Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 15, 2026 9:41 am

Πάντως έτσι όπως έγιναν τα πράγματα με τα μεταγραφικά της ομάδας, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ρεκορ στον αριθμό σελίδων του εν λόγω topic έχοντας να ασχοληθούμε μόνο με 1-2 παίχτες που θα έρθουν στο 3-4 (άφου CMM και Μοντέρο έχουν κλείσει). Εδώ σας θέλω, κύριοι. :D

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Ιουν 15, 2026 9:49 am

steph.larry έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 9:41 am
Πάντως έτσι όπως έγιναν τα πράγματα με τα μεταγραφικά της ομάδας, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ρεκορ στον αριθμό σελίδων του εν λόγω topic έχοντας να ασχοληθούμε μόνο με 1-2 παίχτες που θα έρθουν στο 3-4 (άφου CMM και Μοντέρο έχουν κλείσει). Εδώ σας θέλω, κύριοι. :D
Έχε πίστη στην ομάδα. Άλλωστε κάθε μέρα θα βγάζει 3 ονόματα από την κ... κούτρα του ο Ζέρβας.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 15, 2026 9:59 am

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 9:33 am
Jeight έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 8:45 am

Δεν προκύπτει απου πουθενά αν δεν έχεις δει τα ματς του φ4. Αν τα έχεις δει και την άμυνα που παίζει ο γουοκαπ προκύπτει αβίαστα.

Και ειδικά να το δεις έχει βγάλει την πιο κρίσιμη άμυνα του τελικού στον ντεκ και βάζει μετά 2 κρίσιμες βολές.
Σε ένα παιχνίδι που κρίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όλοι έχουν κάνει κάτι που μοιάζει αναντικατάστατο.
Μα δεν μιλησα μονο για ενα παιχνιδι. Μιλησα για τα 2 κρισιμοτερα της σεζον. Αν εχεις προχειρο το ματς βαλε το πρωτο δεκαλεπτο με Φενερ και παρατηρησε τον Γουοκαπ στην αμυνα. Setting the tone λεγεται στην Αμερικη

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Ιουν 15, 2026 10:16 am

Συμφωνώ με τον φίλο Jeight για Γουόκαπ. Και εγώ είδα τα ματς ξανά και έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα σ αυτά που έκανε ο Τόμας. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε ότι θα εκτιμήσουμε πλήρως την αξία του όταν σταματήσει. Η συνεισφορά του σ αυτότ το φ4 ήταν, όλως παραδόξως, εξίσου σημαντική και στο επιθετικό κομμάτι. Η ασσίστ στον Σάσα για το καλάθι και φάουλ όταν χριεαζόμασταν επειγόντως σκορ στην αρχή, το τρίποντο του στο ίδιο χρονικό σημείο επίσης, το τρίποντο και το λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε κολλήσει ξανά, η απίστευτη ασσίστ στον Σακ, το γρήγορο διάβασμα της ζώνης για το τρίποντο του Σάσα και το 73-71 όπως φυσικά και η τεράστια άμυνα στον Ντεκ είναι winning plays σε πολύ κρίσιμα σημεία. Αν έχεις δει 100κ ματς καταλαβαίνεις ότι σ αυτά τα σημεία ένα σμπρώξιμο ήθελε η ομάδα για να πέσει. Ήταν πραγματικά απίστευτος.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 10:24 am

H φετινη χρονια μας εδειξε την αναγκη για μεγαλα και βαθια ροστερ. Οι ομαδες που τα ειχαν πετυχαν.

Χαρακτηριστικα παραδειγματα η Ρεαλ που ενω δεν ειχε τραυματισμους μεσα στη χρονια στο κρισιμοτερο σημειο εχασε ολα τα πενταρια της και τελικα περαν του οτι εχασε τον τιτλο της ευρωλιγκας αποκλειστηκε στα προημιτελικα του Ισπανικου πρωταθληματος απο την 8η Τενεριφη.

Αλλο Χαρακτηριστικο παραδειγμα η Μονακο που εμεινε να παιζει με 11 παικτες πρωτης διαλογης(σκεφτειτε οτι τοσους ειχε ο Ολυμπιακος το 2022-2023 εκτος και αν θεωρουμε τετοιον τον Λουντζη) που με τους τραυματισμους εμεινε και με 8 παικτες σε καποιο σημειο της χρονιας.

Δεν λεω οτι πρεπει να υπαρχουν 4 παικτες σε καθε θεση αλλα οπως φανηκε με το νεο φορματ και την αυξηση της ανταγωνιστικοτητας που περιμενουμε στην Α1 με 2 ομαδες να ανεβαινουν και να προστιθενται στην ανταγωνιστικη ΑΕΚ των τελευταιων ετων δηλαδη επιπλεον τουλαχιστον 8 τετοιων παιχνιδιων για την καθε ομαδα(Σουπερ καπ, Κυπελο και Πρωταθλημα) θεωρω οτι χρειαζεται στελεχωση με ποιοτικους παικτες σε καθε θεση και σε καποιες υπερστελεχωση.

1. Πλεον ειναι αναγκαιο να υπαρχουν 4 χειριστες σε καθε ομαδα με τον ενα να ειναι συμπληρωματικος
2. Αναγκη για 4-5 Φοργουορντς που ιδανικα θα μπορουν να ανεβοκατεβαινουν θεσεις
3. 3 ψηλου επιπεδου ψηλους για να καλυπτονται τυχον τραυματισμοι και να υπαρχει ξεκουραση λογω και του γεγονοτος οτι ειναι βαρια κορμια.

Οποτε η ομαδα θα παει :

1.Μοντερο, Μακινταιαρ, Γουοκαπ, (Τζοσεφ/αλλος)
2.Ντορσει, Φουρνιε, (Νετζηπογλου)
3. Μεταγραφη, Γουορντ (Μακκισικ?, Λαρεντζακης?)
4.Σασα, Μεταγραφη, (Παπανικολαου)
5.Μιλου, Ταιρικ, Χολ (Φαλ μονο με διαβατηριο?)

Η μοναδικη περιπτωση να παρουμε εναν παικτη θα ειναι να αποκτηθει ειτε ο Ντιαλο ειτε ο Μπονγκα και να ξεκινησουμε ετσι διατηρωντας και τον Μακκισικ και βλεποντας και κανοντας. Αν δεν αποκτηθει ενας απο τους δυο δεν δινω 1/εκατομμυριο να πορευθουμε μονο με Κι ή Μαικ εξ αρχης.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Δευ Ιουν 15, 2026 12:26 pm

Christofis έγραψε:
H φετινη χρονια μας εδειξε την αναγκη για μεγαλα και βαθια ροστερ. Οι ομαδες που τα ειχαν πετυχαν.

Χαρακτηριστικα παραδειγματα η Ρεαλ που ενω δεν ειχε τραυματισμους μεσα στη χρονια στο κρισιμοτερο σημειο εχασε ολα τα πενταρια της και τελικα περαν του οτι εχασε τον τιτλο της ευρωλιγκας αποκλειστηκε στα προημιτελικα του Ισπανικου πρωταθληματος απο την 8η Τενεριφη.

Αλλο Χαρακτηριστικο παραδειγμα η Μονακο που εμεινε να παιζει με 11 παικτες πρωτης διαλογης(σκεφτειτε οτι τοσους ειχε ο Ολυμπιακος το 2022-2023 εκτος και αν θεωρουμε τετοιον τον Λουντζη) που με τους τραυματισμους εμεινε και με 8 παικτες σε καποιο σημειο της χρονιας.
Εξαρτάται τι εννοούμε όταν λέμε "μεγάλο" roster; Ένα roster 15 το πολύ 16 παικτών είναι υπεραρκετό. Ο Ολυμπιακός φέτος έφτασε να έχει 20+ παίκτες κάποια στιγμή, αυτό δεν είναι ορθολογικό.

Τα παραδείγματα που δίνεις δεν νομίζω ότι μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που λες διότι είναι αρκετά ακραία. Η Real έχασε και τους τρεις ψηλούς της με τραυματισμούς. Ακόμα και ο Ολυμπιακός, των 20+ παικτών στο φετινό roster, αν έχανε Milutinov, Hall και Jones στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, μάλλον "άκλαφτος" θα πήγαινε. Η Monaco ήταν μια ομάδα που φαλήρισε, οπότε είναι μάλλον άσχετη η κατάληξη της σεζόν με το μέγεθος του roster της.
Christofis έγραψε:
1.Μοντερο, Μακινταιαρ, Γουοκαπ, (Τζοσεφ/αλλος)
2.Ντορσει, Φουρνιε, (Νετζηπογλου)
Αυτό, εγώ προσωπικά, δεν νομίζω ότι είναι διαχειρίσιμο. Πέντε παίκτες, με πάνω από 20 λεπτά μέσο όρο φέτος ο καθένας, για δύο (2) θέσεις στην περιφέρεια. Σέβομαι τις πληροφορίες σου και αυτά που γράφεις αλλά αυτό που ισχυρίστηκε χθες ο Στεφάνου μου φάνηκε πιο ορθολογικό. Δηλαδή, Walkup-McIntyre στο "1" και Dorsey-Montero στο "2", με τον Montero να μπορεί να συνυπάρξει με τον Dorsey στην ίδια πεντάδα. Τρίτος άσος για τη ματς της Ευρωλίγκας ο Joseph και 5ος κοντός για τις ελληνικές διοργανώσεις ο Νετζήπογλου.

Κάτι τελευταίο επίσης, δεν ξέρω από που προκύπτει ότι ο Walkup θα πάει πιο πίσω στο rotation για χάρη του McIntyre ή και του Montero ακόμα, αν τελικά επικρατήσει το σενάριο που γράφεις. Είναι ο starter της ομάδας τα τελευταία 5 χρόνια, έκανε γεμάτη σεζόν, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση που είχε πέρυσι και είναι 33 ετών, δεν τον έχουν πάρει δηλαδή τα χρόνια. Δεν προκύπτει από πουθενά πως ο Μπαρτζώκας θα τον πάει πιο πίσω στο rotation του χρόνου, εδώ που τα λέμε δεν έχει και λόγο να το κάνει.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 15, 2026 12:38 pm

GK_23 έγραψε:

Αυτό, εγώ προσωπικά, δεν νομίζω ότι είναι διαχειρίσιμο. Πέντε παίκτες, με πάνω από 20 λεπτά μέσο όρο φέτος ο καθένας, για δύο (2) θέσεις στην περιφέρεια. Σέβομαι τις πληροφορίες σου και αυτά που γράφεις αλλά αυτό που ισχυρίστηκε χθες ο Στεφάνου μου φάνηκε πιο ορθολογικό. Δηλαδή, Walkup-McIntyre στο "1" και Dorsey-Montero στο "2", με τον Montero να μπορεί να συνυπάρξει με τον Dorsey στην ίδια πεντάδα. Τρίτος άσος για τη ματς της Ευρωλίγκας ο Joseph και 5ος κοντός για τις ελληνικές διοργανώσεις ο Νετζήπογλου.
Εγώ έχω την εξής απορία σε αυτό το σενάριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Φουρνιέ πάει μόνιμα στο 3; Είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή αυτό; Επειδή είδαμε φέτος ότι μαζί με Ντόρσει δεν ταίριαζαν πολύ. Και αν παίρνει αρκετό χρόνο στο 3, θα παρθεί και άλλος παίκτης στο 3; Εκτός αν η βασική σκέψη είναι να παρθεί ένας παίκτης στο 3-4 και να παίρνει τα 10 λεπτά του 4 και κάτι από το 3.
(σόρρυ για το λάθος quote, μιας και δεν υπάρχουν άλλες απαντήσεις από πάνω θα το αφήσω έτσι)

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Δευ Ιουν 15, 2026 12:46 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
GK_23 έγραψε:
TonyTonyChopper έγραψε:
Εγώ έχω την εξής απορία σε αυτό το σενάριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Φουρνιέ πάει μόνιμα στο 3; Είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή αυτό; Επειδή είδαμε φέτος ότι μαζί με Ντόρσει δεν ταίριαζαν πολύ. Και αν παίρνει αρκετό χρόνο στο 3, θα παρθεί και άλλος παίκτης στο 3; Εκτός αν η βασική σκέψη είναι να παρθεί ένας παίκτης στο 3-4 και να παίρνει τα 10 λεπτά του 4 και κάτι από το 3.
(σόρρυ για το λάθος quote, μιας και δεν υπάρχουν άλλες απαντήσεις από πάνω θα το αφήσω έτσι)
Αυτό έγραψε και είπε ο Στεφάνου χθες, ότι ο Fournier προορίζεται να παίξει στο "3" του χρόνου. Και ο παίκτης που αποκτηθεί θα είναι αφενός το backup του Vezenkov αλλά θα μπορεί να κατεβαίνει και στο "3", εφόσον χρειάζεται. Η συνύπαρξη Dorsey-Fournier έχει υπάρξει προβληματική στο παρελθόν αλλά ο Γάλλος μπορεί να έρχεται από τη 2nd unit και να μην τρακάρει έτσι με τον Dorsey.

1st unit: Walkup, Dorsey, Ward, Vezenkov, Milutinov
2nd unit: McIntyre, Montero, Fournier, Μεταγραφή, Jones/Hall

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 15, 2026 12:49 pm

Μόνιμα στο 3 δεν νομίζω να στέκει .. όπως σίγουρα ο γουοκαπ δεν θα πέσει κάτω από 15λ..Απλά βλέπω τον μπαρτζωκα να πιστεύει ότι θα κάνει διαχείριση όπως στον Τζοόυνς με τον χολ .. ένα ματς ο ένας ένα ματς ο άλλος .. Μέχρι τα Χριστούγεννα φουρνιε μιλου γουοκαπ θα τους έχει στην συντήρηση..

Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι τους είπε το πλάνο και ήρθαν .. πάντως βλέποντας το ρόστερ πιο πολύ πιστεύω το σενάριο του στέφανου ότι θα πάμε για ένα 4-3 παρά δύο

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Ιουν 15, 2026 12:50 pm

GK_23 έγραψε:

Αυτό έγραψε και είπε ο Στεφάνου χθες, ότι ο Fournier προορίζεται να παίξει στο "3" του χρόνου. Και ο παίκτης που αποκτηθεί θα είναι αφενός το backup του Vezenkov αλλά θα μπορεί να κατεβαίνει και στο "3", εφόσον χρειάζεται. Η συνύπαρξη Dorsey-Fournier έχει υπάρξει προβληματική στο παρελθόν αλλά ο Γάλλος μπορεί να έρχεται από τη 2nd unit και να μην τρακάρει έτσι με τον Dorsey.

Μαζί δεν το συζητόυσαμε νομίζω παλιότερα ότι ο Φουρνιέ είνσι στην ουσία τριάρι (με πολύ καλό χειρισμό) ως προς τον χειρισμό της μπάλας παρά γκαρντ;
Βγάζει νόημα ποσοτικά έτσι, αλλά δεν ξέρω, τι ήταν αυτό που προκάλεσε την συνύπαρξη Ντόρσεϊ-Φουρνιέ να είναι προβληματική; Και οι λόγοι αυτοί δεν θα ισχύουν άραγε στο δίδυμο Μοντέρο-Φουρνιέ;

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Έχω ξαναπεί ότι όσο και να χαίρομαι για τον Μοντέρο, η προσθήκη του CMM μπερδεύει πολύ τα πράγματα.

Ο Μοντέρο είναι ball heavy παίχτης, δύσκολα τον βλέπω να συνυπάρχει με Ντόρσει. Θα κουτουλάνε. Άρα ο Τάιλερ θα παίζει με Γουόκαπ ή CMM

Παρομοίως βλέπω τον Μοντέρο να παίρνει χρόνο στο 2.
Conan1982 έγραψε:
GK_23 έγραψε:

Μαζί δεν το συζητόυσαμε νομίζω παλιότερα ότι ο Φουρνιέ είνσι στην ουσία τριάρι (με πολύ καλό χειρισμό) ως προς τον χειρισμό της μπάλας παρά γκαρντ;
Βγάζει νόημα ποσοτικά έτσι, αλλά δεν ξέρω, τι ήταν αυτό που προκάλεσε την συνύπαρξη Ντόρσεϊ-Φουρνιέ να είναι προβληματική; Και οι λόγοι αυτοί δεν θα ισχύουν άραγε στο δίδυμο Μοντέρο-Φουρνιέ;

Η ταυτόχρονη προσθήκη των 2, καθιστά σχεδόν νομοτελειακή τη μετατόπιση του Φουρνιέ στο 3 για παραπάνω χρόνο σε δίδυμο γκαρντ με Μοντέρο μέσα (CMM/Walkup Montero Fournier). Εμένα αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει. Ο Φουρνιέ είναι αυτός που είναι και στο ΝΒΑ και στην ΕΛλάδα διότι τον βοηθά το σχεδον δίμετρο κορμί του, να σουτάρει πάνω από τα αντίπαλα γκαρντ, ή να τους κάνει bullying πηγαίνοντας πιο κοντά στη ρακέτα. Αυτό με αντίπαλα τριάρια απλώς δεν μπορεί να το κάνει, και για αυτό όποτε δοκιμάστηκε ο Φουρνιέ στο 3 χάθηκε. Δεν φταίει κάποια περίεργη χημεία με Ντόρσει, αλλά ξεκάθαρα η αδυναμία του να έχει πλεονέκτημα απέναντι σε κορμιά αντίστοιχα (ή ψηλότερα) από τον ίδιο.

Εγώ βλέπω μεγάλο μπλέξιμο στους γκαρντ. Θα μου άρεσε πολύ περισσότερο δηλαδή να μην πάμε στη λύση CMM, να μείνουμε με ξεκάθαρους ρόλους και ζευγάρια (Γουόκαπ-Ντόρσει και Μοντέρο-Φουρνιέ), να υπάρχει ένας επιπλέον PG όπως είναι ο Τζόζεφ που άνετα μπορεί να παίξει ως 5ος έναν ακόμα χρόνο.

--------------------

Όσον αφορά τη δομή του ρόστερ νομίζω οι 15-16 είναι διαχειρίσιμο αν αυτοί συμπεριλαμβάνουν μέσα 2-3 έλληνες που δεν θα μπαίνουν απαραίτητα 12άδα.

Το να βρεθεί ένα 5άρι ή ένα 4-5άρι με διαβατήριο, για άλλη μια χρονιά λέμε ότι είναια απαραίτητο. Το λέμε κάθε χρόνο, πήραμε πέρυσι τον Κώτσο, τον διώξαμε γιατί δεν κούμπωσε ποτέ στην ομάδα. ΟΚ. Τώρα αν αυτός είανι ο Φαλ ας μείνει με μικρό συμβόλαιο (1.8μ για παίκτη πολυτραυματία στα 35 του είναι εγκληματικό), ή ας είναι ο Καραγιαννίδης, αρκεί να υπάρξει διάθεση να στηριχτεί με πραγματικό χρόνο στην Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 15, 2026 12:56 pm

Μοντερο δύο φουρνιε τρία θα δουλεύει υποθέτω .. απλά θα πρέπει άσσος να είναι ο γουοκαπ να μην κρατάει μπάλα .. αυτό το σχήμα πιστεύω θα το δούμε .. μακινταιρ μοντερο φουρνιε δεν το κόβω να δουλεύει εκτός και αλλάξει τρόπο παιχνιδιού κάποιος αλλιώς θέλουμε δύο μπάλες

Ο μοντερο όσο παίζει με μπαντιο ακα γουοκαπ είναι οφ μπολ.. πιστεύω θα παιχτεί το δίδυμο περισσότερο αποτι νομίζουμε

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 1:00 pm

Ο Μακινταιρ ερχεται ουσιαστικα ως διαδοχος του Γουοκαπ καθως φερνει καποια απο τα στοιχεια του. Οποτε οτι ισχυε με Γουοκαπ φετος ειναι πολυ πιθανοι να ισχυει με Μακινταιρ του χρονου. Ειναι σιγουρα πιο on ball παικτης απο τον γουοκαπ αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορει να προσαρμοστει σε ενα βαθμο.

Αδυνατω να πιστεψω οτι ερχεται περιμενοντας τον χρονο και το usage που ειχε σε ερυθρο και Μπασκονια. Και ο ιδιος το ξερει οτι θα εχει αλλες μπαλες και αλλες κατοχες.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιουν 15, 2026 1:04 pm

Στον Ολυμπιακο φετος με καποιο τροπο εφαρμοστηκε ενα ειδος αθλητικου δαρβινισμου.

Στα γκαρντ ηρθαν πολλοι ασσοι που δε χωραγαν με τιποτα ολοι μαζι και τελικα απλα επιβιωσε ο πιο ετοιμος να προσφερει, στο τελος της σαιζον το ιδιο περιπου - αλλα σε μικροτερη κλιμακα- εγινε και με τους σεντερ και ο Χολ κατεληξε θεατης.

Δε ξερω ποσο βιωσιμη ειναι αυτη η λογικη και του χρονου, το σιγουρο ειναι οτι με μικρο ή απλα επαρκες ροστερ δε μπορεις να πας. Νομιζω ο ελεφαντας στο δωματιο ειναι η ψυχοσυνθεση του Ταιλερ που ολοι θαυμασαμε φετος για το step up του και ολοι μας εχουμε ακομα μια ενδομυχη συστολη οτι αυτη η υπερφορτωση στη περιφερεια θα μπλεξει το μυαλο του και ισως τον γυρισει στα προπερσινα του.

Jeight

euroleague
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 1:07 pm

redcard έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 1:04 pm
Στον Ολυμπιακο φετος με καποιο τροπο εφαρμοστηκε ενα ειδος αθλητικου δαρβινισμου.

Στα γκαρντ ηρθαν πολλοι ασσοι που δε χωραγαν με τιποτα ολοι μαζι και τελικα απλα επιβιωσε ο πιο ετοιμος να προσφερει, στο τελος της σαιζον το ιδιο περιπου - αλλα σε μικροτερη κλιμακα- εγινε και με τους σεντερ και ο Χολ κατεληξε θεατης.

Δε ξερω ποσο βιωσιμη ειναι αυτη η λογικη και του χρονου, το σιγουρο ειναι οτι με μικρο ή απλα επαρκες ροστερ δε μπορεις να πας. Νομιζω ο ελεφαντας στο δωματιο ειναι η ψυχοσυνθεση του Ταιλερ που ολοι θαυμασαμε φετος για το step up του και ολοι μας εχουμε ακομα μια ενδομυχη συστολη οτι αυτη η υπερφορτωση στη περιφερεια θα μπλεξει το μυαλο του και ισως τον γυρισει στα προπερσινα του.
Καθολυ ενδομυχη, ειναι το πιθανοτερο σεναριο. Μολις χασει μπαλες ο Ταιλερ θα χαλασει το μυαλο του, ειμαι σχεδον σιγουρος. Ειναι κατι που θα πρεπει να το αντιμετωπισει η ομαδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”