γιαυτο λεμε να μην παρουμε τον βαλαyawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 10:13 pmεμένα η ερώτηση μου είναι η εξής : έχετε το Λεσόρ, αν έρθει και ο Βαλαντσιούνας και ένας τρίτος που θα παίζει άμυνα, Γκάμπριελ π.χ. πότε ακριβώς θα την παίζει την άμυνα ο τρίτος;
αν και οι δύο "καλοί" σας είναι επιθετικογενείς παίκτες ουσιαστικά θα βγάλετε τη χρονιά χωρίς άμυνα στο 5. που οκ υπό συνθήκες θα μπορούσε να λειτουργήσει και αυτό αλλά με Οσμάν και Ναν βασικούς δυσκολεύει αρκετά το πράγμα.
εγώ νομίζω ότι για όλες τις μεταγραφές σας φέτος τα κριτήρια επιλογής θα πρέπει να έχουν την ιεραρχία :
1. 2-way (το ιδανικό)
2. άμυνα
3. επίθεση
αντιτουριστικό μεν για όσους ονειρεύονται υπερσκόρερς σε κάθε θέση, πιο αποτελεσματικό δε (πάντα κατά τη γνώμη μου)
το τελειο φιτ θα ηταν ο ουτουρου αλλα αν δεν μπορουν να τον παρουν γιατι οταν ειχε μπαι αουτ 500κ κοιμοντουσαν ορθιοι εγω θα επαιρνα κεβαριους και για τριτο σεντερ τον κοστελο της βαλενθια που ποπαρει ειναι σκληρος και παιζει καλη αμυνα στον πικ εν ρολ και θα δεχτει ανετα αυτον τον ρολο διχως γκρινιες
αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανουν κατι τετοιο αλλα θα πανε να παρουνε τον βαλα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο