2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 06, 2021 5:03 pm

akistsok199333 έγραψε:
Σάβ Μαρ 06, 2021 4:44 pm
Ισχυουν αυτα που ειπε ο insider ο ενας ειναι ο χασαν μαρτιν για ανανεωση και ο δευτερος ο αγραβανης.Μενει ο ζαν σαρλ επισης.Φευγουν σπανουλης πριντεζης τζενκινς χαρισον ελις και παμε all in για λοιντ σουτερ τυπου προκχοφ ασο πισω απο σλουκα και 4αρι αεροπλανο.Στο 5 θα κριθει απο κουφο τι θα γινει.Αυτα λενε οι πληροφοριες μου απο πολυ καλο γνωστο μου ανθρωπο που ναι μεσα στην ομαδα.
Με Ζαν Σαρλ και Αραβανη πάλι τα ίδια του χρόνου. Αν όντως ισχύουν δεν υπάρχει ουσιαστικά πρόθεση για κάτι παραπάνω. Ότι κάτσει.... τα γνωστά δηλαδή.

Agio96

senior
Reactions:

Σάβ Μαρ 06, 2021 5:11 pm

akistsok199333 έγραψε:
Σάβ Μαρ 06, 2021 4:44 pm
Ισχυουν αυτα που ειπε ο insider ο ενας ειναι ο χασαν μαρτιν για ανανεωση και ο δευτερος ο αγραβανης.Μενει ο ζαν σαρλ επισης.Φευγουν σπανουλης πριντεζης τζενκινς χαρισον ελις και παμε all in για λοιντ σουτερ τυπου προκχοφ ασο πισω απο σλουκα και 4αρι αεροπλανο.Στο 5 θα κριθει απο κουφο τι θα γινει.Αυτα λενε οι πληροφοριες μου απο πολυ καλο γνωστο μου ανθρωπο που ναι μεσα στην ομαδα.
Μα ο χασαν Μάρτιν έχει ήδη κλειστό διετές συμβόλαιο, δε νομίζω να τον ανανεώσει Πιο πιθανό να ανανεώσει κάνα ζαν Σαρλ, αν τυχόν ανανεωσει.

Agio96

senior
Reactions:

Σάβ Μαρ 06, 2021 5:13 pm

reignman έγραψε:
Σάβ Μαρ 06, 2021 4:59 pm
Aγραβανης? αληθεια? Ο αναπληρωματικος του Τζεραι ? Σε αυτο τον χαλια Ολυμπιακο ο Τζεραι δεν θα ηταν ουτε 3ο 4αρι.

Αντε... με το καλο να φερουν και Καββαδα και να τον πλαισιωσουν με Χαριτοπουλο και Γαιο Σκορδιλη. Μιας και εγινε αρχη με επιστροφες , να ερθει και ο Βαγγελης πισω.

Ο Μπλατ τον σουταρε επειδη ειναι αμπαλος και αταλαντος παντως.
Έτσι πιστεύω, τώρα ρε ξέρω πως θα κινηθούν. Καταρχάς μπορεί να λεει κ αναληθειες. Αυτό που κρατάμε είναι ότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα κ όλα θα εξαρτηθούν απ το τι θα κάνουν σπανουλης και πριντεζης.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μαρ 06, 2021 5:17 pm

Agio96 έγραψε:
Σάβ Μαρ 06, 2021 5:13 pm
reignman έγραψε:
Σάβ Μαρ 06, 2021 4:59 pm
Aγραβανης? αληθεια? Ο αναπληρωματικος του Τζεραι ? Σε αυτο τον χαλια Ολυμπιακο ο Τζεραι δεν θα ηταν ουτε 3ο 4αρι.

Αντε... με το καλο να φερουν και Καββαδα και να τον πλαισιωσουν με Χαριτοπουλο και Γαιο Σκορδιλη. Μιας και εγινε αρχη με επιστροφες , να ερθει και ο Βαγγελης πισω.

Ο Μπλατ τον σουταρε επειδη ειναι αμπαλος και αταλαντος παντως.
Έτσι πιστεύω, τώρα ρε ξέρω πως θα κινηθούν. Καταρχάς μπορεί να λεει κ αναληθειες. Αυτό που κρατάμε είναι ότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα κ όλα θα εξαρτηθούν απ το τι θα κάνουν σπανουλης και πριντεζης.
Aδερφε δεν εχω προβλημα ουτε με εσενα ουτε με τις πληροφοριες σου... για ονομα!

Απλα απογοητευομαι φουλ γιατι δειχνει νοοτροπια τραγικη και επιστροφη σε αρρωστες καταστασεις.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 06, 2021 10:35 pm

Δηλαδή στο 4 θα έχουμε Βέζε, Αγραβάνη, Ζαν-Σαρλ και «4άρι αεροπλάνο»;
Τι φάση, διαγωνισμό με την ομάδα επί Μπλατ σε ποσότητα forward κάνουμε;

Την πιθανότητα να είναι η πληροφορία 2 σε 1 και να επιστρέψει ο Καββαδάς, ο Τσέρι, ο Μπριάντε Ουέμπερ ή ο Όντομ την σκεφτήκαμε;
Για Μπριάντε βέβαια εντάξει το ακούω. :hoho:

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Κυρ Μαρ 07, 2021 1:15 am

Είμαι 34 και αναρωτιέμαι αν θα ξαναδώ ποτέ στον Θρύλο παίκτες σαν Σπανούλη, Τεόντοσιτς,Κλέιζα,Ριβερς,Εντι,Καρνισοβας,Ματσιγιαουσκας κτλπ... Ασχέτως αν έπιασαν όλοι.
Τώρα είναι κατόρθωμα να πάρουμε τον Λοιντ. Καταραμένη φτώχια....

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Κυρ Μαρ 07, 2021 1:54 am

prime7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 07, 2021 1:15 am
Είμαι 34 και αναρωτιέμαι αν θα ξαναδώ ποτέ στον Θρύλο παίκτες σαν Σπανούλη, Τεόντοσιτς,Κλέιζα,Ριβερς,Εντι,Καρνισοβας,Ματσιγιαουσκας κτλπ... Ασχέτως αν έπιασαν όλοι.
Τώρα είναι κατόρθωμα να πάρουμε τον Λοιντ. Καταραμένη φτώχια....
short answer : Όχι.

Long answer : Όχι but with a big explanation about it.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 07, 2021 2:25 am

O ιδιος ο αγραβανης εχει πει οτι θελει να ειναι σε ομαδα να παιζει,κουλο θα μου φανει να ρθει να ναι 6ος ψηλος..Ακομα και φετος να ταν στην ομαδα θα ταν πισω και απο ελλις και ζαν σαρλ..
Οι πιθανοτητες να χουν ληφθει τοσες αποφασεις απο τωρα ειναι οσες οι ελπιδες να περασουμε φετος στους 8..

Βγαινει ο καθενας και λεει το μακρυ και το κοντο του ..Πρεπει να ξεχαστει το χαλι μας καπως..Δεν χρειαζεται να παμε μακρια,περσι τετοια εποχη ακουγαμε για 5εκ για 4παικτες και οτι ειναι κλεισμενοι μπροκχοφ γκιλ καλαθης..Τελικα απο αυτους τους 3 πηραμε τον μεγαλυτερο(τζενκινς)..

Το πιο πιστευτο σεναριο ειναι οτι προσπαθουμε απο τωρα για εναν εκ των λοιντ-ντορσει μπας και τους παρουμε κοψοχρονια..Μετα αναλογα του τι θα γινει με την α1 θα κριθει αν θα εχουμε 4-5εκ μπατζετ η 5-6-7.

akistsok199333

sophomore
Reactions:

Κυρ Μαρ 07, 2021 2:41 am

Για να μην παρεξηγηθουν τα λογια μου θα μιλησω ανοιχτα γιατι εγω ξεκινησα τη συζητηση.Δικος μου ανθρωπος που τυχαινει να μιλαει με βαρλα μου ειπε οτι ο μπαρτζωκας θελει ενα δευτερο σημειο αναφορας στην περιφερεια και θα προσπαθησει για λοιντ αλλιως ντορσει.Ο αγραβανης περιμενει το οκ του μπαρτζωκα για να ναι ο 6ος ψηλος στις θεσεις 4 5.Χασαν και δεινοσαυρος(κουφος η αλλος) στο 5.Αεροπλανο και ζαν σαρλ στο 4 με βεζενκοφ σε νεο ρολο να πηγαινει αναμεσα σε 3 4 λογω ερωτηματικου παπανικολαου.Μακισικ λαρεντζακης και ακραιος σουτερ και σλουκας βασικο 2αρι και αναπληρωματικος ασος να κλεινουν το ροστερ.Αυτη ειναι η πρωτη σκεψη και οι προβλεψεις του insider κριθηκαν συμφωνα με αυτα που ξερω απ την πηγη μου.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Κυρ Μαρ 07, 2021 4:21 am

Αν ισχύουν όσα λέει ο φίλος προτιμάτε Ντορσει ή Λοιντ ?

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Κυρ Μαρ 07, 2021 5:24 am

Noμίζω θα επέλεγα Dorsey, καθως πιστευω οτι αργα η γρηγορα το διαβατηριο του θα παιξει ρολο. Ειναι πιο σουτερ 3 ποντων , καλυτερος αμυντικα με καλυτερο frame και 3 χρονια μικροτερος.

