Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αμφιβάλλω να πάει 3αρι ο Fournier γιατί πολύ απλά χάνει το τρελό αβαντάζ λόγω ύψους που είχε στο 2.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 3:55 pmαμυντικα αν ο γουοκαπ ειναι καλα μαζι με ταρικ αυτοι οι 2 και μονο κανουν την αμυνα καλη..ο φουρνιε ειναι καλος αμυντικος ενω και ο μοντερο ειναι τιμιος..οποτε μια χαρα θα ναι νομιζω..και οπως την κοβω απο τις καλυτερες 5δες που θα χουμε.
αν και ειμαι περιεργος αν παλι εχουμε πρωτες και δευτερες 5δες πως θα τις φτιαξει ο μπαρτζω..αν παρουμε ασουτο 4ρι μαζι με μακινταιρ στην δευτερη 5δα μετα θα κλεινουν οι χωροι..
γουοκαπ ντορσει γουορντ σασα μιλου
μακινταιρ μοντερο φουρνιε κι ταρικ
μου φαινεται ετσι θα ξεκινησει ο μπαρτζω με την περσινη πρωτη 5δα και μετα βλεποντας και κανοντας..για πειτε και εσεις καμια γνωμη.Αμα αλλαξει μακινταιρ με γουοκαπ μου φαινονται καλυτερες 5δες..αλλα θα αφησει τον γουοκαπ εκτος εξαρχης?χλωμο
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
στην συνεντευξη του φοουρνιε που εβαλε ο μπερι στα οφ τοπικ ειπε οτι ανυπομονω να παιξω με μοντερο μακινταιρ και οτι θα την βρει την ακρη ο μπαρτζωκας..μπορω λεει να παιξω το 3 με ανεση.
ειπε εντωμεταξυ οτι δεν του αρεσει το γκλας φλορ..νομιζω γενικα οι παικτες δε το γουσταρουν και θελουν παρκε γιαυτο δεν θα βαλουμε
ειπε εντωμεταξυ οτι δεν του αρεσει το γκλας φλορ..νομιζω γενικα οι παικτες δε το γουσταρουν και θελουν παρκε γιαυτο δεν θα βαλουμε
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια 5αδα που έχει μέσα φούρνιε Μοντέρο πίστεψε οι αντίπαλες άμυνες δεν θα ξέρουν προς τα πού να πάνε ο Μοντέρο μπορεί να σκοράρει όπως ο Ντόρσεϊ αλλά σε αντίθεση με τον Ντόρσεϊ βλέπει πολύ το γήπεδο δεν σκύβει κεφάλι κάνοντας ντραιβ ο φούρνιε φέτος απέδειξε ότι όταν θέλει γίνεται ασταμάτητος και πιστεύω σε μια πεντάδα παίρνουν την μπάλα σε δεύτερο χρόνο επίσης μακινταιρ θα παίζει πρώτη πεντάδα με Ντόρσεϊ και βεζεTuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 4:01 pmΑμφιβάλλω να πάει 3αρι ο Fournier γιατί πολύ απλά χάνει το τρελό αβαντάζ λόγω ύψους που είχε στο 2.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 3:55 pmαμυντικα αν ο γουοκαπ ειναι καλα μαζι με ταρικ αυτοι οι 2 και μονο κανουν την αμυνα καλη..ο φουρνιε ειναι καλος αμυντικος ενω και ο μοντερο ειναι τιμιος..οποτε μια χαρα θα ναι νομιζω..και οπως την κοβω απο τις καλυτερες 5δες που θα χουμε.
αν και ειμαι περιεργος αν παλι εχουμε πρωτες και δευτερες 5δες πως θα τις φτιαξει ο μπαρτζω..αν παρουμε ασουτο 4ρι μαζι με μακινταιρ στην δευτερη 5δα μετα θα κλεινουν οι χωροι..
μου φαινεται ετσι θα ξεκινησει ο μπαρτζω με την περσινη πρωτη 5δα και μετα βλεποντας και κανοντας..για πειτε και εσεις καμια γνωμη.Αμα αλλαξει μακινταιρ με γουοκαπ μου φαινονται καλυτερες 5δες..αλλα θα αφησει τον γουοκαπ εκτος εξαρχης?χλωμο
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία ολα αυτα. Ο Γουοκαπ που θα παίζει;Kostas89 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 4:34 pmΣε μια 5αδα που έχει μέσα φούρνιε Μοντέρο πίστεψε οι αντίπαλες άμυνες δεν θα ξέρουν προς τα πού να πάνε ο Μοντέρο μπορεί να σκοράρει όπως ο Ντόρσεϊ αλλά σε αντίθεση με τον Ντόρσεϊ βλέπει πολύ το γήπεδο δεν σκύβει κεφάλι κάνοντας ντραιβ ο φούρνιε φέτος απέδειξε ότι όταν θέλει γίνεται ασταμάτητος και πιστεύω σε μια πεντάδα παίρνουν την μπάλα σε δεύτερο χρόνο επίσης μακινταιρ θα παίζει πρώτη πεντάδα με Ντόρσεϊ και βεζε
Δεν ξέρω αν κάποιοι το ξεχνάνε αλλα στο final4 πίσω απο Φουρνιε-Πιτερς-Μιλου ηταν Ο καλύτερος μας παικτης ενω και στους τελικούς κουβαλησε με συνέπεια.
Αλήθεια, τι πιθανότητες δίνετε να μην παίζει 18-20λ ο Θωμάς με Μπαρτζωκα του χρόνου.
Για αυτό λέω, δυστυχώς η μόνη ρεαλιστική προσέγγιση ειναι να είναι η second unit CMM-Montero-Fournie
Δεν χωρίζει απο Σασα ο Θωμάς να πεταχτούν στα σκουπίδια οι αυτοματισμοί τους.
Και για αυτό το λόγο δεν χωράει ελιτ 3 ΚΑΙ 4αρι, αλλα ενα 4-3αρι τυπου Κολσον μπορεί να κουμπώσει καλύτερα
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά δε το σκέφτομαι τόσο με βάση τις θέσεις, όσο με βάση τα χαρακτηριστικά στις δύο πλευρές του παρκέ. Αν οι παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι οι Γουόκαπ, ΜακΙντάιρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ και Γουόρντ (κατά κύριο λόγο), τότε πρέπει να δούμε κάθε παίκτης ποιους ρόλους μπορεί να υπηρετήσει.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 3:55 pmαμυντικα αν ο γουοκαπ ειναι καλα μαζι με ταρικ αυτοι οι 2 και μονο κανουν την αμυνα καλη..ο φουρνιε ειναι καλος αμυντικος ενω και ο μοντερο ειναι τιμιος..οποτε μια χαρα θα ναι νομιζω..και οπως την κοβω απο τις καλυτερες 5δες που θα χουμε.
Αμυντικά για παράδειγμα ο μοναδικός proven point of attack αμυντικός είναι ο Γουόκαπ. Αυτό στα μάτια μου από μόνο του το καθιστά αδύνατο να τον δούμε να γίνεται παίκτης του 5λεπτου. Από εκεί και πέρα ο ΜακΙντάιρ, ο Γουόρντ και ο Φουρνιέ έχουν δείξει ότι ανά διαστήματα μπορούν να αναλάβουν αυτό το ρόλο. Τώρα αυτός που θα το κάνει πιο πειστικά θα κερδίσει και το χρόνο του αυτόματα καθώς είναι αδύνατο στη σύγχρονη Ευρωλίγκα να μην έχεις καλή point of attack άμυνα.
Επιθετικά νομίζω στο ρόστερ αυτό το παράδοξο είναι πως σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια (και κυρίως το 23-24), το δύσκολο πλέον είναι να βρεις ποιοι παίκτες μπορούν να είναι αποδοτικοί off-ball. ΜακΙντάιρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ όλοι τους θέλουν ιδανικά τη μπάλα στα χέρια τους. Αντίστοιχα λοιπόν εκείνοι που θα μπορέσουν να είναι επιδραστικοί και χωρίς αυτή θα κερδίσουν και παραπάνω χρόνο.
Στα δικά μου μάτια ένας εκ των Γουόκαπ, Γουόρντ θα βρίσκεται σχεδόν πάντα στο παρκέ για λόγους αμυντικής και επιθετικής ισορροπίας (δεν χρειάζονται πολύ τη μπάλα στα χέρια τους). Σε κάθε περίπτωση δε θα είναι εύκολο να χωρέσουν όλοι και θα χρειαστεί τρομερή διαχείριση για να μην βγει κάποιο μεγάλο όνομα εκτός βασικού rotation.
Τώρα οποιαδήποτε έξτρα προσθήκη δημιουργεί ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες. Για αυτό θα προτιμούσα ένα 4 που μπορεί να κατέβει στο 3, παρά το αντίθετο. Θεωρώ ότι ΜακΚίσικ, Παπ μπορούν να δώσουν την απαραίτητη ποσοτική ασφάλεια σε ενδεχόμενο τραυματισμού.
Μηπως εισαι κρυφοαριανος?assistant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 11:48 pmεχω πει παλιοτερα οτι ο Ναν ειναι η καλυτερη καλαθομηχανη που εχω δει στα ευρωπαικα γηπεδα απ την εποχη του ΘΕΟΥ..........
αλλα τον τελευταιο χρονο μπορει και εναμισι το μυαλο του εχει χαλασει ασχημα οποτε δε θα τον εβαζα με τιποτα στην καλολαδωμενη μηχανη μας.......
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ ας πουμε οτι παμε με αυτο το ροστερ:shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 3:55 pmαμυντικα αν ο γουοκαπ ειναι καλα μαζι με ταρικ αυτοι οι 2 και μονο κανουν την αμυνα καλη..ο φουρνιε ειναι καλος αμυντικος ενω και ο μοντερο ειναι τιμιος..οποτε μια χαρα θα ναι νομιζω..και οπως την κοβω απο τις καλυτερες 5δες που θα χουμε.
Δεν γινεται να χωρισεις Ταιρικ απο Μακινταιαρ ενω το Μοντερο Κι δουλευει καλα στην Βαλενθια.
100% ετσι πιστευω θα πηγαινε ο κοουτς.
Εγω παντως θα το εκανα λιγο διαφορετικο:
Μακινταιαρ, Ντορσει, Γουορντ, Σασα, Ταιρικ
Και
Γουοκαπ, Μοντερο, Φουρνιε, Κι, Μιλουτινοφ καθως στην επιθεση ο Κι μπορει να παιξει με ντριπλα και προσωπο στο καλαθι κατι που δεν κανει ο Σασα ενω αξιοποιεις περισσοτερο το σουτακι του Μιλου που ειναι σχεδον αχαστο απο μεση αποσταση
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ή Κολσον ή Κι οχι και οι δυο. Παντως προτεραιοτητα ειναι ο πρωτος και οχι δευτεροςqspock έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 5:25 pmΠαντως αμα παρει Μπονκα, ας ριξουμε μια ματια στο 2nd unit:
1) Μακινταιρ
2) Ντορσει
3) Γουροντ
4) Μπονκα
5) Χολ ή Ανρθωποφαγος
To σαφες προβλημα το βλεπετε ετσι? Ενας σουταρει οι αλλοι τουβλαρουν.
Καλυτερα Κολσον κι ας ειναι ο Μπονκα καλυτερος παιχτης γενικα. Κολσον και Κι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο