2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 13, 2021 2:14 pm

akistsok199333 έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 1:17 pm
1)σλουκας χακετ νικολαιδης
2)ντορσευ γκριγκονις λαρεντζακης
3)παπανικολαου μακισικ χαραλαμποπουλος
4)βεζενκοφ ζαν σαρλ πριντεζης
5)ρεινολντς χασαν χρηστιδης

Πως θα σας φαινοταν κατι τετοιο?6 ξενοι εισαι κομπλε και για α1 με μικρη αυξηση του μπατζετ λογω συνεχων αποτυχιων και αυξησης εσοδων λογω α1 και κοσμου στα γηπεδα.
Φιλε θα πάθει κάνα εγκεφαλικό ο Σκινδηλιας.

5
5 Εικόνα
rohtas

Reactions: 7

Σάβ Μαρ 13, 2021 2:20 pm

akistsok199333 έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 11:14 am
Πρωτος στοχος ο γκριγκονις οπως αποκαλυψε ο κογκαλιδης που πρωτος ειχε γραψει περυσι για συμφωνια ολυμπιακου σλουκα.Μεγαλη κινηση αν γινει τρομερη χρονια με 14.3 ποντους και 48% στο τριποντο.Πραγματικα αξιζει υπερβαση για αυτη την παιχταρα αλλα θεωρω οτι θα ναι αρκετα δυακολο ειδικα απ τη στιγμη που εχει ακουστει οτι θα απασχολησει μπαρτσελονα και αλλα μεγαλα πορτοφολια
Πριν λίγο, ο Ιταλός Αντρεανι, τουιταρε ότι Ολυμπιακός και Γκριγκονις ξεκίνησαν τις πρώτες επαφές. Πολλά και καλά ονόματα ακούγονται.....τι θα γίνει στην πραγματικότητα είναι το θέμα...

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2493
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 13, 2021 2:31 pm

AlexD έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 1:39 pm
akistsok199333 έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 1:17 pm
1)σλουκας χακετ νικολαιδης
2)ντορσευ γκριγκονις λαρεντζακης
3)παπανικολαου μακισικ χαραλαμποπουλος
4)βεζενκοφ ζαν σαρλ πριντεζης
5)ρεινολντς χασαν χρηστιδης

Πως θα σας φαινοταν κατι τετοιο?6 ξενοι εισαι κομπλε και για α1 με μικρη αυξηση του μπατζετ λογω συνεχων αποτυχιων και αυξησης εσοδων λογω α1 και κοσμου στα γηπεδα.
Καλά μου φαίνεται υπέροχο, αλλά μικρή αύξηση δεν την λες νομίζω. Και γκριγκόνις και Ντορσευ και χάκετ και ρέινολντς.
Βάλε και Γερεμπκο αντι Ζαν Σαρλ τσαμπα ειναι.

Πολυ περίεργο να διαπραγματευεται ο καλύτερος παιχτης μιας ομάδας που ακόμα δεν εχει χασει το τρένο των πλειοφ με μια ομαδα Απρίλη δεν θα χει αλλα παιχνίδια να παιξει. Γενικα Ντορσει και Λοιντ μου φαίνονται εφικτες περιπτώσεις που και με αυτές η ομαδα θα ασχοληθεί πιο σοβαρά μετα τον Απρίλη φαντάζομαι, αλλά ο Γκριγκονις είναι απτους καλύτερους παιχτες της διοργάνωσης αυτη τη στιγμή, οπότε δεν θεωρώ τη περίπτωση του και τοσο ρεαλιστική. Προκύπτει από κάπου το τοσο ανεβασμένο μπατζετ για του χρονου?

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Μαρ 13, 2021 2:40 pm

JohnnyPao έγραψε:
Προκύπτει από κάπου το τοσο ανεβασμένο μπατζετ για του χρονου?
δεν είναι ανεβασμένο, αυτό το μπάτζετ έχουμε πάντα τέτοια εποχή. πέρυσι την άνοιξη πήραμε Καλάθη, Γκιλ, Μπρόκχοφ και Ντιλέινι.

όταν βγούμε στην αγορά θα πέσει το μπάτζετ στα γνωστά επίπεδα.

Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Μαρ 13, 2021 2:43 pm

JohnnyPao έγραψε:
AlexD έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 1:39 pm

Καλά μου φαίνεται υπέροχο, αλλά μικρή αύξηση δεν την λες νομίζω. Και γκριγκόνις και Ντορσευ και χάκετ και ρέινολντς.
Βάλε και Γερεμπκο αντι Ζαν Σαρλ τσαμπα ειναι.

Πολυ περίεργο να διαπραγματευεται ο καλύτερος παιχτης μιας ομάδας που ακόμα δεν εχει χασει το τρένο των πλειοφ με μια ομαδα Απρίλη δεν θα χει αλλα παιχνίδια να παιξει. Γενικα Ντορσει και Λοιντ μου φαίνονται εφικτες περιπτώσεις που και με αυτές η ομαδα θα ασχοληθεί πιο σοβαρά μετα τον Απρίλη φαντάζομαι, αλλά ο Γκριγκονις είναι απτους καλύτερους παιχτες της διοργάνωσης αυτη τη στιγμή, οπότε δεν θεωρώ τη περίπτωση του και τοσο ρεαλιστική. Προκύπτει από κάπου το τοσο ανεβασμένο μπατζετ για του χρονου?
Για τον γκριγκονις θα γίνει τεράστιος πλειστηριασμός το καλοκαίρι. Μόνο να σκεφτεί κάποιος ότι ρεαλ και τσσκα θα κάνουν γενικό ρεκτιφιε στην περιφέρεια τους αρκεί. Πιο αναξιόπιστος δημοσιογράφος από τον κογκαλίδη δεν υπάρχει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6786
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 13, 2021 3:03 pm

Παντως διευκρινισε μεσα στο κειμενο οτι απλα αρχισαν οι συζητησεις και οχι οτι ειναι κοντα...

Οποτε η φαση ειναι που ο σκηνδιλιας εστειλε ΄΄φαξ΄΄ στον μανατζερ του οτι ενδιαφερομαστε..Μολις σκασει η απαντηση με το ποσο που ζηταει ειναι που θα σταματησουμε να ενδιαφερομαστε :mrgreen:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Μαρ 13, 2021 3:49 pm

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
jazz thrilos
Reactions:

Σάβ Μαρ 13, 2021 10:58 pm

Μόνο εγώ πιστεύω οτι ο Γκριγκόνις είναι υπερτιμημένος και θα αποτελέσει κλασσική περίπτωση παίχτη που στην Ζαλγκίρις βγάζει πολύ καλό πρόσωπο ενώ σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα με αυξημένες απαιτήσεις και υψηλότερους στόχους θα είναι ένας ρολίστας που θα πληρώνεται πολύ παραπάνω απο την πραγματική του αξία;

Εκτός απο τα εξαιρετικά φετινά του νούμερα απο το τρίποντο, το καλό του ύψος για γκαρντ (το οποίο ωστόσο δεν εκμεταλλεύεται στην άμυνα) και γενικά μια νοοτροπία σοβαρού αθλητή (που διαθέτουν εξάλλου οι περισσότεροι Λιθουανοί), στα υπόλοιπα δεν είναι κάτι σπουδαίο. Hustle αμυντικός δεν είναι, υπεραθλητικός δεν είναι, δημιουργικά δεν λέει πολλά. Για παράδειγμα, γιατί είναι πολύ καλύτερος απο τον Στριέλνιεκς ξέρω 'γω;

Μακάρι να κάνει θραύση το παιδί και να καθιερωθεί σε τοπ ομάδα ως τοπ παίχτης. Απλά νομίζω οτι δεν διαθέτει και σούπερ προσόντα και οτι τον βοηθά (όπως πολλούς άλλους πριν απο αυτόν) το κλίμα της Ζαλγκίρις να δείχνει πολύ πολύ καλύτερος απ' όσο είναι πραγματικά.

Οπότε, εντελώς καφενειακά, αν τεθεί θέμα επιλογής του στυλ ή τον έναν ή τον άλλον, θα προτιμούσα Ντόρσεϊ. Νομίζω θα μας ταίριαζε περισσότερο.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2493
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μαρ 13, 2021 11:39 pm

jazz thrilos έγραψε:
Σάβ Μαρ 13, 2021 10:58 pm
Μόνο εγώ πιστεύω οτι ο Γκριγκόνις είναι υπερτιμημένος και θα αποτελέσει κλασσική περίπτωση παίχτη που στην Ζαλγκίρις βγάζει πολύ καλό πρόσωπο ενώ σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα με αυξημένες απαιτήσεις και υψηλότερους στόχους θα είναι ένας ρολίστας που θα πληρώνεται πολύ παραπάνω απο την πραγματική του αξία;

Εκτός απο τα εξαιρετικά φετινά του νούμερα απο το τρίποντο, το καλό του ύψος για γκαρντ (το οποίο ωστόσο δεν εκμεταλλεύεται στην άμυνα) και γενικά μια νοοτροπία σοβαρού αθλητή (που διαθέτουν εξάλλου οι περισσότεροι Λιθουανοί), στα υπόλοιπα δεν είναι κάτι σπουδαίο. Hustle αμυντικός δεν είναι, υπεραθλητικός δεν είναι, δημιουργικά δεν λέει πολλά. Για παράδειγμα, γιατί είναι πολύ καλύτερος απο τον Στριέλνιεκς ξέρω 'γω;

Μακάρι να κάνει θραύση το παιδί και να καθιερωθεί σε τοπ ομάδα ως τοπ παίχτης. Απλά νομίζω οτι δεν διαθέτει και σούπερ προσόντα και οτι τον βοηθά (όπως πολλούς άλλους πριν απο αυτόν) το κλίμα της Ζαλγκίρις να δείχνει πολύ πολύ καλύτερος απ' όσο είναι πραγματικά.

Οπότε, εντελώς καφενειακά, αν τεθεί θέμα επιλογής του στυλ ή τον έναν ή τον άλλον, θα προτιμούσα Ντόρσεϊ. Νομίζω θα μας ταίριαζε περισσότερο.
Μπαα διαφωνώ, δεν θα γινει και Μισιτς εκτος Ζαλγκιρις αλλα πιστεύω θα καθιερωθεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα ως ένας απτους καλύτερους παιχτες της λίγκας. Αυτη τη στιγμή από πλαγιους παίχτες πολυ λίγους θα βαζα απο πανω του. Εξαιρετικό σουτ, ισως ο πιο clutch παιχτης της λίγκας, ηγέτης, με καλύτερη δημιουργία από οτι νομίζουμε +όλα τα αλλα που είπες. Ναι στην αμυνα θα μπορουσε και καλύτερα αλλα γενικα ειναι οκ, δεν ειναι κι απο αυτους που τον στοχεύει ο αντίπαλος δηλαδη. Έχει και πολύ μέλλον εννοείται, είναι μόλις 26.

Χιγκινς, Κλαιμπερν, Λουσιτς, Χεζονια(πλεον) αντε και Σιλντς. Όπως φαίνεται το μεγάλο του μειονέκτημα σε σχέση με αυτούς είναι η αμυνα... παντως τον βλέπω άνετα σε καμια Ρεαλ του Λασο του χρονου ή στην επόμενη ομαδα του Ζοτς αν επιστρέψει ως κοουτς, γενικα τον βλέπω σε ομάδα φαιναλ 4 ως πολύτιμο κομμάτι της και δεν θεωρώ πως θα μας απογοητεύσει.

Καλος κι ο Ντροσει αλλα εχει αρκετα χαμηλότερο ταβάνι νομίζω, αρκετα ασταθής παιχτης αν και ταλαντούχος με αλλα κριτήρια για τις επιλογές του νομίζω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2705
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Μαρ 14, 2021 11:50 am

Εντάξει, δεν είναι κακός παίκτης ο Grigonis σίγουρα. Σε καλή ηλικία, κάνει κάθε χρόνο βήματα προόδου, καλύπτει και το 2 και το 3, πολύ καλός σουτέρ (και από την γραμμή κιόλας), ενώ έχει και μια δημιουργία. Η άμυνα είναι βέβαια ένα μείον, αλλά παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τον προσπερνάς. Αυτή την στιγμή είναι εξάλλου στο top-10 των πλαγίων στην διοργάνωση. Το ερωτηματικό είναι ωστόσο αν θα έδινε ο Ολυμπιακός τέτοια χρήματα για έναν παίκτη με 1-2 σεζόν πρακτικά. Γιατί δεν μιλάμε για παίκτη των 600-700 χιλιάδων για να πάρει το συμβόλαιο του Harrison, αλλά αν μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του και τοπ ομάδες που μπορούν να πληρώσουν αδρά, πάμε στο εκατομμύριο σίγουρα.

Υπάρχει ωστόσο και το παράδειγμα του Ulanovas (με κάπως διαφορετικά χαρακτηριστικά ωστόσο) που στην Zalgiris ήταν σταθερά από τους αστέρες της ομάδας, και φέτος που πήγε στη Fener έχει χαθεί τελείως.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Μαρ 14, 2021 1:05 pm

Αν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν έσπαγαν τα κοντέρ και είχαμε μπάτζετ 2007-9, σε ποιον από το ΝΒΑ θα πήγαινε το μυαλό σας ως αντίστοιχο Τσίλντρες;

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Κυρ Μαρ 14, 2021 1:37 pm

AlexD έγραψε:
Κυρ Μαρ 14, 2021 1:05 pm
Αν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν έσπαγαν τα κοντέρ και είχαμε μπάτζετ 2007-9, σε ποιον από το ΝΒΑ θα πήγαινε το μυαλό σας ως αντίστοιχο Τσίλντρες;
RJ Barrett

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 953

Κυρ Μαρ 14, 2021 2:37 pm

Μήτογλου θα κινηθούμε λέτε που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι? Με Παπανικολάου μετά από τραυματισμό και άγνωστο αν θα επανέλθει ίσως σκέφτονται για Βεζενκοφ στο 3 και Μητο στο 4.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6786
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 14, 2021 2:48 pm

prime7 έγραψε:
Μήτογλου θα κινηθούμε λέτε που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι? Με Παπανικολάου μετά από τραυματισμό και άγνωστο αν θα επανέλθει ίσως σκέφτονται για Βεζενκοφ στο 3 και Μητο στο 4.
Η λογικη λεει οτι προσπαθεια θα γινει σιγουρα,ειδικα αν δεν του αρεσει του κοουτς ο κουφος η δεν μπορει να τον κρατησει οικονομικα..Ο βεζενκοφ να παει μονιμα στο 3?οσο και αν εχει βελτιωθει στην αμυνα δεν το κοβω για καλη ιδεα,ουτε να το θελει και ο ιδιος..

Το τοταλ μπασκετ εγραψε οτι εχει αποκλειστικες πληροφοριες(εντωμεταξυ ολοι το λενε εδω και βδομαδες) οτι ο ντορσει ειναι πρωτος στοχος και εχουν ξεκινησει ηδη οι επαφες.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Μαρ 14, 2021 2:57 pm

prime7 έγραψε:
ας υποθέσουμε είσαι ο Μήτογλου...ο φετινός Μήτογλου , με 20΄ συμμετοχής και φανέλα βασικού..
σου δίνει ο Παναθηναικός ξέρω γω 700 /800/900Κ ευρώ για 3ετές συμβόλαιο με NBA out...
και εχεις και τον Ολυμπιακό που σου δίνει 800/850/900 για το ίδιο συμβόλαιο ...

πες μου έναν λόγο να προτιμήσεις (αυτή τη στιγμή) τον Ολυμπιακό..

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”