Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 30, 2026 2:45 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 10:51 am
Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 10:44 am
Στα 34 παει ό Γκιλ εχει χασει εκρηκτικότητα, θα μπορει να παιξει αμυνα στα ποδια και να ακολουθήσει; η σκληροτητα απο μονη της δεν φτάνει.

17,5 λεπτα μεσο ορο σε 55 παιχνιδια περυσι. Δεν εχω δει καθολου Wizzards για να εχω ιδεα αλλα στην θεωρια δεν φαινεται κακο
Να δεις τι? :P 17 νίκες έκαναν.
Τάνκαραν απροκάλυπτα και φέτος έπεσε ο κλήρος στον Γκιλ για έξτρα λεπτά.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιουν 30, 2026 2:48 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 12:57 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 12:55 pm

Μέχρι να αποτελειώσεις την έκπληξή σου, σου έχω εγώ μια έκπληξη:

Εικόνα
Καλό. Κοίτα, οι δύο ομάδες είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Όταν ενισχύεται ο ένας, τραβάει και τον άλλον. Σίγουρα θα δούμε μπασκετάρα και από τους δύο. Τώρα ποιος θα κερδίσει...Ο αθλητισμός έχει χαρές και λύπες, νίκες και ήττες. Όπως και στη ζωή.
Πέντε αυτοί, πέντε εμεις κτλ κτλ

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 30, 2026 2:51 pm

Μου αρεσει που κυκλοφορει τοσο υπερβολικο αγχος με την ομαδα ετοιμη στο 90% για τον αντικαταστατη του Πιτερς, οταν ξεκινησες χρονια με Σικμα και Μπραζντεικις κ εφτασες F4 και μια ανασα απο πρωταθλημα.
Θα τη βρει την ακρη ο Μπι ως συνηθως.

ΥΓ: Αν δεν ειχαμε κλεισει ακομα PG και συζητουσαμε αν θα μεινει ο Εβανς ή οχι δεν ξερω τι θα διαβαζαμε! :roofl:

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 30, 2026 2:57 pm

Knoxville έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 2:45 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 10:51 am

17,5 λεπτα μεσο ορο σε 55 παιχνιδια περυσι. Δεν εχω δει καθολου Wizzards για να εχω ιδεα αλλα στην θεωρια δεν φαινεται κακο
Να δεις τι? :P 17 νίκες έκαναν.
Τάνκαραν απροκάλυπτα και φέτος έπεσε ο κλήρος στον Γκιλ για έξτρα λεπτά.
Καλα δεν λεω για αυτο. Εννοω επειδη δεν εχω δειπραγματικο παιχνιδι(γιατι απο εκει καταλαβαινεις τον αλλον πως κινειται) παρα μονο τα highlights που ανεβασα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα. Παντως το οτι επαιζε σημαινει οτι τουλαχιστον δεν ηταν ανενεργος που ειναι ακομη χειροτερο απο την ηλικια(βλεπε Μορρις)

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 30, 2026 3:01 pm

Rivers15 έγραψε:

ΥΓ: Αν δεν ειχαμε κλεισει ακομα PG και συζητουσαμε αν θα μεινει ο Εβανς ή οχι δεν ξερω τι θα διαβαζαμε! :roofl:
Ξερεις τι ειναι χειροτερο απο το να μην κλεινεις μεταγραφες. Να τις εχεις κλεισει πριν τελειωσει η χρονια , οι οπαδοι να το χουν χωμεψει και να μην μπορουν να αναλωθουν στο πραγματικα αγαπημενο τους σπορ. Ποιος χεστηκε για το Μπασκετακι. μεταγραφολογια, ψιθυροι, πηγαδακια στα καφενεια, φημες, πρωτοσελιδα, παπατζοεκμπομπες, ινσαιντερς.

Αυτο ειναι το πραγματικο σπορ

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 30, 2026 3:11 pm

Rivers15 έγραψε:
Μου αρεσει που κυκλοφορει τοσο υπερβολικο αγχος με την ομαδα ετοιμη στο 90% για τον αντικαταστατη του Πιτερς, οταν ξεκινησες χρονια με Σικμα και Μπραζντεικις κ εφτασες F4 και μια ανασα απο πρωταθλημα.
Θα τη βρει την ακρη ο Μπι ως συνηθως.