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Μαρ 07, 2021 8:30 am

αν ισχύει ότι τον κοιτάει και η Ρεάλ τον Dorsey ας τον ξεχάσουμε καλύτερα.. :D

Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
rohtas

Reactions:

Κυρ Μαρ 07, 2021 9:43 am

prime7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 07, 2021 4:21 am
Αν ισχύουν όσα λέει ο φίλος προτιμάτε Ντορσει ή Λοιντ ?
Αυτή ειναι μια καλή ερώτηση, αλλά εξαρτάται και από το υπόλοιπο ρόστερ. Αρχικά, ο Λόιντ νομίζω είναι πιο σταθερός παίχτης, δηλαδή δύσκολα δε θα σου παίξει κάτω από το 6, ο Ντόρσεϊ είναι πιο ασταθής, μπορεί να βάλει τα πάντα όπως φέτος σε κάποιες αγωνιστικές και σε άλλα ματς ψιλοαφαντος. Σίγουρα ο Ντόρσεϊ έχει καλύτερο τρίποντο. Αλλά για αυτό ανέφερα ότι εξαρτάται και από το υπόλοιπο ρόστερ. Αν πάρεις και παίχτη στυλ Έρικσον, Μπροκχοφ ίσως ταιριάζει καλύτερα ο Λόιντ, που έχει καλύτερο 1-1. Βέβαια μην ξεχνάμε επίσης ότι φέτος ο Λόιντ είναι τρίτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα αλλά παίρνει και πολλές μπάλες! Οπότε μπορεί να βάζει 15-20 πόντους αλλά με πολλές προσπάθειες. Στον Ολυμπιακό δε νομίζω να έχει τόση ελευθερία....αλλά όπως και να έχει σε σχέση με την απογοήτευση Χάρισον, είναι upgrade :dribble:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 07, 2021 11:14 am

Ο λοιντ για μενα ειναι καλυτερος παικτης αλλα απο την στιγμη που ο ντορσει εχει ελληνικο διαβατηριο εκει πρεπει να εστιασουμε..Εκτος και δεν εχουν σκοπο να ξαναπαιξουν α1.. Σλουκας-ντορσει-Παπ-Βεζε-Κουφος-Λαρε και αν ψησουμε και καναν μητογλου να αλλαξει στρατοπεδο θα χουμε μακραν τον καλυτερο ελληνικο κορμο μετα το 13 με σπαν-πρι-παπ στο πραιμ τους περπερογλου κτλ..

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Μαρ 07, 2021 11:41 am

Ιδανικά αντί για Χάρισον θα ήθελα Θανασοκούμπο του χρόνου, με την προϋπόθεση ότι Σπανούλης-Τζένκινς θα αντικατασταθούν με δύο παίκτες με καλό σουτ στην επίθεση (ή που έστω θα μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι). Με ΜακΚίσικ-Παπανικολάου-Θανασοκούμπο θεωρητικά θα έχουμε καλή περιφερειακή άμυνα, οπότε ακόμα κι αν κάποιο από τα άλλα γκαρντ είναι κακός αμυντικός, η τρύπα δεν θα φαίνεται τόσο. Βέβαια αν δεν κάνω λάθος ο Θανασοκούμπο έχει qualifying offer για του χρόνου για 1.9 εκατομμύρια δολλάρια, οπότε ακόμα κι αν αποφασίσει να γυρίσει Ευρώπη μιλάμε για 700-800 χιλιάδες ευρώ ίσως. Εκτός να αποφασίσει ότι σε όποια ομάδα του ΝΒΑ και να πάει παραπάνω από κάτι σκόρπια πεντάλεπτα και δεκάλεπτα σπανίως θα παίζει, οπότε ίσως τον συμφέρει να έρθει σε μια Ευρωλιγκάτη ομάδα που θα έχει μεγαλύτερο ρόλο και χρόνο συμμετοχής.

Αν καταφέρουμε πάντως να έχουμε του χρόνου δύο τουλάχιστον εκ των Κουφού, Ντόρσει, Μήτογλου, Αντετοκούνμπο μαζί με τους Σλούκα, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Βεζένκοφ χτίζουμε έναν καλό ελληνικό κορμό για μια διετία τουλάχιστον. Αρκεί βέβαια να πλαισιωθούν και με αξιόλογους ξένους.

Φαντάζομαι ένα ροστεράκι κάπως έτσι :

1: Σλούκας, ξένος
2: Ξένος, Λαρεντζάκης
2-3: ΜακΚίσικ
3: Παπανικολάου, Θανασοκούμπο
4: Βεζένκοφ, Πρίντεζης
4-5: ΜΑΠ διθεσίτης
5: Κουφός, Μάρτιν

+Νικολαϊδης, Χαραλαμπόπουλος

Και περισσεύει και μια θέση ξένου ακόμα για να φτάσουμε τις 6. Που μπορεί να πάει σε κάποιον φτηνό ψηλό (ακόμα και στον Ζαν Σαρλς για παράδειγμα, δεδομένου ότι και ο Πρίντεζης είναι στα 36 του και θα βγάζει και κάποιους τραυματισμούς). Αν δεν πάρουμε Θανασοκούμπο, υπάρχει και η εναλλακτική του Ντόρσει και ο ένας από τα δύο ξένα γκαρντ μπορεί να είναι SG/SF.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”