Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι ουτε εμενα μου αρεσει και το ειπα πριν καν ακουστει που ρωτησε καποιος στο φορουμ. Αλλα υπαρχει σαν ενδεχομενο γιατι αρεσει στον Μπι.
Ο Μπονγκα δεν ειναι υπερεκτιμημενος. Καλος σποτ σουτερ, μακρυς οσο δεν παει και αντιληψη του παιχνιδιου στην αμυνα που δυσκολα βρισκεις. Μπονους οτι ειναι μολις 26 ετων. 2,5 εκατομμυρια προφανως και δεν αξιζει και δεν θα τα παρει πουθενα νομιζω.
Μετα τον Ντιαλο(Αλφα ή και Χαμιντου) νομιζω ειναι η καλυτερη περιπτωση απο ολες
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρανκινγκ δικο μου για αυτους που ακουγονται
-ντιαλο με διαφορα
-οκεκε μπονγκα ιδιο λεβελ
-κολσον
-κι
δεν με χαλαει κανενας τους,απλα αν ειναι να ερθει ο κι θελουμε και ενα 3ρι με σουτ.ιδανικα με κι θα επαιρνα και αλλον εναν απο την λιστα η τον ροντεν.
ο κι πρεπει να ειναι και καντονου οποτε θα τον κρατησουν στην ισπανια υποθετω.
-ντιαλο με διαφορα
-οκεκε μπονγκα ιδιο λεβελ
-κολσον
-κι
δεν με χαλαει κανενας τους,απλα αν ειναι να ερθει ο κι θελουμε και ενα 3ρι με σουτ.ιδανικα με κι θα επαιρνα και αλλον εναν απο την λιστα η τον ροντεν.
ο κι πρεπει να ειναι και καντονου οποτε θα τον κρατησουν στην ισπανια υποθετω.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pmΚι ουτε εμενα μου αρεσει και το ειπα πριν καν ακουστει που ρωτησε καποιος στο φορουμ. Αλλα υπαρχει σαν ενδεχομενο γιατι αρεσει στον Μπι.
Ο Μπονγκα δεν ειναι υπερεκτιμημενος. Καλος σποτ σουτερ, μακρυς οσο δεν παει και αντιληψη του παιχνιδιου στην αμυνα που δυσκολα βρισκεις. Μπονους οτι ειναι μολις 26 ετων. 2,5 εκατομμυρια προφανως και δεν αξιζει και δεν θα τα παρει πουθενα νομιζω.
Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pm
Καλό σποτ απ σουτέρ δεν τον λες ρε Chris. Στην άμυνα δαγκώνει συμφωνώ. Και έχει και καλό off ball παιχνίδι.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 8:32 pmChristofis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pm
Κι ουτε εμενα μου αρεσει και το ειπα πριν καν ακουστει που ρωτησε καποιος στο φορουμ. Αλλα υπαρχει σαν ενδεχομενο γιατι αρεσει στον Μπι.
Μετα τον Ντιαλο(Αλφα ή και Χαμιντου) νομιζω ειναι η καλυτερη περιπτωση απο ολεςChristofis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pm
Καλό σποτ απ σουτέρ δεν τον λες ρε Chris. Στην άμυνα δαγκώνει συμφωνώ. Και έχει και καλό off ball παιχνίδι.
Πολυ καλος ειναι οχι απλα καλος . Μην κοιτας στατιστικα των 2 τελευταιων ετων. Γενικα δεν του χαριζεις σουτ του Μπονγκα. Δεν ειναι Πιτερς αλλα ουτε ο Φουρνιε ή ο Σασα ειναι Πιτερς στο σποτ σουτ
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Χαμιντου τώρα απο που προεκυψε; Δεν νομίζω οτι μας κολλάει. Παίκτης τυπου Σακ με σουτ τύπου Σακ. 2-3αρι χωρίς σουτ με προσωπική φαση. Ψάχνουμε τετοιον;Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pmΚι ουτε εμενα μου αρεσει και το ειπα πριν καν ακουστει που ρωτησε καποιος στο φορουμ. Αλλα υπαρχει σαν ενδεχομενο γιατι αρεσει στον Μπι.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι καλε δεν τον κοιταμε. Αυτος εχει χειροτερο τριποντο απο τον Κι. Αλλα πολυ μου αρεσε στην Μπασκονια. Αν εμενε ο Πιτερς πολυ θα τον γουσταραSbioTech έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 10:00 pmO Χαμιντου τώρα απο που προεκυψε; Δεν νομίζω οτι μας κολλάει. Παίκτης τυπου Σακ με σουτ τύπου Σακ. 2-3αρι χωρίς σουτ με προσωπική φαση. Ψάχνουμε τετοιον;Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pm

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο