Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
GP77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από αυτά που βγαίνουν προς τα έξω νομίζω αυτό είναι και το σκεπτικό της ομάδας. Είτε ένα ‘βαρβάτο’ που να μπορεί να σταθεί 12-14 στο 4 και άλλα τόσα στο 3 είτε δύο λιγότερο ‘τρανταχτά’ ονόματα που θα παίζουν ο καθένας την θέση του σαν back up των Γουορντ και Βεζενκοφ. Προσωπικά και εγώ προτιμώ το δεύτερο σενάριο. Δηλαδή μια δυάδα Κόλσον-Οκεκε (όνομα που βγήκε τελευταία) ή Ροντεν-Αλστον/Μαικ θα ήταν ιδανικές
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
απλα σε αυτην την περιπτωση θα εχεις ξενουςGP77 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 2:39 pmΑπό αυτά που βγαίνουν προς τα έξω νομίζω αυτό είναι και το σκεπτικό της ομάδας. Είτε ένα ‘βαρβάτο’ που να μπορεί να σταθεί 12-14 στο 4 και άλλα τόσα στο 3 είτε δύο λιγότερο ‘τρανταχτά’ ονόματα που θα παίζουν ο καθένας την θέση του σαν back up των Γουορντ και Βεζενκοφ. Προσωπικά και εγώ προτιμώ το δεύτερο σενάριο. Δηλαδή μια δυάδα Κόλσον-Οκεκε (όνομα που βγήκε τελευταία) ή Ροντεν-Αλστον/Μαικ θα ήταν ιδανικές
μοντερο,μακινταιρ,φουρνιε,3αρι ξενο μεταγραφη,γουορντ,4αρι ξενο μεταγραφη,μιλουτινοφ,τζοουνς,χολ=9
να βαλλουμε μακισικ,τζοσεφ?παμε 11
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
3ος τελικος ολυμπιακος-παναθηναικος 72-76 2013
2 λεπτα πριν το τελος οριστικη διακοπη λογω επεισοδιων και ο παναθηναικος κανει το 0-3 και παιρνει το πρωταθλημα με αρτζι
αλλεπαλληλες απεργιες στην ερτ λογω μνημονιων κλπ και την μεταδοση του αγωνα αναλαμβανει ο σκαι που βαζει 2 ''παιδια'' να περιγραψουν τον αγωνα...το αποτελεσμα ΕΠΙΚΟ για οποιον θυμαται

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο