2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 29, 2020 1:08 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 12:44 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 12:25 pm

και γιατι να δωσει τα λεφτα σε ενα 4αρι που στην θεση αυτη εχουμε μητογλου, συν τομας που επιθετικα ειναι πολυ καλος και με σουτ, και να μην τα δωσει στο 5αρι και στον κουρικ π.χ?

να παει να δωσει κανα 1,5 μυριο για γκιλ και να ειμαστε με παπατζον-ογκουστ στο 5 και πισω απο τον παπαπετρου με καναν του 150 χιλ και να λεμε μετα αχρηστος ο γκιλ.

θεμα διαχειρησης μπατζετ ειναι οχι χρηματων! φετος δηλαδη αντι του ουαιλι-ιαν με τα ιδια λεφτα συν λιγα απο το συμβολαιο του τζονσον εφερνες 5αρι του μυριου, συν εναν καλο ρολιστα μικρο και εξελιξιμο πισω απο παπι.

δεν χρειαζεται να εχεις τον καλυτερο παικτη στην θεση του στην ευρωλιγκα για να πας καλα. αρκει να δενουν με αυτο που παιζεις! τι μας λειπει τωρα απο το ροστερ μας? ενα 5αρι βασικος παικταρας αθλητικος, εναν ασσο καλο για πισω απο νικ και ενα 2-3αρι σουτερ.

τα λεφτα να πανε για 5αρι βασικο παικταρα και για γκαρντ! στο 4 ειμαστε πληρεις αφου και ο μητογλου πρεπει να παρει ακομα περισσοτερο χρονο την επομενη σεζον!
]

Τον καλύτερο της Ευρωλίγκα δεν μπορείτε να τον πάρετε ούτε του χρόνου με αυξημένο μπάτζετ λόγω της ελάφρυνσης που έκανε ο πράιμ μίνιστερ στους μεγαλοιδιοκτήτες (αυτό έλειπε κιόλας να μην ξηγηθεί έτσι ο Θατσερικός.._)/

Άλλους όμως καλούς και πιο ταιριαστούς (το λένε και fit στα νεοελληνικά/αγγλικά) θα μπορούσατε να κοιτάξετε.

Στα καλύτερα 4αρια από τον Ντεσόν (τίμιος κατά τ' άλλα για τα λεφτά του) ξέχασα τον -χιλιοειπωμένο- Σίκμα αλλά και τον Τ.Τόμπκινς που οκ δεν είναι παίκτης ομάδας αλλά εκεί χαλάλι του. Άλλη κλάση από τον Ντεσόν κι άλλη θέση(4-5ρι). Εμένα μέχρι κι ο Μότουμ κι ο Α. Γουάιτ (με εξαίρεση τη φετινή τους χρονιά) μου φαίνονται πιο ταιριαστοί σε τούτο τον Παναθηναϊκό.

Μοτουμ καλύτερος και πιο ταιριαστός στην ομάδα από τομας ; Έλα μη χειρότερα...

ΥΓ. Περι συμβολαίου που είπε κάποιος 700χιλ παίρνει (ίσως και 650 ~ μην πιστεύετε ο,τι διαβάζατε γενικά) και δεν έχει υπογράψει κλειστο 2ετες αλλά 1+1 με επιλογή της ομάδας αν θα τον κρατήσει ή όχι .

ΥΓ1. Να μην ξεχνάμε πως στην ομάδα βρίσκεται ο καλαθης άρα το σίγουρο που θα πρέπει να προσφέρει το κάθε 4αρι μας είναι το πολύ καλό τρίποντο . Γιατί λέμε για άμυνα και τον έχουμε ξεχάσει τον φουκαρά πως χωρίς σουτερ δεν παίζει το ίδιο καλά . Μακάρι να βρούμε 3&D παίκτη που να τα κάνει όλα αν και για αυτόν κάτι θα βρούμε να λέμε . Πάντως με παπαγιαννη-ογκαστ στο 5 (δεν το πιστεύω προσωπικά) οποιο 4αρι και να φέρεις δεν πας μακριά .

*Τ. Τομπκινς εννοείται κλάσης ανώτερος αλλά και κλάσης ακριβότερος , μακάρι όμως (πάντως στα χαρτιά παίρνει λιγότερα ριμπάουντ από τον τομας 😝)

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 29, 2020 1:19 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 1:06 pm

Σε 30 λεπτά συμμετοχής οι προσπάθειες του Τόμας είναι 7 δίποντα με ποσοστό 55% και 3.7 τρίποντα με ποσοστό 36%. 11.7 σουτ για 14 πόντους,με καλά ποσοστά δεν νομίζω οτι τα λες πολλές προσπάθειες.
Ο Τόμας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,είναι οικονομικός παίκτης,δίνει σκόρ χωρίς να πάρει πολλά σουτ,με καλά ποσοστά. Επιθετικά αγγίζει τα όρια του εξαιρετικού για μένα,εδώ και 1.5 χρόνο,δεν τον κρίνουμε με βάση το τί έχει κάνει στην καριέρα του συνολικά,αλλά τι κάνει στον Παναθηναικό,και εκεί έχει ανεβάσει κατα πολύ την απόδοση του. Προσωπικά δεν συζητάω καν αν ο Τόμας της Ζενίτ και ο Μπρουκς ειναι καλύτεροι απο τον Τομας που βλέπω εδώ και 1.5 χρόνο.Που και στην καριέρα τους δηλαδή,καλύτερα πράγματα εχει να δείξει
Παίρνει 11 προσπάθειες για να βάλει 14 πόντους. Ούτε παίκτης οικονομίας.*

Στα όρια του εξαιρετικού με τα ποσοστά ευστοχίας που έχει, δεν είναι. Κι αυτό είναι αντικειμενικό.
Όπως αντικειμενικό είναι ότι ο Γ. Τόμας έχει σημαντικά ψηλότερο κασέ κι όνομα στην αγορά από τον συνονόματό του και ότι είναι και καθαρό 4αρι σε σχέση με τον Ντεσόν. Ο Μπρουκς (έπαιζε παλιότερα στη Μάλαγα) έχει ίδιο κασέ με τον Ντεσόν.
Άσχετα με το αν το συζητάς ή όχι.

*Εδώ δέχομαι ότι έκανα λάθος γιατί μου έχουν μείνει κάτι ποσοστά χάλια που είχε σε κάποιες βραδιές του και ξέχασα κάποιες άλλες που είχε φοβερά ποσοστά- ιδίως σε δίποντα. Πάντως η επιθετική συνεισφορά δεν μετριέται μόνο από την ικανότητα του (κυρίως στα δίποντα, ξαναλέω) αλλά κι από τον τρόπο που στέκεται στην επίθεση, από τις πάσες που βγάζει όταν κλείνεται, από το σκορ που δίνει σε κρίσιμα σημεία....
Το κλείνω εδώ για τον Ντεσόν, λέγοντας (το αυτονόητο) ότι έχει παίξει καλύτερα από το προσδοκόμενο, αλλά παραμένει ένα κοντό 4αρι που παίζει για τα νούμερά του και εσείς χρειάζεστε κάτι πιο ορθολογικό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τετ Ιαν 29, 2020 1:39 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
basket72
Reactions:

Τετ Ιαν 29, 2020 1:26 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 1:08 pm

Μοτουμ καλύτερος και πιο ταιριαστός στην ομάδα από τομας ; Έλα μη χειρότερα...

ΥΓ. Περι συμβολαίου που είπε κάποιος 700χιλ παίρνει (ίσως και 650 ~ μην πιστεύετε ο,τι διαβάζατε γενικά) και δεν έχει υπογράψει κλειστο 2ετες αλλά 1+1 με επιλογή της ομάδας αν θα τον κρατήσει ή όχι .

ΥΓ1. Να μην ξεχνάμε πως στην ομάδα βρίσκεται ο καλαθης άρα το σίγουρο που θα πρέπει να προσφέρει το κάθε 4αρι μας είναι το πολύ καλό τρίποντο . Γιατί λέμε για άμυνα και τον έχουμε ξεχάσει τον φουκαρά πως χωρίς σουτερ δεν παίζει το ίδιο καλά . Μακάρι να βρούμε 3&D παίκτη που να τα κάνει όλα αν και για αυτόν κάτι θα βρούμε να λέμε . Πάντως με παπαγιαννη-ογκαστ στο 5 (δεν το πιστεύω προσωπικά) οποιο 4αρι και να φέρεις δεν πας μακριά .

*Τ. Τομπκινς εννοείται κλάσης ανώτερος αλλά και κλάσης ακριβότερος , μακάρι όμως (πάντως στα χαρτιά παίρνει λιγότερα ριμπάουντ από τον τομας 😝)
Να έρθω βρε Τζόνι αλλά γιατί μη χειρότερα.; :smile: Εξήγησα (κι εγώ κι άλλοι)πως τη βλέπω τη θέση 4 σε σας.... Τα ίδια να λέμε;
Πολύ καλό τρίποντο με 36% καριέρας στην Ευρωλίγκα, δεν είναι.
Ο Τόμπκινς έχει στα χαρτιά που λες καλύτερα νούμερα από τον Ντεσόν στα ριμπς. Στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερος όμως (ανά 40 λεπτά συμμετοχής) γιατί παίρνει λιγότερο χρόνο συμμετοχής παίζοντας εδώ και κάτι χρόνια στην υπερπλήρη Ρεάλ, που ο Ντεσόν μόνο στις προπονήσεις της θα είχε ακουμπήσει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τετ Ιαν 29, 2020 1:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιαν 29, 2020 1:27 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 12:02 pm
ρε παιδια δεν γινεται παντα να φταινε μονο οι 3-4 καλοι παικτες που εχουμε παντα αλλα απο κει και περα το χαος. παντα φταιει ο καλαθης που παιζει 35 λεπτα για 2-3 παικτες στην αμυνα και λεμε οτι δεν κανει, καθε φορα φταιει ο καθε τζειμς-φριντετ που ειτε παιρνει τρελα σουτ ή δεν παιζει αμυνα ή ο καθε τομας-σινγκλετον γιατι δεν παιρνουν 50 ριμπαουντ σε καθε ματς.

δεν ειναι ετσι. σε αυτο το επιπεδο με το πολυ 1 5αδα δεν πας πουθενα. μεχρι τους 8 και σκουπα. και αυτο διοτι εχουμε νικ στα prime του και οακα. αλλιως 12η θα ειμασταν.

δεν φταιει ο τομας για τα ριμπαουντ, ουτε ο νικ που καιγεται καθε χρονια. ουτε ο παπατζον που επρεπε να ειναι 2-3ο σεντερ.

οταν θα εχουμε ομαδα με 10 παικτες καλους και να αλληλοσυμπληρωνονται τοτε να κριθουν.

εγω προσωπικα τετοιον παικτη σε αυτα τα λεφτα και που να ταιριαζει απολυτα στο στυλ που παιζει ο πιτινο δεν θα βρουμε πουθενα. για αυτο θελω να μεινει ο τομας. οπως και ο φριντετ. τετοιοι σκορερ-σουτερ δεν βρισκεις πουθενα. ακομα και 15 λεπτα να παιξει βαζει 10 ποντους και παντα στα κρισιμα ειναι μεσα για τις βολες.

ας κλειδωσουμε εμεις τις θεσεις που εχουμε ελλειμα και ας αφησουμε και 2-3 παικτες που δεν ειναι και οι καλυτετοι αμυντικοι του κοσμου, αφου ταιριαζουν απολυτα στην ομαδα!

δηλαδη τι θελουμε παλι να ψαχνουμε βασικους παικτες και παλι να μην παρουμε τους σωστους ρολιστες και παλι να λεμε δεν εχουμε 5αρι και μπακ απ του νικ και παλι θα λεμε οτι θα φταινε οι 3-4 καλοι που εχουμε? οχι!
Το θέμα είναι να έχεις παίκτες που να ταιριάζουν μεταξύ τους
Κι αυτός είναι ο λόγος που για χρόνια διάφορες νεόπλουτες ομάδας γέμιζαν αστέρες και παίκτες που τα έσταζαν από παντού αλλά δεν έμπαιναν ούτε 8αδα.
Το ρόστερ πρέπει να έχει ισσοροπία,όπως δεν μπορείς να κάνεις μια ομάδα με καλούς αμυντικούς αλλά ατάλαντους επιθετικά έτσι δεν μπορείς και μόνο με παίκτες που ξεχνάνε να παίξουν άμυνα
Κι από την στιγμή που θέλουμε να εξελίξουμε κάποιους γηγενείς ,που δεν είναι κακό αυτό αν αυτοί που προσπαθείς να εξελίξεις έχουν όντως προοπτικές, πρέπει να προσαρμοστούμε και σε αυτό
Ταυτόχρονα και τα οικονομικά παίζουν ρόλο γιατί δεν μπορούμε να φέρουμε έναν Ούντο να πείς έλα μωρέ και τι έγινε αν έχω δυο τρύπες στην 5αδα,ποιος μπορεί να πλησιάσει στην ρακέτα

Αν θέλουμε να έχουμε 5αδα με Φριντέτ, Τόμας, Παπαγιάννη θα έχουμε ωραίο θέαμα αλλά θα ψάχνουμε να δούμε ποιος φταίει που τρώμε 90 πόντους μέσο όρο.
Και σημειωτέον ότι οι άλλοι 2 αυτής της 5αδας(Καλάθης, Παπαπέτρου) είναι εξαιρετικοί αμυντικοί. Κι όμως...
Και ναι,ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Παπαγιάννης αλλά και μόνο λόγω κορμιού-ηλικίας όσο δείχνει σημάδια ζωής πρέπει να παίρνει ευκαιρίας και θα έχει 1-2 χρόνια ακόμα σχεδόν εγγυημένα περίπου 20 λεπτά ανα παιχνίδι για να δείξει αν το μπορεί και να φανεί αν θα εξελιχθεί.
Προσαρμοζόμαστε σε αυτό.

Υ.Γ.Περί Φριντέτ μαζί σου ότι είναι σημαντικό που βάζει 10 πόντους σε 15 λεπτά και είναι εγγύηση στις βολές. Ομάδα με το δικό μας μπάτζετ όμως μπορεί να πληρώνει 1,7 μύρια σε κάποιον για αυτό τον ρόλο; Η ΤΣΣΚΑ πχ ήταν χαζή που πήρε τον Στρέλνιεκς κι όχι τον Φριντέτ; Η γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια που ο Φριντέτ ήταν στην Κίνα γιατί κανένας από τους φραγκάτους δεν πλήρωσε να τον πάρει;

0
JohnnyPao

champion

Τετ Ιαν 29, 2020 1:41 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 1:26 pm

Να έρθω βρε Τζόνι αλλά γιατί μη χειρότερα.; :smile: Εξήγησα (κι εγώ κι άλλοι)πως τη βλέπω τη θέση 4 σε σας.... Τα ίδια να λέμε;
Πολύ καλό τρίποντο με 36% καριέρας στην Ευρωλίγκα, δεν είναι.
Ο Τόμπκινς έχει στα χαρτιά που λες καλύτερα νούμερα από τον Ντεσόν στα ριμπς. Στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερος όμως (ανά 40 λεπτά συμμετοχής) γιατί παίρνει λιγότερο χρόνο συμμετοχής παίζοντας εδώ και κάτι χρόνια στην υπερπλήρη Ρεάλ, που ο Ντεσόν μόνο στις προπονήσεις της θα είχε ακουμπήσει.
Επίσης τι εννοείς με το "κλάσης¨ανώτερος;
Χαχαχ
Φίλε μου δεν λέω ότι ο τομας είναι καμία τρελή παιχταρα , λέω ότι για τα λεφτά του δεν είναι κακός και ότι δεν υπάρχουν και τόσοι καλύτεροι του όσοι λες (εγώ προσωπικά δεν θα επέλεγα στη θέση του ούτε τον μοτουμ που λες ούτε τον Μπρουκς , ούτε τον Σκόλα και για τον σικμα πχ θα το σκεφτόμουν κι ολας) . Για τον τομπκινς εννοείται ότι είναι καλύτερος ριμπαουντερ , αστειευομουν πριν μάλλον δεν έγινε αντιληπτό , παίζει και λιγότερο και παίζει και δίπλα σε ταβαρες-μικι , λογικό να του μένουν λιγότερα ριμπάουντ . Σίγουρα θα ήθελα αυτόν ή τον γκιλ του χρόνου στο 4 αλλά δεν ξέρω αν γίνεται . Κλάσης ανώτερος εννοώ ότι έχει άλλη κλάση , βρίσκεται μια κλάση , μια τάξη , ένα σκαλί (πες το όπως θες) πάνω.. ο τομπκινς από τον τομας .

Παρόλα αυτά να πω εγώ ότι αν με ρωτούσες θα προτιμούσα να έρθει ο μικι πχ και να μοιράζεται τη θέση με παπαγιαννη και στο 4 να έχω τομας-μητογλου , παρα να έρθει ο τομπκινς αντί του τομας και στο 5 να είμαι με παπαγιαννη-ογκαστ ή οποιο άλλο ημίμετρο .

ΥΓ. Ρε παν εσένα δεν σαρεσει ο φριντετ , δεν σαρεσει ο τομας , δεν σαρεσει ο παπαγιαννης . Τελικά σαρεσει κανένας από την ομάδα μας ; Με όλους τους μυρωδιαδες μαζεμένους απορώ πως είμαστε στην 6η θέση με αυτά που λέτε εδώ θα μαντευα πως είμασταν στην 14η .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιαν 29, 2020 2:46 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 1:41 pm
ΥΓ. Ρε παν εσένα δεν σαρεσει ο φριντετ , δεν σαρεσει ο τομας , δεν σαρεσει ο παπαγιαννης . Τελικά σαρεσει κανένας από την ομάδα μας ; Με όλους τους μυρωδιαδες μαζεμένους απορώ πως είμαστε στην 6η θέση με αυτά που λέτε εδώ θα μαντευα πως είμασταν στην 14η .
Ο Παπαγιάννης μου αρέσει σαν ψηλός για 10-15' πίσω από έναν τοπ ψηλό να μαθαίνει την θέση και σιγά να φανεί αν μπορεί να βγει και να παίρνει παραπάνω χρόνο,όχι για να τον βαφτίσουμε ξαφνικά βασικό ψηλό μας.

Ο Φριντέτ αντιστοίχως θα μου άρεσε αν ήμασταν στις εποχές των παχιών αγελάδων που μπορούσαμε χωρίς συνέπεια στο υπόλοιπο ρόστερ να δίνουμε 1,5 μύριο σε έναν παίκτη για να παίζει 15-20 λεπτά. Καλή ώρα κάτι όπως ο Σάρας το 2009 που έπαιρνε όσα έπαιρνε και έπαιζε κάνα 20λεπτο.

Ο Τόμας θα μου άρεσε ομοίως αν ήταν σε ρόλο να έρχεται για σκορ από τον πάγκο όταν κολλάς,κάτι που δεν μπορεί να γίνει τώρα αφού υπάρχει ο Μήτογλου που δεν είναι έτοιμος ακόμα για 25λεπτα σταθερά αλλά και επειδή υπάρχει αυτός σωστά δεν πρόκειται να παρθεί και τρίτο κλασσικό 4αρι γιατί θα θαφτεί.
Ή θα ήμουν απολύτως οκ με τον Τόμας που είναι πολύ καλός για τα λεφτά του ΑΝ στο 5 μπορούσαμε να έχουμε έναν Ούντο, έναν Βέσελυ κλπ στο 5 δίπλα του.

Κανένας τους δεν είναι μεμονωμένα κακός παίκτης αλλά δεν παίζουμε μονάκι σε κανένα ανοιχτό, σε μια ομάδα για να πάρεις τον μάξιμουμ από όλους πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους.
Είμαστε 6η θέση γιατι έχουμε κάποιους πολύ καλούς παίκτες αλλά κάθε χρόνο στους 8 χάνουμε με 3-0 ή 3-1 ακόμα και με βατά ματσαρίσματα(πχ Μπασκόνια) ακριβώς επειδή οι καλοί παίκτες που έχουμε δεν ταιριάζουν μεταξύ τους

Μια κατάσταση όπως τώρα. Με το βάλε μου 90 θα σου βάλω 95 και θα κερδίσω κερδίζεις ομάδες μέχρι τους 8. Όταν στα πλέι οφ πέσεις με καμιά Ρεάλ η Μπαρτσελόνα ή Εφές δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι,θα βάλεις 95 και θα φας 105

Οπότε σούμα γιατι βγήκε σεντόνι, μια ομάδα μπορεί να έχει εξαιρετική άμυνα με 3 και 5 παίκτες που δεν παίζουν άμυνα ούτε με τα μάτια αλλά αυτό προϋποθέτει να μην έχει για σημαντικό διάστημα πάνω από έναν από αυτούς ταυτόχρονα στο παρκέ.
Μια καλά δουλεμένη τακτικά ομάδα μπορεί να κρύψει έναν κακό αμυντικό.2-3 όμως απέναντι σε καλό αντίπαλο που στέλνει επιθέσεις πάνω στους κακούς αμυντικούς δεν γίνεται
Μπορούμε(από όλες τις απόψεις) να έχουμε και Παπαγιάννη και Φριντέτ και Τόμας και να μην παίζουν ταυτόχρονα πάνω από κάνα δεκάλεπτο;
Αν ναι κανένα πρόβλημα, αν όχι όμως κάτι πρέπει να αλλάξει

Εκτός αν θεωρούμε ότι το να πάρουμε έναν Τζέκιρι πχ(δηλαδή καλός ψηλός αλλά όχι και κανένας nbaer) θα λύσει όλα τα αμυντικά προβλήματα ή θεωρούμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάποιον σαν τον Ούντο της διετίας του στην Φενέρ όπου κάποιος τέτοιος πιθανώς και να μπορούσε να αλλάξει την εικόνα όλης της άμυνας μόνος του.

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιαν 29, 2020 3:14 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 1:27 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 12:02 pm
ρε παιδια δεν γινεται παντα να φταινε μονο οι 3-4 καλοι παικτες που εχουμε παντα αλλα απο κει και περα το χαος. παντα φταιει ο καλαθης που παιζει 35 λεπτα για 2-3 παικτες στην αμυνα και λεμε οτι δεν κανει, καθε φορα φταιει ο καθε τζειμς-φριντετ που ειτε παιρνει τρελα σουτ ή δεν παιζει αμυνα ή ο καθε τομας-σινγκλετον γιατι δεν παιρνουν 50 ριμπαουντ σε καθε ματς.

δεν ειναι ετσι. σε αυτο το επιπεδο με το πολυ 1 5αδα δεν πας πουθενα. μεχρι τους 8 και σκουπα. και αυτο διοτι εχουμε νικ στα prime του και οακα. αλλιως 12η θα ειμασταν.

δεν φταιει ο τομας για τα ριμπαουντ, ουτε ο νικ που καιγεται καθε χρονια. ουτε ο παπατζον που επρεπε να ειναι 2-3ο σεντερ.

οταν θα εχουμε ομαδα με 10 παικτες καλους και να αλληλοσυμπληρωνονται τοτε να κριθουν.

εγω προσωπικα τετοιον παικτη σε αυτα τα λεφτα και που να ταιριαζει απολυτα στο στυλ που παιζει ο πιτινο δεν θα βρουμε πουθενα. για αυτο θελω να μεινει ο τομας. οπως και ο φριντετ. τετοιοι σκορερ-σουτερ δεν βρισκεις πουθενα. ακομα και 15 λεπτα να παιξει βαζει 10 ποντους και παντα στα κρισιμα ειναι μεσα για τις βολες.

ας κλειδωσουμε εμεις τις θεσεις που εχουμε ελλειμα και ας αφησουμε και 2-3 παικτες που δεν ειναι και οι καλυτετοι αμυντικοι του κοσμου, αφου ταιριαζουν απολυτα στην ομαδα!

δηλαδη τι θελουμε παλι να ψαχνουμε βασικους παικτες και παλι να μην παρουμε τους σωστους ρολιστες και παλι να λεμε δεν εχουμε 5αρι και μπακ απ του νικ και παλι θα λεμε οτι θα φταινε οι 3-4 καλοι που εχουμε? οχι!
Το θέμα είναι να έχεις παίκτες που να ταιριάζουν μεταξύ τους
Κι αυτός είναι ο λόγος που για χρόνια διάφορες νεόπλουτες ομάδας γέμιζαν αστέρες και παίκτες που τα έσταζαν από παντού αλλά δεν έμπαιναν ούτε 8αδα.
Το ρόστερ πρέπει να έχει ισσοροπία,όπως δεν μπορείς να κάνεις μια ομάδα με καλούς αμυντικούς αλλά ατάλαντους επιθετικά έτσι δεν μπορείς και μόνο με παίκτες που ξεχνάνε να παίξουν άμυνα
Κι από την στιγμή που θέλουμε να εξελίξουμε κάποιους γηγενείς ,που δεν είναι κακό αυτό αν αυτοί που προσπαθείς να εξελίξεις έχουν όντως προοπτικές, πρέπει να προσαρμοστούμε και σε αυτό
Ταυτόχρονα και τα οικονομικά παίζουν ρόλο γιατί δεν μπορούμε να φέρουμε έναν Ούντο να πείς έλα μωρέ και τι έγινε αν έχω δυο τρύπες στην 5αδα,ποιος μπορεί να πλησιάσει στην ρακέτα

Αν θέλουμε να έχουμε 5αδα με Φριντέτ, Τόμας, Παπαγιάννη θα έχουμε ωραίο θέαμα αλλά θα ψάχνουμε να δούμε ποιος φταίει που τρώμε 90 πόντους μέσο όρο.
Και σημειωτέον ότι οι άλλοι 2 αυτής της 5αδας(Καλάθης, Παπαπέτρου) είναι εξαιρετικοί αμυντικοί. Κι όμως...
Και ναι,ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Παπαγιάννης αλλά και μόνο λόγω κορμιού-ηλικίας όσο δείχνει σημάδια ζωής πρέπει να παίρνει ευκαιρίας και θα έχει 1-2 χρόνια ακόμα σχεδόν εγγυημένα περίπου 20 λεπτά ανα παιχνίδι για να δείξει αν το μπορεί και να φανεί αν θα εξελιχθεί.
Προσαρμοζόμαστε σε αυτό.

Υ.Γ.Περί Φριντέτ μαζί σου ότι είναι σημαντικό που βάζει 10 πόντους σε 15 λεπτά και είναι εγγύηση στις βολές. Ομάδα με το δικό μας μπάτζετ όμως μπορεί να πληρώνει 1,7 μύρια σε κάποιον για αυτό τον ρόλο; Η ΤΣΣΚΑ πχ ήταν χαζή που πήρε τον Στρέλνιεκς κι όχι τον Φριντέτ; Η γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια που ο Φριντέτ ήταν στην Κίνα γιατί κανένας από τους φραγκάτους δεν πλήρωσε να τον πάρει;
και γιατι να παιζουν βασικοι τομας-παπατζον-φριντετ? δεν μπορει να ερχεται απο τον παγκο ο τομας, οπως και φετος σε καποια ματς και να παιζει ο μητογλου? σαφως και μπορει.

μια 5αδα με νικ-φριντετ-παπι-μητογλου-παπαγιαννη δεν ειναι καθολου κακη αμυντικα ουτε στο ριμπαουντ, ειδικα αν ο παπαγιαννης συνεχισει ετσι σε ριμπαουντ και αμυνα.

και ο τομας να ερχεται απο πισω με εναν αθλητικο ψηλο που θα παρουμε.

δεν ειναι αναγκη να παιζουν παντα ολοι μαζι ουτε παντα χωρια. το κυριως μενου ομως θα λεει οτι δεν θα παιζουν για πολυ βρα μαζι. εξαλλου κραταμε τομας και δεν παιρνουμε καποιον αλλον ακριβο και για να δωσουμε τα λεφτα μας εκει που πρεπει αλλα και γιατι εχουμε μητογλου.

Οχι παλι να δινουμε τα λεφτα μας σε 3-4αρια (παλι φετος τζονσον δωσαμε λεφτα τσαμπα σε θεση που εχουμε παικτες και δεν ειναι τοσο σημαντικες οσο το 1 και το 5) και αφησαμε αλλες θεσεις σημαντικες.

στο 4 ειμαστε οκει. γενικα ενα βασικο αθλητικο 5αρι μας λειπει τωρα και για του χρονου. τιποτα αλλο στους ψηλους. με τομας ευνοειται και το στυλ της ομαδας. αν παρουμε σικμα ουσιαστικα λες παω σε αλλο στυλ παιχνιδιου. δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει στυλ παιχνιδιου ο ρικ!

Για φριντετ η ποιοτητα που εχει σε σχεση με στρελνιεκς ειναι τεραστια! και αναλογικα να το δεις ο ενας παιρνει 1,7 και ο αλλος 1! εγω προτιμω φριντετ που θα τα βαζει συνεχεια. και θα τον κρυβω στην αμυνα.

0
Tracy Mac

allstar

Τετ Ιαν 29, 2020 3:21 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 12:44 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 12:25 pm

και γιατι να δωσει τα λεφτα σε ενα 4αρι που στην θεση αυτη εχουμε μητογλου, συν τομας που επιθετικα ειναι πολυ καλος και με σουτ, και να μην τα δωσει στο 5αρι και στον κουρικ π.χ?

να παει να δωσει κανα 1,5 μυριο για γκιλ και να ειμαστε με παπατζον-ογκουστ στο 5 και πισω απο τον παπαπετρου με καναν του 150 χιλ και να λεμε μετα αχρηστος ο γκιλ.

θεμα διαχειρησης μπατζετ ειναι οχι χρηματων! φετος δηλαδη αντι του ουαιλι-ιαν με τα ιδια λεφτα συν λιγα απο το συμβολαιο του τζονσον εφερνες 5αρι του μυριου, συν εναν καλο ρολιστα μικρο και εξελιξιμο πισω απο παπι.

δεν χρειαζεται να εχεις τον καλυτερο παικτη στην θεση του στην ευρωλιγκα για να πας καλα. αρκει να δενουν με αυτο που παιζεις! τι μας λειπει τωρα απο το ροστερ μας? ενα 5αρι βασικος παικταρας αθλητικος, εναν ασσο καλο για πισω απο νικ και ενα 2-3αρι σουτερ.

τα λεφτα να πανε για 5αρι βασικο παικταρα και για γκαρντ! στο 4 ειμαστε πληρεις αφου και ο μητογλου πρεπει να παρει ακομα περισσοτερο χρονο την επομενη σεζον!
]

Τον καλύτερο της Ευρωλίγκα δεν μπορείτε να τον πάρετε ούτε του χρόνου με αυξημένο μπάτζετ λόγω της ελάφρυνσης που έκανε ο πράιμ μίνιστερ στους μεγαλοιδιοκτήτες (αυτό έλειπε κιόλας να μην ξηγηθεί έτσι ο Θατσερικός.._)/

Άλλους όμως καλούς και πιο ταιριαστούς (το λένε και fit στα νεοελληνικά/αγγλικά) θα μπορούσατε να κοιτάξετε.

Στα καλύτερα 4αρια από τον Ντεσόν (τίμιος κατά τ' άλλα για τα λεφτά του) ξέχασα τον -χιλιοειπωμένο- Σίκμα αλλά και τον Τ.Τόμπκινς που οκ δεν είναι παίκτης ομάδας αλλά εκεί χαλάλι του. Άλλη κλάση από τον Ντεσόν κι άλλη θέση(4-5ρι). Εμένα μέχρι κι ο Μότουμ κι ο Α. Γουάιτ (με εξαίρεση τη φετινή τους χρονιά) μου φαίνονται πιο ταιριαστοί σε τούτο τον Παναθηναϊκό.
ο σικμα δεν τρεχει στον αιφνιδιασμο οσο ο τομας. σιγα μην αλλαξουμε ενα θεωρητηκα πετυχημενο στυλ παιχνιδιου το early offense, για να παιξουμε σετ για τον σικμα. ασε που θα θελει 1 μυριο το καλοκαιρι. τελευταιο συμβολαιο θα ειναι.

ο τομπκινς δεν ειναι καλυτερος του τομας, απλως εχει σουταρα και στα λιγα λεπτα που παιζει στην ομαδαρα της ρεαλ κανει την δουλεια του. ας ειχα και γω ταβαρες-μικι-μειρι-ραντολφ-ρεγιες και τον τομπκινς θα τον ηθελα τρελα.

ο μοτουμ δεν ειναι καλυτερος του τομας επιθετικα ουτε ιδιαιτερα καλος στην αμυνα ειναι, προτιμω τομας και Α. Γουάιτ πολυ καλος ειναι αλλα δεν εχει και τοσο καλο σουτ ουτε ποστ, αλλα αμυνα ριμπαουντ πολυ καλος.

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιαν 29, 2020 4:11 pm

Εγώ καλό επιθετικο λέω τον παίκτη που όταν περνάει η μπάλα από το χέρια του κάνει την λιγότερο επώδυνη επιλογή για την ομάδα του. Είτε είναι αυτό με πάσα είτε είναι με σωστή επιλογή στο σουτ.

Τώρα διαβάζω ότι είναι καλύτερος του Τόμπκινς.
Εγώ πάλι νομίζω ότι ούτε στα προπονητικά διπλά της Ρεάλ δεν θα έπαιζε, αλλά τι θες, άποψη μου είναι κι όλοι (;) θυμόμαστε την ατάκα περί απόψεων, του Βρόμικου Χάρρυ από τον στόμα του Κ. Ίστγουντ. Οπότε οκ, μην το παίρνετε και τοις μετρητοίς. Παίζει οι απόψεις μου να εμπίπτουν στη συγκεκριμένη ατάκα.
Επιπλέον μπορεί και να ζηλεύω ως Ολυμπιακός και να θέλω να κακολογώ το τριφύλλι ή απλώς να μην κατέχω από μπάσκετ. Δεν θα στραβώσω κιόλας.

Γενικά μιλώντας θα έλεγα για μια ακόμη φορά πως δεν έχετε και καμιά επιτυχημένη πορεία με τον Ντεσόν στην ομάδα 1,5 χρόνο τώρα.
Νορμάλ θα την έλεγα, ούτε κρύο- ούτε ζέστη.
Για την έκτη θέση, ας κάνει και κάποιος μια τόση δα αναφορά στον περονόσπορο με τον τραυματισμό βασικών παικτών ομάδων που είναι κοντά σας... Λίγο θάρρος δεν βλάπτει ποτέ. Γιατί τέτοιο και καθαρή ματιά χρειάζεται ώστε να βλέπουμε τα του "οίκου" μας όπως βλέπουμε και τα αλλότρια...

Θα επανέλθουμε και την άνοιξη. Απλώς να θυμόμαστε τι γράφαμε τον Γενάρη... Γιατί κάθε χρόνο το ίδιο έργο βλέπουμε. Μετά τα ρίχνουμε στη διοίκηση που δεν βλέπει, την ατυχία, κι ενίοτε στον ζωδιακό κύκλο. Καμιά φορά και στα οργανωμένα συμφέροντα του Μπερτομέου που απέργαζονται το κακό του Παναθηναϊκου. Αλλά ξεχνάμε τι λέγαμε το περασμένο καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.

Πάσο για τον PF Ντεσόν Τόμας. Θα τον ματιάσουμε κιόλας τον άνθρωπο.

Tracy Mac

allstar

Τετ Ιαν 29, 2020 5:58 pm

ναι γιατι δεν ειναι καθολου επιτυχια με το τραγικο περσυνο ροστερ να παμε 8αδα? και φετος με τετοια ευρωλιγκα και ουσιαστικα χωρις ψηλο ειμαστε 6οι.

δεν ειναι λαμπρη πορεια αλλα ειναι μια χαρα.

ειπαμε ο τομας ταιριαζει στον παο και ετσι οπως παιζει, σε καταστασεις post early offense, ενω ταυτοχρονα σουταρει και καλα. παιζει πολυ ευκολα και στο 3 σε ψηλα σχηματα και βολευει πολυ αυτο.

ναι μαζι σου δεν ειναι το καλυτερο 4αρι ουτε καν στην 5αδα των καλυτερων. γιατι ομως να παρεις βασικο 4αρι παιχταρα, που δεν ξερεις πως θα ανταποκριθει, αν θα ταιριαζει στην ομαδα και την ιδια στιγμη εχεις μητογλου που δεν πρεπει να παιζει 10λεπτα το παιδι και δεν εχεις και 5αρι και εκει πρεπει να πανε τα λεφτα σου.

ο τομας θα παιζει 30λεπτα οταν σε κατι ματς, που 1,5 χρονο τωρα τα κανει συχνα, βαζει πολλα σουτ. οταν δεν τα βαζει θα βλεπουμε ταλιμπαν μητογλου. εγω ειμαι μια χαρα με αυτους στο 4. εκτος αν ανεβει το μπατζετ 6 μυρια και παρουμε κανα γκιλ ή κρις και ταυτοχρονα παρουμε και παικταρα 5αρι και κανα κουρικ και καλο μπακ απ του νικ. δεν νομιζω.

και οχι δεν θα φταιει ο τομας αν δεν παμε καλα στα πλει οφφ(αν παμε). θα φταιει που δεν εχουμε βασικο 5αρι, που δεν εχουμε ενα defensive stopper και ενα μπακ απ του παπι. και ισως φταιει που μπορει να τυχουμε με καμια υπερομαδα οπως μπαρτσα, ρεαλ με 4πλασια μπατζετ.

αυτα...

0
Dim13

Reactions: 1

Τετ Ιαν 29, 2020 6:52 pm

Το ότι θέλουμε σοβαρό 5άρι, καλό σε άμυνα και ριμπάουντ, και ένα μπακ απ του Καλάθη είναι οφθαλμοφανές και χιλιοειπωμένο, γι'αυτό και τα παρέλειψα πιο πάνω. Θα ήθελα να δω τον Αθηναίου σε αυτή την ομάδα. Θα ταίριαζε και με Φριντέτ και με Ράις. Ίσως του χρόνου, αρκεί να γυρίσει δυνατός από το τραυματισμό του. Είχε πει Κοντός ή Λαούδης ότι σε ένα μήνα θα είναι πιθανότατα έτοιμος να παίξει. Για να δούμε... Είναι Έλληνας και καλό παιδί οπότε και 13ος να είναι, δε θα δημιουργήσει προβλήματα.

Καλαιτζάκη τον έχει δει κάποιος φέτος στη Νεβέζις σε ολόκληρο αγώνα? Από τα στατιστικά του και μόνο, σα να κάνει χαβαλέ φαίνεται, παρά να παίζει σοβαρό μπάσκετ. Πολλά σουτ, άσχημα ποσοστά, λίγες ασίστ, λάθη. Ευκαιρία να τον δούμε στην εθνική, μιας και τον κάλεσαν.

0
JohnnyPao

champion

Τετ Ιαν 29, 2020 7:52 pm

Για να μιλήσουμε λίγο πιο μπασκετικά και να ελαττώσουμε τους αφορισμούς θα αναλυσω λίγο περαιτέρω το σκεπτικό μου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις .

Από τη μια ούτε με τον T-mac συμφωνώ που είπε και 2-3 υπερβολές τύπου ο τομας είναι καλύτερος του τομπκινς ή ότι κολλάει στο σύστημα του πιτινο κι αυτό δεν αλλάζει . Γιατί ποιος είπε ότι ο πιτινο θέλει στο σύστημα του ένα 3/4αρι που παίρνει τη μπάλα στο ποστ και με το που τη πάρει οι συμπαίκτες του γυρνούν στην άμυνα αφού ξέρουν πως δεν πρόκειται να πάρουν πάλι πάσα ; Παράλληλα δεν κατανοώ γιατί χρησιμοποιείται τόσο πολύ.. Ο τύπος παίζει 30 λεπτά μο , ο μιροτιτς λιγότερο παίζει. Και δεν είναι ότι δεν έχουμε 4αρια κι ο μητογλου μπορεί να παίξει κι ο μπεντιλ μπορεί . Θεωρώ πως ο τομας πρέπει να παίζει ένα τίμιο 20λεπτο στο 4 να δίνει σκορ και να παίρνει κανα επιθετικο ριμπάουντ στο οποιο είναι πολύ καλός αλλά μέχρι εκεί , όταν παίζει παραπάνω στα κρίσιμα ματς γίνεται επιζήμιος . Άντε μπορεί να πάρει και λίγο χρόνο στο 3 και να παίζει 23 λεπτά ξέρω γω αλλά μέχρι εκεί . Έχεις έτσι κι αλλιώς τον μητογλου που ένα 15λεπτο μπορεί να το παίξει στο 4 και το 5λεπτο του μπεντιλ , δεν υπάρχει λόγος για τέτοια υπερ-χρήση του τομας .

Από την άλλη όμως και οι μπάσκετ και παν είναι λιγο υπερβολικοί . Οκ είπαμε εννοείται ο τομας ούτε μοερμαν είναι ούτε γκιλ ούτε τομπκινς κλπ , αλλά δεν μπορούμε και να τον συγκρίνουμε με τον μοτουμ ας πούμε . Ούτε με τον Άαρον γουαιτ δεν ξέρω αν μπορούμε να τον συγκρίνουμε (μιλάμε για παίκτη ο οποιος έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά μόνο στο σύστημα του Σάρας ο οποιος κρύβει άψογα τα μειονεκτήματα των παικτών του , στην αρμανι που δεν γινόταν αυτό δεν φάνηκε να μπορούσε να προσφέρει) .

Έχει που θέλω να καταλήξω είναι πως ο τομας όπως και οι περισσότεροι μας παίκτες ούτε παιχταράς είναι ούτε μυρωδιάς όμως . Να πω και το εξής , αν δεν είχε τα κουσούρια του και αυτός και ο φριντετ και ο οποιοδήποτε άλλος πολύ απλά δεν θα έπαιζε σε εμάς . Πρέπει να το δεχτούμε ότι οι ελληνικές ομάδες θα τρώνε τα αποφάγια των μεγάλων . Η εξαίρεση θα είναι να τσιμπήσουν καναν μεζέ πριν τον πάρουν πρέφα οι άλλοι αλλά με τον που τον μυριστούν θα μας τον πάρουν από το στομα (πχ σιγκλετον,τζεημς,σλουκας,χαϊνς,ντανστον,μπιρτς κλπ) . Συνεπώς όποιον παίκτη κι αν πάρουμε αν δεν βγει τρελό λαβράκι θα έχει σίγουρα ένα μειονέκτημα που θα πρέπει να καλυφθεί από το σύνολο της ομάδας . Σκεφθείτε τώρα , υπάρχει περίπτωση ο φριντετ να είχε αμυντικό φίλτρο και 5 πόντους παραπάνω ύψος (με αυτό το σουτ) και να μην έπαιζε νβα ή έστω Ρεάλ/μπαρτσα ; Ή τον τομας με αυτά τα ένστικτα του σκόρερ να είχε και διάθεση για πάσα και οξυμένες αμυντικές ικανότητες και να μην τον είχε τσιμπήσει κάποιος άλλος με τα διπλα λεφτά ; Για τον στρελνιεκς που είπατε πριν , 900χιλ του διναμε εμείς και η τσσκα τον πήρε με 400χιλ παραπάνω και όχι ο στρελνιεκς όσο τίμιος κι αν είναι δεν αξίζει 350χιλ λιγότερα από τον φριντετ (είναι και γυάλινος) .

Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι πως ναι μεν ψάχνουμε για αντικαταστάτη του τομας , πλάκα έχει να λέμε ονόματα αλλά σαν τον πιτινο δεν ξέρει κανεις μας . Έχουν το ενδιαφέρον τους παρόλα αυτά τέτοιες συζητήσεις.. Παρόλα αυτά δεν είναι ο αντικαταστάτης του τομας αυτός που πραγματικά λείπει από την ομάδα . Η πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνει είτε άμεσα είτε το καλοκαίρι είναι να έρθει ένας βασικός σεντερ , να μπορεί ο παπαγιαννης να εξελιχθεί χωρίς το άγχος του βασικού . Δεύτερη κίνηση είναι ο μπακαπ άσος (αφού θα αποσυρθεί ο Ράις) καθώς είναι για γέλια το να παίζει ο καλαθης 33 λεπτά ανα ματς (ο Λάρκιν παίζει 29 λεπτά φανταστείτε) . Επειδή πολλοί λένε ότι αφού παίρνει 2,5 μυρια πρέπει να παίζει πολύ , τότε ο μιροτιτς που παίρνει τα τριπλάσια χρήματα γιατί παίζει 5 λεπτά λιγότερο ανα ματς ; Αφού βρούμε λοιπόν και μπακαπ ασσο , ψάχνουμε για καλό 2/3αρι τύπου κουρικ , αφού τον κλείσουμε κι αυτόν ψάχνουμε και 3&D μπακαπ 3αρι , κλείνουμε και καναν έλληνα με μέλλον (τύπου Λογκ,ογκουστ,αντετοκουμπο) και στο τέλος βλέπουμε αν με ολους αυτούς κολλάει ο τομας ή αν χρειάζεται κάποιος άλλος .
Κι αν όχι στο τέλος , τότε προς το τέλος.. Με λίγα λόγια δεν είναι προτεραιότητα της ομάδας να αλλάξει ο τίμιος τομας .

ΥΓ. Για γουιλ τομας και λουκ σικμα.. δεν ξέρω αν τους προτιμώ από τον ντεσον γιατί αν και με αρκετά λιγότερες προσπάθειες έχουν παρόμοια στατιστικά από το τρίποντο με τον τομας . Κι ας κάνουν όλα τα αλλα καλύτερα . Αν είναι να φύγει ο τομας πρέπει να φύγει για να έρθει παίκτης που τον εμπιστεύεσαι να σουτάρει για 3 και παράλληλα μπορεί να μαζεύει τα ριμπάουντ και να παίζει και καμία άμυνα πίσω.. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εύκολο να το βρεις αυτό .

ΥΓ1. Ελπίζω η επιστροφή που λένε να είναι ο ριβερς και όχι ο ογκαστ γιατί αν μετά από τόσα χρόνια δεν έχουμε πάρει το μάθημα μας και πάμε με ογκαστ-παπαγιαννη στο σεντερ θα είναι πραγματικά θλιβερό γεγονός . Σε σεντόνι εξελίχθηκε αυτό..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4249
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιαν 29, 2020 8:18 pm

και αναλογικα να το δεις ο ενας παιρνει 1,7 και ο αλλος 1!
E αυτό είναι το έγκλημα...

ΥΓ1. Ελπίζω η επιστροφή που λένε να είναι ο ριβερς και όχι ο ογκαστ γιατί αν μετά από τόσα χρόνια δεν έχουμε πάρει το μάθημα μας και πάμε με ογκαστ-παπαγιαννη στο σεντερ θα είναι πραγματικά θλιβερό γεγονός . Σε σεντόνι εξελίχθηκε αυτό..
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ο Όγκαστ, ο οποίος υποθέτω ότι απλά αντικαθιστά το ελληνικό διαβατήριο του Βουγιούκα και κάτι από Μπέντιλ, με πολύ περισσότερο potential. Από κει και πέρα, είτε θέλουμε κι άλλο πεντάρι για να καλύπτει αυτούς, ή ένα τεσσάρι που θα είναι εντελώς διαφορετικό από τον Τόμας, δηλαδή θα είναι κανίβαλος, μπετονιέρα, ανθρωποδιώχτης και Γκοτζίλα μαζί. Και οποίος θα μπορεί να παίζει και στο 5 και δε θα είναι πρώτο όνομα και δε θα κόβει και υπερβολικά πολύ χρόνο από το Μήτογλου, που είναι και το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ μας (σαφώς καλύτερο του Παπαγιάννη, παρότι είχε λιγότερο ελπιδοφόρα αφετηρία).

Το αν το δίδυμο Όγκαστ-Παπαγιάννη είναι καλό ή κακό δεν το εξετάζω, είναι το δεδομένο από το οποίο ξεκινάω. Αβγά μας δώσανε, ομελέτα θα φτιάξουμε, αλλά αν όντως έχουμε αυτούς τους δύο, Τόμας δε χωράει πουθενά, Τρύπες speaking. Αν έχουμε μάλιστα και Φριντέτ, πιο πολύ μας ταιριάζει ο Τόμας Τζέφερσον στη ρακέτα παρά ο Ντεσόν Τόμας.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1598
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Ιαν 29, 2020 8:32 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Ιαν 29, 2020 8:18 pm

Το αν το δίδυμο Όγκαστ-Παπαγιάννη είναι καλό ή κακό δεν το εξετάζω, είναι το δεδομένο από το οποίο ξεκινάω. Αβγά μας δώσανε, ομελέτα θα φτιάξουμε, αλλά αν όντως έχουμε αυτούς τους δύο, Τόμας δε χωράει πουθενά, Τρύπες speaking. Αν έχουμε μάλιστα και Φριντέτ, πιο πολύ μας ταιριάζει ο Τόμας Τζέφερσον στη ρακέτα παρά ο Ντεσόν Τόμας.
Thomas Jefferson approves that..

Συνημμένα
Official_Presidential_portrait_of_Thomas_Jefferson_(by_Rembrandt_Peale,_1800)(cropped).jpg
Official_Presidential_portrait_of_Thomas_Jefferson_(by_Rembrandt_Peale,_1800)(cropped).jpg (4.39 KiB) Προβλήθηκε 7030 φορές
1
1 Εικόνα
Dim13

Reactions: 1

Τετ Ιαν 29, 2020 8:51 pm

Όγκαστ δε θα με πείραζε προσωπικά, αν δεν προορίζεται για 1-2 με Παπαγιάννη, όπως λένε και οι φίλοι. Αρκεί να βελτιώσει λίγο τις βολές του. Σουτάρει χειρότερα από Σακ στα "καλά" του...

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”