Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή.
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έχω ξαναγράψει ότι έχω την εντύπωση (δεν έχω καμία πληροφόρηση) ότι πρέπει να υπήρξαν επαφές από το χειμώνα μετά το ματς με τον Άρη ή κάπου εκεί λίγο πριν λιγο μετά. Λογικα θα υπήρχε καταρχήν συμφωνία πριν ή κατά το φ4 και από τότε θα υπάρχει κίνηση στο μπακγραουντ για μεταγραφές. Όπως έγραφα, έχω την εντύπωση ότι ο ζοτς ήθελε να τελειώσει το θέμα του Αταμαν και να περάσουν κάποιες μέρες για θέμα σεβασμού. Είναι της παλιάς σχολής.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
έτσι ακριβώς όπως τα σκέφτεσαι έγιναν...kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 4:01 pmΤο έχω ξαναγράψει ότι έχω την εντύπωση (δεν έχω καμία πληροφόρηση) ότι πρέπει να υπήρξαν επαφές από το χειμώνα μετά το ματς με τον Άρη ή κάπου εκεί λίγο πριν λιγο μετά. Λογικα θα υπήρχε καταρχήν συμφωνία πριν ή κατά το φ4 και από τότε θα υπάρχει κίνηση στο μπακγραουντ για μεταγραφές. Όπως έγραφα, έχω την εντύπωση ότι ο ζοτς ήθελε να τελειώσει το θέμα του Αταμαν και να περάσουν κάποιες μέρες για θέμα σεβασμού. Είναι της παλιάς σχολής.
κ συμφωνία επίσης με Αταμάν να κάτσει μέχρι τέλους κ να φύγει σαν κύριος φιλικά ,χωρίς αποζημίωση
μόνο για τους βοηθούς κτλ
ο δπγ εδώ το χειρίστηκε άψογα
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Πάμε για ωραία σεζόν φέτος.
Αλλά ο Έλληνας βοηθός του (και τον Μπατίστ στους Έλληνες τον βάζω
) δε νομίζω ότι έχει τόση σημασία πέρα από το συμβολικό και την επιθυμία να είναι κάποιος που ξέρει την ομάδα.
Το δεδομένο όπως είχε βγει από magic euroleague και από άλλα σαιτ είναι ότι θα έχει μαζί του στο σταφ και τους Ισκιέρδο και Μάτοβιτς, οι δυο βοηθοί που είχε και στη Φενέρ και στη Παρτίζαν.
Δε ξέρω αν είναι και τους δύο ή έναν από τους δυο με πιθανή εναλλακτική αν δεν κάτσει κανείς τους τον Παπαθεοδώρου.
Αλλά ο Έλληνας βοηθός του (και τον Μπατίστ στους Έλληνες τον βάζω
Το δεδομένο όπως είχε βγει από magic euroleague και από άλλα σαιτ είναι ότι θα έχει μαζί του στο σταφ και τους Ισκιέρδο και Μάτοβιτς, οι δυο βοηθοί που είχε και στη Φενέρ και στη Παρτίζαν.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ξερω τι ακριβως θα γινει νομιζω ποιοι θα ειναι οι βοηθοι θα εχει λιγη σημασιαpan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 4:18 pmΉταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Πάμε για ωραία σεζόν φέτος.Δε ξέρω αν είναι και τους δύο ή έναν από τους δυο με πιθανή εναλλακτική αν δεν κάτσει κανείς τους τον Παπαθεοδώρου.
Αλλά ο Έλληνας βοηθός του (και τον Μπατίστ στους Έλληνες τον βάζω) δε νομίζω ότι έχει τόση σημασία πέρα από το συμβολικό και την επιθυμία να είναι κάποιος που ξέρει την ομάδα.
πιο πιθανο βλεπω το ξανθοπουλος διαμαντιδης παντως
τωρα αν ειναι και ο μπατιστ μεσα ακομα καλυτερα
πιο σημαντικο ειναι να γυρισει ο μανος παρα ποιοι θα ειναι οι βοηθοι του ζοτς
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ο Μανος ή κάποιος αντίστοιχος πρέπει να είναι προτεραιότητα.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 4:22 pmπιο σημαντικο ειναι να γυρισει ο μανος παρα ποιοι θα ειναι οι βοηθοι του ζοτςpan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 4:18 pmΉταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Δε ξέρω αν είναι και τους δύο ή έναν από τους δυο με πιθανή εναλλακτική αν δεν κάτσει κανείς τους τον Παπαθεοδώρου.
Αλλά ο Έλληνας βοηθός του (και τον Μπατίστ στους Έλληνες τον βάζω) δε νομίζω ότι έχει τόση σημασία πέρα από το συμβολικό και την επιθυμία να είναι κάποιος που ξέρει την ομάδα.
Φάνηκε αυτό από όταν έφυγε ο Μπετσίροβιτς.
Επίσης θα πρέπει να φύγει και ο Κοντός ή αν δεν φύγει να μην είναι στον πάγκο και τα αποδυτήρια, εκτός από αντιαισθητική εικόνα ξέρεις ότι τα βγάζει όλα χαρτί και καλαμάρι στους φιλικούς δημοσιογράφους.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ολο το σταφ πρεπει να ξηλωθει και ο παππας και ο κοντος και ολοι οι βοηθοι του αταμανpan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 4:33 pmΗ ο Μανος ή κάποιος αντίστοιχος πρέπει να είναι προτεραιότητα.
Φάνηκε αυτό από όταν έφυγε ο Μπετσίροβιτς.
Επίσης θα πρέπει να φύγει και ο Κοντός ή αν δεν φύγει να μην είναι στον πάγκο και τα αποδυτήρια, εκτός από αντιαισθητική εικόνα ξέρεις ότι τα βγάζει όλα χαρτί και καλαμάρι στους φιλικούς δημοσιογράφους.
πρεπει να γινει γενικη σκουπα σε αυτο το θεμα
μονο ο μανος μπορει να βελτιωσει κατι,και αν μπορεσει φυσικα γιατι ετσι οπως τα εχει κανει ο δγ ειναι δυσκολα τα πραγματα
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
H καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός,είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη σε ένα γνώριμο περιβάλλον που μεγαλούργησε στο παρελθόν, βρίσκει μια ομάδα με εξαιρετικό υλικό στην οποία θα προσθέσει τα κομμάτια που της λείπουν και μαζί με τις αρχές του θα δώσει και άλλο αέρα. Είναι επίσης ο μόνος που μπορεί να κάνει τον Ναν να ξεκλειδώσει/αποκτήσει επιπλέον πράματα στο παιχνίδι του όπως να διαβάζει καλύτερα τις φάσεις, να ελέγχει τα νεύρα του κτλ. Προσωπικά χαίρομαι γιατί εκτός οτι τα μεταξύ μας ντέρμπι θα έχουν άγρια ομορφιά, κυρίως θα κοπεί η τοξικότητα και αυτή η συνεχόμενη μίρλα για τις αδικίες κτλ. Εγώ για τη φετινή χρονιά θα κράταγα μικρό καλάθι ξέροντας οτι οι ομάδες του Ομπράντοβιτς θέλουν χρόνο να αφομοιώσουν το μπάσκετ,τις αρχές και συνήθως τη δεύτερη χρονιά τα βγάζουν στο παρκέ, είναι σαν λέμε οτι φέτος θα σπείρει ώστε μετά να θερίσει. Ωραία μέρα για τους φίλους του Παο 
Μέχρι φέτος
-
socrates13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που φέρνει ο ζοτς δεν είναι η μπασκετικες του γνώσεις
Θνητός είναι και αυτός χάνει
Αυτό που φέρνει όμως θα είναι μια συσπείρωση και ότι δεν θα υπάρχει Μίρλα εναντίον του προπονητή σε κάθε ήττα ,η να ακούμε διάφορους αρδ να αρχίσουν τα τελειωμένος έχει ξεπεραστεί κτλ ..γιατί θα τα ακούσουμε ..είναι τόσο μεγάλο το μέγεθος του που για μια τριετία αν δεν πάει κάτι καλά ,δεν θα κοιτάξουμε καθόλου στον πάγκο.
Μέχρι και η Παρτιζάν που τα πήγε χάλια τον παρακαλούσε να γυρίσει πίσω
Ένας κοουτς μόνο μπορούσε να φέρει αυτή την ασφάλεια στον λαό του Παναθηναϊκού ,και αυτός είναι ο ζελικο
Θνητός είναι και αυτός χάνει
Αυτό που φέρνει όμως θα είναι μια συσπείρωση και ότι δεν θα υπάρχει Μίρλα εναντίον του προπονητή σε κάθε ήττα ,η να ακούμε διάφορους αρδ να αρχίσουν τα τελειωμένος έχει ξεπεραστεί κτλ ..γιατί θα τα ακούσουμε ..είναι τόσο μεγάλο το μέγεθος του που για μια τριετία αν δεν πάει κάτι καλά ,δεν θα κοιτάξουμε καθόλου στον πάγκο.
Μέχρι και η Παρτιζάν που τα πήγε χάλια τον παρακαλούσε να γυρίσει πίσω
Ένας κοουτς μόνο μπορούσε να φέρει αυτή την ασφάλεια στον λαό του Παναθηναϊκού ,και αυτός είναι ο ζελικο
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν βλέπω καμία μείωση της τοξικότητας εν τω μεταξύ. Ο ΠΑΟ προέρχεται από δύο συνεχόμενες αποτυχημένες χρονιές.
Αν ο ζοτς αποτύχει σε τρίτη συνεχόμενη η πίεση του κόσμου θα επηρεάσει τον Γιαννακόπουλο και είναι πολύ πιθανόν να αρχίσει τις επικοινωνιακές πολιτικές.
Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι ΑΝ ο ΠΑΟ χάσει τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα με ζοτς η χωρίς δεν θα δούμε ανακοινώσεις και stories?
Αν ο ζοτς αποτύχει σε τρίτη συνεχόμενη η πίεση του κόσμου θα επηρεάσει τον Γιαννακόπουλο και είναι πολύ πιθανόν να αρχίσει τις επικοινωνιακές πολιτικές.
Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι ΑΝ ο ΠΑΟ χάσει τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα με ζοτς η χωρίς δεν θα δούμε ανακοινώσεις και stories?
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλωσόρισες Δάσκαλε!
Θα εξαρτηθεί και από το τί θα συναντήσει. Μια χαρά τον θυμάμαι τον Ζοτς να σχολιάζει διαιτησία. Απλά δε θα κάνει αυτό το ανεκδιήγητο, για να μην πω προσβλητικό, να παρατάει την ομάδα και να φεύγει στα μισά του αγώνα.
Το "μικρό καλάθι" εύκολο να το πεις δύσκολο να το κάνεις με τέτοιο μεθύσι
Πέρα από την πλάκα όμως το γεγονός ότι ο αριθμός των αγώνων έχει ξεπεράσει τους 80+ λειτουργεί εις βάρος των προπονήσεων. Είναι κάτι που και ο Μπαρτζώκας επισημαίνει συστηματικά. Οπότε δεν ξέρω αν προλαβαίνει να μεταλαμπαδεύσει γνώση ακόμα και σε 2 χρόνια. Όπως έλεγα και με ένα φίλο ίσως είναι και ο λόγος που ο Αταμάν μπόρεσε να αναδυθει και να βγει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια.
Με το Ναν έχω μεγάλη απορία τί θα γίνει. Έτσι που τον χρησιμοποιούσε ο Αταμάν μου έδινε την αίσθηση ότι είναι μέρος του συμβολαίου να παίζει όπως και όσο έπαιζε, ανεξαρτήτως απόδοσης. Θα φανεί αν θα τον απογειώσει, ναι, ή αν θα είναι ο πρώτος με τον οποίο θα τσακωθεί
Σε ό τι αφορά τους Μπατίστ, Διαμαντίδη, Ξανθόπουλο, αναρωτιέμαι αν οι φίλοι που θεωρούν ότι πολλά έχουν χαθεί λόγω εξωγηπεδικών συνθηκών πιστεύουν πως αυτή η τριπλέτα μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Και σε κάθε περίπτωση, αν είναι να πορευτούμε με σημαίες και παλαίμαχους τότε θα προτιμούσα Αλβερτη αντί Διαμαντίδη. Αλλά γενικά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύουν αυτές οι συνταγές ουσιαστικά (βλέπε και Τόμιτς).
papp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 5:09 pmH καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός,είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη σε ένα γνώριμο περιβάλλον που μεγαλούργησε στο παρελθόν, βρίσκει μια ομάδα με εξαιρετικό υλικό στην οποία θα προσθέσει τα κομμάτια που της λείπουν και μαζί με τις αρχές του θα δώσει και άλλο αέρα. Είναι επίσης ο μόνος που μπορεί να κάνει τον Ναν να ξεκλειδώσει/αποκτήσει επιπλέον πράματα στο παιχνίδι του όπως να διαβάζει καλύτερα τις φάσεις, να ελέγχει τα νεύρα του κτλ. Προσωπικά χαίρομαι γιατί εκτός οτι τα μεταξύ μας ντέρμπι θα έχουν άγρια ομορφιά, κυρίως θα κοπεί η τοξικότητα και αυτή η συνεχόμενη μίρλα για τις αδικίες κτλ. Εγώ για τη φετινή χρονιά θα κράταγα μικρό καλάθι ξέροντας οτι οι ομάδες του Ομπράντοβιτς θέλουν χρόνο να αφομοιώσουν το μπάσκετ,τις αρχές και συνήθως τη δεύτερη χρονιά τα βγάζουν στο παρκέ, είναι σαν λέμε οτι φέτος θα σπείρει ώστε μετά να θερίσει. Ωραία μέρα για τους φίλους του Παο![]()
Θα εξαρτηθεί και από το τί θα συναντήσει. Μια χαρά τον θυμάμαι τον Ζοτς να σχολιάζει διαιτησία. Απλά δε θα κάνει αυτό το ανεκδιήγητο, για να μην πω προσβλητικό, να παρατάει την ομάδα και να φεύγει στα μισά του αγώνα.
Πέρα από την πλάκα όμως το γεγονός ότι ο αριθμός των αγώνων έχει ξεπεράσει τους 80+ λειτουργεί εις βάρος των προπονήσεων. Είναι κάτι που και ο Μπαρτζώκας επισημαίνει συστηματικά. Οπότε δεν ξέρω αν προλαβαίνει να μεταλαμπαδεύσει γνώση ακόμα και σε 2 χρόνια. Όπως έλεγα και με ένα φίλο ίσως είναι και ο λόγος που ο Αταμάν μπόρεσε να αναδυθει και να βγει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια.
Με το Ναν έχω μεγάλη απορία τί θα γίνει. Έτσι που τον χρησιμοποιούσε ο Αταμάν μου έδινε την αίσθηση ότι είναι μέρος του συμβολαίου να παίζει όπως και όσο έπαιζε, ανεξαρτήτως απόδοσης. Θα φανεί αν θα τον απογειώσει, ναι, ή αν θα είναι ο πρώτος με τον οποίο θα τσακωθεί
Σε ό τι αφορά τους Μπατίστ, Διαμαντίδη, Ξανθόπουλο, αναρωτιέμαι αν οι φίλοι που θεωρούν ότι πολλά έχουν χαθεί λόγω εξωγηπεδικών συνθηκών πιστεύουν πως αυτή η τριπλέτα μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Και σε κάθε περίπτωση, αν είναι να πορευτούμε με σημαίες και παλαίμαχους τότε θα προτιμούσα Αλβερτη αντί Διαμαντίδη. Αλλά γενικά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύουν αυτές οι συνταγές ουσιαστικά (βλέπε και Τόμιτς).
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
είναι γεγονός ότι θα υπάρξει περίοδος προσαρμογής από το μπάσκετ Αταμάν στο μπάσκετ Ζοτς και δε βοηθάει η έλλειψη προπονήσεων αλλά πιστεύω ότι η ομάδα σας θα στρώσει σχετικά σύντομα (2-3 μήνες). είναι προπονητής της λεπτομέρειας ο Ζοτς αλλά λογικά θα ξεκινήσει ζητώντας απλά, βασικά πράγματα και σιγά σιγά θα χτίσει πάνω σε αυτά. ο Παναθηναϊκός (όπως όλες οι ομάδες) θα πρέπει να παίρνει νίκες από την αρχή και δε χρειάζεται να είναι "καλοκουρδισμένη μηχανή" για να το κάνει με αυτό το ρόστερ.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 6:14 pmΚαλωσόρισες Δάσκαλε!
papp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 5:09 pmH καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός,είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη σε ένα γνώριμο περιβάλλον που μεγαλούργησε στο παρελθόν, βρίσκει μια ομάδα με εξαιρετικό υλικό στην οποία θα προσθέσει τα κομμάτια που της λείπουν και μαζί με τις αρχές του θα δώσει και άλλο αέρα. Είναι επίσης ο μόνος που μπορεί να κάνει τον Ναν να ξεκλειδώσει/αποκτήσει επιπλέον πράματα στο παιχνίδι του όπως να διαβάζει καλύτερα τις φάσεις, να ελέγχει τα νεύρα του κτλ. Προσωπικά χαίρομαι γιατί εκτός οτι τα μεταξύ μας ντέρμπι θα έχουν άγρια ομορφιά, κυρίως θα κοπεί η τοξικότητα και αυτή η συνεχόμενη μίρλα για τις αδικίες κτλ. Εγώ για τη φετινή χρονιά θα κράταγα μικρό καλάθι ξέροντας οτι οι ομάδες του Ομπράντοβιτς θέλουν χρόνο να αφομοιώσουν το μπάσκετ,τις αρχές και συνήθως τη δεύτερη χρονιά τα βγάζουν στο παρκέ, είναι σαν λέμε οτι φέτος θα σπείρει ώστε μετά να θερίσει. Ωραία μέρα για τους φίλους του Παο![]()
Με το Ναν έχω μεγάλη απορία τί θα γίνει. Έτσι που τον χρησιμοποιούσε ο Αταμάν μου έδινε την αίσθηση ότι είναι μέρος του συμβολαίου να παίζει όπως και όσο έπαιζε, ανεξαρτήτως απόδοσης. Θα φανεί αν θα τον απογειώσει, ναι, ή αν θα είναι ο πρώτος με τον οποίο θα τσακωθεί![]()
για τον Ναν έχω κι εγώ απορία, όχι τόσο για το αν μπορεί να παίξει μπάσκετ με αρχές και ρόλους στο οποίο δε θα έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, αλλά για το αν θέλει. είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό για εμένα, σε αντίθεση με τον ΝΧΝ ο οποίος περιμένω να είναι φοβερός.
για Μπατίστ, Διαμαντίδη σίγουρα υπάρχει και το επικοινωνιακό στη μέση και το "σαν να μη πέρασε μια μέρα" αλλά ο πρώτος είναι χρόνια βοηθός προπονητή και ο δεύτερος θα έρθει για διοικητικό/διακοσμητικό ρόλο. μπορεί και να μην είναι οι τοπ επιλογές βάσει skills αλλά δε θα κρίνουν και την επιτυχία ή αποτυχία του πρότζεκτ. και το επικοινωνιακό χρειάζεται και μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα και ουσιαστικά.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαρτάται πως θα το χάσει ...Jeight έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 6:07 pmΔεν βλέπω καμία μείωση της τοξικότητας εν τω μεταξύ. Ο ΠΑΟ προέρχεται από δύο συνεχόμενες αποτυχημένες χρονιές.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εχει ενδιαφερον το ποιντ περι συσπειρωσης λογω Ζελικο, νομιζω καπου μπερδευεται ο κοσμος των σοσιαλ που ειναι χαοτικα διαφορετικος με τον αληθινο κοσμο.
Ο Αταμαν οσο μανταρα και να τα εκανε αγωνιστικα, το γηπεδο και παλι γεμιζε και δε θυμαμαι αποδοκιμασιες στην Ευρωπη τουλ. Απο την αλλη ο Ομπραντοβιτς, αν κατι δε παει καλα σε ενα παιχνιδι, παντα θα βρεθει ενας Τ' άκουσες αρετούσα μου Τα θλιβερά μαντάτα Ο κύρησ σου μ' εξόρισε Εισ την ξενιτιά στη στράτα στο Χ να γραψει τη παρολα του.Το ιδιο ισχυει και με τον Μπαρτζωκα, ο,τι κραξιμο ή αμφισβητηση εχει φαει online για τα χαμενα final4 δεν εχει φανει στο ΣΕΦ που εχει μαζικη αποθεωση.
Ειναι αλλοι κοσμοι, ο ιντερνετικος και ο πραγματικος και δυσκολα συναντιουνται.
Ο Αταμαν οσο μανταρα και να τα εκανε αγωνιστικα, το γηπεδο και παλι γεμιζε και δε θυμαμαι αποδοκιμασιες στην Ευρωπη τουλ. Απο την αλλη ο Ομπραντοβιτς, αν κατι δε παει καλα σε ενα παιχνιδι, παντα θα βρεθει ενας Τ' άκουσες αρετούσα μου Τα θλιβερά μαντάτα Ο κύρησ σου μ' εξόρισε Εισ την ξενιτιά στη στράτα στο Χ να γραψει τη παρολα του.Το ιδιο ισχυει και με τον Μπαρτζωκα, ο,τι κραξιμο ή αμφισβητηση εχει φαει online για τα χαμενα final4 δεν εχει φανει στο ΣΕΦ που εχει μαζικη αποθεωση.
Ειναι αλλοι κοσμοι, ο ιντερνετικος και ο πραγματικος και δυσκολα συναντιουνται.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο