2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα ειναι η πιο ευπαθης ομαδα σε τραυματισμους στην ευρωλιγκα αν παμε ετσι. θα υπαρχουν ματς που θα λειπουν και οι 2. ασε που θα ειμαστε και μετριοι στην αμυνα.shtarkws έγραψε: ↑Παρ Μαρ 05, 2021 10:24 pmΚαλά 6 7 ματς δεν είναι και τραγικό, ο Νεντοβιτς ποσα έχει χασει.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Μαρ 05, 2021 10:19 pm
δεν κανει ουτε γεματη ουτε καλη χρονια. εχει χασει ηδη 6-7 παιχνιδια ευρωλιγκας και βασικα για χολ θεωρουνται λιγα. συνηθως μενει περισσοτερο εξω.
5,7 ποντους και 3,1 ασσιστ στην 2η χειροτερη ομαδα της ευρωλιγκας καλη χρονια δεν το λες. μετρια το λεω εγω. αλλα οπως και να εχει δυσκολα θα βρει παλι συμβολαιο ευρωλιγκα εκτος αν απο εδω και περα κανει τρομερη σεζον.
μου αρεσει σαν παικτης και μακαρι να τον ειχαμε φετος. απλως για του χρονου οχι λογο ευπαθειας σε τραυματισμους.
Τώρα για τα νούμερα, ειναξ σχετικό. Αν θέλεις ο άσσος σου να στήνει και να οργανώνει τότε είναι οκ. Επιμένω ότι έστω για δεύτερο θα τον έπαιρνα
Πχ
Γιοβιτς - Χολ - ΛεΜπο
Χεζονια - Νεντοβιτς
Σε αυτή την 5αδα ο Χολ δεν χρειάζεται να σκοράρει
Επίσης λέγεται ότι είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας
6-7 ματς εως τωρα. μπορει να χασει και αλλο.
0
Αν έρθει ένας τύπου ντιλεινι, η ας πούμε ακόμα και ο ίδιος ο ντιλεινι, οι υπόλοιποι 3 της 5αδας θα πρέπει να κοιτάνε στην επίθεση και να τους καλύπτουν στην άμυνα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να χρυσοπληρωνεις Παπι, Ντίνο και Παπαγιάννη για αυτό.
Θα δείξει, το επόμενο ροστερ αποτελεί αίνιγμα
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
To θέμα είναι να φτιάξουμε την επίθεση ο άσος πάνω από όλα θα πρέπει να είναι σούπερ επιθετικός και κυρίως καλός σουτέρ. Παίζοντας μόνο άμυνα δε μπορείς να πας μακριά. Ωστόσο αυτά που συζητάμε δεν έχουν νόημα πριν λυθεί το διοικητικό και κατεπέκταση το οικονομικό. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα καθοριστούν και οι στόχοι τότε θα μπορούμε να προτείνουμε ανάλογα.shtarkws έγραψε: ↑Παρ Μαρ 05, 2021 10:42 pmΑν έρθει ένας τύπου ντιλεινι, η ας πούμε ακόμα και ο ίδιος ο ντιλεινι, οι υπόλοιποι 3 της 5αδας θα πρέπει να κοιτάνε στην επίθεση και να τους καλύπτουν στην άμυνα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να χρυσοπληρωνεις Παπι, Ντίνο και Παπαγιάννη για αυτό.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
οχι δεν πρεπει να κανει αυτα ο ασσος. αλλα πρεπει να κανει πρωτα. μετα αν ειναι και σουπερ επιθετικος και σουτερ ακομα καλυτερα. αλλα οχι αλλα πρεπει να προσφερει πρωτα ωστε να λειτουργει καλα η ομαδα.SARAS1989 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 05, 2021 10:50 pmTo θέμα είναι να φτιάξουμε την επίθεση ο άσος πάνω από όλα θα πρέπει να είναι σούπερ επιθετικός και κυρίως καλός σουτέρ. Παίζοντας μόνο άμυνα δε μπορείς να πας μακριά. Ωστόσο αυτά που συζητάμε δεν έχουν νόημα πριν λυθεί το διοικητικό και κατεπέκταση το οικονομικό. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα καθοριστούν και οι στόχοι τότε θα μπορούμε να προτείνουμε ανάλογα.shtarkws έγραψε: ↑Παρ Μαρ 05, 2021 10:42 pm
Αν έρθει ένας τύπου ντιλεινι, η ας πούμε ακόμα και ο ίδιος ο ντιλεινι, οι υπόλοιποι 3 της 5αδας θα πρέπει να κοιτάνε στην επίθεση και να τους καλύπτουν στην άμυνα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να χρυσοπληρωνεις Παπι, Ντίνο και Παπαγιάννη για αυτό.
0
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Όλοι οι άσοι στην ευρωλίγκα είναι πρωτίστως σκόρερ και μετά όλα τα άλλα. Με χεζόνια μέσα θέλεις σουτ διαφορετικά ακόμα και αν κρατήσουμε τον κροάτη θα κάνουμε μια τρύπα στο νερόTracy Mac έγραψε: ↑Παρ Μαρ 05, 2021 10:57 pmοχι δεν πρεπει να κανει αυτα ο ασσος. αλλα πρεπει να κανει πρωτα. μετα αν ειναι και σουπερ επιθετικος και σουτερ ακομα καλυτερα. αλλα οχι αλλα πρεπει να προσφερει πρωτα ωστε να λειτουργει καλα η ομαδα.SARAS1989 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 05, 2021 10:50 pm
To θέμα είναι να φτιάξουμε την επίθεση ο άσος πάνω από όλα θα πρέπει να είναι σούπερ επιθετικός και κυρίως καλός σουτέρ. Παίζοντας μόνο άμυνα δε μπορείς να πας μακριά. Ωστόσο αυτά που συζητάμε δεν έχουν νόημα πριν λυθεί το διοικητικό και κατεπέκταση το οικονομικό. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα καθοριστούν και οι στόχοι τότε θα μπορούμε να προτείνουμε ανάλογα.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλό το ροστερακι κι εγώ έτσι το βλέπω να δομείται. Μια παρατήρηση για τη θεση 5 μόνο οτι ο Χ + τον Μπεντιλ μπορει να μας κάνει έναν ωραιοτατο Τζεκιρι για μπακαπ του Παπαγιαννη. Μούρλια!!shtarkws έγραψε: ↑Τετ Μαρ 03, 2021 9:34 pm1) Γιοβιτς - x - Μποχωριδης
2) Χεζονια - Νεντοβιτς
3) Παπ - Σαντ Ροος - Ματζουκας
4) Ντίνος - x με σουτ - Ματζουκας
5) Παπαγιάννης - x - Bentil
Αν κρατήσεις τον κορμό σου πας για 3 με 4 αν φύγει ο Νεντοβιτς καιπροσθήκες και αυτές αναπληρωματικών. Κύριο χαρακτηριστικό το σουτ
Τώρα, αν βγάλουμε εντελώς εκτός το συναίσθημα πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις με Παπαπέτρου και Μητογλου όσον αφορά τα λεφτά που θα ζητήσουν.
Κατ εμε αν θες να είσαι 8αδα θες κάτι καλύτερο από αυτούς για βασικούς με τους 2 τους να έρχονται απο τον πάγκο και να καλύπτουν από 2 θέσεις.
Αν το μπάτζετ ανέβει παρα πολυ μπορείς να τους χρυσοπληρωσεις για να μην είναι πρωταγωνιστές. Αν όμως το μπάτζετ είναι περιορισμένο δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να δώσεις κοντά στο εκατομμύριο στον Παπ και από 700+ κλιμακωτά που σίγουρα θα ζητήσει ο Ντίνος.
Εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά βασίζεται σε ελληνικό κορμό αλλά πλέον πρέπει να γίνουμε πραγματιστες και να πληρώνουμε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.
Ίσως είναι καλύτερα να πάμε σε 7,8 παίκτες των 700 800 χιλιάδων και Έλληνες τύπου κασελακη και μπεντιλ
Το άλλο ερώτημα είναι η επιλογή μεταξύ Μπρει και ΣαντΡος.
0
Εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι αυτό. Αν έρθει ο Ντιλέινι η έστω ένας παίκτης που μοιάζει με τον Ντιλέινι θα χρειαζόμαστε τρεις μπάλες. Πώς θα συνυπάρξει με Νέντο, Μάριο αφού και οι τρεις παίζουν πρωτίστως με την μπάλα στα χέρια. Επίσης χρειαζόμαστε έναν καλό αμυντικό για να καλύπτει, όσο μπορεί, τον Νέντο. Εγώ νομίζω ότι έχω καταλήξει ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος για να τους πλαισιώσει, ο Στέφαν Γιόβιτς. Ταιριάζει τέλεια με τους άλλους δύο, αφού είναι εξαιρετικός αμυντικός, από τους καλύτερους πασέρ, παίζει χωρίς την μπάλα στα χέρια και τις τελευταίες δύο σεζόν σουτάρει με πάνω από 40% στο τρίποντο. Και μετά από την κακή σεζόν σεζόν στη Χίμκι θα έχει πέσει αισθητά ο μισθός τους. Είναι και 1,98 και θα ταιριάζει τέλεια με τα ψηλά σχήματα του Κάτας. Εμένα προσωπικά δε με φοβίζει η συνύπαρξη του με τον Νέντο, (για τους τραυματισμούς μιλάω) επειδή έχουμε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα, το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα μπορούν να παίζουν ένα δεκαπεντάλεπτο και να μένουν σε φόρμα με αποτέλεσμα να μην τραυματίζονται τόσο εύκολα. Μη ξεχνάμε ότι ο Νέντοβιτς τραυματίστηκε μετά από το ματς απέναντι στον προμηθέα στο Οάκα, όπου χρειάστηκε να παίξει 30 λεπτά και χάσαμε κιόλας

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω αντιθετε προτιμω αν γινει κατι τετοιο να μεινουν ολοι δηλαδη παπι, μητο, νεντο, μαριο. να μην μεινει ο νεντο και τα λεφτα του να πανε σε παικταρα ασσο.Johnzaro έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 06, 2021 9:32 amΕγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι αυτό. Αν έρθει ο Ντιλέινι η έστω ένας παίκτης που μοιάζει με τον Ντιλέινι θα χρειαζόμαστε τρεις μπάλες. Πώς θα συνυπάρξει με Νέντο, Μάριο αφού και οι τρεις παίζουν πρωτίστως με την μπάλα στα χέρια. Επίσης χρειαζόμαστε έναν καλό αμυντικό για να καλύπτει, όσο μπορεί, τον Νέντο. Εγώ νομίζω ότι έχω καταλήξει ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος για να τους πλαισιώσει, ο Στέφαν Γιόβιτς. Ταιριάζει τέλεια με τους άλλους δύο, αφού είναι εξαιρετικός αμυντικός, από τους καλύτερους πασέρ, παίζει χωρίς την μπάλα στα χέρια και τις τελευταίες δύο σεζόν σουτάρει με πάνω από 40% στο τρίποντο. Και μετά από την κακή σεζόν σεζόν στη Χίμκι θα έχει πέσει αισθητά ο μισθός τους. Είναι και 1,98 και θα ταιριάζει τέλεια με τα ψηλά σχήματα του Κάτας. Εμένα προσωπικά δε με φοβίζει η συνύπαρξη του με τον Νέντο, (για τους τραυματισμούς μιλάω) επειδή έχουμε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα, το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα μπορούν να παίζουν ένα δεκαπεντάλεπτο και να μένουν σε φόρμα με αποτέλεσμα να μην τραυματίζονται τόσο εύκολα. Μη ξεχνάμε ότι ο Νέντοβιτς τραυματίστηκε μετά από το ματς απέναντι στον προμηθέα στο Οάκα, όπου χρειάστηκε να παίξει 30 λεπτά και χάσαμε κιόλας. Ελπίζω και εύχομαι να μη χρειάζεται να παίζει τόσο για να νικάμε
.
ετσι θα εχουμε 3 παικταραδες για τρεις θεσεις και οχι 3 παικταραδες για δυο θεσεις.
μην φορτωσουμε παλι τους πλαγιους και παμε με σακατηδες τυπου γιοβιτς στον ασσο και χανουν τα μισα ματς!
προτιμω μια ομαδα πολυ αθλητικη με ενέργεια και με παικτες σε ολες τις θεσεις παρα σακατηδες σερβους οπως νεντο και γιοβιτς και μαλιστα συγκεντρωση πολλων παικτων παλι στα φτερα!
ασσους και σεντερ κυριοι! ασσους και σεντερ! αυτο ειναι το μπασκετ! αλλωστε εμεις εχουμε πληθωρα τοπ παικτων στα πλαγια οπως παπι, μαριο και μητο. εχουμε και κασελ, μπεντιλ, μαντζουκα και ειμαδτε τελεια! μονο μια εξαιρεση κανω αν παει στο δυο ο μαριο να μεινει και ο σαντρος που θα εχει ρολο δημιουργου απο την θέση 3, που σπανια εχει αλλη ομαδα.
αλλωστε εχουμε τοπ πλαγιους και απο ασσους λαι σεντερ μονο εναν παικτη τον παπαγιαννη! αν φορτωσουμε ασσους σεντερ τωρα θα ειμαστε πληρεις ομαδα!!!
1
1

- pan24
- Reactions: 2430
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είναι να έχουμε τα λεφτά για να κρατήσουμε Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Χεζόνια θα προτιμούσα να μείνουν 2 από αυτούς και τα λεφτά του τρίτου να πάνε για ακριβό άσσο.
Αν για παράδειγμα μείνουν Παπαπέτρου και Χεζόνια καλύτερα αντί για Νέντοβιτς και άσσο με 400-500 χιλιάρικα να πάρουμε κάποιον σαν τον Ερτέλ με κάνα μύριο(εφόσον δείξει καλά στην Βιλερμπάν) και με τα 400-500 να πάρουμε στο 2 έναν αθλητικό σουτέρ που τέτοιους βρίσκεις. Ο Ερτέλ θα μπορούσε να είναι περίπτωση Πάνγκος.
Άσσος που δεν πασάρει μαζί με 3 που ο καθένας θέλει μια μπάλα μόνος του είναι παραδοσιακή συνταγή Αρμάνι για εγγυημένη αποτυχία
Περιμένω να τους δούμε όλους μαζί ωστόσο με προβληματίζει κάπως η συνύπαρξη Χεζόνια με Παπαπέτρου.
Ο Χεζόνια στο μικρό δείγμα που είδαμε είναι σαν ένας πιο ποιοτικός Παπαπέτρου. Μεγαλύτερη ποιότητα αλλά παίζουν με τον ίδιο τρόπο.
Αν κι έχει το σώμα, όπως κι ο Παπαπέτρου, ούτε αυτός παίζει με πλάτη και προτιμάει να ξεκινάει από έξω προς τα μέσα.
Αγαπημένος τρόπος επίθεσης κι αυτού τα σουτάκια από τα 5-6 μέτρα, τρίποντο καλύτερο του Παπαπέτρου αλλά όχι κάτι τρομερό. Αυτό δεν μπορούμε να το συμπεράνουμε προφανώς από τα δυο παιχνίδια αλλά αυτά που έδειξε συνάδουν με τα ποσοστά καριέρας του.
Θέλω να τους δω μαζί πως θα είναι, τι ρόλο θα έχει ο καθένας.
Αν για παράδειγμα μείνουν Παπαπέτρου και Χεζόνια καλύτερα αντί για Νέντοβιτς και άσσο με 400-500 χιλιάρικα να πάρουμε κάποιον σαν τον Ερτέλ με κάνα μύριο(εφόσον δείξει καλά στην Βιλερμπάν) και με τα 400-500 να πάρουμε στο 2 έναν αθλητικό σουτέρ που τέτοιους βρίσκεις. Ο Ερτέλ θα μπορούσε να είναι περίπτωση Πάνγκος.
Άσσος που δεν πασάρει μαζί με 3 που ο καθένας θέλει μια μπάλα μόνος του είναι παραδοσιακή συνταγή Αρμάνι για εγγυημένη αποτυχία
Περιμένω να τους δούμε όλους μαζί ωστόσο με προβληματίζει κάπως η συνύπαρξη Χεζόνια με Παπαπέτρου.
Ο Χεζόνια στο μικρό δείγμα που είδαμε είναι σαν ένας πιο ποιοτικός Παπαπέτρου. Μεγαλύτερη ποιότητα αλλά παίζουν με τον ίδιο τρόπο.
Αν κι έχει το σώμα, όπως κι ο Παπαπέτρου, ούτε αυτός παίζει με πλάτη και προτιμάει να ξεκινάει από έξω προς τα μέσα.
Αγαπημένος τρόπος επίθεσης κι αυτού τα σουτάκια από τα 5-6 μέτρα, τρίποντο καλύτερο του Παπαπέτρου αλλά όχι κάτι τρομερό. Αυτό δεν μπορούμε να το συμπεράνουμε προφανώς από τα δυο παιχνίδια αλλά αυτά που έδειξε συνάδουν με τα ποσοστά καριέρας του.
Θέλω να τους δω μαζί πως θα είναι, τι ρόλο θα έχει ο καθένας.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδή λέτε οχι Γιοβιτς , αλλά ασο παιχταρα. Δηλαδή με ενα ποσο της τάξεως 1-1,3 εκατ ποιον θα παίρνατε δηλαδή για τη θεση ενα?
ΥΓ. Για τον ασο οχι τοσο ευρέως γνωστό που είπε το sdna δεν ξερω κατι, αλλά αν έπρεπε να κανω μια μαντεψια θα έλεγα Jaleen Smith. Ασακι με καλη αμυνα, 1'98 ύψος, καλος πασερ (καλος στην απόφαση) , εξελίξιμος. Νέος Γουολκαπ θα έλεγε κανείς, παιζει και στην πρώην ομάδα του.
ΥΓ. Για τον ασο οχι τοσο ευρέως γνωστό που είπε το sdna δεν ξερω κατι, αλλά αν έπρεπε να κανω μια μαντεψια θα έλεγα Jaleen Smith. Ασακι με καλη αμυνα, 1'98 ύψος, καλος πασερ (καλος στην απόφαση) , εξελίξιμος. Νέος Γουολκαπ θα έλεγε κανείς, παιζει και στην πρώην ομάδα του.
0
- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με 1-1,3 σίγουρα χτυπάμε Ερτέλ, πιθανότατα και Γουόκαπ που νομίζω μένει ελεύθερος το καλοκαίριJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 06, 2021 1:06 pmΕπειδή λέτε οχι Γιοβιτς , αλλά ασο παιχταρα. Δηλαδή με ενα ποσο της τάξεως 1-1,3 εκατ ποιον θα παίρνατε δηλαδή για τη θεση ενα?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Γιοβιτς με 700χιλ έρχεται φαντάζομαι, τοσο καλυτερος του ειναι ο Γουολκαπ? Ο Ερτελ ξερουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται για να αξίζει πανω απο 1 εκ ? Άσε που δεν κολλάει καθολου και με Νεντοβιτς.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 06, 2021 1:51 pmΜε 1-1,3 σίγουρα χτυπάμε Ερτέλ, πιθανότατα και Γουόκαπ που νομίζω μένει ελεύθερος το καλοκαίριJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 06, 2021 1:06 pmΕπειδή λέτε οχι Γιοβιτς , αλλά ασο παιχταρα. Δηλαδή με ενα ποσο της τάξεως 1-1,3 εκατ ποιον θα παίρνατε δηλαδή για τη θεση ενα?
0
- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιόβιτς και με πιο κάτω έρχεται μετά την φετινή χρονιά. Με τον Γουόκαπ έχεις μια σιγουριά, ξέρεις τι κάνει και ότι δεν έχει θέματα τραυματισμών.
Για Ερτέλ έχεις δίκιο, για αυτό είπα αν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει πάει στην Βιλερμπάν, μόνο στην Γαλλία έχει δικαίωμα συμμετοχής αλλά θα έχουμε μια εικόνα πως είναι. Αν δεν είχε την φετινή χρονιά απλησίαστος θα ήταν.
Αν μείνει ο Νέντοβιτς ναι χίλιες φορές Γιόβιτς, εξάλλου αν μείνουν Νέντοβιτς, Χεζόνια, Παπαπέτρου δε νομίζω να έχουμε πάνω από 500 χιλιάρικα για βασικό 1.
Αλλά αν μπορώ να διαλέξω, αν μείνουν Χεζόνια και Παπαπέτρου προτιμώ χίλιες φορές έναν υγιή Ερτέλ με παρτενέρ κάποιον αθλητικό Αμερικάνο σουτέρ παρά Νέντοβιτς με Γιόβιτς.
Χρειάζεται περισσότερο ένας καλός δημιουργός να τους αξιοποιήσει παρά ένας σαν τον Νέντοβιτς.
0