Αναφέρομαι στον τελικό με τη Ρεάλ το 2023, στο Κάουνας. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Fall ήταν ωσεί παρών στον παρκέ.SbioTech έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2026 12:29 pmΣτα του Γουοκαπ συμφωνούμε 100% οπως τα γράφεις.
Στα του Φαλ. Ο Μουσταφά στο final4 με τη Ρεαλ ηταν ήδη τραυματίας με κάταγμα κόπωσης. Τα αμέσως 5 προηγούμενα παιχνίδια με Φενερ ηταν οσο κυριαρχικός πήγαινε να είναι.
Δεν ηταν Ο Σαμπονις. Αλλα ο πράιμ Φαλ (πριν τον Μάιο 2023 που ουσιαστικά τελειωσε ως μπασκεμπολιστας Ευρωλιγκας, και ενω ηδη ειχε υπογραψει 3ετες κλειστο) ηταν απολυτως επιδραστικος στο παιχνιδι της ομαδας, οχι απεναντι στον Παπατζόν, αλλα απέναντι σε ολες τις ομαδες ΕΛ.
Τα λεφτά που πήρε τα άξιζε βάσει απόδοσης μες στη χρονιά. Το έγκλημα της ομαδας ηταν του ιατρικού τιμ που δεν έπιασε το κάταγμα κόπωσης πιο νωρίς, κατι που λογικά δεν θα του έδινε το εν λόγω συμβόλαιο. Εκεί, το Μάιο του '23 για μένα πλέον δεν υπάρχει παικτης Φαλ.
Το επιχείρημα με τον τραυματισμό Φαλ το 2025 δεν μπορώ να το δεκτω ως θεσφατο αξιωμα. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο οτι αυτο ισχύει. Εικασία είναι.
Τη διετία 21-23 η ομάδα δεν εκτιμησε οτι κερδιζε τον Μποχωριδη, αλλα το οτι με μέσο μπάτζετ έπαιζε το πιο "ομορφο" μπασκετ, πήγε δυο final4 και βγήκε 1η στην κανονική περίοδο.
Είναι υπεραπλούστευση οπως το γράφεις. Αυτο που έγινε ήταν οτι η ιστορία με Σλουκα, το all in δπγ το 2023 με την επιτυχία του '24 "εσπρωξαν" τους Αγγελοπουλους να αυξήσουν μπάτζετ.
Από τις μεγαλύτερες διαφωνίες μου ηταν οτι ο Μπαρτζωκας δεν ήθελε παικτες λες και ενας επαγγελματίας δεν θέλει τα καλύτερα εργαλεία αν ο εργοδότης τα παρέχει. Ασπίδα στο μπάτζετ ηταν το my way του Μπαρτζωκα.
Το νέο συμβόλαιο το έκανε στα μέσα της αμέσως επόμενης σεζόν, λίγους μήνες πριν διαγνωστεί με κάταγμα κόπωσης.
Εκείνη λοιπόν την εποχή, ο Fall ήταν υγιής αλλά ήταν ήδη 32 ετών. Θα μπορούσαν λοιπόν να σκεφτούν ότι τα καλύτερα χρόνια ενός σέντερ με ύψος 2.18 και σε αυτήν την ηλικία ανήκουν στο παρελθόν και όχι στο μέλλον και να μην του προσφέρουν τόσο υψηλό συμβόλαιο. Ειδικά από τη στιγμή που στο πιο σπουδαίο ματς της περασμένης σεζόν ήταν άφαντος. Αν πας στις συζητήσεις που γίνονταν τότε στο forum, θα δεις ότι υπήρξε κριτική απέναντι στη συγκεκριμένη κίνηση.
Στο F4 του 2024 ήταν ξανά άφαντος. Εδώ να δεχθώ όμως ότι ήταν ήδη επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.
Θα συμφωνήσω προφανώς στο ότι ο Fall δεν είναι ο Sabonis αλλά ως κάτι τέτοιο παρουσιαζόταν τόσο από τον ίδιο τον Ολυμπιακό (στο βίντεο που παρέθεσα πιο πάνω οι Αφοί τον έβαλαν στην κορυφαία πεντάδα της ιστορίας του συλλόγου) όσο και από τα media όπου οι δημοσιογράφοι παρουσιάζαν τον Fall ως πολύ σημαντικό κομμάτι στο σύστημα του Μπαρτζώκα.
Ε λοιπόν την 1η σεζόν που ο Fall έμεινε εκτός ομάδας και ο Milutinov πήρε θέση starter και βασικού, η ομάδα τα σάρωσε όλα και ο Σέρβος πέτυχε νούμερα και ατομικές διακρίσεις που ο συμπαθής Fall δεν είχε ποτέ στην καριέρα του. Επομένως, και εκ του αποτελέσματος, μπορούσε να πούμε ότι τόσο ο Μπαρτζώκας όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού, αξιολογούσαν τους δύο συγκεκριμένους παίκτες εντελώς λάθος. Δεν χωράει αμφισβήτηση ότι ο Milutinov ήταν φευγάτος το καλοκαίρι του 2025, γνωρίζοντας ότι η ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να καλύψει τα οικονομικά του θέλω διότι τον θεωρούσαν λιγότερο σημαντικό από τον Fall. Πέρα από τις δηλώσεις του manager της Armani Milano υπάρχει πλήθος ελληνικών δημοσιευμάτων, από reporters της ομάδας, που έλεγαν ακριβώς αυτό που γράφω εγώ παραπάνω.
Το my way δεν ξέρω αν ήταν ασπίδα στο μπάτζετ αλλά ξέρω ότι πήγε περίπατο μετά τη σεζόν του Παναθηναϊκού το 2023-24 και την αγωνιστική δικαίωση του Σλούκα. Όπως εύστοχα αναφέρει και ο redcard πιο πάνω, το καλοκαίρι του 2023 ο Ολυμπιακός, συνολικά ως οργανισμός, έδειξε μεγάλη αλαζονεία και προκάλεσε το δικό του πισωγύρισμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο