2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Johnzaro

junior
Reactions: 56
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 12, 2021 4:08 pm

Άλλη μια περίπτωση που πιστεύω ότι μπορεί να μας απασχολήσει (και θα ήθελα κιόλας) είναι ο Isaiah Cordinier, τον οποίον έχουν προτείνει βέβαια και άλλα παιδιά στο φόρουμ, αλλά τελευταία έχω παρατηρήσει κάποια παιχνίδια του και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Είναι 24 χρονών με ύψος 1.96 και φέτος αγωνίζεται στη γαλλική Ναντέρ. Αγωνίζεται κυρίως στα φτερά με πολύ καλό τρίποντο άλλα επίσης είναι και πάρα πολύ αθλητικός.

Τα ποσοστά του στο eurocup:

- Σκοράρει 16 πόντους κατά μέσο όρο με 45% στο τρίποντο και 57% στο δίποντο.
- Έχει 5,2 ριμπάουντ (!!!!) και 81% από τη γραμμή των βολών.
- Μοιράζει 3,2 ασίστ και κλέβει την μπάλα περίπου 2 φορές ανά αγώνα. (Είναι πολύ καλός αμυντικός πάνω στην μπάλα)
- Είναι ο Γκιστ σε κοντό, κάνοντας κάποια πολύ εντυπωσιακά κυρίως καρφώματα που ξεσηκώνουν το κοινό. (νοσταλγία :drunk: )

Γενικά είναι παιδί με πολλές δυνατότητες και πιστεύω με χαμηλό κασέ. Θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχω καταλήξει αν χωράει. Τον προτείνω ως αντί Μπρέι, που εντάξει καλός, χρυσός αλλά για Ευρωλίγκα, όταν προσπαθείς να χτυπήσεις οχτάδα δεν κάνει ( με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αποκτηθούν 2 καθαροί πλέιμεικερ ). Εσάς πώς θα σας φαινόταν;

0
Johnzaro

junior
Reactions: 56

Παρ Μαρ 12, 2021 4:18 pm

giorgos45 έγραψε:
Παρ Μαρ 12, 2021 4:01 pm
με το μπεντιλ κ τον γουαιτ θα παμε του χρονου αντι να θελουμε κατι καλυτερο!ιδια φροντλαιν!οκ φιλοτιμοι παιχτες εχουν ανεβασει αποδοση αλλα με αυτους δε χτυπας οχταδα!ο γουαιτ στο 4 δε μπορει να σταθει με δυνατα 4 αρια στο 3 θα εχουμε παιχτες να βαλουμε!ο μπεντιλ τα δινει ολα οκ δεν εχει μπασκετικο iq μη τους βλεπουμε επειδη εκαναν ενα αγωνα με μια μακαμπι χτες ανυπαρκτη αρα τους κραταμε κ του χρονου παλι τα ιδια θα εχουμε!αυτα τα λαθη κανουμε κ για 1 παιχτη που δε φερνουμε δε κανει το βημα παρακατω η ομαδα!επιτελους ας κανουμε μια ορθολογικη ομαδα
Φίλε Γιώργο νομίζω πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο Γουάιτ δεν έκανε ένα ματς αλλά είναι σταθερά πολύ καλός από τη στιγμή που ήρθε ο Κάτας. Τα δυνατά τεσσάρια, για τα οποία μιλάς, μπορούν να ματσαριστούν από τον Ντίνο, τον Ιωάννη, ακόμα και τον Μάριο ( ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην ομαδική άμυνα, αλλά είναι εξαιρετικός στην ατομική άμυνα ). Η φροντλαιν μας δε θα είναι ίδια, εγώ τη βλέπω κάπως έτσι :

Μήτογλου-Χ-Μπεν
Παπατζόν-Χ

Ο Γουαιτ θα μεταφερθεί στο 3 και θα βοηθάει όποτε χρειαστέι και στο 4. Χθες η βασική μας πεντάδα και η πεντάδα με την οποία πήραμε τη διαφορά, είναι HSR-Μαριο-Ιωαννης-Γουαιτ-Ντινος, οπότε δε χρειάζεται πιστεύω ( γενικά μιλώντας ) να φτιάχνουμε ρόστερ και να κατατάσσουμε αυτούς τους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, επειδή μπορούν να αγωνιστούν σε πολλές.

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Παρ Μαρ 12, 2021 4:28 pm

giorgos45 έγραψε:
Παρ Μαρ 12, 2021 4:01 pm
με το μπεντιλ κ τον γουαιτ θα παμε του χρονου αντι να θελουμε κατι καλυτερο!ιδια φροντλαιν!οκ φιλοτιμοι παιχτες εχουν ανεβασει αποδοση αλλα με αυτους δε χτυπας οχταδα!ο γουαιτ στο 4 δε μπορει να σταθει με δυνατα 4 αρια στο 3 θα εχουμε παιχτες να βαλουμε!ο μπεντιλ τα δινει ολα οκ δεν εχει μπασκετικο iq μη τους βλεπουμε επειδη εκαναν ενα αγωνα με μια μακαμπι χτες ανυπαρκτη αρα τους κραταμε κ του χρονου παλι τα ιδια θα εχουμε!αυτα τα λαθη κανουμε κ για 1 παιχτη που δε φερνουμε δε κανει το βημα παρακατω η ομαδα!επιτελους ας κανουμε μια ορθολογικη ομαδα
εχουμε παει 8αδα με τομας, ουαιλι, παπαγιαννη κ μητογλου μικρους, γκιστ μετα απο τραυματισμο, γκαμπριελ κ.ο.κ. μονο ο σινγκλετον και ο καλος γκιστ αποτελουν εξαιρεση τα τελευταια χρονια.

οταν δεν περισευουν τα χρηματα και περιμενουμε την εξελιξη ντινου-παπ που εχουν τρομερο ποτενσιαλ, μια χαρα ειναι αυτοι π εχουμε, εχουν βρει χημεια και δεν παιρνουν πολλα λεφτα, ωστε να επενδυσουμε στα γκαρντ που ειναι πιο κομβικες θεσεις.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μαρ 12, 2021 4:44 pm

6 ξενους θα εχουμε δε γινεται να εχω 8 ξενους το πολυ 7 να παμε!οταν βγαινει ο μητογλου πρεπι να εχω παιχτη στο 4 να μου σταθει κ οχι ναχω προβλημαα κ να κανω αλχημειες η να ξεζουμιζω παιχτες να παιζουν 30 + λεπτα!δε γινεται να παιζει στο 5 ο μητογλου κ να το καιω το παιχτη επειδη εχω τον ογκαστ κ δε μπορει!με τις αλχημιες δεν γινεται!με τις σοβαρες ομαδες θα δουμε τους παιχτες κ οχι μεμονωμενα σε καποιους αγωνες!οκ η ομαδα εχει περιορισμενο μπατζετ αλλα νομιζω στη θεση μπεντιλ γουαιτ βρισκεις παιχτη στο 4 με τα λεφτα αυτα κ στη θεση βουγιουκα ογκαστ + καποια ακομα λεφτα για το 5

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μαρ 12, 2021 5:00 pm

giorgos45 έγραψε:
Παρ Μαρ 12, 2021 4:44 pm
6 ξενους θα εχουμε δε γινεται να εχω 8 ξενους το πολυ 7 να παμε!οταν βγαινει ο μητογλου πρεπι να εχω παιχτη στο 4 να μου σταθει κ οχι ναχω προβλημαα κ να κανω αλχημειες η να ξεζουμιζω παιχτες να παιζουν 30 + λεπτα!δε γινεται να παιζει στο 5 ο μητογλου κ να το καιω το παιχτη επειδη εχω τον ογκαστ κ δε μπορει!με τις αλχημιες δεν γινεται!με τις σοβαρες ομαδες θα δουμε τους παιχτες κ οχι μεμονωμενα σε καποιους αγωνες!οκ η ομαδα εχει περιορισμενο μπατζετ αλλα νομιζω στη θεση μπεντιλ γουαιτ βρισκεις παιχτη στο 4 με τα λεφτα αυτα κ στη θεση βουγιουκα ογκαστ + καποια ακομα λεφτα για το 5
γιατι εχεις προβλημα οταν βγαινει ο ντινος? ισα ισα που ουαιτ μπεντιλ ειναι σκυλια! και οταν φυγουν μαζι με σαντ ρος θα δεις οτι χαρη σε αυτους ειμαστε για πρωτη φορα μετα απο απειρες σεζον κυριαρχοι στα ριμπαουντ!

δεν εχει νοημα να διωξουμε μπεντιλ και ουαιτ και σαντ ρος που μαζι παιρνουν 1 μυριο και στην θεση τους να παρουμε με τα ιδια λεφτα παικτες που δεν ξερουμε αν θα ειναι καλυτεροι απο αυτους. εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο μπεντιλ-σαντρος και ο ουαιτ με κατας ειναι αλλος παικτης. δεν ξερω αν θα χωρεσουν ολοι αλλα ιδανικα θα ηθελα να προχωρησουμε ετσι.

επειδη παιζουμε ετσι οπως παιζουμε τωρα, δεν σημαινει οτι θα διωξουμε 4-5 παικτες κορμου και θα παιζουμε το ιδιο και θα βελτιωθουμε! αν φυγουν ολοι αυτοι ξεχαστε την αμυνα που παιζουμε τωρα καθως και τα ριμπαουντ, τα ψηλα σχηματα και την σκληραδα που εχουμε!

ολα αυτα αλλαζουν αν μου πεις οτι θα φερω 4αρι με 800 χιλ και αλλο ενα σεντερ με 600-800 οποτε ναι θα φερω παικταραδες! αν ειναι ομως αντι του μπεντιλ να φερω με 300 αλλο σεντερ και αντι ουαιτ με αλλα 400, τοτε οχι θα πω να μεινουν οι ηδη αποτελεσματικοι ρολιστες μου.

και βαλε το μπατζετ ολο στους κοντους!

0
giorgos45

a1greece

Παρ Μαρ 12, 2021 6:02 pm

θα συμφωνησω οτι στο ριμπαουντ ειμαστε πολυ καλα επιτελους!για να κερδιιζεις ομως σε εδρες κ ομαδες καλες θες παιχτες!!θελω οι παιχτες να παιζουν στη θεση τους κ να μη κανω αλχημιες ο σαντρος τωρα οκ δε παιζει στη θεση του αλλα τι να το κανεις που να το βαλεις αν μεινουν ολοι οι αλλοι!εχουμε χεζονια κ παπι στο 3 να τον βαλω στον ασσο παλι κ να μη μπορει να περασει το κεντρο χωρις σουτ!ελπιζω να μη κανουμε τα ιδια λαθη κ μεσα στη χρονια ψαχνομαστε για παιχτες αλλαγες παιχτων φτιαξε μια ορθολογικη ομαδα!

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μαρ 12, 2021 6:22 pm

giorgos45 έγραψε:
Παρ Μαρ 12, 2021 6:02 pm
θα συμφωνησω οτι στο ριμπαουντ ειμαστε πολυ καλα επιτελους!για να κερδιιζεις ομως σε εδρες κ ομαδες καλες θες παιχτες!!θελω οι παιχτες να παιζουν στη θεση τους κ να μη κανω αλχημιες ο σαντρος τωρα οκ δε παιζει στη θεση του αλλα τι να το κανεις που να το βαλεις αν μεινουν ολοι οι αλλοι!εχουμε χεζονια κ παπι στο 3 να τον βαλω στον ασσο παλι κ να μη μπορει να περασει το κεντρο χωρις σουτ!ελπιζω να μη κανουμε τα ιδια λαθη κ μεσα στη χρονια ψαχνομαστε για παιχτες αλλαγες παιχτων φτιαξε μια ορθολογικη ομαδα!
στο 2-3 θα παιζει και ο σαντ ρος. γιατι ο παπαπετρου πρεπει να παιζει και λιγο στο 4, ο χεζονια κυριως 2, οποτε θες αναπληρωματικο 3αρι. ας ειναι ο σαντ ρος αυτος.

εγω σκεφτομαι ηδη 5αδες π.χ βασικος ασσος-σαντρος-χεζονια-παπαπετρου-μητογλου που θα πνιγουν τους παντες! ετσι σκεφτομαι την ομαδα για του χρονου. θελω να μεινει ο κορμος μας, να συνεχισουμε να ειμαστε πολυ δυνατοι σε αμυνα-ριμπαουντ-ξυλο και σκληραδα και βαζοντας και 2 πολυ καλα πλει μεικερ με σουτ να παρουμε και αυτα που μας λειπουν, δηλαδη δημιουργια και σουτ και 1vs1.

η ομαδα απο το 3 εως το 5 ειναι ετοιμη, αντε να κανουμε μια αλλαγη. και μετα ολα τα λεφτα μας σε εναν παικταρα ασσο και εναν καλο αναπληρωματικο!

η καλυτερη περιπτωση θα ηταν να εφευγε ουαιτ-ογκαστ και να παιρναμε Λαντειλ! θα παιρναμε δηλαδη το σουτ του ουαιτ στη θεση 5 με λαντειλ. βεβαια ο κατας τον θελει τον ουαιτ, οποτε ισως διωξει μπεντιλ. θα δουμε ομως ειναι νωρις.

το μονο σιγουρο ειναι οτι αν φυγουν μπεντιλ-σαντρος-ουαιτ ενας σημαντικος κορμος αμυνας-ριμπαουντ-σκληραδας τοτε να ξερετε οτι δεν θα παιζουμε την ιδια αμυνα με φετος ουτε τα ιδια ριμπαουντ. εκτος αν ανεβει το μπατζετ 5 μυρια και φερουμε παικταραδες, εκει παω πασο διωξτους!! αν ειναι ομως να τους διωξεις και να φερεις με τα ιδια λεφτα τυπαδες σαν τον φοστερ μπας και βγει, τοτε οχι μεινε με αυτους που ξερεις ηδη τι θα σου δωσουν (και δινουν πολλα) και κρατα λεφτα για τους κοντους.

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece

Παρ Μαρ 12, 2021 6:32 pm

πολλοι ξενοι μαζευονται!να χαραμισωω ενα ξενο στο 2 3 ενω θα εχω παιχτες καλους εκει!ποιος θα σουταρει?χωρις σουτ που θα παω!θα συμφωνησω ομως οτι αν ειναι να φερω κατι φοστερ κ στοιχηματα παλι καλυτερα μαυτους!

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Μαρ 12, 2021 6:37 pm

το να έχεις 7 ξένους δεν ειναι πολλοί...
ετσι όπως ειναι το format της διοργάνωσης με τόσα παιχνίδια κλπ , διαβολοβδομάδες , τραυματισμούς κλπ μια χαρά ειναι...

1
1 Εικόνα
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
giorgos45

a1greece

Παρ Μαρ 12, 2021 7:27 pm

οχι δεν ειναι πολλοι αλλα λογω μπατζετ δε το βλεπω να πηγαινουμε με 7 αλλα με 6!οποτε οι 4 απο τους 6 θα ειναι ο μπεντιλ ο ουαιτ ο μπρει κ ο σαντρος!τα ιδια θα εχουμε..θελουμε να χτυπησουμε οχταδα οχι 2 θεσεις παραπανω!

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Μαρ 12, 2021 7:49 pm

όταν οι άλλοι 2 που έχεις ειναι top class (Νedo , Hejonia) τότε ας ειναι οι υπόλοιποι 4 καλοί ρολίστες....

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Μαρ 12, 2021 7:50 pm

Tσάμπα γράφετε ρόστερ χωρίς να ξέρουμε το μπάτζετ και τους στόχους για τη νέα σεζόν.
Όπως και να έχει πάντως όχι άλλο σαντρος :D

0
giorgos45

a1greece

Παρ Μαρ 12, 2021 8:13 pm

δηλ να κατσουμε παλι να βλεπουμε το ρος να μη μπορει να κατεβασει τη μπαλα κ να τα σπαει επειδη παιζει μια αμυνα με τα φεγγαρια του κ αυτο!για ακομα μια χρονια κ να λεμε τι φταιει..παιχτες θελει κ βασικα λεφτα οποτε θα δουμε στη συνεχεια!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2590
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μαρ 12, 2021 8:23 pm

Εξαρτάται το ρόστερ.
Αν δεν μείνει ο Παπαπέτρου κι ο Νέντοβιτς αλλά μείνει ο Χεζόνια και πάρεις Ντόρσει το να έχεις τον Σαντ-Ρος σαν 2-3 και δημιουργία από το φτερό(άσσος δεν είναι αλλά αν τον δεις σαν 2-3αρι ο χειρισμός του και η δημιουργία είναι πολύ καλά) μαζί με τον Μπρέι είναι πολύ καλά για την second unit.

Και Παπαπέτρου με Χεζόνια αν μείνουν αλλά δεν μείνει ο Νέντοβιτς υπό προϋποθέσεις και πάλι χωράει.
Τα ακούει γιατί ο άνθρωπος παίζει εκτός θέσης αλλά είναι πολύ καλός παίκτης, δεν ήταν τυχαίο ότι αυτόν επέλεξε ο Ιτούδης να καλύψει το κενό του Κλάιμπερν.

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece

Παρ Μαρ 12, 2021 8:39 pm

δε γινεται να χαραμισω θεση ξενου για το ρος ενω θα εχω χεζονια παπι κ μπρει που πιο πολυ παει στο 2!δε θα φορτωσω παιχτες στο 2 3 κ τις αλλες αστες!στο 2 κ στο 3 εχω παιχτες αν μεινουν αν δεν μεινει καποιος οκ το ξανασυζηταμε αλλα για μενα δεν κανει θαναι παλι μονος του στο φτερο κ θα τα χανει δεν εχει σουτ!θελουμε κ κανα σουτερ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”