οι σικμα και μπραζντεικις δεν εχουν καμια σχεση παντως με το φαιναλ φορ...αν εξαιρεσεις το πρωτο παιχνιδι στο παλαου οπου οντως επαιξε ο σικμα
ας μην συγχεουμε καταστασεις...ειναι σαν να λεει ο παναθηναικος πηγα φαιναλ φορ με τον μπαλτσεροφσκι
το οτι κουβαλησε σικμα και μπραζντεικις και πηγε φαιναλ φορ δεν ειναι κανενα παρασημο...ευτυχως ενας μακισικ στο 5ο ματς με τον μιλουτινοφ σε συνδυασμο με την τραγικη μπαρτσελονα εκεινου του παιχνιδιου μας οδηγησε εκει.δεν παιξαμε καμια μπασκεταρα και βγαλατε ματια.59-63 ειχε ληξει
ΥΓ=το θεμα εβανς δεν νομιζω πως συμφερει να ανοιχτει ουτε καν απο τον μπαρτζωκα...αστο γιατι μερικοι ειμαι σιγουρος πως αν ο μπαρτζωκας αποφασιζε να ξαναδοκιμασει τον εβανς θα ηταν μαζι του.και θα ελεγαν ξερεις εσυ και δεν ξερει ο μπαρτζωκας :hammer:

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιουν 30, 2026 3:12 pm

Θεωρώ ότι εάν κλείσουμε την μεταγραφή στο 3 μετά θα μπορούμε να περιμένουμε για κάτι πιο εκλεκτό από το NBA αρκεί να να μην πάρουμε γίγαντες γιαχνί χαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 30, 2026 3:38 pm

Νταξει δυο παίκτες μας λείπουν το σημαντικό ήταν η αναβάθμιση στα Γκαρντ που εκεί δώσαν ρέστα.. προσωπικά δεν με αγχώνουν τα 3-4ρια .. λεφτά υπάρχουν όλο και κάτι θα βρεθεί δεν ψάχνουμε και τον ντουραντ..ίσως περιμένουν και τα κοψίματα του ΝΒΑ

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Ιουν 30, 2026 3:54 pm

Ο μονος γκιλ που αξιζει τετοια εποχη ειναι ο τερματοφυλακας της παραγουαης :wink:

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 30, 2026 4:02 pm

shaq7 έγραψε:
Νταξει δυο παίκτες μας λείπουν το σημαντικό ήταν η αναβάθμιση στα Γκαρντ που εκεί δώσαν ρέστα.. προσωπικά δεν με αγχώνουν τα 3-4ρια .. λεφτά υπάρχουν όλο και κάτι θα βρεθεί δεν ψάχνουμε και τον ντουραντ..ίσως περιμένουν και τα κοψίματα του ΝΒΑ
Συμφωνω. Κλεισαμε ουσιαστικα τους 2 απο τους 3 καλυτερους με βαση (την περσινη τους εμφανιση) διαθεσιμους γκαρντ που βγηκαν πριν καν βγουν στην αγορα που ο καθενας δινει διαφορετικα στοιχεια.

Φοργουορντς θα βρουμε δεν αγχωνομαστε.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιουν 30, 2026 4:11 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 4:02 pm
shaq7 έγραψε:
Συμφωνω. Κλεισαμε ουσιαστικα τους 2 απο τους 3 καλυτερους με βαση (την περσινη τους εμφανιση) διαθεσιμους γκαρντ που βγηκαν πριν καν βγουν στην αγορα που ο καθενας δινει διαφορετικα στοιχεια.

Φοργουορντς θα βρουμε δεν αγχωνομαστε.
Σίγουρα ξεκινάς από τα γκαρντ το χτίσιμο. Σε αυτό, δεν μπορώ να πω, κάναμε σωστή επιλογή. Βάσει του ότι ο Παπ μεγάλωσε, θα ήθελα όνομα δυνατό στο 3.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 30, 2026 4:39 pm

εμαθα οτι οι παικτες δεν ανακοινωνονται μεχρι να ανακοινωθει η nike για να φορανε την καινουρια φανελα,επισης θα παιζουμε στην σανελ ειναι τελικο.. μην τα δενεται και κομπο αλλα θεωρω οτι ισχυουν.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 30, 2026 5:06 pm

Καλά το πρώτο δεν νομίζω να ισχύει πόσο δύσκολο είναι να το κάνουν με φωτοσοπ;
Λογικά αύριο θα ανακοινωθεί ο μακινταιρ αφού σήμερα λήγει το συμβόλαιο του με τον αστέρα.

Σανελ αρένα ήταν η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή νομίζω, θα γεμίζει εύκολα και είναι και ωραίο γηπεδακι.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Ιουν 30, 2026 5:06 pm

Εικόνα

Εικόνα
Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιουν 30, 2026 5:07 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 4:39 pm
εμαθα οτι οι παικτες δεν ανακοινωνονται μεχρι να ανακοινωθει η nike για να φορανε την καινουρια φανελα,επισης θα παιζουμε στην σανελ ειναι τελικο.. μην τα δενεται και κομπο αλλα θεωρω οτι ισχυουν.
Εντάξει ο Μοντέρο ανακοίνωσε από μόνος του ότι θα είναι συμπαίκτης του μακινταιρ και ο γυμναστής του μακινταιρ ανακοίνωσε ότι θα είναι παίχτης του Ολυμπιακού, η Σανέλ δεν έχει περάσει πλήρως στην ΑΕΚ το είπε ο Βρούτσης προχθές οπότε σίγουρα θα καβατζωθουμε γιατί δεν εξαρτάται μόνο από την ΑΕΚ αυτό για την Nike δεν το έχω ακούσει

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”