Και σε συνέχεια του άλλου τόπικ και δεδομενου ότι συνεχίζετε να αγνοείτε τις συστάσεις μας από μια μέρα off και σε: Kein, Gkstavros, Nikbot, Τουλούμπα, redcardConan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 12:32 pmΚαλημέρα παιδιά έχει γίνει κανόνας να αγνοείτε την πολιτική του φόρουμ και τις συστάσεις της διαχειριστικής ομάδας. Δεν ξέρω γιατί ιντριγκάρει οτιδήποτε άλλο από το μπάσκετ και στενοχωριέμαι πραγματικά όταν πρέπει να βάλω ποινές αντί να σεβαστείτε αυτό που ζητάμε, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μας έχετε βάλει στην λίστα ...ignore:
Για πρώτη φορά και καλή την πίστη μια μέρα off αντί για 3 σε: golitog7, EL_Insider, FabrizioOberto, yawn.brigade, abovetherim
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με το ΣΕΦ τι γίνεται; https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ts-ginetai
Εντάξει βλέπουμε ότι έχουν αρχίσει εργασίες, το έχω απορία, έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις που αφορούν την παραχώρηση;
Εντάξει βλέπουμε ότι έχουν αρχίσει εργασίες, το έχω απορία, έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις που αφορούν την παραχώρηση;
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα ήθελα να δω μια σοβαρή και οχι ΑΙ μακέτα ...Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 12:24 pmΜε το ΣΕΦ τι γίνεται; https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ts-ginetai
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καμια μακετα θα δουμε ή εστω κανα render; Αφου ολα ετοιμα ειναι στη τελικη. Κατι θυμαμαι οτι ελεγαν για παρουσιαση επισημη μετα τη ληξη της σαιζον αλλα προσφατα δε ξαναδιαβασα κατι.
Περιμενω επισης τη καθιερωμενη 2ωρη post season συνεντευξη του κοουτς σε καποιο σαιτ (λογικα sport24). Θα εχει ενδιαφερον οπως παντα.
Περιμενω επισης τη καθιερωμενη 2ωρη post season συνεντευξη του κοουτς σε καποιο σαιτ (λογικα sport24). Θα εχει ενδιαφερον οπως παντα.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έμαθα ότι θα υπάρχει κάποια συνέντευξη τύπου για το που θα παίζουμε μέχρι της 23 Νοεμβρίου σε GBL και EuroLeague αφού βάσει χρονοδιαγράμματος υπολογίζουν ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει μεταξύ 24-27 Νοεμβρίου. Επίσης θα προβληθεί η μακέτα του γηπέδου και υπάρχει και το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν οι CMM και Montero την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.redcard έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 9:03 pmΚαμια μακετα θα δουμε ή εστω κανα render; Αφου ολα ετοιμα ειναι στη τελικη. Κατι θυμαμαι οτι ελεγαν για παρουσιαση επισημη μετα τη ληξη της σαιζον αλλα προσφατα δε ξαναδιαβασα κατι.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακαρι να ειναι ετσι γιατι θα πεσει και στα γενεθλια μου και θα ειναι τελειο δωρο ενα ταξιδακι Ελλαδα στα εγκαινια.TuTiS έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 10:04 pmΈμαθα ότι θα υπάρχει κάποια συνέντευξη τύπου για το που θα παίζουμε μέχρι της 23 Νοεμβρίου σε GBL και EuroLeague αφού βάσει χρονοδιαγράμματος υπολογίζουν ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει μεταξύ 24-27 Νοεμβρίου. Επίσης θα προβληθεί η μακέτα του γηπέδου και υπάρχει και το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν οι CMM και Montero την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.redcard έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 9:03 pmΚαμια μακετα θα δουμε ή εστω κανα render; Αφου ολα ετοιμα ειναι στη τελικη. Κατι θυμαμαι οτι ελεγαν για παρουσιαση επισημη μετα τη ληξη της σαιζον αλλα προσφατα δε ξαναδιαβασα κατι.
Αλλα, μεταξυ μας, μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο και αν θελω τετοιο δωρο μαλλον πρεπει να αλλαξω γενεθλια.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο