Ο Σερέλης είναι επαγγελματίας στη δουλειά του και μου είναι συμπαθής. Ούτε και ο ίδιος θα έγραψε τέτοιες υπερβολές και ανακρίβειες.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
αν μου παραθεσεις σε ποιο σημειο λεω ψεμματα θα ανακαλεσω αμεσα...BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:05 pmΟύτε ο Τσουκαλάς δε θα έγραφε τέτοιο ποστ, ούτε καν ο Μπαρτζώκας.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:00 pm
εγω παντως ξερω πως μολις η χρονια για τον παναθηναικο πηρε την κατω βολτα αρχισαν να βγαινουν πραγματα στην φορα,οπως το οτι απο κει που ο αταμαν ηταν προπονηταρας ξαφνικα να αποκαλυπτεται πως μαγκες εδω και 3 χρονια η προπονηση ειναι 5vs5 και πως δεν κανει τακτικη δεν δειχνει αμυνα κλπ.απλα τα παντα τα κουκουλωνε η επιτυχια.μια επιτυχια που οφειλοταν στο προσωπικο κινητρο των παικτων.αυτα αρχισε να φερνει στην επιφανεια το σαιτ της αληθειας.οτι οι παικτες του παναθηναικου παιζουν με το ενστικτο οτι δεν υπαρχει προπονητικη καθοδηγηση[πραγμα που γκαριζει μεσα στο γηπεδο για τον παναθηναικο] σε τιποτα και πως οσες φορες ο σερελης προσπαθησε να δειξει 3 πραγματα στην αμυνα ο αταμαν τον καπελωνε.αποκορυφωμα το παιχνιδι στο οακα με την βαλενθια τοτε που αποβληθηκε ο αταμαν και ο σερελης ειπε θα παιξουμε αμυνα με αλλαγες.το γυρισε το παιχνιδι οριακα το εχασε και μαθαμε πως στα αποδυτηρια ο αταμαν εγωιστικα και μονο κατσαδιασε τον σερελη και εθεσε βετο πως αλλαγες δεν ξαναπαιζουμε,θα παιζουμε μονο χετζ.επαιξε χετζ και εφαγε 20 στο 5ο ματς στην ισπανια μονο και μονο για να ικανοποιησει το εγω του.ολοι οι δημοσιογραφοι το αποκαλυψαν αυτο καθως ειχαν αγανακτησει με την κατασταση.ΑΝ τωρα θελεις να πιστευεις πως ο αταμαν ειναι ο μαστερ mind της προπονητικης και πως δεν βασιζεται απλα στο ατομικο ταλεντο των παικτων στους οποιους αναγνωριζω πως εχει πολυ δυνατο ματι και μπορει να ξεχωρισει το ταλεντο πραγματι οκ παω πασο
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Στο ότι ο Αταμάν απλά κάθεται και δεν έχει συστήματα κλπ. Βασικά όλο το ποστ είναι μια υπερβολή που ούτε σε σάιτ τύπου Gavros.gr δε συναντάς.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:07 pmαν μου παραθεσεις σε ποιο σημειο λεω ψεμματα θα ανακαλεσω αμεσα...
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
ολα αυτα που σου ειπα δεν ειναι δικα μου αφηγηματα...τα αποκαλυψαν δημοσιογραφοι και οχι μονο του σδνα αλλά και αλλων σαιτ.ειλικρινα βγηκε ο παπαθεοδωρου σε μια εκπομπη την επομενη του αγωνα και ρωτησε ο παρουσιαστης[βεργης] ρε συ βασιλη ο παναθηναικος στον προηγουμενο αγωνα το γυρισε το ματς με τις αλλαγες,τωρα γιατι δεν επαιξε αλλαγες?και απανταει ο παπαθεοδωρου ηταν εντολη του προπονητη να μην ξαναπαιξουν αμυνα με αλλαγες,ορθα κοφτα και ωμα και τελος.πες μου τωρα τι κινητρο εχει να πει τετοιο ψεμα?θα μπορουσε να πει δεν ξερω ή να τα αναμασησει κλπ.εδω τον εδωσε στεγνα.δεν ειμαι εγω ο υπερβολικος,απλα ο παπαθεοδωρου ειπε αυτο που συνεβη τι να κανουμε τωραBillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:11 pmΣτο ότι ο Αταμάν απλά κάθεται και δεν έχει συστήματα κλπ. Βασικά όλο το ποστ είναι μια υπερβολή.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:07 pm
αν μου παραθεσεις σε ποιο σημειο λεω ψεμματα θα ανακαλεσω αμεσα...

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φαντάζομαι όλα αυτά από έγκυρες πηγές τα έμαθες ;basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:00 pmεγω παντως ξερω πως μολις η χρονια για τον παναθηναικο πηρε την κατω βολτα αρχισαν να βγαινουν πραγματα στην φορα,οπως το οτι απο κει που ο αταμαν ηταν προπονηταρας ξαφνικα να αποκαλυπτεται πως μαγκες εδω και 3 χρονια η προπονηση ειναι 5vs5 και πως δεν κανει τακτικη δεν δειχνει αμυνα κλπ.απλα τα παντα τα κουκουλωνε η επιτυχια.μια επιτυχια που οφειλοταν στο προσωπικο κινητρο των παικτων.αυτα αρχισε να φερνει στην επιφανεια το σαιτ της αληθειας.οτι οι παικτες του παναθηναικου παιζουν με το ενστικτο οτι δεν υπαρχει προπονητικη καθοδηγηση[πραγμα που γκαριζει μεσα στο γηπεδο για τον παναθηναικο] σε τιποτα και πως οσες φορες ο σερελης προσπαθησε να δειξει 3 πραγματα στην αμυνα ο αταμαν τον καπελωνε.αποκορυφωμα το παιχνιδι στο οακα με την βαλενθια τοτε που αποβληθηκε ο αταμαν και ο σερελης ειπε θα παιξουμε αμυνα με αλλαγες.το γυρισε το παιχνιδι οριακα το εχασε και μαθαμε πως στα αποδυτηρια ο αταμαν εγωιστικα και μονο κατσαδιασε τον σερελη και εθεσε βετο πως αλλαγες δεν ξαναπαιζουμε,θα παιζουμε μονο χετζ.επαιξε χετζ και εφαγε 20 στο 5ο ματς στην ισπανια μονο και μονο για να ικανοποιησει το εγω του.ολοι οι δημοσιογραφοι το αποκαλυψαν αυτο καθως ειχαν αγανακτησει με την κατασταση.ΑΝ τωρα θελεις να πιστευεις πως ο αταμαν ειναι ο μαστερ mind της προπονητικης και πως δεν βασιζεται απλα στο ατομικο ταλεντο των παικτων στους οποιους αναγνωριζω πως εχει πολυ δυνατο ματι και μπορει να ξεχωρισει το ταλεντο πραγματι οκ παω πασοkein έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 5:41 pm
Τώρα αν θέλετε να πιστεύετε κάθε αφήγημα κάθε μιας βαμμένης ιστοσελίδας και να το παρουσιάζετε ως επιχείρημα σε ένα διάλογο , Ε τι διάλογο να κάνουμε.
Ωστόσο αν θες μια σοβαρή απάντηση παραβλέποντας το αφήγημα του SDNA , θα σου έλεγα Ναι , είμαστε το καφενείο και οι ομάδες περιβάλλονται από ικανότερους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα. Ικανότερους αθλητές από τους αθλητές του καναπέ , ικανότερους προπονητές από του φόρουμ και σίγουρα ικανότερους διαπραγματευτές από τους διαπραγματευτές του φόρουμ. Νομίζω σε κάλυψα.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
ολα αυτα εχουν ειπωθει απο πολλα σαιτ οχι μονο του πορτοκαλι...αν θελουμε να αγνοουμε γενικως το ρεπορταζ που κυκλοφορει μπορουμε απλα να βλεπουμε τους αγωνες και οτιδηποτε εκτος αγωνα να μην σχολιαζεται.ειναι κι αυτο μια επιλογη που την κατανοω και την αποδεχομαιkein έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:19 pmΦαντάζομαι όλα αυτά από έγκυρες πηγές τα έμαθες ;basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:00 pm
εγω παντως ξερω πως μολις η χρονια για τον παναθηναικο πηρε την κατω βολτα αρχισαν να βγαινουν πραγματα στην φορα,οπως το οτι απο κει που ο αταμαν ηταν προπονηταρας ξαφνικα να αποκαλυπτεται πως μαγκες εδω και 3 χρονια η προπονηση ειναι 5vs5 και πως δεν κανει τακτικη δεν δειχνει αμυνα κλπ.απλα τα παντα τα κουκουλωνε η επιτυχια.μια επιτυχια που οφειλοταν στο προσωπικο κινητρο των παικτων.αυτα αρχισε να φερνει στην επιφανεια το σαιτ της αληθειας.οτι οι παικτες του παναθηναικου παιζουν με το ενστικτο οτι δεν υπαρχει προπονητικη καθοδηγηση[πραγμα που γκαριζει μεσα στο γηπεδο για τον παναθηναικο] σε τιποτα και πως οσες φορες ο σερελης προσπαθησε να δειξει 3 πραγματα στην αμυνα ο αταμαν τον καπελωνε.αποκορυφωμα το παιχνιδι στο οακα με την βαλενθια τοτε που αποβληθηκε ο αταμαν και ο σερελης ειπε θα παιξουμε αμυνα με αλλαγες.το γυρισε το παιχνιδι οριακα το εχασε και μαθαμε πως στα αποδυτηρια ο αταμαν εγωιστικα και μονο κατσαδιασε τον σερελη και εθεσε βετο πως αλλαγες δεν ξαναπαιζουμε,θα παιζουμε μονο χετζ.επαιξε χετζ και εφαγε 20 στο 5ο ματς στην ισπανια μονο και μονο για να ικανοποιησει το εγω του.ολοι οι δημοσιογραφοι το αποκαλυψαν αυτο καθως ειχαν αγανακτησει με την κατασταση.ΑΝ τωρα θελεις να πιστευεις πως ο αταμαν ειναι ο μαστερ mind της προπονητικης και πως δεν βασιζεται απλα στο ατομικο ταλεντο των παικτων στους οποιους αναγνωριζω πως εχει πολυ δυνατο ματι και μπορει να ξεχωρισει το ταλεντο πραγματι οκ παω πασο
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μα δεν τα ξερεις καλα το αφηγημα ειναι οτι το σδνα το ολα πρασινα που εχει ατομο μεσα στην καε το paotalk τα τρυφυλλακια ολοι αυτοι τα παιρνουν απο καποιον για να σπιλωσουν το ονομα του αταμαν και να δημιουργησουν προβλημα στα αποδυτηρια του παοbasilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:18 pmολα αυτα που σου ειπα δεν ειναι δικα μου αφηγηματα...τα αποκαλυψαν δημοσιογραφοι και οχι μονο του σδνα αλλά και αλλων σαιτ.ειλικρινα βγηκε ο παπαθεοδωρου σε μια εκπομπη την επομενη του αγωνα και ρωτησε ο παρουσιαστης[βεργης] ρε συ βασιλη ο παναθηναικος στον προηγουμενο αγωνα το γυρισε το ματς με τις αλλαγες,τωρα γιατι δεν επαιξε αλλαγες?και απανταει ο παπαθεοδωρου ηταν εντολη του προπονητη να μην ξαναπαιξουν αμυνα με αλλαγες,ορθα κοφτα και ωμα και τελος.πες μου τωρα τι κινητρο εχει να πει τετοιο ψεμα?θα μπορουσε να πει δεν ξερω ή να τα αναμασησει κλπ.εδω τον εδωσε στεγνα.δεν ειμαι εγω ο υπερβολικος,απλα ο παπαθεοδωρου ειπε αυτο που συνεβη τι να κανουμε τωρα![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Απλά πήραν γραμμή να τον αποδομήσουν μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια, όπως συμβαίνει με όλους τους αθλητικογράφους στην Ελλάδα που είναι "όπου φυσάει ο άνεμος"... Γιατί όταν παίρναμε την Ευρωλίγκα, δε θυμάμαι να λέγανε τα ίδια.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:18 pmολα αυτα που σου ειπα δεν ειναι δικα μου αφηγηματα...τα αποκαλυψαν δημοσιογραφοι και οχι μονο του σδνα αλλά και αλλων σαιτ.ειλικρινα βγηκε ο παπαθεοδωρου σε μια εκπομπη την επομενη του αγωνα και ρωτησε ο παρουσιαστης[βεργης] ρε συ βασιλη ο παναθηναικος στον προηγουμενο αγωνα το γυρισε το ματς με τις αλλαγες,τωρα γιατι δεν επαιξε αλλαγες?και απανταει ο παπαθεοδωρου ηταν εντολη του προπονητη να μην ξαναπαιξουν αμυνα με αλλαγες,ορθα κοφτα και ωμα και τελος.πες μου τωρα τι κινητρο εχει να πει τετοιο ψεμα?θα μπορουσε να πει δεν ξερω ή να τα αναμασησει κλπ.εδω τον εδωσε στεγνα.δεν ειμαι εγω ο υπερβολικος,απλα ο παπαθεοδωρου ειπε αυτο που συνεβη τι να κανουμε τωρα![]()
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τέτοιες λεπτομερείς που είναι τρανταχτά αφηγήματα, μόνο σε site τέτοιου επιπέδου μπορεί να βρεθούν και στους κατά φαντασίαν" δημοσιογράφους" των σόσιαλ. Καλό είναι να φιλτράρουμε λίγο τι αναπαράγουμε. Τα πολύ τραβηγμένα τουλάχιστονbasilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:22 pmολα αυτα εχουν ειπωθει απο πολλα σαιτ οχι μονο του πορτοκαλι...αν θελουμε να αγνοουμε γενικως το ρεπορταζ που κυκλοφορει μπορουμε απλα να βλεπουμε τους αγωνες και οτιδηποτε εκτος αγωνα να μην σχολιαζεται.ειναι κι αυτο μια επιλογη που την κατανοω και την αποδεχομαι
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
To συγκεκριμενο σαιτ δε δρα ανεξελεγκτα οπως και να χει, υπαρχει κεντρικη διαχειριση εκ των εσω.kein έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:28 pmΤέτοιες λεπτομερείς που είναι τρανταχτά αφηγήματα, μόνο σε site τέτοιου επιπέδου μπορεί να βρεθούν και στους κατά φαντασίαν" δημοσιογράφους" των σόσιαλ. Καλό είναι να φιλτράρουμε λίγο τι αναπαράγουμε. Τα πολύ τραβηγμένα τουλάχιστονbasilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:22 pm
ολα αυτα εχουν ειπωθει απο πολλα σαιτ οχι μονο του πορτοκαλι...αν θελουμε να αγνοουμε γενικως το ρεπορταζ που κυκλοφορει μπορουμε απλα να βλεπουμε τους αγωνες και οτιδηποτε εκτος αγωνα να μην σχολιαζεται.ειναι κι αυτο μια επιλογη που την κατανοω και την αποδεχομαιαυτά που έχουν δράκους νεράιδες και καλικατζάρους
![]()
Η καλυτερη -για τον Αταμαν- εκδοχη γι αυτα που μεταφερει ο @basilis_.kts τα οποια οντως εχουν γραφτει και ειπωθει ακριβως ετσι ειναι οτι ο επισημος Παναθηναικος εβγαζε πραγματα που δεν ισχυαν για να στριμωξει τον Αταμαν για την αποζημιωση.
Τωρα αν ειναι ιστοριες που βγηκαν απο τη φαντασια ή οχι δε μπορουμε να το ξερουμε απλα εγω -συνδυαστικα με την εικονα του φετινου Παναθηναικου- δε θα εβαζα το χερι μου στη φωτια οτι δεν ισχυουν.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά τα συγκεκριμένα "γραφικά" περιστατικά έχουν "περάσει" από το SDNA, προφανώς για κάποιος λόγους, και δεν σημαίνει ότι ευσταθούν, γιατί αν ευσταθούν όλα όσα λέει το SDNA, άσε θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα που δεν την σηκώνει το φόρουμ! Αυτά δεν τα έχει γράψει κανένας σοβαρός δημοσιογράφος πέρα απο το SDNA, γιατί είναι προφανώς "γραμμή που έχει δοθεί". Οκ η κριτική και η σκληρή , αλλά η απαξίωση και η συκοφαντία είναι άλλο πράγμα. Γι'αυτό δεν τα αναπαράγει κανένα άλλο αθλητικό σοβαρό μέσο, αλλά οι γνωστοί των σόσιαλ ...redcard έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:40 pmTo συγκεκριμενο σαιτ δε δρα ανεξελεγκτα οπως και να χει, υπαρχει κεντρικη διαχειριση εκ των εσω.kein έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:28 pm
Τέτοιες λεπτομερείς που είναι τρανταχτά αφηγήματα, μόνο σε site τέτοιου επιπέδου μπορεί να βρεθούν και στους κατά φαντασίαν" δημοσιογράφους" των σόσιαλ. Καλό είναι να φιλτράρουμε λίγο τι αναπαράγουμε. Τα πολύ τραβηγμένα τουλάχιστοναυτά που έχουν δράκους νεράιδες και καλικατζάρους
![]()
Η καλυτερη -για τον Αταμαν- εκδοχη γι αυτα που μεταφερει ο @basilis_.kts τα οποια οντως εχουν γραφτει και ειπωθει ακριβως ετσι ειναι οτι ο επισημος Παναθηναικος εβγαζε πραγματα που δεν ισχυαν για να στριμωξει τον Αταμαν για την αποζημιωση.
Τωρα αν ειναι ιστοριες που βγηκαν απο τη φαντασια ή οχι δε μπορουμε να το ξερουμε απλα εγω -συνδυαστικα με την εικονα του φετινου Παναθηναικου- δε θα εβαζα το χερι μου στη φωτια οτι δεν ισχυουν.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
το να αμφισβητουν καποιοι επιβεβαιωμενους παναθηναικους που βγαινουν και τα λενε με το ονομα του και την μουρη τους λεγοντας οτι ειναι κρυφολυμπιακοι η οτι τα παιρνουν ειναι το λιγοτερο γελοιοredcard έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:40 pm
To συγκεκριμενο σαιτ δε δρα ανεξελεγκτα οπως και να χει, υπαρχει κεντρικη διαχειριση εκ των εσω.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι υπήρχαν θέματα στα αποδυτήρια και το ότι ήταν εγωιστής ο αταμάν και προτίμησε να μην προσαρμοστεί σε κάποιες περιπτώσεις τα έχουν πει πολλοί. Την ιστορία με τον Χέιζ Ντέιβις την έχει πει σίγουρα ο πρόεδρος της Χάποελ και αμφιβάλλω αν κυκλοφόρησε από το sdna (αν το είχε πει ο Κοτζιάς πάω πάσο).τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:52 pmτο να αμφισβητουν καποιοι επιβεβαιωμενους παναθηναικους που βγαινουν και τα λενε με το ονομα του και την μουρη τους λεγοντας οτι ειναι κρυφολυμπιακοι η οτι τα παιρνουν ειναι το λιγοτερο γελοιοredcard έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:40 pm
To συγκεκριμενο σαιτ δε δρα ανεξελεγκτα οπως και να χει, υπαρχει κεντρικη διαχειριση εκ των εσω.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά όταν ήθελαν να προμοτάρουν τον Αταμάν τον είχαν κάνει τον υπερπροπονητή και έναν από τους καλύτερους στην ιστορία και δε ξέρω τι.
Τώρα οι ίδιοι τον έχουν κάνει ταβερνιάρη.
Συνήθως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Δε θα μάθουμε ποτέ μάλλον τι ακριβώς έγινε φέτος αλλά σίγουρα υπήρχαν θέματα και στα αποδυτήρια μαζί πάνε αυτά.
Τώρα οι ίδιοι τον έχουν κάνει ταβερνιάρη.
Συνήθως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Δε θα μάθουμε ποτέ μάλλον τι ακριβώς έγινε φέτος αλλά σίγουρα υπήρχαν θέματα και στα αποδυτήρια μαζί πάνε αυτά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο