Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 15, 2026 3:06 pm

Ο Τζόουνς είναι σαν τον Ναν.. Τσιμπάει εύκολα και χάνει το μυαλό του. Προφανώς και δεν πάει πουθενά. Έχοντας Μιλου και Χολ υπάρχει δεικλιδα ασφαλείας αν ο παίχτης ξεφύγει.

Αν καταφέρει μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας να βελτιωθεί πνευματικά μιλαμε για τρομερό εργαλείο.

Και με Μπονγκα και Κι να κλείσουμε είναι μια χαρά οι μεταγραφές μας. Σε αυτές τις θέσεις δεν είχαμε έλλειψη ποιότητας. Εκεί που έπρεπε πήραμε τα καλά χαρτιά με Μοντέρο και Μακινταιρ

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 15, 2026 3:13 pm

Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 2:25 pm
Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι συζηταμε το αν θα μεινει ή θα φυγει ο Τζοουνς!? :lol:
Γιατι εχουμε παρει ευρωλιγκα, πρωταθλημα, εχουμε κλεισει γκαρντ και δεν εχουμε τιποτα αλλο να συζητησουμε

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιουν 15, 2026 4:26 pm

Μάγκες σύγαυροι, ακούστε με.

Κι εγώ δεν είπα και wow στο άκουσμα για Μπόνγκα. Παρ' όλα αυτά, αν έχει κάτι στο μυαλό του ο κόουτς (που προφανώς έχει), μπορεί το 7 που θα αξίζει ως παίκτης, λέμε τώρα, να γίνει 8.5/10. Ο Μπαρτζώκας με τη φετινή κατάκτηση καλώς ή κακώς κέρδισε το δικαίωμα και στην αποτυχία ή στη δοκιμή, όπως θέλετε πείτε το.

Εννοείται κάθε γνώμη είναι δεκτή, αλλά αυτό που θα αποφασίσει η διοίκηση και ο κοουτς θα είναι σεβαστό.

Και οκ, δεν μιλάμε για κακό παίκτη, κάθε άλλο μάλιστα. Οπότε...ψυχραιμία στο ακροατήριο!

Εννοείται ότι πρέπει να μείνει ο Αρχιπούλαρος, πού να βρεις τέτοιο δυναμικό, βαρβάτο, τρελάρα σέντερ; Απλώς, εννοείται πως η ομάδα θα πρέπει να κερδίσει το στοίχημα να μη γίνεται αρνητικός, όπως στα πλέι οφ. Είτε με απλή συζήτηση, είτε με ειδικό όρο στο συμβόλαιο, είτε και τα δύο καλύτερα. Δεν υπάρχει κουβέντα για μένα για τον Αρχιπούλαρο Τζόουνς.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 15, 2026 5:19 pm

Ας βαλω ενα ιντριγκαδορικο ερωτημα για να εχουμε για συζητηση...

Ο φουρνιε αν παρει ακομα μια ευρωλιγκα φτανει τον σπανουλη στο λεγκασι του στον ολυμπιακο?τον ξεπερναει?η ουτε καν βασιλης μονο ενας?

Η δικη μου αποψη ειναι οτι τον φτανει σε μικρη αποσταση αν παρει ακομα μια ευρωλιγκα οσο μεινει..Δυσκολα θα τον ξεπερασει για μενα πιο πολυ γιατι ο μπιλ ηρθε και μας πηρε απο το 0..με 5εκ μπατζετ..ο γαλλος τωρα ειναι το κερασακι σε μια ηδη μεγαλη ομαδα.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 5:25 pm

Αθλητικόσκυλο: "Θέλει Χουάντσο στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας!"

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, μεγάλο ναι!

Για μένα μάγκες είναι το τέλειο φιτ.

Τεχνίτης όσο πρέπει, εργάτης όσο πρέπει. Και έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια για τον χαρακτήρα του. Πολύ πολύ ωραίος παίκτης. Στα χέρια του Μπαρτζώκα θα αναδειχθεί.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 5:29 pm

shaq7 έγραψε:

Ο φουρνιε αν παρει ακομα μια ευρωλιγκα φτανει τον σπανουλη στο λεγκασι του στον ολυμπιακο?τον ξεπερναει?η ουτε καν βασιλης μονο ενας?

Η δικη μου αποψη ειναι οτι τον φτανει σε μικρη αποσταση αν παρει ακομα μια ευρωλιγκα οσο μεινει..Δυσκολα θα τον ξεπερασει για μενα πιο πολυ γιατι ο μπιλ ηρθε και μας πηρε απο το 0..με 5εκ μπατζετ..ο γαλλος τωρα ειναι το κερασακι σε μια ηδη μεγαλη ομαδα.
Δεν τον ξεπερνάει, αλλά είναι σχεδόν όμοιος, κατάτι ισοδύναμος. Γιατί; Για το λόγο που ανέφερες. Μέγιστος ηγέτης και μέγιστος παίκτης. Πόσο βλάκας ήμουν που δεν τον πίστεψα εξαρχής, ξεφτιλίστηκα, ξεφτιλίστηκα και χαίρομαι για αυτό. Με ανάγκασε σε τεράστια κωλοτούμπα ο άτιμος. Υπόκλιση στο μεγάλο Έβαν Φουρνιέ από έναν ανευχαρίστητο και περίεργο σαν κι εμένα.

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιουν 15, 2026 5:33 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 4:26 pm
Μάγκες σύγαυροι, ακούστε με.

Κι εγώ δεν είπα και wow στο άκουσμα για Μπόνγκα. Παρ' όλα αυτά, αν έχει κάτι στο μυαλό του ο κόουτς (που προφανώς έχει), μπορεί το 7 που θα αξίζει ως παίκτης, λέμε τώρα, να γίνει 8.5/10. Ο Μπαρτζώκας με τη φετινή κατάκτηση καλώς ή κακώς κέρδισε το δικαίωμα και στην αποτυχία ή στη δοκιμή, όπως θέλετε πείτε το.

Εννοείται κάθε γνώμη είναι δεκτή, αλλά αυτό που θα αποφασίσει η διοίκηση και ο κοουτς θα είναι σεβαστό.

Και οκ, δεν μιλάμε για κακό παίκτη, κάθε άλλο μάλιστα. Οπότε...ψυχραιμία στο ακροατήριο!

Εννοείται ότι πρέπει να μείνει ο Αρχιπούλαρος, πού να βρεις τέτοιο δυναμικό, βαρβάτο, τρελάρα σέντερ; Απλώς, εννοείται πως η ομάδα θα πρέπει να κερδίσει το στοίχημα να μη γίνεται αρνητικός, όπως στα πλέι οφ. Είτε με απλή συζήτηση, είτε με ειδικό όρο στο συμβόλαιο, είτε και τα δύο καλύτερα. Δεν υπάρχει κουβέντα για μένα για τον Αρχιπούλαρο Τζόουνς.
Ο bonga είναι πολύ ταλαντούχος αρχικά είναι elite αμυντικός μαρκάρει κυριολεκτικά τους πάντες σίγουρα όχι όλους με επιτυχία αλλα ποιος το κάνει; Έχει καλό court Vision επίσης έχει υπάρξει και καλό δίδυμο με tyrique, επιθετικά δεν είναι τόσο κακος από τον ward είναι καλύτερος και δεν φοβάται να πάρει κρίσιμα σουτ... τελικός Ευρωμπάσκετ το έχω ξανά αναφέρει αν θέλει κάποιος να δει το ταβάνι του είναι αυτό το ματς που ήταν πραγματικά απίστευτος και αν σταθεροποιήσει το τρίποντο ειδικά μιλάμε για τον καλύτερο two way βέβαια δεν πάμε με τα αν απλά αναφέρομαι ποιες προοπτικές βλέπω στον παίχτη

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 15, 2026 5:34 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 5:25 pm
Αθλητικόσκυλο: "Θέλει Χουάντσο στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας!"

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, μεγάλο ναι!

Για μένα μάγκες είναι το τέλειο φιτ.

Τεχνίτης όσο πρέπει, εργάτης όσο πρέπει. Και έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια για τον χαρακτήρα του. Πολύ πολύ ωραίος παίκτης. Στα χέρια του Μπαρτζώκα θα αναδειχθεί.
Κι εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα ο Χουαντσο.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Ιουν 15, 2026 5:35 pm

Κανα παίκτη θα πάρουμε ; Καλοκαίρι έπιασε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 5:40 pm

shaq7 έγραψε:

Δεν θα κατσω να κανω συγκριση .θα εστιασω σε ενα σημειο μονο .

Ο σπανουλης ηταν ο απολυτος ηγετης στα ροστερ που επαιξε και το ηξεραν ολοι .
Ο φουρνιε ειναι ο απολυτος ηγετης στα ροστερ των δυο τελευταιων ετων αλλα το ηξεραν λιγοι :wink:

Pani7.0

junior
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 5:41 pm

shaq7 έγραψε:

Σπανουλης 11 χρονια στον Ολυμπιακό..

2 Ευρωλίγκες, 2 τελικοί Ευρωλίγκας

2 Final 4 MVPs, 1 Season MVP

3 Πρωταθλήματα (ειδικά το 2016...)

Αλλαξε όλη την ιστορία του τμήματος

Έπαιζε σχεδόν μόνος του

Δεν αγγίζεται

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Ιουν 15, 2026 5:43 pm

kite26 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δεν τον ξεπερνάει, αλλά είναι σχεδόν όμοιος, κατάτι ισοδύναμος. Γιατί; Για το λόγο που ανέφερες. Μέγιστος ηγέτης και μέγιστος παίκτης. Πόσο βλάκας ήμουν που δεν τον πίστεψα εξαρχής, ξεφτιλίστηκα, ξεφτιλίστηκα και χαίρομαι για αυτό. Με ανάγκασε σε τεράστια κωλοτούμπα ο άτιμος. Υπόκλιση στο μεγάλο Έβαν Φουρνιέ από έναν ανευχαρίστητο και περίεργο σαν κι εμένα.
Θα απαντήσω κι εγώ... Τον πλησιάζει αλλα οχι δεν τον φτάνει. Η κίνηση του να αλλαξει στρατόπεδο ηταν μοναδική και άλλαξε όλη την ιστορία της ομαδας.

Granted κι ο Βασίλης πήρε πράγματα απο την ομάδα, αλλα ο Φουρνιε ήρθε στα χασομερια μιας τεράστιας καριέρας για να κάνει την μπασκετική ταυλα του.

Και ναι, εχει δικιο ο kite οτι ο ενας κογβαλησε ενα ροστερ με 20χρονα ενω ο άλλος ενα all star πανάκριβο ροστερ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 15, 2026 5:45 pm

αμα ομως του χρονου ο φουρνιε εχει σε 3 χρονια 2 ευρωλιγκες ενα φ4 και 3 πρωταθληματα 2 φ4 μβπ κτλ..αμεσως αμεσως δεν ειναι πιο πετυχημενος?παλι δεν αλλαζει την ιστορια του τμηματος?τελειως υποθετικα βεβαια μπορει να μην παρει τιποτα..απλα επειδη ειναι καλοκαιρι και δεν εχουμε τι να λεμε :lol:

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 5:50 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 5:45 pm
αμα ομως του χρονου ο φουρνιε εχει σε 3 χρονια 2 ευρωλιγκες ενα φ4 και 3 πρωταθληματα 2 φ4 μβπ κτλ..αμεσως αμεσως δεν ειναι πιο πετυχημενος?παλι δεν αλλαζει την ιστορια του τμηματος?τελειως υποθετικα βεβαια μπορει να μην παρει τιποτα..απλα επειδη ειναι καλοκαιρι και δεν εχουμε τι να λεμε :lol:
Αμα του φερουνε τιποτα μαρντικολια και τιποτα γουοτερς θα σου πω εγω τι θα παρει .
:D

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2026 5:51 pm

SbioTech έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 5:43 pm
kite26 έγραψε:

Θα απαντήσω κι εγώ... Τον πλησιάζει αλλα οχι δεν τον φτάνει. Η κίνηση του να αλλαξει στρατόπεδο ηταν μοναδική και άλλαξε όλη την ιστορία της ομαδας.

Granted κι ο Βασίλης πήρε πράγματα απο την ομάδα, αλλα ο Φουρνιε ήρθε στα χασομερια μιας τεράστιας καριέρας για να κάνει την μπασκετική ταυλα του.

Και ναι, εχει δικιο ο kite οτι ο ενας κογβαλησε ενα ροστερ με 20χρονα ενω ο άλλος ενα all star πανάκριβο ροστερ
Απλώς η διαφορά τους είναι κυριολεκτικά μια τρίχα, απ' τις πολύ λεπτές μάλιστα. Ασήμαντη, αμελητέα σχεδόν διαφορά. Με διαφορά τρίχας, Σπανούλης λοιπόν. Γιατί σαν τον Μπίλυ κανείς. Οι περιπτώσεις τους όμως έχουν και τις διαφορές τους. Ο ένας ερχόμενος απ' τον αιώνιο αντίπαλο αγάπησε όσο κανείς άλλος την ομάδα, Έλληνας, όσο και offensive ακούγεται αυτό, έχει άλλη βαρύτητα, τι να κάνουμε; Ο άλλος, ένας σούπερ σταρ απ' το πουθενά αυτοπροτείνεται στον Θρύλο και τον οδηγεί απ' τη μια επιτυχία στην άλλη. 'Ενα θαύμα, ποιος το κάνει, αν αναλογιστούμε τα άπειρα εκατομμύρια (ευρώ) που έχει βγάλει ο Έβαν.

Και για να το ξεκαθαρίσω τι εννοώ για το "Έλληνας". Παιδιά, τι να κάνουμε, άλλο γκελ κάνει για τα νέα παιδιά ένας Έλληνας από έναν ξένο, όσο καλός και φιλέλληνας και γαύρος να είναι. Ταυτίζονται περισσότερο. Ο Παπ, ο Πρίντεζης, ο Σιγάλας, όλοι αυτοί είναι ντόπιοι ήρωες. Σε καμία περίπτωση δεν το εννοώ αφοριστικά. Αυτό για να ξεκαθαριστεί πριν τα ακούσω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Ιουν 15, 2026 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”