2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Tον γκος ισως?Ειπε ο διαμαντοπουλος οτι ηταν κλεισμενος αλλα ειπε οχι ο μπαρτζω γιατι θα γκρινιαζε ο σπαν..Πλυντηριο αφων νουμερο 2..
Παντως χακετ και χαινς που γραφουν απο κατω αποκλειεται γιατι εχουν συμβολαια,μιλος ουτε 1%..Τον χαντερ δεν παιζει να τον αφησει η μακαμπι..ντανστον παλι τωρα που γερναει χλωμο..
Γενικα στο τουιτερ ακουγονται πολυ εντονα λοιντ-ντορσει παντως..Κατι μου λεει οτι βγαινουν ολα αυτα τα νεα για μεταγραφες για να ξεχαστει ο κοσμος και να ασχοληθει με κατι αλλο..
-
angel9

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Γιώργος Πρίντεζης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και μένα στο μυαλό χακετ και γκος μου ηρθαν , επειδή άκουσα και τον διαμαντόπουλο, αλλά ο γκος μου μοιάζει πιο πιθανή περίπτωση από όλες τις υπόλοιπες. Αν και ο Ντανστον και που γερνάει θα ήταν τέλεια περίπτωση θα ανέβαζε ένα επίπεδο τουλάχιστον την γραμμή των ψηλών μας. Τώρα το τι θα δούμε τελικά είναι άλλη κουβέντα και πιστεύω ότι αν δεν γυρίσουμε Α1 του χρόνου όποιον και να φέρουμε θα δούμε τα ίδια με φέτοςshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 06, 2021 12:02 pmTον γκος ισως?Ειπε ο διαμαντοπουλος οτι ηταν κλεισμενος αλλα ειπε οχι ο μπαρτζω γιατι θα γκρινιαζε ο σπαν..Πλυντηριο αφων νουμερο 2..
Παντως χακετ και χαινς που γραφουν απο κατω αποκλειεται γιατι εχουν συμβολαια,μιλος ουτε 1%..Τον χαντερ δεν παιζει να τον αφησει η μακαμπι..ντανστον παλι τωρα που γερναει χλωμο..
Γενικα στο τουιτερ ακουγονται πολυ εντονα λοιντ-ντορσει παντως..Κατι μου λεει οτι βγαινουν ολα αυτα τα νεα για μεταγραφες για να ξεχαστει ο κοσμος και να ασχοληθει με κατι αλλο..
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Για πείτε και άλλοι γνώμη για Γουίλιαμς Γκος. Βλεπω δεν τρελαίνεστε οι περισσότεροι, εγω τον θυμάμαι πιο καλό απο οτι τον περιγράφετε. Καλο αμυντικο, παιρνει σωστές αποφάσεις, 3ποντο στο 37% και στην Λοκο δεν παιζει άσχημα...
Μια χαρα για 2ος σε ομάδα 8αδας ευρωλιγκας και μπορει και ως 1ος σε περίπτωση τραυματισμού του Σλουκα πχ.
Μια χαρα για 2ος σε ομάδα 8αδας ευρωλιγκας και μπορει και ως 1ος σε περίπτωση τραυματισμού του Σλουκα πχ.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Hackett είναι νομίζω 33+ πλέον. Ο Teodosic το ίδιο. Ο Dunston ακόμα μεγαλύτερος. Δύσκολο το βλέπω για επιστροφή σε αυτή την ηλικία.
Οι υπόλοιποι (και οι παραπάνω εκτός Teodosic) παίζουν σε καλύτερες ομάδες. Μόνη εξαίρεση ο Goss που και σε καλή ηλικία είναι και εφόσον δεν του βγήκε το ΝΒΑ έχει μια λογική να προτιμήσει την δεύτερη διοργάνωση. Έχει ξαναπαίξει στην ομάδα κιόλας και πιθανότατα δεν θα ενδιαφερθούν οι τοπ ομάδες.
Το πιο πιθανό βέβαια είναι όλα αυτά που ακούγονται/γράφονται να ναι λόγια του αέρα για να περνάει η ώρα.
Οι υπόλοιποι (και οι παραπάνω εκτός Teodosic) παίζουν σε καλύτερες ομάδες. Μόνη εξαίρεση ο Goss που και σε καλή ηλικία είναι και εφόσον δεν του βγήκε το ΝΒΑ έχει μια λογική να προτιμήσει την δεύτερη διοργάνωση. Έχει ξαναπαίξει στην ομάδα κιόλας και πιθανότατα δεν θα ενδιαφερθούν οι τοπ ομάδες.
Το πιο πιθανό βέβαια είναι όλα αυτά που ακούγονται/γράφονται να ναι λόγια του αέρα για να περνάει η ώρα.
-
angel9

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Γιώργος Πρίντεζης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει δεν ήταν κάτι το τρομερό στην άμυνα αλλά δεν ήταν και τρύπα, αξιοπρεπή θα τον έλεγα.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 06, 2021 1:00 pmΓια πείτε και άλλοι γνώμη για Γουίλιαμς Γκος. Βλεπω δεν τρελαίνεστε οι περισσότεροι, εγω τον θυμάμαι πιο καλό απο οτι τον περιγράφετε. Καλο αμυντικο, παιρνει σωστές αποφάσεις, 3ποντο στο 37% και στην Λοκο δεν παιζει άσχημα...
Έβαζε και καλά το σώμα του και κατέληγε σε αυτό το φλοτερακι που έκανε συνήθως αλλά το έχανε. Αν έχει βελτιωσε στο NBA τα τελειώματα του και λίγο τη δημιουργία του, πιστεύω πως θα χωρούσε στην ομάδα σαν 2ος άσσος πίσω από τον Σλούκα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο γκος βρε παιδια στην πρωτη του χρονια με τεραστια πιεση πανω του ειχε σε 25λεπτα 9,5 ποντους 4,5 ασσιστ και 37% τριποντο..Ειναι δυνατον να μας χαλαει για πισω απο τον σλουκα?! Ναι δεν ειναι πολυ αθλητικος,το φλοουτερ δεν το πολυ ειχε αλλα ποιον περιμενουμε να παρουμε για 2ρο ?
Ο στρελνιεξ με αυτα που εκανε πριν φυγει δεν υπαρχει περιπτωση ..
Ο στρελνιεξ με αυτα που εκανε πριν φυγει δεν υπαρχει περιπτωση ..
Παιδιά να πω την αμαρτία μου.. Θεωρώ ότι είναι ο αγραβανης. Προσωπική μου εκτίμηση και μακάρι να διαψευθω. Για να αιτιολογήσω κ την εκτίμηση μου.
Θεωρώ ότι χακετ δύσκολο να ναι γιατί έχει συμβόλαιο. Επίσης ντανστον δε παίζει γιατί δεν έφυγε σαν φίλος. Χαντερ καθόλου απίθανο, αλλά δε μου κολλάει.. Στρελνιεκς δε παίζει γιατί κ από αυτόν υπάρχουν παράπονα. Τώρα για Γκριν κρατάω μια επιφύλαξη, γιατί μπορεί να εννοείται κ αυτός. Για αγραβανη έχω ακούσει διάφορα από insiders κατά καιρούς και ο ίδιος τον έχει τον Ολυμπιακό στη καρδιά του. Λόγω μπλατ έφυγε γιατί είχε έρθει σε ρήξη, αλλά είναι φίλος της ομάδας, οπότε 12 points go to agravanis.
Θεωρώ ότι χακετ δύσκολο να ναι γιατί έχει συμβόλαιο. Επίσης ντανστον δε παίζει γιατί δεν έφυγε σαν φίλος. Χαντερ καθόλου απίθανο, αλλά δε μου κολλάει.. Στρελνιεκς δε παίζει γιατί κ από αυτόν υπάρχουν παράπονα. Τώρα για Γκριν κρατάω μια επιφύλαξη, γιατί μπορεί να εννοείται κ αυτός. Για αγραβανη έχω ακούσει διάφορα από insiders κατά καιρούς και ο ίδιος τον έχει τον Ολυμπιακό στη καρδιά του. Λόγω μπλατ έφυγε γιατί είχε έρθει σε ρήξη, αλλά είναι φίλος της ομάδας, οπότε 12 points go to agravanis.
-
akistsok199333

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχυουν αυτα που ειπε ο insider ο ενας ειναι ο χασαν μαρτιν για ανανεωση και ο δευτερος ο αγραβανης.Μενει ο ζαν σαρλ επισης.Φευγουν σπανουλης πριντεζης τζενκινς χαρισον ελις και παμε all in για λοιντ σουτερ τυπου προκχοφ ασο πισω απο σλουκα και 4αρι αεροπλανο.Στο 5 θα κριθει απο κουφο τι θα γινει.Αυτα λενε οι πληροφοριες μου απο πολυ καλο γνωστο μου ανθρωπο που ναι μεσα στην ομαδα.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aγραβανης? αληθεια? Ο αναπληρωματικος του Τζεραι ? Σε αυτο τον χαλια Ολυμπιακο ο Τζεραι δεν θα ηταν ουτε 3ο 4αρι.
Αντε... με το καλο να φερουν και Καββαδα και να τον πλαισιωσουν με Χαριτοπουλο και Γαιο Σκορδιλη. Μιας και εγινε αρχη με επιστροφες , να ερθει και ο Βαγγελης πισω.
Ο Μπλατ τον σουταρε επειδη ειναι αμπαλος και αταλαντος παντως.
Αντε... με το καλο να φερουν και Καββαδα και να τον πλαισιωσουν με Χαριτοπουλο και Γαιο Σκορδιλη. Μιας και εγινε αρχη με επιστροφες , να ερθει και ο Βαγγελης πισω.
Ο Μπλατ τον σουταρε επειδη ειναι αμπαλος και αταλαντος παντως.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο