Μα δεν μειωνω το Φαλ. Ο Φαλ ηταν επιδραστικοτατος στο ωραιτερο μπασκετ επι Οκυμπιακου που εχω δει. Αλλα αν τον βγαλω απο την λειτουργια της ομαδα ολοι οι παραπανω υπερτερουν. Καλα 10 παικτες σε 10 χρονια εχω αναφερει με καποιους απο αυτους να ειναι legends της διοργανωσης. Δεν ειπα 20-30 και να πω την αληεθια δυσκολεύτηκα να τους βρωmanhac έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2026 9:23 pmΠλάις και Χάντερ δεν τους θεωρώ καλύτερους σέντερ από Φαλ, αλλά οκ. Τη πενταετία 2020 - 2025 ο Φαλ ηταν τοπ 5 στην ευρωλίγκα. Όταν ένας αθλητής εχει περάσει απο την ομάδα σου, φεύγει μετά από χρόνια και εσύ αυτό που θυμάσαι είναι αν πόσταρε ή οχι τον Καμπάτσο, ή τι έκανε στον τελικό του φάιναλ φορ, δείχνει τουλάχιστον πως αντιλαμβάνεσαι τον αθλητισμό.Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2026 8:54 pm
1.Ταβαρες,
2.Ντανστον,
3.Χαινς,
4.Λεσορ,
5.Μιλουτινοφ
6.Ουντο,
7.Βεσελι
8.Αγιον
9.Πλαις
10. Οθελο Χαντερ
Αυτους θα εβαζα πανω απο τον Φαλ την τελευταια Δεκαετια ως προς την εικονα και τις εμφανισεις τους σε μεγαλα παιχνιδια εχοντας παικει σε μεγαλες ομαδες και φαιναλ φορ
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
H αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Τρομερό impact του Φαλ στην άμυνα , όσο και στον τρόπο παιχνιδιού του Μπαρτζώκα επιθετικά με κάποιες αδυναμίες ως προς το τελείωμα φάσεων, καθόλου παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι, μέτριος προς κακός στις βολές κλπ.
Επίσης στα Φ4 ήταν μέτριο αλλά δεν μπορούμε να φορτώσουμε στον Φαλ τις αποτυχίες των τελευταίων Φ4. Για μένα το πρόσημο είναι θετικό, θα τον θυμάμαι πάντα ως ένα από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας την τελευταία 5ετια
Η σύγκριση με Σπανούλη τουλάχιστον άκυρη. Αν περιμένει κάποιος εμφανίσεις αντίστοιχες με του Σπανούλη στον ημιτελικό με ΤΣΣΚΑ, τελικό με Ρεάλ και buzzer beater στο ΟΑΚΑ , αν εξαιρέσουμε τις φετινές του Φουρνιέ στην post season , μάλλον δεν θα θυμάστε κανέναν παίχτη τα επόμενα χρόνια.
Ούτε ο ρόλος του Φαλ ήταν να πάρει την ομάδα από το χεράκι και να την κουβαλήσει (είχαμε άλλους για αυτό - θεωρητικά. Βλ Σλούκα , Σάσα)
Επίσης στα Φ4 ήταν μέτριο αλλά δεν μπορούμε να φορτώσουμε στον Φαλ τις αποτυχίες των τελευταίων Φ4. Για μένα το πρόσημο είναι θετικό, θα τον θυμάμαι πάντα ως ένα από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας την τελευταία 5ετια
Η σύγκριση με Σπανούλη τουλάχιστον άκυρη. Αν περιμένει κάποιος εμφανίσεις αντίστοιχες με του Σπανούλη στον ημιτελικό με ΤΣΣΚΑ, τελικό με Ρεάλ και buzzer beater στο ΟΑΚΑ , αν εξαιρέσουμε τις φετινές του Φουρνιέ στην post season , μάλλον δεν θα θυμάστε κανέναν παίχτη τα επόμενα χρόνια.
Ούτε ο ρόλος του Φαλ ήταν να πάρει την ομάδα από το χεράκι και να την κουβαλήσει (είχαμε άλλους για αυτό - θεωρητικά. Βλ Σλούκα , Σάσα)
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
επειδη θελω να ειμαι ευγενικος θα ηθελα να σε ενημερωσω πως το αν θα σταματησω ή οχι ειναι δικο μου θεμα και δεν θα επρεπε να επηρεαζεσαι απο αυτο...μπορεις να μην διαβαζεις τα μηνυματα μου πατωντας ignore ωστε να μην ταλαιπωρεισαι.να εχεις ενα ομορφο βραδυΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2026 10:15 pmΕλπίζω τώρα που έκανες ένα πλήρες ιστορικό και μας ενημέρωσες όλους για το πόσο άχρηστος ήταν ο Φαλ, να σταματήσεις. Εγώ προσωπικά τα έμαθα όλα απέξω. Μέχρι και διαγώνισμα γράφω.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2026 9:52 pm
εχεις δικιο φιλε επρεπε να τον θυμαμαι για τις μυθικες εμφανισεις απεναντι στον παπαγιαννη
οπως θυμομαστε και τον σπανουλη για τις μυθικες εμφανισεις κοντρα στο λαυριο και οχι για την μυθικη εμφανιση στον τελικο του 2013 ή τα τριποντα μεσα στο οακα το 2016 ή την εμφανιση στο τελος στον ημιτελικο με την τσσκα το 2015
αν δεν τα εκανε ολα αυτα και δεν εφερνε τιτλους σχεδον μονος του απεναντι σε ολους ποιος θα θυμοταν τον σπανουλη...
επειδη κατηγορουμαι πως ειμαι εμμονικος με τον μπαρτζωκα θα πω το επιχειρημα μου οσο πιο απλα λιτα και κατανοητα μια φορα και τελος οσον αφορα το φαλ-μπαρτζωκας
φερνεις τον φαλ στον ολυμπιακο το 2021 ειναι εμμονη?οχι
κανει ενα μετριο ημιτελικο με την εφες και τον κρατας στην ομαδα.ειναι εμμονη?οχι
κανει εναν τραγικο τελικο με την ρεαλ το 2023 και τον κρατας.ειναι εμμονη?οχι,μπορει να ηταν ενα κακο παιχνιδι
κανει εναν τραγικο ημιτελικο το 2024 με την ρεαλ και τον κρατας.ειναι εμμονη?οχι αλλα πρεπει να συνειδητοποιησεις πως πρεπει να φερεις κατι καλυτερο μπροστα του ως βασικο.δεν συνειδητοποιεις τιποτα εν τελει
κανει εναν ακομα τραγικο ημιτελικο με την μονακο το 2025 και τον κρατας.ειναι εμμονη?μμμ το σκεφτεσαι λιγο
μετα τον τραγικο ημιτελικο η σκεψη ειναι πως συνεχιζουμε να κραταμε φαλ για βασικο του χρονου και αφηνουμε να φυγει μιλουτινοφ που ελα μωρε σιγα τον παικτη.ειναι εμμονη?ναι πλεον ειναι εμμονη.δεν κοιτας ουτε το καλο της ομαδας ουτε τιποτα.εχεις γινει απλα ενας εγωιστης που δεν αντιλαμβανεσαι τιποτα και για ολα σου φταινε τα αστρα
ελπιζω να ειναι κατανοητο πως κανεις δεν ειναι προκατειλλημενος ουτε με τον φαλ ουτε με τον μπαρτζωκα ουτε με κανεναν αλλά εχει και η λογικη τα ορια της.δεν θα χαζεψουμε κιολας επειδη υποστηριζουμε μια ομαδακαι θα δικαιολογουμε την καθε μπασκετικη 'ανωμαλια'
![]()
![]()
![]()
AO DAFNIS
οχι δεν ηταν μετριος,ηταν τραγικος.μην τα στρογγυλοποιουμε.μετριος ηταν ο μιλουτινοφ φετος με 6π και 13ριμπ και 8π και 8 ριμπ αντιστοιχα στους αγωνες...αυτα ειναι μετρια στατιστικα.τα στατιστικα του φαλ αστο καλυτερα
δεν ζητησα απο τον φαλ να παρει την ομαδα απο το χερι και να ειναι μπροσταρης.ζητησα να βαζει κι αυτος ενα λιθαρακι οπως εκανε φετος ο μιλουτινοφ.εεε ο φαλ δεν εβαζε ουτε χαλικακι.

και θα δικαιολογουμε την καθε μπασκετικη 'ανωμαλια'
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο