SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 8:17 pmΔηλαδή θα πάρετε κι αλλο 3-4αρι εδώ καλά καλά δεν γινόταν διαχείριση με Χουαντσο-NHD-Ντινο;
Νομίζω το είχα ξαναγράψει αλλα το 2 στο 2-3 του Οσμαν σαν σχεδιασμό δεν το ακούω. Οκ για ειδικές καταστάσεις, αλλα δεν το βλέπω σαν βασικό σχεδιασμό.
Στο 5 ιδανική 3αδα αν και συμφωνώ με ενα φίλο που είχε γράψει οτι με Βαλα-Λεσορτ το να πάρεις Γκάμπριελ ως αμυντικό 5αρι ειναι δώρον άδωρο αφου δεν θα παίρνει χρονο...
O Jones ειναι ελίτ PG ως floor general. Να βάλει τάξη στο παιχνίδι. Αμυντικά έχει τα θεματακια του οπότε ως πάντρεμα με Ναν θα είναι λίγο weak αμυντικά το lineup αλλα αν μπορείς να φέρεις τέτοιον παικτη Ευρώπη ψάχνεις πως θα τον καλύψεις. Μπορεί να τρέχει λχ τη second unit.
Ναι, δεν βλέπω τον λόγο να μην έχουμε 5 πρωτοκλασσάτους στο 3-4 σε μια τόσο μεγάλη σεζόν. Δηλαδή θα πρέπει όλη τη χρονιά να προσευχόμαστε να μην τραυματιστεί σοβαρά κάποιος για να τον καλύψουμε με αλχημείες;
Μια χαρά μου ακούγεται. Όσο overkill είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού άλλο τόσο είναι κι αυτό (και είναι απαραίτητο με σεζόν 70 αγώνων).
Tyus Jones μπορεί να έρθει εύκολα. Αν θυμάμαι καλά έχει πολύ χαμηλά συμβόλαια στο NBA (1 εκατομμύριο δολλάρια νομίζω).
Από την παραπάνω ομάδα που είναι γεμάτη αμυντικαράδες με μέγεθος στο 3-4 καλύπτεται εύκολα και ο Σλούκας και ο Tyus Jones

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο