Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
9
3%
Γκραντ
26
9%
Σορτς
40
14%
Ναν
11
4%
Τολιόπουλος
4
1%
Γκριγκόνις
61
21%
Καλαϊτζάκης
7
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
24
8%
Ντέιβις
9
3%
Χουάντσο
6
2%
Μήτογλου
14
5%
Σαμοντούροφ
11
4%
Λεσόρτ
11
4%
Φαρίντ
62
21%

Σύνολο ψήφων: 295
Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 30, 2026 6:24 pm

Καλα κανεις ταμαμ ηταν ο μακινταιρ που να βρεις τωρα ασσο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 30, 2026 6:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 6:01 pm

Έναν χριστιανό να δίνει μία σωστή πάσα πλιζ, σε ικετεύω. Θα πετάμε πάλι μπάλες στον αντίπαλο ή στην κερκίδα :sad:
ο μεγαλος ξερει :cool:

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 30, 2026 6:26 pm

Τι να τους κανω τους παοχταραδες αν δεν εχω ασσους οχι γκραντ που δε ξερει τι να τι κανει τη μπαλα περναει ο χρονος παει στα 5 δευτερα κ μετα τη μπουμπουνανε η αυτος η ο ναν!

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 30, 2026 6:27 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 6:22 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 6:01 pm

Έναν χριστιανό να δίνει μία σωστή πάσα πλιζ, σε ικετεύω. Θα πετάμε πάλι μπάλες στον αντίπαλο ή στην κερκίδα :sad:
Σας βρωμαγε ο CMM οταν τον προτεινα ως λυση για το Παο. Δεν με χαλασε φυσικα, απλα ειπα να το πω :P
Ε κοίτα, δεν μ’αρεσει σαν παίκτης. Αλλά από αυτούς που έχουμε είναι καλύτερος.

Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε κάποιον (δεν χρειάζεται να είναι PG αλλά συνήθως είναι) που να ξέρει τι να κάνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο γήπεδο.

Μου αρέσει πολύ ο Μπογκνταν σαν παίκτης (ξέρω, μεγάλη πρωτοτυπία) αλλά δεν βλέπω να χωράει αν δεν έχουμε γενναίες αποχωρήσεις.

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 3:46 pm
Η ιατρική περίθαλψη βέβαια είναι πιο σημαντική για οσους σκοπευυν να ζήσουν στις ΗΠΑ οι ίδιοι ή η οικογένεια τούς. Μετράει τόσο πολύ αυτό για τον Μπογκντάνοβιτς;
Η ιατρικη περιθαλψη ειναι σημαντικη για τους παντες και αφορα κυριως σοβαρες καταστασεις οπως μεγαλα χειορουργια για καρκινους, νευροχειρουργικες επεμβασεις, επεμβασεις αποκταστασης, ,μακροχρονια αποκτασταση, ατυχηματα αναπηριες που ακομη και για εκατομμυριουχους ειναι σημαντικα ποσα καθως μπορουν να ξεπερασουν εως και αρκετα εκατομμυρια οταν αναζητας τους καλυτερους γιατρους σε προηγμενες χωρες. Ενδεικτικα μια μαστεκτομη με αποκατασταση μαστου στο νοσοκομειο με ελευθερο κρημνο για εναν medical tourism ασθενη στο νοσοκομειο που δουλευα στοιχιζε ανω των 80000 ευρω. Μια βραδια στην μοναδα εντατικης θεραπειας στοιχιζε νοσηλεια 12000 ευρω εξτρα τα φαρμακα που χρησιμοποιηθηκαν.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 30, 2026 6:30 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 6:22 pm

Σας βρωμαγε ο CMM οταν τον προτεινα ως λυση για το Παο. Δεν με χαλασε φυσικα, απλα ειπα να το πω :P

Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε κάποιον (δεν χρειάζεται να είναι PG αλλά συνήθως είναι) που να ξέρει τι να κάνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο γήπεδο.

Μου αρέσει πολύ ο Μπογκνταν σαν παίκτης (ξέρω, μεγάλη πρωτοτυπία) αλλά δεν βλέπω να χωράει αν δεν έχουμε γενναίες αποχωρήσεις.
Αν βγαλεις απο την κουβεντα τον Σλουκα, τον Φρανσισκο,τον Μισιτς και τον Καμπατσο που ρεαλιστικα μονο ο δευτερος μπορει να μπει στη συζητηση, δεν μπορω να απαριθμισω πανω απο 5 ποιντ γκαρντ στην ευρωλιγκα που μπορουν να πασαρουν καλυτερα απο τον CMM. Εγω επειδη ζητησες καποιον να πασαρει σου τον ανεφερα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιουν 30, 2026 6:34 pm

Christofis έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 3:46 pm
Η ιατρική περίθαλψη βέβαια είναι πιο σημαντική για οσους σκοπευυν να ζήσουν στις ΗΠΑ οι ίδιοι ή η οικογένεια τούς. Μετράει τόσο πολύ αυτό για τον Μπογκντάνοβιτς;
Η ιατρικη περιθαλψη ειναι σημαντικη για τους παντες και αφορα κυριως σοβαρες καταστασεις οπως μεγαλα χειορουργια για καρκινους, νευροχειρουργικες επεμβασεις, επεμβασεις αποκταστασης, ,μακροχρονια αποκτασταση, ατυχηματα αναπηριες που ακομη και για εκατομμυριουχους ειναι σημαντικα ποσα καθως μπορουν να ξεπερασουν εως και αρκετα εκατομμυρια οταν αναζητας τους καλυτερους γιατρους σε προηγμενες χωρες. Ενδεικτικα μια μαστεκτομη με αποκατασταση μαστου στο νοσοκομειο με ελευθερο κρημνο για εναν medical tourism ασθενη στο νοσοκομειο που δουλευα στοιχιζε ανω των 80000 ευρω. Μια βραδια στην μοναδα εντατικης θεραπειας στοιχιζε νοσηλεια 12000 ευρω εξτρα τα φαρμακα που χρησιμοποιηθηκαν.
τα λεφτα που εχει βγαλει και θα βγαλει καλυπτουν ανετα τετοιες περιπτωσεις
τωρα αν ολη του η οικογενεια παθει ολα αυτα μαζι και πολλες φορες τοτε οκ
σε φυσιολογικες καταστασεις δεν προκειται να συμβει
επισης ειμαι σιγουρος οτι οποιος δεν κλεισει 10ετια στο νβα που ειναι το 99.9 των παιχτων παγκοσμιως δεν πεθαινουν στον δρομο αν αρρωστησουν

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 30, 2026 6:35 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 6:30 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Αν βγαλεις απο την κουβεντα τον Σλουκα, τον Φρανσισκο,τον Μισιτς και τον Καμπατσο που ρεαλιστικα μονο ο δευτερος μπορει να μπει στη συζητηση, δεν μπορω να απαριθμισω πανω απο 5 ποιντ γκαρντ στην ευρωλιγκα που μπορουν να πασαρουν καλυτερα απο τον CMM. Εγω επειδη ζητησες καποιον να πασαρει σου τον ανεφερα
Ακριβώς επειδή ειναί στενή η αγορά (βλ. nikolas_asteri, 2026 viewtopic.php?p=322388#p322388 ) και κάτι τύποι σαν τον CMM είναι οι επιλογές μας, περίμενα blockbuster μεταγραφή από το ΝΒΑ σε αυτή τη θέση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιουν 30, 2026 7:10 pm

Εικόνα

:roulette:

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 30, 2026 7:12 pm

Αντε να τελειώσουν οι μεταγραφές σε λίγο θα διαβάσουμε ότι τον ΔΔ τον θέλουμε για τρίτο άσσο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιουν 30, 2026 7:16 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2026 7:12 pm
Αντε να τελειώσουν οι μεταγραφές σε λίγο θα διαβάσουμε ότι τον ΔΔ τον θέλουμε για τρίτο άσσο
Η ίδια πηγή σημειώνει ότι ο 36χρονος Ισπανός γκαρντ ζήτησε περιθώριο μίας εβδομάδας για να απαντήσει στην πρόταση των πρασίνων και το πλάνο που του παρουσίασε ο Σέρβος τεχνικός.

θελει να το σκεφτει κιολας :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 30, 2026 7:24 pm

@Christofis Γιατρέ κι εγώ έγραφα οτι ο CMM ταιριαζε πιο πολυ στον παο αποτι εμάς και με έκραξαν. Θα εκανε άρρωστο δίδυμο με Ναν.

Ρουμπιο τεράστιος παικτης κι ας λέμε ό,τι θέλουμε. Δεν είναι να γελάς με θέματα ψυχικής υγείας, αν το παιδί είναι "καλα" στα 36 του άνετα στέκεται σαν 2-3ος για ασφάλεια τυπου Τζοζεφ. Σαν 1ος προφανώς κι οχι

Δεν έπαιζε άλλωστε ποτέ επειδή είχε το 1ο βημα του πραιμ αιβερσον.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιουν 30, 2026 7:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Christofis έγραψε:

επισης ειμαι σιγουρος οτι οποιος δεν κλεισει 10ετια στο νβα που ειναι το 99.9 των παιχτων παγκοσμιως δεν πεθαινουν στον δρομο αν αρρωστησουν
Ψιλοδιαφωνω. Τα 100 και βαλε εκατομμυρια ζεις 3 ζωες αν τα ζεις οπως εγω και εσυ(που δοξα τον θεο ανετα τα ζω) οχι ενας εκατομμυριουχος απο τα 20 του.
Στην υγεια ποτε δεν ξερεις ποτε θα τα χρειαστεις τα χρηματα και καλο ειναι να πληρωνει αλλος παρα εσυ και στο λεω εντελως φιλικα ως επαγγελματιας υγειας που εχει δουλεψει σε Νοσοκομειο αναφορας ιατρικου τουρισμου στην ευρυτερη περιοχη που μας ενδιαφερει

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 30, 2026 7:32 pm

Christofis έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ψιλοδιαφωνω. Τα 100 και βαλε εκατομμυρια ζεις 3 ζωες αν τα ζεις οπως εγω και εσυ(που δοξα τον θεο ανετα τα ζω) οχι ενας εκατομμυριουχος απο τα 20 του.
Στην υγεια ποτε δεν ξερεις ποτε θα τα χρειαστεις τα χρηματα και καλο ειναι να πληρωνει αλλος παρα εσυ και στο λεω εντελως φιλικα ως επαγγελματιας υγειας που εχει δουλεψει σε Νοσοκομειο αναφορας ιατρικου τουρισμου στην ευρυτερη περιοχη που μας ενδιαφερει
Γιατρέ τα νούμερα είναι ασύλληπτα. Δεν το καταλαβαίνουν τα παιδιά. Μια νοσηλεία σε ΤΕΠ για γαστρεντεριτιδα μιας νύχτας παει 4-5000$. Μια μικρό επέμβαση με ράμματα 10.000$
Μια γέννα 100.000$. Μια δύσκολη επέμβαση Ca με χημειοθεραπειες κτλ μπορεί να παει 1-1.5Μ

Δυστυχώς η καλύτερη θεωρητικά παροχή υγείας στον πλανήτη είναι και insanely ακριβη

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Ιουν 30, 2026 7:35 pm

Christofis έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”