Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ψύχραιμος είμαιyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:34 pmο τελευταίος παίκτης που μας πήρε ο ντιπιτζί ενώ του είχαμε κάνει και εμείς πρόταση είναι ο Παπαπέτρου πάντως. ψυχραιμία.
Υ.γ Παντως με τον Σλουκα 3 ωρες συζητούσαν. Ο Μπαρτζώκας δεν τον ήθελε, όχι ο οργανισμός συνολικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
είναι ψιλοακραίο σενάριο. και το ότι ο Ντόρσεϊ θα συμφωνήσει σε ένα υποθετικό συμβόλαιο ένα χρόνο πριν (και αν τραυματιστεί ή κάνει κακή σεζόν τι γίνεται;) και το ότι ο ντιπιτζί θα μοιράζει 4μύρια σε παίκτες.Pani7.0 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:39 pmΨύχραιμος είμαιyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:34 pmο τελευταίος παίκτης που μας πήρε ο ντιπιτζί ενώ του είχαμε κάνει και εμείς πρόταση είναι ο Παπαπέτρου πάντως. ψυχραιμία.Απλά υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Το πιο πιθανό είναι να ξηλωθούν λίγο παραπάνω οι Αφοι και να υπογράψει πρόωρη επέκταση.
Υ.γ Παντως με τον Σλουκα 3 ωρες συζητούσαν. Ο Μπαρτζώκας δεν τον ήθελε, όχι ο οργανισμός συνολικά.
τώρα αν όντως συμβεί ε ας πάει. εγώ νομίζω θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με εμάς γύρω στα 2,5 μύρια και θα τελειώσει η ιστορία.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντε μωρε κουρασατε με τον συνταξιουχο.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:30 pmΚαι τώρα που τελείωσε το πανηγύρι τοξικότητας των τελικών, ένα daily reminder ότι ο Evan Fournier είχε 19,5 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ, 3,1 λάθη μέσο όρο στα 10 κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Α και φυσικά τα νούμερα αυτα συνοδεύτηκαν με πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αυτά.
Υ.Γ. Ξέχασα να γράψω το 53% στο δίποντο και το 45% στο τρίποντο. Μοναδικό γκρίζο σημείο που μας θύμισε ότι είναι γήινος το 75% στις βολές.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε λέω ότι θα συμφωνήσει ένα χρόνο πριν. Λέω οτι θα προβληματιστεί.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:47 pmείναι ψιλοακραίο σενάριο. και το ότι ο Ντόρσεϊ θα συμφωνήσει σε ένα υποθετικό συμβόλαιο ένα χρόνο πριν (και αν τραυματιστεί ή κάνει κακή σεζόν τι γίνεται;) και το ότι ο ντιπιτζί θα μοιράζει 4μύρια σε παίκτες.
τώρα αν όντως συμβεί ε ας πάει. εγώ νομίζω θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με εμάς γύρω στα 2,5 μύρια και θα τελειώσει η ιστορία.
Επίσης ο Dpg τα μοιράζει ήδη αυτά τα χρήματα σε Ναν και NHD και πιο πριν τα έδινε στον Βεζένκοφ. Δεν είναι τόσο ακραίο σενάριο.
Εγώ πιστεύω θα κλείσει κοντά στα 3 εκ, ίσως και κλιμακωτά για να υπάρχουν ακόμα κάποιες ισορροπίες του χρόνου στα αποδυτήρια.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά τι εμφανισαρες έκανε ο Φουρνιέ στους τελικούς; Ξέραμε ότι είναι clutch, αλλά να δείξει τέτοια συνέπεια σε 5 σερί παιχνίδια, να πάρει την ομάδα στις πλάτες του ελλείψει Ντόρσει και να κουβαλήσει τόσο πολύ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα…το πιο ακραίο για μένα ήταν η δημιουργία του, έβλεπε όλες τις πάσες και θύμισε Σπανούλη.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:49 pmΑντε μωρε κουρασατε με τον συνταξιουχο.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 1:30 pmΚαι τώρα που τελείωσε το πανηγύρι τοξικότητας των τελικών, ένα daily reminder ότι ο Evan Fournier είχε 19,5 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ, 3,1 λάθη μέσο όρο στα 10 κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Α και φυσικά τα νούμερα αυτα συνοδεύτηκαν με πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αυτά.
Υ.Γ. Ξέχασα να γράψω το 53% στο δίποντο και το 45% στο τρίποντο. Μοναδικό γκρίζο σημείο που μας θύμισε ότι είναι γήινος το 75% στις βολές.![]()
Στα μεταγραφικά, του χρόνου θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε σε ρόλο τριαριού off ball. Μιας και με Ντόρσει δεν είχανε χημεία, θέλω να δω πως θα χωρέσουν με Μάκινταιρ και Μοντέρο.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο καθενας τα δικα του γραφει.. Σημερα διαβαζα οτι δεν υπαρχει θεμα Μπογκα δεν ασχολειται ο Ολυμπιακος.
Αλλου διαβασα οτι αν ηταν να ερθει ο Μπογκα δεν θα πηγαιναμε για αλλο τεσσαρι και πως τα ρεπο του Σασα θα τα κανει ο Παπανικολαου.
Οτι ναναι γενικα... Υπομονη κ θα δουμε. Ας χαρουμε πρωτα το νταμπλ και υπαρχει χρονος κ για μεταγραφες!
Οσον αφορα το υπαρχον ροστερ, διαβαζω οτι αν ο φαλ δεν παρει διαβατηριο θα φυγει (βεβαια ο φαλ εχει συμβολαιο μεχρι το 2027), επισης διαβασα πως εχει λιγες πιθανοτητες να μεινει ο τζοζεφ
Πως Μορις-Ντιλικινα-Εβανς θα φυγουν (βεβαια ο Ντιλι εχει νομιζω συμβολαιο).
Οσον αφορα τον Τζοουνς δεν νομιζω πως υπαρχει θεμα. Δεν νομιζω πως το ξεκινησε ο ιδιος διοτι σιγουρα θα του ειχαν κανει καταγγελια-μηνυση απο τον παο. Ομως προβληματισε το γεγονος πως σε δυο παιχνιδια αφησε την ομαδα στο 5λεπτο απο κακη διαχειριση των φαουλ και του θυμου του.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά τα μασκαριλίκια του Τζοόυνς εγώ θα τον έδιωχνα και θα πήγαινα με τριάδα ψηλών Μιλου Χολ και ως τρίτο τον Φαλ. Στη θέση του Πίτερς θα έπαιρνα ένα 4-5αρι κτήνος να μπορεί ν παίξει αλλαγές και ν έχει έφεση στην άμυνα. Δεδομένων αυτών θα πρόσθετα ένα τριάρι 3-D γιατί η δεύτερη πεντάδα θα έπασχε από spacing.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο φαλ εχει μπαι αουτ 100χιλ συμφωνα με τον ζερβα..τα πληρωνουμε και ειναι ελευθερος.
ο φουρνιε ακομα και στις κρισιμες βολες σε ολες ευστοχος ηταν..βασικα εμενα το μονο που μου εκανε εντυπωση απο τον γαλλο ειναι η αντοχη του..ακομα και εγω ο μεγαλυτερος φαν του δεν πιστευα οτι θα βγαλει 5 ματς σε 10μερες με 32λ μ.ο και 30% usage..γιαυτο και εχασε και καποιες βολες και 3π..επαιξε 45λ τις προαλλες το θηριο.
του ντορσει του δινουμε λεει 2.7 και θελει 3.2... δεν ξερω αν ισχυει αλλα ντροπη να ζητησει πανω απο τον φουρνιε..που ο γαλλος φανταστειτε τι καρυδια κουβαλαει και εκανε πισω για να παιζει ο ταιλερ και να ερχεται απο τον παγκο..αυτο θα πει ηγετης.
ο φουρνιε ακομα και στις κρισιμες βολες σε ολες ευστοχος ηταν..βασικα εμενα το μονο που μου εκανε εντυπωση απο τον γαλλο ειναι η αντοχη του..ακομα και εγω ο μεγαλυτερος φαν του δεν πιστευα οτι θα βγαλει 5 ματς σε 10μερες με 32λ μ.ο και 30% usage..γιαυτο και εχασε και καποιες βολες και 3π..επαιξε 45λ τις προαλλες το θηριο.
του ντορσει του δινουμε λεει 2.7 και θελει 3.2... δεν ξερω αν ισχυει αλλα ντροπη να ζητησει πανω απο τον φουρνιε..που ο γαλλος φανταστειτε τι καρυδια κουβαλαει και εκανε πισω για να παιζει ο ταιλερ και να ερχεται απο τον παγκο..αυτο θα πει ηγετης.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σ' αυτήν την περίπτωση τον αφήνουμε με το τωρινό συμβόλαιο,. αυτός χάνει την εξασφάλιση που θα του φέρει μπροστα π.χ σε έναν τραυματισμό, συν τα λιγότερα χρήματα για ενα χρόνο και έχει το κίνητρο του χρόνου ν παίξει καλά για το επόμενο (ομαδικά αφού αλλιώς το ξέρει οτι θα έχει πάγκο) και περιμενουμε να κάνει πισω και να υπογράψει. Διαφορετικά βλεπουμε του χρόνου. 31 θα είναι και δεν είναι και σουπερ σταρ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο