Ακόμα και να ήθελαν δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αφού μόνο οι Shorts, NHD και ίσως ο Osman με τον Lessort θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Πραγματικά, τότε θα έπρεπε να πάει ο παναθηναϊκός για 5-6 μεταγραφές σε φάση που έχει στεγνώσει πολύ νωρίς η σεζόν από καλούς παίκτες.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:28 pmΘα παιρνατε το ρίσκο με ένα προπονητη νεο όπως ο Τιάγκο Σπλιτερ που παρουσίασε καλό έργο στην Παρί και να πάτε σε μια ομάδα που θα τρέχει αλλά με σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα παιχτών από την Παρί?
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TuTiS την Δευ Ιουν 15, 2026 3:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μαζί σου αλλά συμβόλαιο ποιου;kein έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:28 pmΟ Παναθηναϊκός αν δεν συμφωνήσει με τον Ζοτς θα πρέπει να βγει και να σπάει συμβόλαιο. Δεν υπάρχει ελεύθερος καλύτερος του Αταμαν, αλλά παρότι εγώ ήμουν από αυτούς που τον στήριξε μέχρι τέλους, θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει και δεν θα μείνει. Έκλεισε ο κύκλοςRedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:26 pm
Βγάλε τον Αταμάν από το καδρο.. έχει τελειώσει. Ποιον θα επέλεγες? Σάρας και Ομπράντοβιτς για διαφορετικούς λόγους δεν είναι διαθέσιμοι. Δεν βλέπω κάτι στην αγορά που να σου εγγυάται καλύτερα αποτελέσματα από τον Τούρκο ο οποίος φεύγει γιατί έχασε τα αποδυτήρια
Γιατί αν πας στη Φενερ και πεις πόσα θέλετε να μας δώσετε το Σαρας μάλλον θα γελάσουν και θα κλείσουν το τηλέφωνο.
Με τον Αλιμπίγεβιτς στη Μπεσίκτας λογικά μπορείς να το κάνεις βέβαια έχει και αυτός το ρίσκο του.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σπλιτερ και Αλιμπιγιεβιτς θα μπορούσαν να είναι ιδανικές λύσεις υπό άλλες προϋποθέσεις. Ο πρώτος ειδικά με το υπάρχον ρόστερ θα είχε καλή βάση. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός των 7 ευρωπαϊκών τίτλων με την οικονομική άνεση που έχει πλέον, είναι υποχρεωμένος να πάει να δώσει 2 μυρια στην φενερ και να της πει θέλω τον Σάρας. Η φενερ δεν έχει την οικονομική άνεση άλλων ετών και ένα τέτοιο ποσό μπορεί να ειβαι μια καλή αρχή για συζήτηση. Ο δράση θα μπορούσε να είναι ο προπονητής της επόμενης δεκαετίας για τον Παναθηναϊκό.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:28 pmΘα παιρνατε το ρίσκο με ένα προπονητη νεο όπως ο Τιάγκο Σπλιτερ που παρουσίασε καλό έργο στην Παρί και να πάτε σε μια ομάδα που θα τρέχει αλλά με σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα παιχτών από την Παρί?
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Shorts, Nun, lessort,nhd,osman , huancho μπορούν να παίξουν σε γρήγορο τέμπο. Θα κάνει και 2-3 κινήσεις ο προπονητήςTuTiS έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:31 pmΑκόμα και να ήθελαν δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αφού μόνο οι Shorts, NHD και ίσως ο Osman με τον Lessort θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Πραγματικά, τότε θα έπρεπε να πάει ο παναθηναϊκός για 5-6 μεταγραφές σε φάση που έχει στεγνώσει πολύ νωρίς η σεζόν από καλούς παίκτες.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:28 pmΘα παιρνατε το ρίσκο με ένα προπονητη νεο όπως ο Τιάγκο Σπλιτερ που παρουσίασε καλό έργο στην Παρί και να πάτε σε μια ομάδα που θα τρέχει αλλά με σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα παιχτών από την Παρί?
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω να διαπραγματευτεί κάν η Φενέρ για τον Σάρας..αν τον χάσει πάει όλος ο σχεδιασμός περίπατο και το πρότζεκτ που ξεκίνησαν με Σάρας.. πετάει λευκή πετσέτα. Και όπως βλέπεις και εσύ είναι στεγνή η αγορά από προπονητές εγνωσμένης αξίας με διακρίσειςkein έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:34 pmΣπλιτερ και Αλιμπιγιεβιτς θα μπορούσαν να είναι ιδανικές λύσεις υπό άλλες προϋποθέσεις. Ο πρώτος ειδικά με το υπάρχον ρόστερ θα είχε καλή βάση. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός των 7 ευρωπαϊκών τίτλων με την οικονομική άνεση που έχει πλέον, είναι υποχρεωμένος να πάει να δώσει 2 μυρια στην φενερ και να της πει θέλω τον Σάρας. Η φενερ δεν έχει την οικονομική άνεση άλλων ετών και ένα τέτοιο ποσό μπορεί να ειβαι μια καλή αρχή για συζήτηση. Ο δράση θα μπορούσε να είναι ο προπονητής της επόμενης δεκαετίας για τον Παναθηναϊκό.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:28 pmΘα παιρνατε το ρίσκο με ένα προπονητη νεο όπως ο Τιάγκο Σπλιτερ που παρουσίασε καλό έργο στην Παρί και να πάτε σε μια ομάδα που θα τρέχει αλλά με σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα παιχτών από την Παρί?
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν τον αφηνει η φενερ τον σαρας και τιποτα να μην παρειbig_lebowski έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:39 pmΜπορεί να λειτουργήσει ο Αλιμπιγιεβιτς υπέρ μας,του εκανε break εχθές στους τελικούς με Μπεσικτας![]()
του χρονου αν παλι δεν παρει τιποτα θα τον διωξουν
μονο αν παει και τους πει ο ιδιος οτι θελει να φυγει ισως τον αφησουν
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν θα το δεχτεί η φενερ, ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει κίνηση και να δώσει ένα μεγάλο μπάι αουτ. Να προσπαθήσει.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:37 pmΔε νομίζω να διαπραγματευτεί κάν η Φενέρ για τον Σάρας..αν τον χάσει πάει όλος ο σχεδιασμός περίπατο και το πρότζεκτ που ξεκίνησαν με Σάρας.. πετάει λευκή πετσέτα. Και όπως βλέπεις και εσύ είναι στεγνή η αγορά από προπονητές εγνωσμένης αξίας με διακρίσειςkein έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 3:34 pm
Σπλιτερ και Αλιμπιγιεβιτς θα μπορούσαν να είναι ιδανικές λύσεις υπό άλλες προϋποθέσεις. Ο πρώτος ειδικά με το υπάρχον ρόστερ θα είχε καλή βάση. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός των 7 ευρωπαϊκών τίτλων με την οικονομική άνεση που έχει πλέον, είναι υποχρεωμένος να πάει να δώσει 2 μυρια στην φενερ και να της πει θέλω τον Σάρας. Η φενερ δεν έχει την οικονομική άνεση άλλων ετών και ένα τέτοιο ποσό μπορεί να ειβαι μια καλή αρχή για συζήτηση. Ο δράση θα μπορούσε να είναι ο προπονητής της επόμενης δεκαετίας για τον Παναθηναϊκό.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο ζοτς ειναι ελευθερος εδω και 6 μηνες
αν ειναι τοσο ανικανοι ωστε να μην μπορουν να τον πεισουν τοτε να το κλεισουν το μαγαζι
ο αταμαν δεν εχει καμια σχεση αν ειναι καλος κακος ασχημος η οτιδηποτε,το ερωτημα ειναι
εχει κλεισει τον κυκλο του? οποιος πιστευει οτι ναι πρεπει να πιστευει οτι πρεπει να φυγει ακομα και αν ο αντικαταστατης του ειναι ο λυκογιαννης
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για να παρθεί μία τέτοια απόφαση και να έχει αξία, πρέπει να έχεις κάποιον που ξέρει τι του γίνεται. Ποιος ξέρει τι προπονητής κάνει για ποιο υλικό; Ο ΔΠΓ; Ο Παππάς;
Η ομάδα είναι εντελώς ασόβαρη δυστυχώς. Κρατάω μία μικρή πισινή να γίνονται λίγο για το θεαθήναι αυτά που γίνονται αλλά αν είναι να συναντηθούν σήμερα ο Αταμάν με τον ΔΠΓ για να αποφασίσουν (όντως) τι θα κάνουν σημαίνει ότι:
1. Έχουν κάνει κινήσεις χωρίς να ξέρουν ποιος θα είναι ο προπονητής.
2. Δεν έχουν κάνει καμία κίνηση.
Και οι δύο περιπτώσεις είναι ενδεικτικές κακού σχεδιασμού.
Επίσης, οκ δεν ξέρω τι γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας. Μπορεί αυτά που ακούγονται να είναι παπάτζες και να είναι όλοι μεταξύ τους οκ αλλά αν όντως είναι φαγωμένοι τότε τι να κάτσει να κάνει ο Αταμάν;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο