Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
9
3%
Γκραντ
25
9%
Σορτς
35
13%
Ναν
11
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
56
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
23
9%
Ντέιβις
9
3%
Χουάντσο
6
2%
Μήτογλου
12
4%
Σαμοντούροφ
8
3%
Λεσόρτ
11
4%
Φαρίντ
56
21%

Σύνολο ψήφων: 269
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 15, 2026 11:42 pm

GreenLantern έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 11:25 pm
Stelios97 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 11:14 pm
Καποιοι θελουν μπαμπ κ νομιζουν ειναι ο παιχτης της μπαγερν μιλαμε το ατομο δεν μπορει απλα κ να το φορτωθουμε εμεις!φερτε ντιαλο θυσιαζω οσμαν!κ ενα σουτερ αντι γκριγκονις!μπαντιο αντι γκραντ λαρκιν αντι σορτς γιατι δε μπορω να σκεφτω αλλον κ οτουρου σεντερ!
O Μπαμπ πήρε πολύ χρόνο φέτος και έγραψε 7.5 πόντους μο. σε μέτρια ομάδα, ο Σορτς με λιγότερες μπάλες και σε ομάδα με πίεση που γραφούν ότι δε κάνει έγραψε καλύτερα νούμερα.
Και ο Γκράντ έγραψε λιγότερους πόντους από τον Σορτς σε περισσότερα λεπτά.
Ακόμα και την προπέρσινη που ήταν η σούπερ χρονιά του 0,5 πόντο παραπάνω από τον φετινό Σορτς είχε σε 11 λεπτά περισσότερα.
Αυτούς τους παίκτες δε τους παίρνεις για το σκορ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιουν 15, 2026 11:52 pm

ο λαλακης το ειπε με σιγουρια για τον σορτς.δεν νομιζω οτι ειναι η πηγη του το τουιτερ..

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιουν 15, 2026 11:54 pm

Ο Shorts δηλαδή που έχει συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά θα τους πει ότι θέλει να φύγει (χωρίς να υπάρχει ακόμα προπονητής), και θα του πούνε φύγε και πήγαινε στην ευχή του Θεού ελεύθερος και χωρίς αντάλλαγμα; Πόσο μάλλον για την Βαλένθια που έχει παίκτες όπως ο Badio που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης σίγουρα μπορεί να θέλει να φύγει, από την ομάδα δεν ξέρω αν καίγονται και πολύ να τον κρατήσουν, αλλά δεν θα πρέπει να κρίνει πρώτα ο νέος προπονητής ή έστω να τον χρησιμοποιήσουν για διαπραγματευτικό χαρτί κάπου;

Για τον Weiler-Babb, τέτοιους παίκτες τους παίρνεις για να κάνουν τον glue guy στην περιφέρεια. Πολυθεσίτης, παίζει πρακτικά και μαρκάρει από το 1 έως το 3, θα μπορούσε να έχει ένα impact αντίστοιχο του Grant της πρώτης χρονιάς. Δεν θα σου κάνει την διαφορά βέβαια, αλλά είναι παίκτης που θα έρχεται από τον πάγκο για 15-20 λεπτά για να κάνει τις βρώμικες δουλειές στο γήπεδο. Από το να έχεις για 5ο γκαρντ στην Ευρώπη τον Grigonis ή τον Καλαϊτζάκη για παράδειγμα, το να έχεις τον Weiler-Babb θα είναι σημαντική αναβάθμιση.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 16, 2026 12:02 am

kojito έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 11:54 pm
Ο Shorts δηλαδή που έχει συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά θα τους πει ότι θέλει να φύγει (χωρίς να υπάρχει ακόμα προπονητής), και θα του πούνε φύγε και πήγαινε στην ευχή του Θεού ελεύθερος και χωρίς αντάλλαγμα; Πόσο μάλλον για την Βαλένθια που έχει παίκτες όπως ο Badio που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης σίγουρα μπορεί να θέλει να φύγει, από την ομάδα δεν ξέρω αν καίγονται και πολύ να τον κρατήσουν, αλλά δεν θα πρέπει να κρίνει πρώτα ο νέος προπονητής ή έστω να τον χρησιμοποιήσουν για διαπραγματευτικό χαρτί κάπου;

Για τον Weiler-Babb, τέτοιους παίκτες τους παίρνεις για να κάνουν τον glue guy στην περιφέρεια. Πολυθεσίτης, παίζει πρακτικά και μαρκάρει από το 1 έως το 3, θα μπορούσε να έχει ένα impact αντίστοιχο του Grant της πρώτης χρονιάς. Δεν θα σου κάνει την διαφορά βέβαια, αλλά είναι παίκτης που θα έρχεται από τον πάγκο για 15-20 λεπτά για να κάνει τις βρώμικες δουλειές στο γήπεδο. Από το να έχεις για 5ο γκαρντ στην Ευρώπη τον Grigonis ή τον Καλαϊτζάκη για παράδειγμα, το να έχεις τον Weiler-Babb θα είναι σημαντική αναβάθμιση.
Για τον Σορτς μάλλον νιώθουν τυχεροί που θέλει ο ίδιος να φύγει γιατί έτσι θα φύγει τσάμπα.

Η εναλλακτική θα ήταν να πει έχω συμβόλαιο κάθομαι άλλον ένα χρόνο και να πρέπει να του πληρώσουν αποζημίωση.

Αν πας να τον χρησιμοποιήσεις για διαπραγμάτευση υπάρχει η πιθανότητα και να μη πάρεις τον στόχο που θες και να πρέπει να πληρώσεις αποζημίωση στον Σορτς γιατί και αυτός θα έχει χάσει την ομάδα που είχε συμφωνήσει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 16, 2026 12:08 am

φοβερη επιλογη η βαλενθια για τον ιδιο παντως..αν ειπε θελω να φυγω δεν με νοιαζει ποιος ειναι προπονητης λογικο ειναι να τον αφησαν

MOZZARTDR

junior
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 12:20 am

pan24 έγραψε:
GreenLantern έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 11:25 pm

O Μπαμπ πήρε πολύ χρόνο φέτος και έγραψε 7.5 πόντους μο. σε μέτρια ομάδα, ο Σορτς με λιγότερες μπάλες και σε ομάδα με πίεση που γραφούν ότι δε κάνει έγραψε καλύτερα νούμερα.
Ακόμα και την προπέρσινη που ήταν η σούπερ χρονιά του 0,5 πόντο παραπάνω από τον φετινό Σορτς είχε σε 11 λεπτά περισσότερα.
Κατά τη γνώμη μου επειδή δεν εινάι το ίδιο σαν παίκτες θα ήθελα τον Μπαντιό ως αντικαταστάτη του Γκριγκόνις και στη θέση του Γκράντ τον Μπάμπ.Αππ τη στιγμή που ο Μπάμπ ειναι πιο αμυντικός ης παίκτης και ο Μπαντιό πιο πολύ σκόρερ δεν θα μπορουσαν να συνυπάρξουν?Επίσης αν θέλετε τη γνώμη μου θα προτιμούσα τον Μπονγκά στη θέση του Χουάντσο καθώς μπορεί να προσφέρει περισσότερο και σε πιο πολλούς τομείς.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 16, 2026 1:25 am

MOZZARTDR έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 12:20 am
pan24 έγραψε:

Κατά τη γνώμη μου επειδή δεν εινάι το ίδιο σαν παίκτες θα ήθελα τον Μπαντιό ως αντικαταστάτη του Γκριγκόνις και στη θέση του Γκράντ τον Μπάμπ.Αππ τη στιγμή που ο Μπάμπ ειναι πιο αμυντικός ης παίκτης και ο Μπαντιό πιο πολύ σκόρερ δεν θα μπορουσαν να συνυπάρξουν?Επίσης αν θέλετε τη γνώμη μου θα προτιμούσα τον Μπονγκά στη θέση του Χουάντσο καθώς μπορεί να προσφέρει περισσότερο και σε πιο πολλούς τομείς.
Εδώ διαφωνώ εντελώς, ο Γκριγκόνις πρέπει να αντικατασταθεί με παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά και σίγουρα να έχει καλύτερο σουτ από τον Μπαντιό. Ούτε τον Μπάμπ θα έπαιρνα αντί του Γκραντ, ούτε τον Μπόνγκα αντί του Χουάντσο. Άλλωστε οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μετρημένες, δηλαδή (λογικά) ένας άσσος αντί του Σορτς, ένα 3άρι αντί του Γκριγκόνις, δύο σέντερ για να πλαισιώσουν τον Λεσόρ και ίσως και μια ακόμα κίνηση.

GreenLantern

senior
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 9:53 am

Εγώ αυτό με το Σορτς δε το καταλαβαίνω. Δεν έχω καμία πηγή αλλά έχεις έναν τοπ άσσο, άσχετα με το κολλάει στην ομάδα, και πας και τον χαρίζεις στον ανταγωνισμό χωρίς να έχεις κλείσει παίχτη. Ενώ εμείς όταν θελουμε παίχτη με συμβόλαιο, πληρώνουμε υπεραξίες.

Αν όντως ισχύει, πιστεύω γίνονται άλλες κινήσεις που δε βγαίνουν προς τα έξω, και ο Σορτς είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Γενικά είναι καλό ότι φέτος φαίνεται να μη βγαίνουν όλα προς τα έξω όπως άλλες χρονιές.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τρί Ιουν 16, 2026 10:46 am

GreenLantern έγραψε:
Εγώ αυτό με το Σορτς δε το καταλαβαίνω. Δεν έχω καμία πηγή αλλά έχεις έναν τοπ άσσο, άσχετα με το κολλάει στην ομάδα, και πας και τον χαρίζεις στον ανταγωνισμό χωρίς να έχεις κλείσει παίχτη. Ενώ εμείς όταν θελουμε παίχτη με συμβόλαιο, πληρώνουμε υπεραξίες.

Αν όντως ισχύει, πιστεύω γίνονται άλλες κινήσεις που δε βγαίνουν προς τα έξω, και ο Σορτς είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Γενικά είναι καλό ότι φέτος φαίνεται να μη βγαίνουν όλα προς τα έξω όπως άλλες χρονιές.
Πιστευω πως υπαρχει καποια συμφωνια μεταξυ Σορτς και Βαλενθια οπως υπηρχε συμφωνια Ταιρικ Τζοουνς - Ολυμπιακου και γι αυτο κυκλοφορησε η φημη. Και παρουσιαζεται ως σχεδον βεβαιη γιατι κακα τα ψεμματα το οτι ο Σορτς θα φυγει απο τον ΠΑΟ φαινεται τοσο πιθανο οσο ηταν και το οτι θα φυγει ο Ταιρικ απο την Παρτιζαν. Θεωρω ομως ο ΠΑΟ θα περιμενει τον επομενο προπονητη προτου παρει οριστικες αποφασεις.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιουν 16, 2026 11:43 am

GreenLantern έγραψε:

Αν όντως έχει κλείσει ο Ζοτς και ασχολείται ήδη με τον σχεδιασμό βγάζει νόημα. Δεν είναι ο τύπος του άσσου που θα επέλεγε, ίσως έχουν βρει ήδη και τον επόμενο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 1:02 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 11:43 am
GreenLantern έγραψε:

Αν όντως έχει κλείσει ο Ζοτς και ασχολείται ήδη με τον σχεδιασμό βγάζει νόημα. Δεν είναι ο τύπος του άσσου που θα επέλεγε, ίσως έχουν βρει ήδη και τον επόμενο.
νομίζω αυτό συμβαίνει, περίμεναν απλά να γίνουν όλα σωστά και επαγγελματικά με τον Αταμάν και σε λίγες μέρες θα τον ανακοινώσουν.

δεν είναι μόνο το θέμα του Σορτς, αν ήταν φλου η κατάσταση με τον Ομπράντοβιτς θα είχαν σίγουρα ακουστεί και εναλλακτικές τόσο καιρό.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 6:05 pm

Εκει παντως που θα ριξει μεγαλο βαρος ο Ζελικο, ειναι η θεση του εγκεφαλου της ομαδας: Η θεση 1. Μετα και την αποχωρηση Σορτς, θα δουμε ποιος θα ειναι ο πλει μεικερ της ομαδας.
Πολυ πιθανο να φερει καποιον Σερβο (Αμπραμοβιτς?) ενω η αναβαθμιση Τολιοπουλου σε ασσο (με μπολικα μπινελικια) μου κανει πολυ πιθανη. Ο Σλουκας θα ειναι βασικος αλλα τα χρονια περασαν.

Ακομα, δε θα θεωρουσα καθολου βεβαιη πλεον την αποκτηση Ντιμιτριευιτς απο τον Αρη...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιουν 16, 2026 6:41 pm

GreenLantern έγραψε:

να στο εξηγησω εγω
ο σορτς τους ειπε οτι αν τον αφησουν να παει στην βαλενθια τους χαριζει ολο το συμβολαιο ενω αν τον στειλουν αλλου θα δωσουν αποζημιωση

επειδη το λεγομενο φροντ οφις εχει την εικονα που εχει και η υπολοιπη ομαδα δηλαδη διαλυσης για να γλυτωσουν 1/ 1.5 εκατ τον αφηνουν να παει στην χειροτερη ομαδα που θα μπορουσαμε να τον αφησουν με παει για εμας και αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα με αυτα που εκαναν στα πλευ οφ και με το οτι οι ιδιοι δεν πασαρουν κανα παιχτη προς εμας

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιουν 16, 2026 6:51 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 4:59 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 4:37 pm
Εικόνα

στα σοβαρα θεματα τωρα..αυτη οντως υπαρχει η ειναι ΑΙ?εχουμε λινκ? :mrgreen:
αν ειχε ισιο μαλλι θα πιστευα οτι βρηκα σωσια της κορης μου

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιουν 16, 2026 6:53 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 4:59 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2026 4:37 pm