Σύμφωνα με αυτό πάντως (κάτω κάτω κουτάκι) πρέπει να ζεις στην Αμερική για να είσαι καλυμμένος.
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://cdn.cosmicjs.com/dd3865a0-b349- ... Plan42.pdf
Σύμφωνα με αυτό πάντως (κάτω κάτω κουτάκι) πρέπει να ζεις στην Αμερική για να είσαι καλυμμένος.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και επιστροφη μπατμαν στο 4MOZZARTDR έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2026 12:00 amΤούλου και Στέλιο και γιατί να μην κάνουμε κίνηση για τον Μαρσελίνιο Χουέρταςπου ειναι μόνο 43 ετών και κάνει παπάδες?
![]()
https://www.sdna.gr/mpasket/1444329_ast ... n-tenerifi
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Πλέη μέηκερ υπάρχουν αρκετοί από Αμερική. Δεν χρειάζεται να πάρουμε τον Ρούμπιο, ο οποίος έκανε τρομερή σεζόν πέρυσι και κάνει φιτ στα χαρακτηριστικά που μας λείπουν. Μόνο για τρίτο θα το άκουγα με πρώτες προτιμήσεις τους Tyus Jones (αν και ίσως θα ήθελε άλλον έναν αθλητικό παίκτη στην περιφέρεια αντι του γκραντ) και Jordan Maclaughlin.
Στα του σέντερ είναι πιο δύσκολη η κατάσταση.
Από Αμερική υπάρχοιν οι:
Vucevic - Δεν χρειάζονται σχόλια. Ακόμα και τώρα είναι κινητό double double, έχει σουτ, κάνει φιτ, αλλά μπορεί να βρει συμβόλαιο και πατάει τα 36
Mamu - κι αυτός είναι πολύ καλό φιτ, αλλά κι αυτός θα κυνηγήσει το συμβόλαιο στο ΝΒΑ
Bassey - Βάση των όσων λένε ότι θέλουν από το 5 δεν νομίζω καν να τον κοιτάξουν.
Εν κατακλείδι αν καταλήξουμε σε Maclaughlin/Tyus Jones και Lyles θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Ο Lyles είναι proven παίκτης χωρίς ρίσκο με 45% στο τρίποντο με εκπληκτική πρώτη σεζόν στην Ευρωλίγκα.
Από Αμερική υπάρχοιν οι:
Vucevic - Δεν χρειάζονται σχόλια. Ακόμα και τώρα είναι κινητό double double, έχει σουτ, κάνει φιτ, αλλά μπορεί να βρει συμβόλαιο και πατάει τα 36
Mamu - κι αυτός είναι πολύ καλό φιτ, αλλά κι αυτός θα κυνηγήσει το συμβόλαιο στο ΝΒΑ
Bassey - Βάση των όσων λένε ότι θέλουν από το 5 δεν νομίζω καν να τον κοιτάξουν.
Εν κατακλείδι αν καταλήξουμε σε Maclaughlin/Tyus Jones και Lyles θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Ο Lyles είναι proven παίκτης χωρίς ρίσκο με 45% στο τρίποντο με εκπληκτική πρώτη σεζόν στην Ευρωλίγκα.
- No Center-No Party

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν γινεται αυτο, ο Τολιο ειναι δεξιοχειρ.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2026 9:09 amΓια τα PG έχω πάντα την κρυφή ελπίδα ότι ο Ζοτς θα κάνει τον Τολιόπουλο Λάκοβιτς.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σιγά μη τον κάνει και Διαμαντίδηj-kidd13 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2026 9:34 amΔεν γινεται αυτο, ο Τολιο ειναι δεξιοχειρ.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2026 9:09 amΓια τα PG έχω πάντα την κρυφή ελπίδα ότι ο Ζοτς θα κάνει τον Τολιόπουλο Λάκοβιτς.![]()
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να μην εννοείς ότι αν έρθει πχ ο Tyus Jones ή ο McLaughlin , πως θα παίζουν σαν τρίτα PG? Αυτοί είναι καραμπινατοι βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα έρθουν. Τρομεροί θα είναι και οι δύο, εγώ έχω προτίμηση στον Tyus γιατί είναι οριακά ελίτ πασερ και πολύ καλός αμυντικός, κάτι που χρειαζόμαστε πρωτίστωςmanos_89 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2026 8:52 amΠλέη μέηκερ υπάρχουν αρκετοί από Αμερική. Δεν χρειάζεται να πάρουμε τον Ρούμπιο, ο οποίος έκανε τρομερή σεζόν πέρυσι και κάνει φιτ στα χαρακτηριστικά που μας λείπουν. Μόνο για τρίτο θα το άκουγα με πρώτες προτιμήσεις τους Tyus Jones (αν και ίσως θα ήθελε άλλον έναν αθλητικό παίκτη στην περιφέρεια αντι του γκραντ) και Jordan Maclaughlin.
Από Αμερική υπάρχοιν οι:
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τρίτος ο Ρούμπιο εννοούσε *αν* έρθει σαν πρώτος ένας από αυτούς.Fitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2026 10:45 amΕλπίζω να μην εννοείς ότι αν έρθει πχ ο Tyus Jones ή ο McLaughlin , πως θα παίζουν σαν τρίτα PG? Αυτοί είναι καραμπινατοι βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα έρθουν. Τρομεροί θα είναι και οι δύο, εγώ έχω προτίμηση στον Tyus γιατί είναι οριακά ελίτ πασερ και πολύ καλός αμυντικός, κάτι που χρειαζόμαστε πρωτίστωςmanos_89 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2026 8:52 amΠλέη μέηκερ υπάρχουν αρκετοί από Αμερική. Δεν χρειάζεται να πάρουμε τον Ρούμπιο, ο οποίος έκανε τρομερή σεζόν πέρυσι και κάνει φιτ στα χαρακτηριστικά που μας λείπουν. Μόνο για τρίτο θα το άκουγα με πρώτες προτιμήσεις τους Tyus Jones (αν και ίσως θα ήθελε άλλον έναν αθλητικό παίκτη στην περιφέρεια αντι του γκραντ) και Jordan Maclaughlin.
Από Αμερική υπάρχοιν οι:

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα ειχαν σπασει γιατι ενιωσε προτενοσνο Ζοτς που εφυγε. Ο Μανταρ θα ηταν μια πολυ καλη κυση ως δευτερο-τριτος. Δηλαδη αντι του Αβραμοβιτς που συζητουσαμε χθεςNo Center-No Party έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2026 9:01 amΕυτυχώς δεν είχαμε σίριαλ πάλι φέτος και δράματα.
Εν τω μεταξύ κάτι πήρε το μάτι μου για έναν άλλον πρώην παίκτη του Ζοτς που έμεινε ελεύθερος απ' το Ισραήλ...![]()
Έκλεισε και ο Τέιλορ στη Βαλένθια οπότε εφυγε άλλη μια διαθέσιμη επιλογή που υπήρχε για forward.
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... or/5133324
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... or/5133324
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο ένας από τους pg που βλέπω ως free agents μας κάνει, ούτε ο Jones ούτε ο Mclaughlin, καλοί floor generals αλλά μέτριο κακοί αμυντικοί
Jevon Carter θα ήταν η επιλογή μου ,τρομερός αμυντικος ,3&d πλευ μέικερ, καλό decision making κ low turnover.Τον θεωρω το τέλειο fit ,παίζει κ με Σλουκα παίζει κ με Ναν
Jevon Carter θα ήταν η επιλογή μου ,τρομερός αμυντικος ,3&d πλευ μέικερ, καλό decision making κ low turnover.Τον θεωρω το τέλειο fit ,παίζει κ με Σλουκα παίζει κ με Ναν

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο