Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλώσεις Ομπράντοβιτς τον Φεβρουάριο 2024, λίγο πριν την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρτίζαν:
“Δεν ξέρω τι θα μου φέρει το μέλλον, όμως δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου σε άλλο σύλλογο από αυτόν. Ή θα δουλεύω στην Παρτίζαν ή θα αποσυρθώ. Η γνώμη του κόσμου θα είναι πάντα η σημαντικότερη για εμένα, εκεί αρχίζουν κι εκεί τελειώνουν όλα”.
“Δεν ξέρω τι θα μου φέρει το μέλλον, όμως δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου σε άλλο σύλλογο από αυτόν. Ή θα δουλεύω στην Παρτίζαν ή θα αποσυρθώ. Η γνώμη του κόσμου θα είναι πάντα η σημαντικότερη για εμένα, εκεί αρχίζουν κι εκεί τελειώνουν όλα”.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δηλαδή έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Ομπράντοβιτς δε θα έρθει από δηλώσεις που έκανε πριν 2,5 χρόνια. ΟΚ...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 10:04 pmΔηλώσεις Ομπράντοβιτς τον Φεβρουάριο 2024, λίγο πριν την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρτίζαν:
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδες να έβγαλα κανένα συμπέρασμα;;;BillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 10:09 pmΔηλαδή έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Ομπράντοβιτς δε θα έρθει από δηλώσεις που έκανε πριν 2,5 χρόνια. ΟΚ...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 10:04 pmΔηλώσεις Ομπράντοβιτς τον Φεβρουάριο 2024, λίγο πριν την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρτίζαν:
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κανοντας την αυτοκριτικη μου, μαλλον δεν ειναι καλη στιγμη να εκφραστει οποιαδηποτε αποκλιση στην οπτικη του θεματος Ομπραντοβιτς απ αυτη που επιτασσει το συναισθημα του μεσου φιλαθλου του Παναθηναικου. Οχι οτι αν το δεις λογικα, θα εχεις λιγοτερα ερωτηματικα με καποια αλλη επιλογη αλλα anyway δεν ειναι η καταλληλη στιγμη για λογικες αναλυσεις, το συναισθημα ειναι ισχυρο.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνώ. Μπορείς να εκφέρεις γνώμη με μπασκετικό κριτήριο και να κριθεί ανάλογα και να σταθεί στη συζήτηση ανεξάρτητα από το κλίμα.
Βέβαια, καμία γνώμη δεν εκφέρεται in vacuo (τι είπες ρε παίχτη;) κουβαλάει τον άνθρωπο που την λέει. Παλιά (πολυυυυ παλιά) λεγόταν «ήθος» στη ρητορική που ήταν βασικά πως η αξιοπιστία του ομιλητή δεν είναι άσχετη με το αν θα ληφθεί σοβαρά αυτό που λέει.
Υπάρχουν χρήστες που η γνώμη τους δεν μετράει το ίδιο επειδή απλά γράφουν απόψεις επιλεκτικά. Εμφανίζονται σε συγκεκριμένες φάσεις. Πες ό,τι πιστεύεις απλά το αν θα ακουστεί εξαρτάται και από το αν έχεις χτίσει ένα κάποιου είδους «συνέπεια». Για μένα, την έχεις αλλά ό,τι θέλεις κάνεις.

-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σ ευχαριστω για το εμμεσο κοπλιμεντο, νομιζω πως θα εχουμε χρονο να πουμε πολλα αν και οταν ολοκληρωθει το deal.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 11:18 pmΔεν συμφωνώ. Μπορείς να εκφέρεις γνώμη με μπασκετικό κριτήριο και να κριθεί ανάλογα και να σταθεί στη συζήτηση ανεξάρτητα από το κλίμα.
Βέβαια, καμία γνώμη δεν εκφέρεται in vacuo (τι είπες ρε παίχτη;) κουβαλάει τον άνθρωπο που την λέει. Παλιά (πολυυυυ παλιά) λεγόταν «ήθος» στη ρητορική που ήταν βασικά πως η αξιοπιστία του ομιλητή δεν είναι άσχετη με το αν θα ληφθεί σοβαρά αυτό που λέει.
Υπάρχουν χρήστες που η γνώμη τους δεν μετράει το ίδιο επειδή απλά γράφουν απόψεις επιλεκτικά. Εμφανίζονται σε συγκεκριμένες φάσεις. Πες ό,τι πιστεύεις απλά το αν θα ακουστεί εξαρτάται και από το αν έχεις χτίσει ένα κάποιου είδους «συνέπεια». Για μένα, την έχεις αλλά ό,τι θέλεις κάνεις.
Εγω αν ερθει παντως, το καλωσοριζω γιατι πιστευω οτι θα επαναφερει τη κουβεντα στο μπασκετ με πολυ δυνατες μονομαχιες παγκων χωρις τα περιττα που -σορρυ Εργκιν- δε θα μου λειψουν καθολου.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Υπάρχουν και χρήστες που δεν ξέρεις αν είναι διπρόσωποι ή απλά υποκριτές. Που το παίζουν Παναθηναϊκοί και εύχονται καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Νικόλα μου...nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 11:18 pmΔεν συμφωνώ. Μπορείς να εκφέρεις γνώμη με μπασκετικό κριτήριο και να κριθεί ανάλογα και να σταθεί στη συζήτηση ανεξάρτητα από το κλίμα.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με τσάκωσες ρε Μπιλαρε επιθεωρητή ΚλουζώBillyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 11:50 pmΥπάρχουν και χρήστες που δεν ξέρεις αν είναι διπρόσωποι ή απλά υποκριτές. Που το παίζουν Παναθηναϊκοί και εύχονται καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Νικόλα μου...nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 11:18 pm
Δεν συμφωνώ. Μπορείς να εκφέρεις γνώμη με μπασκετικό κριτήριο και να κριθεί ανάλογα και να σταθεί στη συζήτηση ανεξάρτητα από το κλίμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο