Μπασκετικές Χαζαμάρες
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαφανίστηκε από το μπάσκετ η ραβέρσα. Τι ωραίο σουτ που ήταν! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Παναγιώτη Φασούλα να την κάνει την εκτελεί, νομίζω ο Ντίνος Ράτζα και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ την κάνανε, ήταν πολύ διαδεδομένη. Κρίμα, θα ήθελα να την ξαναδώ κάποιον σπεσιαλίστα. Αντικαταστάθηκε από το φλότερ, το οποίο είναι πιο πολύ του στυλ: " Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!"
Δεν αναφέρομαι σε αυτό το κάτι σαν ραβέρσα που υπάρχει σήμερα, αλλά στην αντρική, αρσενική, αλλά συνάμα και τόσο περίτεχνη κίνηση.
Δεν αναφέρομαι σε αυτό το κάτι σαν ραβέρσα που υπάρχει σήμερα, αλλά στην αντρική, αρσενική, αλλά συνάμα και τόσο περίτεχνη κίνηση.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυο πράγματα έχουν εκλείψει από εκείνη την εποχή : η ραβέρσα πιβοτ και η καφε λαστιχένιες χιαστί σαγιονάρες !kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 4:22 pmΕξαφανίστηκε από το μπάσκετ η ραβέρσα. Τι ωραίο σουτ που ήταν! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Παναγιώτη Φασούλα να την κάνει την εκτελεί, νομίζω ο Ντίνος Ράτζα και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ την κάνανε, ήταν πολύ διαδεδομένη. Κρίμα, θα ήθελα να την ξαναδώ κάποιον σπεσιαλίστα. Αντικαταστάθηκε από το φλότερ, το οποίο είναι πιο πολύ του στυλ: " Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!"
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν την καθιέρωσε ο Τζαμπάρ, λεγόταν ακόμα Λου Άλσιντορ. Στην Ελλάδα την πρωτολανσάρισε ο μεγάλος Τρόντζος της ΑΕΚ.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 4:22 pmΕξαφανίστηκε από το μπάσκετ η ραβέρσα. Τι ωραίο σουτ που ήταν! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Παναγιώτη Φασούλα να την κάνει την εκτελεί, νομίζω ο Ντίνος Ράτζα και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ την κάνανε, ήταν πολύ διαδεδομένη. Κρίμα, θα ήθελα να την ξαναδώ κάποιον σπεσιαλίστα. Αντικαταστάθηκε από το φλότερ, το οποίο είναι πιο πολύ του στυλ: " Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!"
Την εκτελούσαν μόνο οι σέντερ. Δεν γινόταν από κοντούς. Άλλο πράγμα το φλόατερ (που εκτελείται συνήθως από γκαρντ -και τον Γιόκιτς!)
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιο φλότερ τώρα; Εδώ μιλάμε τώρα για καρυδάτο σουτ. Αναδείκνυε τη ρώμη, την αρρενωπότητα, την τεχνική, το θάρρος, όλα! Μπαίνω μέσα στα θεριά και όπως τους έχω μύτη με μύτη, τους ρίχνω και μια χορευτική κίνηση για να περάσει η μπάλα από πάνω και να σκοράρω. Κι ας στάζει ο ιδρώτας του αντιπάλου στο μάτι μου. Raw basketball.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 1:29 amΌταν την καθιέρωσε ο Τζαμπάρ, λεγόταν ακόμα Λου Άλσιντορ. Στην Ελλάδα την πρωτολανσάρισε ο μεγάλος Τρόντζος της ΑΕΚ.kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 4:22 pmΕξαφανίστηκε από το μπάσκετ η ραβέρσα. Τι ωραίο σουτ που ήταν! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Παναγιώτη Φασούλα να την κάνει την εκτελεί, νομίζω ο Ντίνος Ράτζα και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ την κάνανε, ήταν πολύ διαδεδομένη. Κρίμα, θα ήθελα να την ξαναδώ κάποιον σπεσιαλίστα. Αντικαταστάθηκε από το φλότερ, το οποίο είναι πιο πολύ του στυλ: " Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!"
Την εκτελούσαν μόνο οι σέντερ. Δεν γινόταν από κοντούς. Άλλο πράγμα το φλόατερ (που εκτελείται συνήθως από γκαρντ -και τον Γιόκιτς!)
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο