Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και τα malakas του είπε όλα μια χαράHeisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 9:58 pmΣτο Χ εχει γινει χαμος , εκανε live o montero και απαντησε στον Μακινταιρ το παραπανω που εγραψε ο φιλος. "θα σε δω συντομα, ας γραψουμε ιστορια".
Αντε ελατε πακταραδες μου!!!
εντωμεταξυ σε αλλη φαση του εχουν στειλει το "ακους βαζελα" και το διαβαζει live ο μοντερο
και λεει "δεν ξερω τι σημαινει αυτο" πολυ γελιο!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάπου διάβασα ότι έχει παιδί από τα 16 του!!! Αλλά δεν έχω διαβάσει πουθενα αν είναι παντρεμένος ή τουλάχιστον αν ειναι με την μητέρα του παιδιού του...coach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 10:08 pmΘα μπλεξει και με τους κλαρινογαμπρους , καλα θα παει κι αυτο![]()
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό το θυμάμαι και εγώ και μου είχε κάνει εντύπωση. Βέβαια στη σωστή τιμή όλα ξεχνιούνταιplo koon έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 8:36 pmΜια παράμετρος περί walkup που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί.
Στο φετινό παιχνίδι με τον Ερυθρό (12ΦΕΒ) έπεσε πολύ μανούρα από τον Κόντυ προς το Walkup. Δε θυμάμαι αν τότε είχαν αρχίσει να ακούγονται φήμες, αλλά μου είχε κάνει πολύ εντύπωση γιατί ήταν ξεκάρφωτη, σε φάση "τι προσπαθεί να κάνει τώρα αυτός, προσπαθεί να δείξει ότι είναι καλύτερος σε μελλοντικούς εργοδότες προπονητές?"
Δε θα με παραξένευε αν το πρόβλημα του Walkup δεν είναι τόσο ότι παίρνει λίγα λεφτά, αλλά ότι συγκεκριμένα έρχεται ο CMM με τα διπλά για να τον αντικαταστήσει.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα του προξενέψουμε Ελληνοπούλα απο σπίτι, είναι και μικρός θα έχει πάρει διαβατήριο στα 28.Kostas89 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 10:41 pmΚάπου διάβασα ότι έχει παιδί από τα 16 του!!! Αλλά δεν έχω διαβάσει πουθενα αν είναι παντρεμένος ή τουλάχιστον αν ειναι με την μητέρα του παιδιού του...coach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 10:08 pmΘα μπλεξει και με τους κλαρινογαμπρους , καλα θα παει κι αυτο![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκάθαρα απαγορεύεται. Αλλο οτι όντως γίνεται. Αλλα απαγορεύεται δια ποινης απο χρηματικη ως αποκλεισμο. Και απο τους κανονισμούς της Ευρωλιγκας και της Fiba. Για να μην ανεβάσω ολόκληρο το bylaws κείμενο διάβασε αυτο:τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 8:12 pmτιποτα δεν απαγορευεται
μπορεις να υπογραψεις οτι θες με οποιον θες απλα η ημερομηνια που θα ισχυει θα ειναι το τελος του προηγουμενου σου συμβολαιο
και ο πητερς και ο σορτς και ο μοντερο και εκατονταδες αλλοι αυτο εκαναν και κανουν
απο ιανουριο οσα συμβολαια ληγουν εχουν θα συμφωνησει με αλλες ομαδες κανεις δεν περιμενει να ληξουν τα παλια τους συμβολαια
προφανως μιλαμε για παιχτες που εχουν ζητηση δεν μιλαμε για λαρετζακιδες και ντιλικινες
ε αυτοι μπορει να περιμενουν και το καλοκαιρι για να βρουν ομαδα
https://basketnews.com/news-244205-one- ... about.html
Στο οποίο εχει γράμμα που έστειλε ο Μπουένος στις ομαδες:
"According to EuroLeague rules, clubs are not allowed to negotiate with players under contract or their agents without prior permission from their current team. The same applies to players and agents initiating talks.
The league also emphasized that formal negotiations for players with contracts expiring on June 30 should not begin until May 1, when the 60-day window officially opens."
Αντίστοιχο πεδίο, πολυ φορμαλιστικη γλώσσα που θέλει προσεκτικο διάβασμα και στη Fiba με ποινές ως αποκλεισμό ομαδας ατζέντη και παικτη για tampering

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο