Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ή απλώς διάλεξα μια χώρα με 4 ομάδες στην ΕΛ!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 8:49 pmγατονι εισαι !FabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 8:32 pm
Παίκτη ομάδας της χώρας που διαδραματίζεται το βιβλίο του Χέμινγουεϊ;![]()
Πάντως το μυαλό μου πήγε σε Χεζόνια καθώς είναι παίκτης που ακούστηκε για εμάς σε ομάδα που δε θα τον έδινε αφού δεν έχει buy out για Ευρώπη.
Μπορεί και να πέτυχα τη χώρα, αλλά όχι τον παίκτη...
Edit: όπως βλέπω δεν το πέτυχα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
για το χουαντσο ελεγα και ειπα νικς γιατι εμπλεκεται ο τσακος εκει με καποιο τροπο. το γατονι το εγραψα κυριως γιατι επιασες το υποννοουμενο περι Ισπανιας με την αναφορα στο γνωστο βιβλιο.FabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 8:55 pmΉ απλώς διάλεξα μια χώρα με 4 ομάδες στην ΕΛ!![]()
Πάντως το μυαλό μου πήγε σε Χεζόνια καθώς είναι παίκτης που ακούστηκε για εμάς σε ομάδα που δε θα τον έδινε αφού δεν έχει buy out για Ευρώπη.
Edit: όπως βλέπω δεν το πέτυχα![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τόσο πολύ θέλει να έρθει ο Χουάντσο στον Ολυμπιακό ε;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:00 pmγια το χουαντσο ελεγα και ειπα νικς γιατι εμπλεκεται ο τσακος εκει με καποιο τροπο. το γατονι το εγραψα κυριως γιατι επιασες το υποννοουμενο περι Ισπανιας με την αναφορα στο γνωστο βιβλιο.FabrizioOberto έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 8:55 pm
Ή απλώς διάλεξα μια χώρα με 4 ομάδες στην ΕΛ!![]()
Edit: όπως βλέπω δεν το πέτυχα![]()
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως προχθές που τον ρώτησαν η έκφραση που πήρε δεν έλεγε αυτόTonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:12 pmΤόσο πολύ θέλει να έρθει ο Χουάντσο στον Ολυμπιακό ε;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:00 pm
για το χουαντσο ελεγα και ειπα νικς γιατι εμπλεκεται ο τσακος εκει με καποιο τροπο. το γατονι το εγραψα κυριως γιατι επιασες το υποννοουμενο περι Ισπανιας με την αναφορα στο γνωστο βιβλιο.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλωσε με πόστερ του Ινιάκι ντε Μιγκέλ πάνω από το κρεβάτι του.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:12 pmΤόσο πολύ θέλει να έρθει ο Χουάντσο στον Ολυμπιακό ε;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:00 pm
για το χουαντσο ελεγα και ειπα νικς γιατι εμπλεκεται ο τσακος εκει με καποιο τροπο. το γατονι το εγραψα κυριως γιατι επιασες το υποννοουμενο περι Ισπανιας με την αναφορα στο γνωστο βιβλιο.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό να έρθει στον Ολυμπιακό ο Χουάντσο έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα (παίχτης με ενεργό συμβόλαιο στον ΠΑΟ κτλ.)
Βέβαια απίθανο μου φαινόταν τον Ιανουάριο να έρθει ο Μοντέρο σε εμάς, για πολλούς λόγους. Δε συγκρίνω τις περιπτώσεις, απλώς το θίγω υπό την έννοια ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι.
Βέβαια απίθανο μου φαινόταν τον Ιανουάριο να έρθει ο Μοντέρο σε εμάς, για πολλούς λόγους. Δε συγκρίνω τις περιπτώσεις, απλώς το θίγω υπό την έννοια ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Γιατί να μην θέλει;TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:12 pmΤόσο πολύ θέλει να έρθει ο Χουάντσο στον Ολυμπιακό ε;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:00 pm
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν λέω να βγάζει και σπυριά αλλά πέρα και από το βίντεο που κυκλοφόρησε και είπε όχι ουσιαστικά, τόοοοσο πολύ πια θα ήθελε να πάει στον ολυμπιακό που θα πήγαινε στο nba κιόλας για να φύγει απ το συμβόλαιο;tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:30 pmΓιατί να μην θέλει;TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 9:12 pm
Τόσο πολύ θέλει να έρθει ο Χουάντσο στον Ολυμπιακό ε;
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιαν Μοντερο
Ουτε Ζαν ουτε Τζιν ουτε Τζον
Να ξερουμε τι λεμε
https://youtube.com/shorts/FVs6SxoMMCI? ... KCvgCt8VKI