Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
71
82%
Οχι
16
18%

Σύνολο ψήφων: 87
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:11 am

pan24 έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2026 11:23 pm
Jeight έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2026 10:45 pm
Ειμαι κατα του Μεσσιανισμου, τον απεχθανομαι σε ολες τις εκφανσεις της κοινωνιας. Ημουν στα καγκελα ολο το καλοκαιρι που περιμεναν οι δικοι μας τον Σπανουλη σαν σωτηρα.

Αλλα στνη προκειμενη περιπτωση δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο Ζοτς ειναι τακτικα 5 επιπεδα πανω απο Αταμαν. Ο Αταμαν κατηργησε την λογικη τα τελευταια χρονια.
Βασικά ο Αταμάν έπεσε θύμα της επιτυχίας της πρώτης χρονιάς από κάθε άποψη.

Αν έλεγες σε οποιονδήποτε το καλοκαίρι του 2023 ότι στη τριετία θα έχουμε 1 Ευρωλίγκα και 1 πρωτάθλημα θα το αγόραζε.

Ωστόσο ο Αταμάν κάνοντας την έκπληξη με την κούπα από τη πρώτη χρονιά και δημιούργησε αντίστοιχες προσδοκίες και μάλλον πίστεψε και ο ίδιος ότι δεν υπάρχει κάτι να διορθώσει. Μάλλον θεώρησε ότι η δεύτερη χρονιά ήταν εξαίρεση και ατυχία λόγω τραυματισμών και έκανε το ίδιο τη τρίτη με ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα.

Ας σκεφτούμε το άθροισμα να ήταν το ίδιο αλλά με ακριβώς ανάποδη σειρά.
Την πρώτη χρονιά να βγαίναμε 7οι και αποκλεισμός στους 8.
Τη δεύτερη final 4 και αποκλεισμός στον ημιτελικό από τον μετέπειτα νικητή.
Τη τρίτη Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

Κάπου τώρα θα είχε ανακοινωθεί η 3ετης επέκταση του συμβολαίου του και δε θα διαφωνούσε κανείς.
Να τις προσδοκίες τις δημιούργησε η διοίκηση σας. Κάθε χρόνο και πιο βαρυγδουπες δηλώσεις για τραπεζάκια, Σούνιο, Ευρωλίγκα αήττητοι, 8ο στο ΟΑΚΑ και δεν συμμαζευεται.

Ε όταν δηλώσεις 10 φορές μέσα στην χρονιά ότι θα πάρεις την κούπα και δεν την παίρνεις εσύ ο ίδιος έχει θέσει τον πήχη

Άβαταρ μέλους
DSP

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:13 am

Ως αχρωμάτιστος οπαδικά, θα πω ότι Μπαρτζώκας και Αταμάν έχουν πολύ μικρή ευθύνη για την τοξικότητα ένθεν και ένθεν.
Γενικά μιλώντας, σπίθες ή έστω μικρές εστίες τοξικότητας, ακόμη και με επίσημη προέλευση, γιγαντώνονται από τους "υπέροχους λαούς".
Σημαντικός καταλύτης παραμένει η οπαδική "δημοσιογραφία".

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:22 am

redcard έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2026 11:56 pm
kein έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2026 11:11 pm

Κόψε κάτι , πριν 25 χρόνια έπαιρνε την δεύτερη μας Ευρωλίγκα. Με κάνει να νιώθω ασφάλεια γιατί έχει 9 ευρωκουπες. 2 περισσότερες από τις 7 δικές μας και υπερδιπλάσιες από τις 4 δικές σας.
Ζοριζεται η λογικη μου ρε γμτ και δε κρατιεμαι.

9 Ευρωλιγκες εχει ο Ζοτς πραγματι, δε θα τους τις παρει κανεις και οταν θα γινει ο ιστορικος απολογισμος της καριερας του ολες θα μετρανε το ιδιο. Αλλα για το προτζεκτ που τον θες το 2026, που του δινεις δλδ τα κλειδια μιας ομαδας να την προπονησει ενεργα στο παρον εχουν σημασια οι Ευρωλιγκες που πηρε το 1991 ή το 1994; Τι ακριβως ειναι ιδιο με τοτε;

Hot take (για μενα καθολου hot αλλα τελος παντων): πιο πολυ αξια εχει γι' αυτο που τον θελετε οτι κοντεψε να παει final4 με τη Παρτιζαν προ 4ετιας (κι ας μη πηγε τελικα) παρα τα πρωταθληματα Ευρωπης που πηρε τη δεκαετια του 90.
Ρε συ το βλέπω ότι ζορίζεσαι και δεν είναι καλό να ζορίζεται κανείς, σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο επειδή έχεις μπει από χθες με διάθεση να προκαλέσεις, σε ένα θεμα που αφορά τον προπονητή του παναθηναϊκού, και το κάνεις quotάροντας αποσπάσματα απο σχόλια, και το ύφος σου είναι προφανώς κάπως κάπως εριστικό.

Δεν μπορείς να λες "Ζοριζεται η λογικη μου" γιατί σου λέει κάποιος "νιώθω ασφάλεια με τον Ζοτς γιατί έχει 9 ευρωκουπες" και να μην ""Ζοριζεται η λογικη σου" όταν quotάροντας σχολιο μου σε άλλον συνοπαδό σου που γράφει "Το πικ του ήταν πριν 20-25 χρόνια." - κάπου ώπα ρε συ χαλαρώστε λίγο και μην ψάχνετε κάθε κουβέντα να την πέσετε στον άλλον, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εκτονώσετε την ένταση σας.

Ολα αυτά τα άκυρα που γράφεις ΔΕΝ θα τα έγραφες αν έκανες τον κόπο και διάβαζες τι έγραφα σε κάποια ποστ νωρίτερα, αλλά προφανώς η πρόθεση σου δεν ήταν να κάνεις διάλογο αλλά μπίφ.

Εγώ πάλι σε πείσμα της τοξικότητας που έχετε συνηθίσει και γουστάρετε να αναμασάτε θα συνεχίσω να γράφω με επιχειρήματα και θα σε παραπέμψω στην αρχική μου τοποθέτηση για τον Ζοτς, λίγα ποστ πιο πίσω, μήπως σου περάσει το "ζόρισμα" και έρθει κάποια αιφνίδια διάθεση για διάλογο υγιή ....:

"Ο Ζοτς είναι ο προπονητής που χρειάζεται η ομάδα τώρα. Όχι απόλυτα με μπασκετικά κριτήρια, αλλά για πολύ περισσότερους λόγους. Αφενός θα ηρεμίσει τα πράγματα, αφετέρου θα στήσει πάλι την ομάδα όπως πραγματικά πρέπει να είναι, σε διάρθρωση στελεχών και τρόπο λειτουργίας. Θα ήταν ιδανικό να επέστρεφε ο Μάνος Παπαδόπουλος επίσης, ή θα ήταν εξαιρετική ιδέα (αυτό που ακούγεται δεξιά-αριστερά) για συμμετοχή του Μπατίστ στο τιμ. Ο Ζοτς επίσης θα συμμαζέψει τα αποδυτήρια, θα πάρει νομοτελειακά (λόγω ιστορίας) τον σεβασμό των παιχτών - παράλληλα θα βοηθήσει να αποκατασταθούν άμεσα οι σχέσεις (σε όποιο βαθμό είναι εφικτό) με την ευρωλίγκα, γιατί αυτό , κακά τα ψέματα, μας έχει στοιχήσει.
Τέλος ο κόσμος, θα δείξει υπομονή τον πρώτο καιρό (εντάξει πλην τουλούμπα και του "αλτερέγκου" στελάρα :mrgreen: ) μέχρι να μπορέσει να αλλάξει η αγωνιστική φιλοσοφία της και να ρολάρει η ομάδα."

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:26 am

DSP έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 9:13 am
Ως αχρωμάτιστος οπαδικά, θα πω ότι Μπαρτζώκας και Αταμάν έχουν πολύ μικρή ευθύνη για την τοξικότητα ένθεν και ένθεν.
Γενικά μιλώντας, σπίθες ή έστω μικρές εστίες τοξικότητας, ακόμη και με επίσημη προέλευση, γιγαντώνονται από τους "υπέροχους λαούς".
Σημαντικός καταλύτης παραμένει η οπαδική "δημοσιογραφία".
Σαφώς οι διοικήσεις των δύο ομάδων φέρουν την κύρια ευθύνη για την τοξικότητα και προφανώς για κάποιον λόγο θέλουν να την συντηρούν. Το θέμα είναι όμως
αν εμείς που έχουμε λογική και κρίση και θέλουμε να συμμετάσχουμε σε ένα φόρουμ για το άθλημα, μπορούμε να την αφήσουμε απ' έξω ; Εκεί είναι η ουσία.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:34 am

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 8:05 am
Boston1 έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 2:34 am
Γουστάρω να έρθει ο Ζοτς. Ως ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του συλλογικού ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα ανεβάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος. Θα δούμε ματσάρες και ανταγωνισμό.
Εγω Γουσταρω Ζοτς γιατι ισως επιτελουα δουμε ματσαρες χωρις καφριλικια και τοξικοτητα
Μακάρι να βοηθήση η έλευση του ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. Εντούτοις, γενικά όταν δυναμώνει ο αντίπαλος, νομοτελειακά σε τραβάει προς τα πάνω κι εσένα, γιατί είσαι το αντίπαλο δέος. Μακάρι να έρθει σε εσάς ο Μοντέρο και κάθε άλλος παιχταράς, ώστε να πιάσετε το πικ σας και να αναγκαστούμε κι εμείς να ταβανιάσουμε. Αν ο Παναθηναικός δεν είχε πάρει εκείνη την τρελή ευρωλίγκα του 24 ίσως να μην είχε κάνει all in και ο Ολυμπιακός και να μην είχε πάρει την φετινή. Αν ο ΔΠΓ δεν έιχε πάρει το ΟΑΚΑ πριν 3 χρόνια και περίμενε τις φετινες εκλογές για να πιέσει, ίσως να μην ήταν τώρα οι μπουλντόζες μέσα στο ΣΕΦ. Οι αιώνιοι είναι "συγκοινωνούντα δοχεία" και αυτό δεν αλλάζει, ας το εκμεταλλευτούμε θετικά.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:38 am

kein έγραψε:
"Ο Ζοτς είναι ο προπονητής που χρειάζεται η ομάδα τώρα. Όχι απόλυτα με μπασκετικά κριτήρια, αλλά για πολύ περισσότερους λόγους. Αφενός θα ηρεμίσει τα πράγματα, αφετέρου θα στήσει πάλι την ομάδα όπως πραγματικά πρέπει να είναι, σε διάρθρωση στελεχών και τρόπο λειτουργίας. Θα ήταν ιδανικό να επέστρεφε ο Μάνος Παπαδόπουλος επίσης, ή θα ήταν εξαιρετική ιδέα (αυτό που ακούγεται δεξιά-αριστερά) για συμμετοχή του Μπατίστ στο τιμ. Ο Ζοτς επίσης θα συμμαζέψει τα αποδυτήρια, θα πάρει νομοτελειακά (λόγω ιστορίας) τον σεβασμό των παιχτών - παράλληλα θα βοηθήσει να αποκατασταθούν άμεσα οι σχέσεις (σε όποιο βαθμό είναι εφικτό) με την ευρωλίγκα, γιατί αυτό , κακά τα ψέματα, μας έχει στοιχήσει.
Τέλος ο κόσμος, θα δείξει υπομονή τον πρώτο καιρό (εντάξει πλην τουλούμπα και του "αλτερέγκου" στελάρα :mrgreen: ) μέχρι να μπορέσει να αλλάξει η αγωνιστική φιλοσοφία της και να ρολάρει η ομάδα."
Σορρυ φιλε kein αν φανηκε εριστικο κατι απ αυτα που εγραψα (ή ο τροπος), θα τα ξαναδω με φρεσκο ματι σημερα.

Στα παραπανω παντως συμφωνω και ο Ομπραντοβιτς με τα οποια συν και πλην θα ειχε η καθε επιλογη παραμενει αυτονοητα αυτη με τα περισσοτερα συν.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:46 am

redcard έγραψε:
kein έγραψε:
Σορρυ φιλε kein αν φανηκε εριστικο κατι απ αυτα που εγραψα (ή ο τροπος), θα τα ξαναδω με φρεσκο ματι σημερα.

Στα παραπανω παντως συμφωνω και ο Ομπραντοβιτς με τα οποια συν και πλην θα ειχε η καθε επιλογη παραμενει αυτονοητα αυτη με τα περισσοτερα συν.
Κι εγώ σου απάντησα λίγο απόλυτα γιατί κατ' ουσίαν δεν έγραφα κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Δεν πιστεύω ότι ο Ζοτς είναι ο Μεσιάς, κάθε άλλο, αλλά είναι αυτός που μπορεί να σε πάει στην διαδοχή κατάσταση και αν μη τι άλλο θα σε κάνει να έχεις ένα λογικό πλάνο. Τα πράγματα δείχνουν ότι σε βάθος 3 ετίας οι πάγκοι μας θα έχουν Σαρας-Σπανούλη.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:51 am

Η ΚΑΕ έχει κλείσει στο four seasons στον Αστερα για μεγάλη συνέντευξη τύπου (παρουσίαση?) τη Παρασκευή

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιουν 18, 2026 9:52 am

redcard έγραψε:
kein έγραψε:

Γενικά, υπαρχει μια ταση υποβαθμισης της πιθανης ελευσης του Ομπραντοβιτς απο μεγαλη μεριδα κοσμου του Ολυμπιακου,και εδω,και γενικα, ειναι λες και εχει πεσει πανικος στο ακουσμα της επιστροφης του.
Καλως η κακως, ειναι η μονη λυση αυτη την στιγμη, δεν υπαρχει προπονητης τον οποιο υπογραφεις,και σου παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια from day 1, απο τον Ζοτς.
Εγω εχω γραψει εδω οτι εχω μεγαλες επιφυλαξεις,που δεν ταυτιζονται με τον λογικο ακρατο ενθουσιασμο που επικρατει,αλλα αν ερθει ο Ζοτς ειμαστε για κωλοτουμπες απο την χαρα μας οι Παναθηναικοι.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 10:16 am

j-kidd13 έγραψε:

Γενικά, υπαρχει μια ταση υποβαθμισης της πιθανης ελευσης του Ομπραντοβιτς απο μεγαλη μεριδα κοσμου του Ολυμπιακου,και εδω,και γενικα, ειναι λες και εχει πεσει πανικος στο ακουσμα της επιστροφης του.
Καλως η κακως, ειναι η μονη λυση αυτη την στιγμη, δεν υπαρχει προπονητης τον οποιο υπογραφεις,και σου παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια from day 1, απο τον Ζοτς.
Εγω εχω γραψει εδω οτι εχω μεγαλες επιφυλαξεις,που δεν ταυτιζονται με τον λογικο ακρατο ενθουσιασμο που επικρατει,αλλα αν ερθει ο Ζοτς ειμαστε για κωλοτουμπες απο την χαρα μας οι Παναθηναικοι.
Το αντίθετο πιστεύω, νομίζω ότι ακόμα και πολλοί Ολυμπιακοί θέλουμε να έρθει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό για τους λόγους του ο καθένας, όπως οι περισσοτεροι εδώ μας αρέσει που ο ΠΑΟΚ με τον Άρη δυναμώνουν.
Στο τι περιμένετε οι Παναθηναϊκοί από τον Ομπράντοβιτς είναι ένα θέμα γιατί οι προσδοκίες δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αφορούν από το επιτελείο που είναι πίσω από την ομάδα έως και το να μην ανεβάζει στόρυ στο instragram o Γιαννακόπουλος.
Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Ζοτς να οργανώσει την ΚΑΕ από πάνω εώς κάτω, ούτε είναι γενικός διευθυντής, αυτό που θα ζητήσει είναι να τον αφήσουν να δουλέψει απερίσπαστος.
Προπονητικά θα πρέπει να τα καταφέρει, και έχει προφανώς την ικανότητα να το κάνει.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 10:39 am

Conan1982 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Το αντίθετο πιστεύω, νομίζω ότι ακόμα και πολλοί Ολυμπιακοί θέλουμε να έρθει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό για τους λόγους του ο καθένας, όπως οι περισσοτεροι εδώ μας αρέσει που ο ΠΑΟΚ με τον Άρη δυναμώνουν.
Στο τι περιμένετε οι Παναθηναϊκοί από τον Ομπράντοβιτς είναι ένα θέμα γιατί οι προσδοκίες δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αφορούν από το επιτελείο που είναι πίσω από την ομάδα έως και το να μην ανεβάζει στόρυ στο instragram o Γιαννακόπουλος.
Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Ζοτς να οργανώσει την ΚΑΕ από πάνω εώς κάτω, ούτε είναι γενικός διευθυντής, αυτό που θα ζητήσει είναι να τον αφήσουν να δουλέψει απερίσπαστος.
Προπονητικά θα πρέπει να τα καταφέρει, και έχει προφανώς την ικανότητα να το κάνει.
Η γνώμη μου είναι ότι για να αποφασίσει να έρθει,και να μην πάει στην Παρτιζαν πχ, θα έχει ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ,το τονίζω, κάποια πράγματα.Ε φαντάζομαι πως ΑΝ έρθει, τα περισσότερα τουλάχιστον θα τηρηθούν.
Τωρα αγωνιστικά, εγώ είμαι απο αυτούς που λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν οτι ο Ζοτς μεσουρανούσε σε άλλο στυλ μπάσκετ, τώρα έχουν αλλάξει πολλα.Βέβαια, έχει μια τρομερή χρονιά με την Παρτιζάν,τότε με τα καουμποιλίκια με την Ρεαλ.
Αλλα δεν διώχνει τις επιφυλάξεις μου.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Ιουν 18, 2026 10:46 am

j-kidd13 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Η γνώμη μου είναι ότι για να αποφασίσει να έρθει,και να μην πάει στην Παρτιζαν πχ, θα έχει ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ,το τονίζω, κάποια πράγματα.Ε φαντάζομαι πως ΑΝ έρθει, τα περισσότερα τουλάχιστον θα τηρηθούν.
Τωρα αγωνιστικά, εγώ είμαι απο αυτούς που λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν οτι ο Ζοτς μεσουρανούσε σε άλλο στυλ μπάσκετ, τώρα έχουν αλλάξει πολλα.Βέβαια, έχει μια τρομερή χρονιά με την Παρτιζάν,τότε με τα καουμποιλίκια με την Ρεαλ.
Προπονητικά, θα είχα κι εγώ τις επιφυλάξεις μου μήπως τον έχει ξεπεράσει το σύγχρονο μπάσκετ. Όμως από τη θητεία του στην Παρτίζαν, ιδίως τη σεζόν με τα καουμποϊλίκια που λες, είδα ότι ο τύπος ακόμα και με πιο περιορισμένο μπάτζετ και όχι τεράστιο βάθος, έφτιαξε μια ομάδα που κανονικά θα πήγαινε Φ4. Μεγάλη επιτυχία, που δείχνει ότι ο Ζοτς είναι ακόμα εδώ.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 10:56 am

Καρβουνιάρης έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 10:46 am
j-kidd13 έγραψε:

Προπονητικά, θα είχα κι εγώ τις επιφυλάξεις μου μήπως τον έχει ξεπεράσει το σύγχρονο μπάσκετ. Όμως από τη θητεία του στην Παρτίζαν, ιδίως τη σεζόν με τα καουμποϊλίκια που λες, είδα ότι ο τύπος ακόμα και με πιο περιορισμένο μπάτζετ και όχι τεράστιο βάθος, έφτιαξε μια ομάδα που κανονικά θα πήγαινε Φ4. Μεγάλη επιτυχία, που δείχνει ότι ο Ζοτς είναι ακόμα εδώ.
Προφανως ειναι εδω, μιλαμε για τον απολυτο προπονητη στην ιστορια της διοργανωσης.
Αλλα οπως και να το κανεις, εχουν περασει και ποσα χρονια που ειναι στους παγκους,και πλεον το μπασκετ παιζεται σε αλλες ταχυτητες.Το μονο που λεω ειναι οτι ΑΝ ερθει, θα πρεπει η μπαλα να μεινει χαμηλα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 11:00 am

Πάντως δεν είναι ότι ο Ομπράντοβιτς είναι κάποιος προπονητής άλλης εποχής.
Το ρόστερ της Παρτιζάν που έχτισε σαφώς ήταν χτισμένο με βάση την αθλητικότητα, two way στοιχεία ασχέτως που δεν κατάφερε στην συνέχεια ούτε να κρατήσει τους παίκτες που είχε και να χτίσει κορμό ούτε επιτυχίες να φέρει. Δεν θα είναι όμως οι συνθήκες ίδιες στον Παναθηναϊκο με το μπάτζετ που θα έχει. Το πρόβλημα και του Ζοτς, όπως και του Μπαρτζώκα άλλωστε είναι ότι με τον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας, τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχουν τον χρόνο να χτίσουν την ομάδα από την αρχή με τις λεπτομέρειες και το βάθος που θέλουν. Γι' αυτό π.χ ο Ολυμπιακός φέτος άρχισε να παίζει καλά από τον δεύτερο γύρο στην ουσία. Το ίδιο και δυσκολότερο έργο θα έχει και ο Ομπράντοβιτς που θα πρέπει να περάσει τις αρχές του από την αρχή συν τις όποιες αλλαγές θα κάνει στο ρόστερ.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Πέμ Ιουν 18, 2026 11:07 am

j-kidd13 έγραψε:
redcard έγραψε:

To να υποτιμηθει ο Ομπραντοβιτς δε γινεται εκ των πραγματων.

Αλλο να συζηταμε και αλλες οπτικες κι αλλο να υποτιμηθει, το ξερω οτι ειναι λεπτα τα ορια αλλα υπαρχουν (τουλαχιστον για μενα)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”