λαμπρό μέλλον από τους Σπερς, αλλά αυτοί έχουν το δαχτυλίδι και ξαναλέω, δικαιότατα.
Ούτε εγώ τον πίστευα τον Μπράνσον όταν έφυγε από το Ντάλλας, γιασάν του μάγκα στο front office που είπε "ορμάτε μην τον χάσουμε, αυτός θα μας δώσει πρωτάθλημα μια μέρα". Γι αυτό παίρνει μύρια ο GM κι εγώ ψήνω μπριζόλες λεμονάτες με πατάτες στο φούρνο (εξαιρετικές πάντως).
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ και να προσθέσω πως άπειρος είναι και ο προπονητής των Σπερς. Για τον Brunson είχε δώσει τα πρώτα του δείγματα στα play offs του 2022 όπου οι Μάβερικς έφτασαν στους τελικούς της Δύσης. Από εκείνη τη χρονιά απέκτησε αυτοπεποίθηση, οι Νικς τον πίστεψαν, του έδωσαν τα χρήματα που άξιζε μετά από εκείνη τη σεζόν και τον έκαναν πρώτο βιολί. Ο ίδιος βελτιώθηκε και άλλο.yorgos έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:42 pmΔε μάθαμε κάτι καινούριο γι αυτό και πήγαμε ταμείο στη σειρά).
Οι Σπερς έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, θέλουν ένα ψηλό της προκοπής αντί του καλόγερου (για να κρεμάς τα ρούχα και αν) Κορνέτ, να ξεφορτωθούν με κάποιον τρόπο το Φοξ (που παίρνει 12 μύρια περισσότερα από το Μπράνσον) και να πάρουν κι 1-2 σκληρούς ρολίστες. Βασικά έχασαν επειδή δεν είχαν σκληράδα, εμπειρία και βαθύτερο ρόστερ, οπότε όσο περνούσαν τα λεπτά σε όλα τα παιχνίδια ο χρόνος ζύγισε κατά τους. Και τα τρία που τους λείπυν αποκτούνται πολύ εύκολα, τα δύσκολα (έναν generational super star, υγεία, καλό κλίμα και μερικούς πολύ ελπιδοφόρους νέους) τα έχουν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο