Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
9
3%
Γκραντ
25
9%
Σορτς
38
13%
Ναν
11
4%
Τολιόπουλος
4
1%
Γκριγκόνις
59
21%
Καλαϊτζάκης
6
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
23
8%
Ντέιβις
9
3%
Χουάντσο
6
2%
Μήτογλου
13
5%
Σαμοντούροφ
10
4%
Λεσόρτ
11
4%
Φαρίντ
58
21%

Σύνολο ψήφων: 282
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:06 pm

yawn.brigade έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 8:02 pm
δε μου κολλάει καθόλου ο Μπάτλερ για βασικός pg στον Παναθηναϊκό, ειδικά στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς. μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά αλλά όσο τον παρακολούθησα μου φάνηκε να παίρνει συχνά κακές αποφάσεις και να λειτουργεί ως σκόρερ sg.

τι είναι αυτό που βλέπετε όσοι τον θέλετε και δε το βλέπω εγώ;
Ε ναι, την κουβέντα αυτη την κάνουμε απο πέρυσι το φθινόπωρο. Δεν θα καταλήξουμε σε concensus. Εγώ συμφωνώ μαζί σου, ο Μπάτλερ εχει tunnel vision κι αυτος. Δεν λείπει ενας ακόμα τετοιος στον παο (απίστευτη σταυρωτη παντως)

manos_89

a1greece
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:08 pm

Ιδανικό ρόστερ για μένα
1) Tyus Jones, Σλούκας, Grant, Τολιόπουλος
2) Nunn, 3&D παίκτης (για οικονομία λόγου Μπαντιό)
2-3) Osman, Καλαϊτζάκης
3) Hayes Davis, Ρογκαβόπουλος
4) Juancho, Bonga, Μήτογλου
5) Lessort, Valanciunas, Gabriel

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:10 pm

yawn.brigade έγραψε:
δε μου κολλάει καθόλου ο Μπάτλερ για βασικός pg στον Παναθηναϊκό, ειδικά στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς. μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά αλλά όσο τον παρακολούθησα μου φάνηκε να παίρνει συχνά κακές αποφάσεις και να λειτουργεί ως σκόρερ sg.

Δεν χρειαζόμαστε Μπάτλερ για βασικό PG. Δεν τον έχω δει πολύ αλλά δεν μου κάνει για τρομερός ενορχηστρωτής. Και αυτό δεν είναι κάτι που μαθαίνεται τώρα για να πεις «θααααα τον ισιώσει ο Ζελικο». Αν έρθει για άλλο ρόλο οκ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:11 pm

manos_89 έγραψε:
Ιδανικό ρόστερ για μένα
2-3) Osman, Καλαϊτζάκης
2 παιχτες απο ντενβερ?

σατανα τι τους ετοιμαζεις παλι....

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:13 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 6:13 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 5:53 pm
Καμπεγκέλε μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ο Μπάτλερ δεν νομίζω ότι παραχωρείται χωρίς buy out.

Γενικά οι εποχές έχουν αλλάξει, φάνηκε και πέρυσι όταν εμείς προσπαθούσαμε να κλείσουμε Γκαρντ προ Μόρις, καμία ομάδα δεν παραχωρεί πρωτοκλασάτους παίκτες της ακόμα και από τις μικρομεσαίες.

Ξέρω ότι σας έχει ανοίξει η όρεξη, μην αναλώνεστε όμως σε μη ρεαλιστικές περιπτώσεις όπως κάνουμε εμείς στο απέναντι τοπικ.

Γενικά ο Ζότς έχει και καλές άκρες Αμερική και δεν φοβάται να φέρει παίκτη χωρίς Ευρωπαϊκή εμπειρία. Ειδικά το Σέντερ θεωρώ πως θα έρθει από εκεί πλευρά.
Μα θα πληρώσεις buy out.
Αν πας με στόχο να είσαι απόλυτο φαβορί, θες να μεγαλώσεις το ήδη μεγαλύτερο μπάτζετ της ευρώπης κατά 10 εκατομμύρια και ξεκίνησες τον σχεδιασμό αργά γιατί δεν είχες προπονητή θα πληρώσεις.

Όλα έχουν μια τιμή. Και εσείς αν ερχόταν κάποιος τρελός και έλεγε δίνω 5εκ buy out για τον Ντόρσει θα τον δίνατε.

Αν δεν μας κάνουν οι ελάχιστοι ελεύθεροι η λύση είναι να βρεις 4-5 με συμβόλαιο που σου κάνουν, να αποφασίσεις μέχρι πόσα δίνεις για να σπάσεις συμβόλαιο και να ρωτήσεις τις ομάδες τους.
Ο Ερυθρός Αστέρας που γενικά δε δίνει τον Μπάτλερ, αν πας να πεις σας δίνω στο χέρι 2-3εκ δε θα το σκεφτεί σοβαρά να τον δώσει.

Ψηλό ίσως και να βρεις από Αμερική αν και ρίσκο.
Βασικό άσσο όμως για τέτοιο επίπεδο πολύ πολύ δύσκολο
Τους γιατί δεν έσπασαν το συμβόλαιο του Βεσελι και του Σενγκελια όταν προσπάθησαν;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:14 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 7:59 pm
kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 7:52 pm

Δεν έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο, είναι δική σου υπόθεση.
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σε σένα, υπάρχει αυτό το attitude από πολλούς εδώ μέσα (και στο απέναντι τοπικ) επειδή οι ομάδες μας έχουν λεφτά ότι μπορούν να πάρουν όποιον θέλουν, ή να πληρώσουν τρελές υπεραξίες σε buy out και συμβόλαια, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ο μόνος που τα σπρώχνει χωρίς αύριο είναι ο πρόεδρος της Χαποέλ. Οι ομάδες μας είναι πάνω από όλα επιχειρήσεις.

Πάντως αυτό που έγραψες ότι θα πληρώσεις και θα σπάσεις συμβόλαια μόνο δεδομένο δεν είναι στην Ευρωλιγκα του 2026.
Σου απάντησα γιατί το δικό μου ποστ είχες κάνει quote

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:15 pm

Erether έγραψε:
pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 6:13 pm

Μα θα πληρώσεις buy out.
Αν πας με στόχο να είσαι απόλυτο φαβορί, θες να μεγαλώσεις το ήδη μεγαλύτερο μπάτζετ της ευρώπης κατά 10 εκατομμύρια και ξεκίνησες τον σχεδιασμό αργά γιατί δεν είχες προπονητή θα πληρώσεις.

Όλα έχουν μια τιμή. Και εσείς αν ερχόταν κάποιος τρελός και έλεγε δίνω 5εκ buy out για τον Ντόρσει θα τον δίνατε.

Αν δεν μας κάνουν οι ελάχιστοι ελεύθεροι η λύση είναι να βρεις 4-5 με συμβόλαιο που σου κάνουν, να αποφασίσεις μέχρι πόσα δίνεις για να σπάσεις συμβόλαιο και να ρωτήσεις τις ομάδες τους.
Ο Ερυθρός Αστέρας που γενικά δε δίνει τον Μπάτλερ, αν πας να πεις σας δίνω στο χέρι 2-3εκ δε θα το σκεφτεί σοβαρά να τον δώσει.

Ψηλό ίσως και να βρεις από Αμερική αν και ρίσκο.
Βασικό άσσο όμως για τέτοιο επίπεδο πολύ πολύ δύσκολο
Τους γιατί δεν έσπασαν το συμβόλαιο του Βεσελι και του Σενγκελια όταν προσπάθησαν;
γιατι δεν διναμε αρκετα στις ομαδες τους για να τους αφησουν :welcome:

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:17 pm

manos_89 έγραψε:
Ιδανικό ρόστερ για μένα
2-3) Osman, Καλαϊτζάκης
Δηλαδή θα πάρετε κι αλλο 3-4αρι εδώ καλά καλά δεν γινόταν διαχείριση με Χουαντσο-NHD-Ντινο;

Νομίζω το είχα ξαναγράψει αλλα το 2 στο 2-3 του Οσμαν σαν σχεδιασμό δεν το ακούω. Οκ για ειδικές καταστάσεις, αλλα δεν το βλέπω σαν βασικό σχεδιασμό.

Στο 5 ιδανική 3αδα αν και συμφωνώ με ενα φίλο που είχε γράψει οτι με Βαλα-Λεσορτ το να πάρεις Γκάμπριελ ως αμυντικό 5αρι ειναι δώρον άδωρο αφου δεν θα παίρνει χρονο...

O Jones ειναι ελίτ PG ως floor general. Να βάλει τάξη στο παιχνίδι. Αμυντικά έχει τα θεματακια του οπότε ως πάντρεμα με Ναν θα είναι λίγο weak αμυντικά το lineup αλλα αν μπορείς να φέρεις τέτοιον παικτη Ευρώπη ψάχνεις πως θα τον καλύψεις. Μπορεί να τρέχει λχ τη second unit.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:18 pm

Εντωμεταξύ τι έρωτα έχετε φάει με τον Butler; Όσες φορές έκαιγε η μπάλα έκανε το ένα blooper μετά το άλλο, με αποκορύφωμα με την Partizan όπου είχε παίκτες ελεύθερους κάτω από το καλάθι και προσπαθούσε να πετάξει μπετά από τα 8 μέτρα.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 8:10 pm
yawn.brigade έγραψε:

Δεν χρειαζόμαστε Μπάτλερ για βασικό PG. Δεν τον έχω δει πολύ αλλά δεν μου κάνει για τρομερός ενορχηστρωτής. Και αυτό δεν είναι κάτι που μαθαίνεται τώρα για να πεις «θααααα τον ισιώσει ο Ζελικο». Αν έρθει για άλλο ρόλο οκ.
το θέμα είναι ποιο ρόλο όμως; αλλαγή του Ναν; αυτό σημαίνει κάποιος άλλος βασικός pg ο οποίος θα πρέπει να είναι και καλός αμυντικός γιατί κάποιος πρέπει να παίξει άμυνα σε αυτή την περιφέρεια.

συν ότι καις και την πιθανότητα να κατεβαίνει ο Όσμαν στο 2 και να παίζεις με ψηλά σχήματα, το λέω γιατί έχει αναφερθεί.

και αν ο Όσμαν παίζει αποκλειστικά στο 3 και μείνουν οι ΝΧΝ, Χουάντσο, Ρόγκα πώς θα χωρέσει ένας Μπόνγκα;

πολλά τα ερωτήματα :!:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:22 pm

TuTiS έγραψε:
Εντωμεταξύ τι έρωτα έχετε φάει με τον Butler; Όσες φορές έκαιγε η μπάλα έκανε το ένα blooper μετά το άλλο, με αποκορύφωμα με την Partizan όπου είχε παίκτες ελεύθερους κάτω από το καλάθι και προσπαθούσε να πετάξει μπετά από τα 8 μέτρα.
θα μαθει να παιζει οπως πρεπει δεν πειραζει

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:23 pm

Dimmitz έγραψε:
pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 7:07 pm

Θα υπάρχει κάποιος τέτοιος από Αμερική και 5 να δίνεις;

Και θα υπάρξει τώρα ή θα περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη αν θα βρει εκεί συμβόλαιο με κίνδυνο αν τελικά βρει να μείνεις χωρίς παίκτη;

Αυτό μπορείς να το κάνεις για παίκτη που μπορείς να καλύψεις την απώλεια του πχ το δεύτερο σέντερ αν έχεις ήδη έναν τοπ πρώτο και έναν καλό για τρίτο.

Για τον βασικό άσσο παραείναι μεγάλο το ρίσκο.
Οπότε τι θα κάνεις; Θα δώσεις 3 μυρια buy out στον Ερυθρό για τον Μπάτλερ;
Αν δε βρίσκεις κάτι καλύτερο και έχεις 50εκ μπάτζετ ναι γιατί ποια είναι η εναλλακτική;
Αν φτάσει Οκτώβρης και ακόμα ψάχνεις παίκτη μπορεί ο κάθε Ερυθρός να μη στον δίνει ούτε με 3εκ γιατί δε θα μπορεί να τον αντικαταστήσει.
TuTiS έγραψε:
Υπο άλλες συνθήκες δε θα με τρέλαινε αλλά ποιοι καλύτεροι υπάρχουν ελεύθεροι ή με έστω μικρή πιθανότητα να τους δώσει η ομάδα τους;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:24 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 8:23 pm
Dimmitz έγραψε:

Οπότε τι θα κάνεις; Θα δώσεις 3 μυρια buy out στον Ερυθρό για τον Μπάτλερ;
Αν δε βρίσκεις κάτι καλύτερο και έχεις 50εκ μπάτζετ ναι γιατί ποια είναι η εναλλακτική;
Αν φτάσει Οκτώβρης και ακόμα ψάχνεις παίκτη μπορεί ο κάθε Ερυθρός να μη στον δίνει ούτε με 3εκ γιατί δε θα μπορεί να τον αντικαταστήσει.
TuTiS έγραψε:
Υπο άλλες συνθήκες δε θα με τρέλαινε αλλά ποιοι καλύτεροι υπάρχουν ελεύθεροι ή με έστω μικρή πιθανότητα να τους δώσει η ομάδα τους;
παλι τους τα εξηγεις?σε επομενη σελιδα θα ρωτανε παλι γιατι θελουμε τον μπατλερ :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:30 pm

TuTiS έγραψε:
Νταξ κάποιοι θέλουν Μπάτλερ κάποιοι όχι. Όταν έχεις καεί στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι. Πχ ο τουλουμπας λέει «από το να περιμένω, να κλείσουν όλοι και να μου έρθει κανας Αμερικανός που αλλού πατάει αλλού βρίσκεται, 1000 φορές αυτός που έχει παίξει και λίγο Ευρωλίγκα». Δεκτό.

Άλλοι πιστεύουν ότι η ομάδα θα κάνει αυτό που χρειάζεται για να πάρουμε αυτόν που χρειάζεται όντως και όχι κάποιο approximation.

Εικόνα
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 21, 2026 8:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 8:15 pm
Erether έγραψε:

γιατι δεν διναμε αρκετα στις ομαδες τους για να τους αφησουν :welcome:
Αν υποθεσουμε οτι οντως με την καταλληλη τιμη, θα τους εδιναν, δε θα υπηρχε ποτε περιπτωση να φτασει καποια ομαδα σε αυτα τα ποσα, γιατι πολυ απλα δεν αντικατοπτριζει την αξια των παικτων σε σχεσεις με αλλους στοχους και την προστιθεμενη αξια που θα εφερναν στην ομαδα.

Μονο για τον Τζορνταν στα 25 του, που ελεγε και ο προεδρος, θα εδινε καποιος στην παρουσα αγορα buy out πανω απο 2-2,5 μυρια. Ειναι ζητημα κοινης λογικης,. Ουτε μπατζετ, ουτε τσιγγουνιας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Κυρ Ιουν 21, 2026 8:34 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”